5250
Xbox
  • Lammer
    xboxhoz usb billt meg egeret igenis van ertelme kotni... van egy par xbox-linux disztrib ;)
  • turho
    Ja és nem is értem miért árulják xboxhoz, igenigen értelmetlen eszköz, hisz nem sok mindenre jó.
  • turho
    Persze. De 1000 helyen, többek közt a speckó xbox oldalunkon is írva vagyon, hogy azzal max. xbmc-ben navigálhatsz néhány fajta egérrel.
    www.xboxklub.hu (sajna éppen szerverkimaradás van monnyuk)
  • MrTressy
    próbáltad már?:)
  • MrTressy
    Eh bezavart a kapcsos jel.Na szal www.konzolvilag.hu.Ott katt xbox/tartozékok és x-box interface az az usbs kivezetés

• turho
    Igen, az ötlet remek lenne, de nem működik. Akkor a smartjoy gyártók már csődbe mentek volna...
  • MrTressy
    Mondjuk 1 alternativ megoldás van kérdés müködik e.Lehet kapni boxhoz usb átalakitót hogy pc-s egeret,joyt,kormányt stb lehessen rádugni.De lehet kapni kemény 1500 pénzért usbs->ps/2 átalakitót amibe lehet dugni billt+egeret.Mivel az usb 2490 a ps2 átalakitó meg 1500 pénz.Igy féláron kilehetne jönni a joyfraghoz képest és még kapsz egy +usbt amibe sok minden jó.Xbox interface és a usb-ps/2 átalakitó.
  • toza #2759
    http://xbox365.hu/ n elvileg van feliratkozas smartjoy frag ra..ott kene megkerdezni vkit akinek sikerult beszereznije egyet..

allitolag csak radugod es minden mukodik egybol frankon.fix billentyuk jelentik a gombokat sbt...de szovegnel frankon mukodik...kb netezesnel erdekes mashol nyilvan nem sokat er..sztem..

de nincs vkinek olcson elado!?smartjoy?
  • MrTressy
    Van valaki akinek van smartjoy fragja vagy xfps-e?Érdekelne hogy mennyire használható boxon a bill+mouse páros.Billentyüzet teljes értékü billentyüzetként müködik?Úgyértem nevet gépelni is lehet vele?Vagy akár netezni is?Mennyire használható az fps játékokkal?Elöre is köszi
  • KILLER2
    Ha olcsó kell akkor vegyél másoltat. (csak 1 tipp volt)
  • torrente
    Kérdőjellel a végén!
  • torrente
    Mennyiért lehet kapni eredeti, használt xbox játékokat? pl Halo 2, Tony Hawks Und, burnout Takedown, Unreal Ch, Hitman 2, Goldeneye és 007 Everything ... meg ilyenek, tehát nem a legújabbak. Azok túl sokba kerülnének számomra.
  • toza #2754
    black demo mindenkinel fagyogat..

smartjoy elado van vkinek?!megvennem!!5 kjer!!?!
  • turho
    Mind1, szólj ha érdekel, és vasárnap felmegy pestre Sid-del.

Érdekel valakit egy új xbox, Aladdin chippel? Most készítettem, de a megrendelő visszamondta.
  • Balintka1
    Én próbáltam, de nekem nagyon órmótlannak tűnt. S-es csere miatt kéne csak :)
  • turho
    Rendben, küldj privit ha aktuális. Még csak éreklődők vannak. Ha hiszed ha nem, kényelmesebb szinte az s-nél is.
  • Balintka1
    Nem, ami benne van, az elég, jól ki van ez találva. Csak jól szellőző helyre tedd.
  • Tucky17
    ok akkor =re megnyugodtam, arra gondoltam már hogy ventillátorral kell kiegészíteni valamelyik processzort.
  • Balintka1
    Most épp nincs lóvém, de lehet majd érdekelni fog.
  • turho
    5 k?
  • Balintka1
    A demóknál előfordulhat fagyás, programozási hiba. De normál játéknál is lehet ilyen, nekem az eredeti CoD szokott néha fagyni.
  • Balintka1
    Passz. SiD elvitte a Magicbox XFPS, ami cuccom van, az meg kell :D
  • Tucky17
    Az lenne a problémám, hogy a "Black"-demójánál, és a "Prince of...Warrior"-nál néha befagy a gépezet, wincseszterről mennek. Másnál is előfordult-e már hasonló vagy esetleg valami megoldás van-e vagy irány szervíz?
  • turho
    Origi fóliás. Ajánlj valamit. Kettő van egyet megtartok mert kényelmes.
  • MrTressy
    olyan engem is érdekelne baráti áron...
  • Balintka1
    Milyen áron?
  • toza #2740
    hasznalt smarjoyfrag erdekelne nagyon rohatt olcson!akinek van dobjon mar privat vagy vmi!koszi!!
  • turho
    Originál, fóliás, XL-es XBOX kontroller eladó. A "burgonya", az S méret feletti.
  • Anubys
    Hát, én már eleve hekkelten vettem... :(
  • turho
    www.xboxklub.hu
    regisztrálj nálunk. Szervezetten megoldjuk. Főleg, ha van türelmed (2-3 nap) mert ún. chippelős hétvégék vannak. Írj privátot sidociousnak ha beregisztráltál. Ez másnak is szól aki mindent tudni szeretne az xboxról, illetve szeretne chipet becsületesen (nem konzolszervizek módjára, softmod-kamu meg dvd-rom cserebere :( ), illetve értelmesen megépített pc-drájvot. (kemény munkával mechanikailag is a boxhoz alakítva, nem úgy mint külföldön rendelhető társai). Bocs a reklámért, de ez vélhetően pozitív. :)
  • schoma
    Vilagos. Esetleg tudtok ajanlani itt (berkeken belul) valakit, aki megcsinalja a hackellest? Aki megbizhato es ert hozza...
  • turho
    up.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Joypad
    itt megnézhető, a bal szélső. Fólia még rajta van.
  • barnapet
    Össze van kötve egy routerrel a gépem meg az x-boxom, hogy kell azt megcsinálni hogy lássam az x-box vinyóján lévő cuccokat???
  • pc killer
  • Lammer
  • pc killer
    MŰKÖDIK
  • pc killer
    yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!KI is írom!!!!!!
  • turho
    Nem rosszabb semmivel mint az S joy. És origi.
  • Anubys
    Na ez a baj... Hekk nélkül nem fog menni... Chipeltetsd vagy flsheltetsd a gépet, utána menni fog.

pc killer: igen, működnek...
  • pc killer
    200 Ft???