Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

insp
"egyébként nekem még sosem volt boxom 😊 csak ismerek egy gyereket aki azokat szervizel 😊"

"Kicsit meglátszik" <#nyes>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

neked is piratebay-t tudom ajánlani vagy más torrentes siteokat,
pirateen mindent megtalálsz!

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

evox az olyan mintha pl a pc-d alaplapjának a biosát meghackelnéd, megflashelnéd, ez történik a box "lelkével" is

xbmc az egy külön dolog. azt már plusszba plusz pénzért szokták feltenni, ha jól tudom azt a xbox wincsijének egyik kisebb partíciójára teszik. és ugya mindenféle media lejátszására alkalmas

xbmc-t itt tucc pl keresni: http://thepiratebay.org
van itt pár új version 😊 torrent linkek formájában le is szedhetõek ugyebár

ált. van hozzájuk leírás h hogyan telepítsed, pc-n keresztül kell feltölteni, vagy van install lemezes megoldás is

egyébként nekem még sosem volt boxom 😊 csak ismerek egy gyereket aki azokat szervizel 😊

hello mindenkinek!
Please segitsetek egy két dologban!
Kéne az xbox-hoz egy op rendszer pl:evox
Kérdés:honnan lehet letölteni+ házilag meg lehet-e oldani a telepítését
kösz
nem tom feltunt e de nem ertek hozza😄 csip van a gepben..nyilvan..mert viszi irott gamakat..de akkor evox az vmi szoftmodos bizbasz?vagy mi fene..es eleg ha csak xbmc t rakok ujat ?vagy csiptol fuggetlenul evoxot is rakhatok akar?nem hal meg a box tolle? tenyleg nem ertek hozza de te okos vagy es kedves es mingyart elmagyarazod ugye?😄 lecci
nézd már meg a chipeket kb. 6x annyit tudnak mint evox, csak ugye az élettartamot csökkentheti a beszerelése

szal ha csippelt a box nem kell evox?csak xbmc azt jovan?
itt van 3 dúrva chip leírása, remélem tucc németül 😊
http://www.chipeinbau.de/html/content/support/chipdetails_xbox.htm

evox az egy szoftver a amit az xbox biosába töltenek, szért nem kell a nyákra forrasztani ezáltal egy chippet, de nem is tud annyi mindent mint egyes chipek

szerintem nagyon jó ez az oldal nem rég találtam tök jó szerintem érdemes meg nézni!!!www.gportal.hu/portal/jodamester

par ujabb huje kerdes.: mi is az az evox valojaban?csip a box ban az oke..viszi tort cuccokat lehet huncutkodni..de mi az evox?es az xbmc?az evox egy lehetoseg h telepakolhassok a gepeket ezze azza?a xbmc meg egy felulet ahol mindezeket lehet piszkalni?kell mindketto?vagy mi a fene.?!kossz
WiZZaRD
Hi
nem tudja valaki honnan lehetne dvd drive-ot szerezni xboxba, konzone-nal nincs, hiaba van a honlapon, mashol is ugyanez volt a helyzet😞
elore is koszi a helpet

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

m
nincs😄 dee egyebkent vmi csoda tortent..mert crossover a kabel..es most kiprobaltam es pity puty felcsatlakozott..semmit nem allitgattam ujra..csak connect es megy..de jo...ugyhogy mostmar minden csodalatos lesz..na koszi h legalabb megprobaltatok elolvasni amit irta...<#bee1>
jogos

Toza: Van az interneten olyan forditoprogram ami atkonvertalja az irasodat egy konyebben ertheto nyelvre? <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#kacsint><#alien><#alien2><#bee1>
ja igen! jol jartam ...sikerult atizezni ugye kabelt es ugy volt szar mert alapbol crossover volt ugy hogy buktam is egz 100 astmeg 2 seta stb..de tovabb ra is semmi van..ott vagyok ahonnan kezdtem...tuzfal vagy akarmi lehet hatrany?akinek egybol sikerult az trukkozott barmit is vagy csak ipt irt aztan azonnal megy a dolog?vagy hogy van ez..?mert mindenki lamaz de mindent u csinalok ahogy irva volt es megse jo semmi...

igazabol csak uj evoxot akartam rakni de van vmi auto install ize az cd rol tepeitve is mego lehet???
egy ilyen kábelt csak krimpelõvel lehet elkészíteni és több féle szabvány is létezik, én a lkegújabb iso által hitelesített szabványt használom, mert az a több tíz méteres kábelekkel is hibátlanul mûxik

a 2pc összekötésére szolgáló kábel az a keresztkábel
a sima pedig router vagy switch és pc közötti kapcsolathoz szolgál

beszrok...mostvotam csavona butykolt kabellel aszonta igy jo lesz..de nem az..sot..meg kapcsolat sincs..eddig ipt stb t kiirta de semmi nem jott ossze..mostmar meg assincs ami eddig vot...vagy a kabel tort el vagy szarul csinalt vmit.?!csak 1 dugot babralt!az ugy crossover??mer a rajzon u nez ki h mindkettot kell butykolni..egyebkent crossover kabel alkalmas pc pc kozti lan ra?mert az se moccan vele..mi lehet a szar?

mycroft04 te mijen kabellel probaltad?es a latya az xboxot mit takar?
Sziasztok! Nekem is ez volt a gondom, most eljutottam oda, hogy a PC látja a BOX-ot, de nincs kommunikáció, csak kiírja, hogy csatlakoztatva. Nem tudom mit is kéne tennem! Le akarom szedni a BOX-ról a játékokat PC-re! Valaki segíthetne hogy is kell!!!!!
szoval pc es pc kozti kotesre ossze rakott kabellel nem fog menni?csak ha mondom a bacsinak h keresztkabel kotessel kosse akkor lesz jo?!
a keresztkábel bekötése különbözik a simától, ezt laikus kívülrõl nehezen állapítja meg

ez aztan a hozza szolas😄
jojo de hogy nez az ki?vagy hogy nem nezki?eez az??
http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://www.soundsea.nl/shop/s_558.jpg&imgrefurl=http://www.soundsea.nl/shop/N_grp_14_11-1.html&h=100&w=100&sz=5&tbnid=eyYBn_SvlA8J:&tbnh=77&tbnw=77&hl=hu&start=19&prev=/images%3Fq%3Dcrosslink%2Bcable%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26lr%3D%26sa%3DN

mer nekem rohattul ijen van..de vmer nem oke sehogyse semmi..dns hez mit kell irni ?kell egyaltalan vmit?ecceruen sehogy se megy a cucc..de xboxlivo os menunel amikor connectalodok mind a 4 ize zold..de pc nem lattya..😞 mert?
deep
Ja ha nem crosslink kábellel próbálod, nem fog sikerülni😄
Sétálj be szépen egy "szaküzletbe" és kérj az eladóbácsitól😊
olvastam vhol h crossover kabel kell?az mijen is pontosan?
😞((((((((( ossze szarom magam..vki..segicseeg!!192.168.0.1 a gepen a halo kartya bealaitas..boxon 192.168.0.3 ...se commander se semmi nem tud kapcsolodni...getavaj jol van megadva...megminden mas is leiras szerint..mi a pocs lehet rossz?halozati maszknak,meg dns nek mit kell megadni?

jaa es evox alol letre jon a kapcsolat?vagy csak alap gyari menubol.??mi a segget csinaljak?
Vagy a PCrol a lemezkepbol, mondjuk Total Commanderrel, FTP kapcsolattal. Meg csak ki se kell irnod.
Bogyi007
felmásolod a boxra a hddloader programmot és azzal menni fog....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Hello!!

hogyan lehet felrakni xboxos játékokat az xbox vinyójára??

deep
Sziasztok!

Lenne egy egyszerû kérdésem, nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan XBOX-s borítókat lehetne letölteni?

Köszike
z0ty
ok penkju!ujabb huje kerdes..: vvin 95,98 emu rakhato boxra ha jol hallottam ,erdemes felrakni?es ha fenn van ugyanugy telpitheto mindefele prog meg stb?

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Az XPAD egy (es talan az egyetlen) szovegszerkeszto a gepre. Egyertelmu hogy kontrolerrel is lehet hasznalni, de nyilvan csak arra erdemes hogy kulonbozo (mittudomen) .ini fajlokban at lehessen irni a konfiguraciot. Jo pelda erre az EVOX ahol ugyan a menuben nem tudod beallitani hogy mely gomb kombinacioval lehessen a IGN-t (In Game Reset) kivaltani, de az evox.ini-ben nagyszeruen at lehet irni. A prgram elerheto a neten, de en is elkuldhetem ha ugy jobb neked 😊.
Bogyi007
Jajj már! Ne magyarázd félre! Olyasmire gondolok, mint a ps esetében volt a boot lemez. A játék betöltése elõtt beraktad a lemezt kiválasztottad utánna hogy pal környezetben fusson a játék / mégha ntsc-s volt akkor is / és utánna pakoltad be a játékot és indult is. Ilyesmit keresek a Boxra is, vagy valami hasonló programot.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

"At tudod irni az XBOXrol is kozvetlenul az XPADal."

az egy pogram?2 hete van xbox om..es mar 5 napja kolcson is attam😄 u h nincs itt sajnos h tesztelgessem..de szal vmi file kezelot kene radobni es utanna menne ez az atiras dolog vagy mi?mert h ftp kapcs 2-3 oldalrol is neztem probalgattam de vmer nem jon ossze..szoval mi a szamomra megfelelo fiel kezelo prog boxra?vmi eccerut pls😄
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116192007#129
NFS-MW borítója XBOX-os változata :-)
A konzolt tetted rá a tv-re?
Bogyi007
Senki sem tud ötletet adni, hogy tudok sima pal tv-n ntsc játékot futtatni? A gépem ebbõl a szempontból függetlenítet, csak a tv nem. Nincs erre valami progi vagy valami más?

At tudod irni az XBOXrol is kozvetlenul az XPADal. De nyilvan FTP kapcsolattal a PCrol a legegyszerubb.
Lammer:evox.ini t csak ugy lehet buzeralni atirogatni h pc vel van ossze kotve nem?vagy ha egy telepitetlen evox.ini t pc n atirkalok es ujrairhatora ra,xboxra fel es ugy is mukodik?vagy mi a mego?csak mert nekem sem megy a reset..kizarolag geprol inditott emuknal..gameknal nem..dvd rol valo auto start elvielg kikapcsolva van de ez vmert nem erdekli.mert eccer indul eccer nem..szoval hogy lehet atirni evox.init?
Lammer
IGR-t(In Game Reset)et kapcsold be... <#ravasz1> amugy meg az evox.ini-ben van tarolva, hogy mivel resetelsz... btw... ha a lemez bennt van es egybol bekapcsolaskor inditja el(RGO autorun on-on van allitva) akkor az evox nem aktiv... hameg Evoxban rakod be a jatekot, akkor mennie kene a resetnek, persze ha aktivalva van, es megnezted mire van allitva...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Skacok!
Az istennek sem akar resetelni játék közben.Egy rakás kombinációt kipróbáltam.
Evox 3,6ef van fennt.Van valami ötlet?

Az evoxban beallitod az ip-t 192.168.0.2-re, utana beallitod a gateway-t 192.168.0.1-re,utana a PC-n beallitod a halokartyadat a 192.168.0.1-re es a gateway-t is ugyanerre (alapertelmezett atjaro), utana Windows Commander vagy vmilyen ftp program inditasa, majd a csatlakozasnal megadod a box ip-jet. s a jelszo xbox ,
es mar csatlakoztal is...
Üdv mindenkinek!
Valaki leírná, hogy hogy lehet összekötni a boxot a pc-vel! Neken sehogy sem sikerül! Nagyon hálás lennék, ha segítenétek!!
Bogyi007
Volna egy gondom. Az egyik tv nem támogatja az ntsc módot. Van-e valami progi ami a játék indítása elõtt beállítja a gépet Pal módra?

nekem van xbox-om és szerintem sokkal jobb mint a ps2 nézd meg létszi ezt az oldalt:www.gportal.hu/portal/juve10

Na már toza úgy bekavart nekem , hogy valaki elmondaná , hogy kell renesen kilépni a játékból , hogy ne legyen semmi baja a gépnek???