Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont EF es biosz akkor megoldas szamomra Lammer? vagy hogy oldhato meg ez a problema?mert gomb komb nem mukodik..es nemakarom ido elott tonkre vagni gepet...
Remélem tud valaki segíteni. Sajnos még sosem írtam xbox-os játékot amit letöltök a netrõl. Szóval kell-e valmi programot hásználni vagy egybõl neroban meg lehet írni. Vagy egyéb más csellek kellenek. Elõre is köszike.
Privibe várom a segítségeket.
az ejectfix, azt arra talaltak ki, ha ugye ejectelsz egy lemezt, akkor alatalaban resetel a gep, namost az M7Ejectfixes verziotol az evox mar nem resetel, ha Ejectfixes biosod van...(M7nel tobb verza van, van EF nelkuli is, de M8nal mar EFes alapbol...)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
1. L1+R1+Star+Select a RESET es akkor fomenubol sima Power Off.....
viszont en arra gondoltam h ha egy gama dvd rol toltodik..vagy hdd rol tok mindegy..szoval ha jaccom akkor utanna nincs ra mod h povver off povver on hejett mast nyomva siman csak vissza lepjen evox ba?vki mondott egy L+R+fekete gomb kombt h azt legtobb jatek tamogatja ..de nallam semmi nem tortenik...szoval erre van mego?!
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Hülye kérdés de azért megkérdezem:
Lehet xbox játékokat patchelni???
Rakj bele olyan biost ami resetes(persze,ha benne hagyod a
tálcában a game-t,akkor reset után az fog elbootolni)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Segitségre lenne szükségem. eXecuter 3 modchiphez keresek BIOS-t. Ha tud valamelyikõtök segiteni: [email protected]. Tudom, hogy van az interneten, de nem tudok letölteni, olyan helyen dolgozom jelenleg...
Köszönöm
egyebkent meg dvd irasra tokeletes a nero udf ben recorder-> burn iso..nal azt jovan de ha tobb jatekot tartalmazo dvd irasarol van szo nekem a recordnovv max valt be... (xbox scene.com on vannak tutorialok...csak rohatt EMULATORROL nem talalok semmit..lecci vki pls..
1. jah igen en azert preferalom az Xiso formatumot...
2. inkabb bizok az xcommanderben, mert pont egy autos gamet akartam magamnak lebackupolni, de szetfagyott(mindig ott!!!)... es utana megcsinaltam a jolbevalt xcommander atmasol, visszaftpz, xiso kiir, es gyonyoruen ment!!!
xbox bebootol evoxbe(kikapcsolni az auto launch-ot!)
be a game
Pc-rõl FTP,és a "D" meghajtóról lekapni a cuccost
utánna udf-ben kiírni(nem kell iso-t sem kreálni)
btw: BIO 1.5-el mivan??? 😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tema: Eredeti Xbox game "lemasolasa"
Sajnos nekem az Xisoval az istennek sem akarta latni a dvdt... a tobbi program ugye meg nem imageli le a dvdt, masolasvedett okokbol...
Tehat en fogtam a DVDt betettem Xboxba, majd ott kinek hogy teccik en Xcommanderrel(de lehet barmi mas fajlmanagerrel, csak nekem a tobbirol rossz emlekeim voltak meg regebben, es akkor mar az xcommander is jo volt, szal megmaradt) felmasoltam egy krealt konyvtarba a dvdm tartalmat... majd FTPn visszamasoltam PCre... utana Qwix(itt is hasznalhacc mast, ami Xisot tud krealni) create iso(figyelem nem a konyvtarral eggyut, hanem a gyokeret add meg, ahol a default.xbe tanyazik...
remelem segithettem...
<#papakacsint>#papakacsint>
Inkabb link...
hat eloszor is, iylet akkor csinal, ha nincs oprenccer(vagy eredeti serult meg, maszott el, es/vagy nincs evox rajt rendesen) mert dvddecrypterrel ha isot irsz annak tuti mennie kene... vagy/es nagyon szar az irod/lemezed... figyelj itt mindenki tud irni xboxra lemezt... nezd meg jobban mit csinalsz tobbet nem tudok segiteni, mert nem ulok a geped/boxod elott... Az iso is 100as amibol irsz??? ajanlom a qwix nevu progit, toltsd le, ott tallozd be az isodat, es az ha kiirja, hogy milyen regio, milyen jatek ,akkor az iso problema is letudva...
Valaki leírná , hog hogyan ír ki xbox játékokat???
Nekem nem megy , de ha lehet alaposan!!!!
na szemetkedest felreteve: letoltod a dvddecryptert(ne engedelyezd az updatet,mert nemreg szurtak hasba a decrypter projektet, szal nem egeszseges ha logoljka az ipdet, hogy frissitenel a decrypterre)... ott kivalasztod az ISO-WRITE!!! betallozod az isot, es lemeztul fuggoen megirod jol!!!!
Így jó??
CSak az a 3 nem!!!!!!!!
btw: akkor lehet Maka2-nek szarok a lemezei es/vagy az iroja...
ultimate rosszhir, hogy lehetseges kezd elszallni a boxnak a feje... van 2 haverom nekik is most kezdi megadni a fej magat, (mind2 elsoszerias vagy 1.1, 1.2 max) gepei vannak es aktivan van hasznalva...
Ha xbox játékot írok ki akkor 4x sebeséggel lehet maximum írni és + vagy - kell kiírni????
Meg azt is hogyan kell õket felrakni az x-re!!
Vmi uj kellene... a listaban csak F1 2002-ot talaltam<#idiota>#idiota>
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL