Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi az infót !
A progi neve: ZXBTools_1.0 multigame wizard
De van más is...
Még ha ugyanaz lenne sem mûködne.Egyébként nem ua.
Sziasztok !
Kis méretû játékokat, hogy lehet egy DVD-re felpakolni ?
Van esetleg hozzá speciális progi ?
Kérlek segítsetek !
Sziasztok. Konzol ügyben nagyon láma vagyok. Az érdekelne, hogy az XBOX-os Call of Duty ugyanaz-e mint a PC-s? Értem ezalatt, hogyha multiba akarok neten játszani, akkor
tudok-e ugyanazokon a szervereken, mint a PC-s változattal?
deep
próbálj másik emut
Bogyi007
Megvan a Conker Bad Fur Day n64 emulátorként
Surreal64 progi alatt mégsem tudom a játékot behozni, de más játékok is szaggattnak alatta, de például a Wave Race 64 / jetski/ tökéletesen futa alatt. Mi a teendõ? A memóriakezelésén kell talán állítani az emulátorproginak?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

deep
A box topicban szerinted mit fognak ajánlani?😊
Sztem is box😊
Egyáltalán nem kell chip bele. elég egy bios flash.Egyszeri dolog.A box a legjobb, legszebb grafikájú, ennyi.Játékkínálat terén meg kinek mi tetszik...
Neme.
A játékkínálatot nézegesd, a többi nem számít (már ha csak játékra kell).

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

hello most akarok konzolt venni és nem tudom melyiket vegyem Ps2 vagy x-box bár sokan azt mondják hogy xbox-ot vegyek mert ezt csak egyszer kell cserélnia chipet, mig a Ps2-ben a chipet félévente ez igaz? légyszi segitsetek hogy tudjak dönteni mondjatok érveket elöre is kösz mindenkinek

Lammer
szivesen <#mf3> nekunk mukodik valahogy... <#rolleyes>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer!Az úgy nem megy mert a dns szerver nem tetszik neki,és akárhogy próbálom nem tudom beállítani!már próbáltam!!!de kösz a segítséget<#mf3>
deep
Csatlakozom az elõttem szólóhoz😄
DanielT
Ejj, nagy pofára esés lesz ha Ps2-t veszel helyette 😊
nightsucker
Eladó XBOX fél éves! Chipelt, magyar Evox, 2 irányító.Ár 35.000ft ha érdekel hivjon 06702807441.Sok játékal.továbi info a számon .

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Lammer
kicsit olvass vissza, jah es ne kuldj mailt, mert megy automat /dev/null-ba :CCC

hy!tud valaki olyan boxost akinek sikerült a PC-t összekötni BOX-al,úgy hogy mûködik is!ha igen adjátok meg az email címét,mert segítség kéne összekötésben,xbmc cserében,xbox bios frissítésben!kösz<#worship>
my e-mail:[email protected] üdv:sys
Lammer
hat pedig ha jol meg van utvonalazva akkor mukodnie kell... (AutoAddItem "e:\games\") peldaul de mindjart linkelek
>>>KLIKK IDE!<<<

Lammer please!!
A HDloader megvan és mûködik, de az csak a box dvd romjából másolja fel én meg nem akarom kiírni a játékot.Próbáltam gxiso-val, fel tudom tölreni a játékot, de hiába adom meg az evox.ini-be az elérési útvonalat, nem mûxik.Hová kellene pontosan beírni???Feltettem az XBMC-t az meg elsõre mûxik.

O.K
Köszi

Lammer
ird bele persze... es ne 2X legyen benne, probald emg...

Na ez nincs benne!
Csak az hogy IGR=Yes igaz az kétszer is.
Írjam mellé vajon?!

Lammer
😛 neked nem a ps3at kene imadnod a fotopikban??? 😛 😉
akkor az on keszulekeben van a hiba 😛

DanielT
És az a vicc, hogy nálam ez változatlanul nem mûködik.
Lammer
benne kell lennie az elejen(most nem vagyok otthon, csutortokon hozza vissza cimbora a boxomat) aki most box mellett ul, megnezhetne bbmt-nek...
xfer2k2 vagy qwix... valassz en az xfer2k2ot preferelom

btw: google csodakat tesz...
megneztem

Start_Button = Yes
Back_Button = Yes
L_Trig = Yes
R_Trig = Yes
White_Button = No
Black_Button = No
A_Button = No
B_Button = No
X_Button = No
Y_Button = No
kb igy...

Lammer!
Végre volt idõm buzerálni a box-ot.
FTP-vel megnéztem be van kapcsolva az IGR de az evox.ini-ben nem találtam a kombinációt.Milyen módon van beírva?
Más, volt már boxom régen és akkor volt egy progi amivel iso-ból a pc-rõl ftp-vel felmásoltam a játékot.A HDDloader megvan, de az csak a box dvd romjából másolja fel én meg nem akarom kiírni.

Alcohollal milyen módban írtad a lemezeket ??? Az még érdekelne.
Bár lehet hogy a kicsomagolós megoldás sem rossz.

nero ,cancelt nyomsz,recorder a file sorbol burn image...es kesz..vagy
xiso val ,vagy xiso val kitomorited az iso filet es utanna adatkent irod barmivel..egyebkent aztmongyak erdemes lassan irni es inkabb - os dvd re..de mindenhol mast irnak😄
Én Alcolhol 120%-al csinálom,"képrögzités varázsló" batallózom,aztán mehet is.Hát sebességbõl tudtommal ajánlatos minél lassabban.Én 4x szoktam.Azokkal még nem volt gondom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bogyi007
Két választásom van, segítsetek ha tudtok.. Veszek egy erõsítõt ami tud optikai bemenetet / tud valaki elfogadható áron? / vagy megveszem a cimbiét ami analóg és akkor nem az optikai kábelen keresztelül fogom használni.

Viszont akkor le kell mondanom a d.d. 5.1-rõl igaz? Vagy ilyenkor is létrejön? Azaz az optikai kimenet melletti két hangkimenetrõl egy analog 5.1 rendszerrel összekötve milyen hangzást kapok?

Mert jelenleg egy pro logicos rendszerem van otthon és az is sima audión keresztül megy az erõsítõbe és ugyebár ilyenkor a hátsó hangok monoban szólnak. ha ugyanígy összekötöm a fentebb említett analóg rendszerrel és arról szétküldöm 5.1-re akkor mi lesz az eredmény?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

deep
Nero, sima cd kép kiírása, oszt hello.Amennyit bír az íród, olyan sebességgel.Nekem így kitûnõen mennek.
Hi!
Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet DVD-t írni rendesen XBOXra, mert nekem valahogy nem megy. Milyen módban, sebességgel, programmal írjak ??? Választ elõre köszi.

HI!
Nekem is lenne egy kábelel kapcsolatos kérdésem.
Vettem egy Hig Def Av packot,Y-pb-pr kábelt,tv-re rá,Box átváltva NTSC-re, 480p mod kiválasztva.
Na ekkor jön a gáz mert a szellemképes lesz a kép.(már az evox alatt is)
Valakinek volt hasonló tapasztalata.
Most egy "sima" RGB kábellel nyomom ,azzal fasza tûéles minden.
Bogyi007
Tudna valaki adni egy normális XBMP linket? Az eurasian csak a 2.4-es van, de az sz*r. Nem kezeli a távirányítót, mert ha csak egy gombot is megnyomok rajta, akkor elkezd a kurzor szaladgálniés csak úgy lehet leállítani ha kihúzom a távirányító infráját.

És a legutóbbi XBMC-el is vannak gondjaim / augusztus 7.-i szintén eurasia / a zene mappát hiába állítgatom bárhogyan, sosem hozza be a cd/dvd lemezeken levõ tartalmat. Filmeknél képeknél lehet tallózni a lemezeket de a zenénél még véletlenül sem.

Bogyi007
Nekem is ilyen kábelem van, ugye az egyik vég megy az XBoxba közte van az optikai sztereó és videó kimenet meg van egy scart csati a végén az megy a tvbe. Nos Daewoo tv van otthon / 72 cm 100 Hz / és mégsem tûnik jónak a kép.Pont olyan mint a monitoroknál lassan de észrevehetõen hullámzik. Mit tehetnék?

Ha lee.Lehet,hogy sokszor megkérdezték már de sajnos nincs idõm visszanézni a fórumban.Az lenne a probléma,hogy haveromnak van egy flash-elt xboxa,eddíg bekapcs után bejött magyar menü 😄VDlejátszás,hátterek,file manager stb.Most meg csak az(szerintem)eredeti xbox menü indul el angolul.Nem történ semmi vele csak ki lett kapcsolva meg be.Olyan hiba volt,hogy dvd táv nem mûködött,de ott a távvezérlõ volt a rossz.Már meg lett csináltatva.A táv mûködik az xbox nem.Csak eredeti és másolt játékokat hajlandó lejátszani és se dvd-t se semmi mást nem.
Ha valaki tudna segíteni,hogy mi lehet a probléma,nagyon megköszönném.
Ha esetleg meg is tudná csinálni az még jobb lenne.:-)
üdv:Sham Lee
Lammer
ha a scartos reszet dugod be a tvbe akkor igen... felteve, ha RGB SCART bemenetes a TVd!!! (kulonben sima scartkent mukodik es nem lesz annyival szebb)

DanielT
És akkor az a kábel amit vettem az megfelelõ?
Lammer
csak annyit a korabbi feltevesedre, hogy siman rca-t dux a tvdbe, az gaz lesz, mivel az RGB szoban ott a lenyeg, a 3 alapveto szinre bontja a jelet(dedkialtan, nem zavarja egymast a 3 alapveto szincsatorna), igy nem zavarjak egymast, mig az RCA mar osszemossa effektiv "zaj" vagy ha ugyteccik zavar keletkezik es ezert lesz szarabb a kep

DanielT
Na? Erre mit tudtok mondani kábelkirályok? 😊
DanielT
Kb 10 darab SCART - RCA csatlakozóm van, aranyozottól kezdve a fasztuggyamin át.

Annyi tûvel ahányat csak akarsz.
DanielT
Ezt vettem.

Ez volt eddig.
Petyus_
Nézd meg hány tû van a géphez adott, és hány az RGB scart csatlakozón!

(az az átalakító "dobozka" gondolom azért van, hogy a kábelre rá tudj dugni esetleg egy másik konzolt, ha nincs elég bemenet a tévéden, de az úgy nem lesz RG😎

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DanielT
Alapvetõen egyszerûen nem értem mi ez az RGB.

Vegyük az alaphelyzetet: Adott a gép amihez adtak egy kábelt aminek egyik vége belemegy a gépbe a másik vége pedig 3 felé ágazik, sárga, piros, fehér, ez pedig belemegy a szintén a géphez adott SCART csatlakozóba, amit bedugok a Tvbe.

Most vettem egy kábelt amire az van írva, hogy RGB.

Van a vége ami belemegy a gépbe, aztán van rajta egy kis dobozka amibe be lehet dugni a sárga, piros, fehér cuccokat és végül egy SCART ban végzõdik ami belemegy a Tvbe.

Mi a jó picsa a különbség? A kis dobozkába úgyse dugok semmit, most annyi, hogy direkt kábel megy a gép és a tv SCART csatlakozójába.

A Tvm vadonatúj, FLAT 100Hz egy hetes darab.
Petyus_
TV-d menüjét nézd meg, hogy keresi ez az RGB-t egyáltalán.. vagy próbálj ki egy másik scart csatlakozót.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Lammer
akkor nalad van a gebasz, nekem sokkalta szebb, elesebb, konturosabb, teltebb minden ...<#bee1>

DanielT
Vettem RGB kábelt. Ugyanolyan a képe mint amit gyárilag adtak hozzá.
Lammer
<#bee1> agyonvaglak ha talalkozunk legkozelebb!!! <#papakacsint>

thnx! 😉

DanielT
Méghogy baráti áron! Most elmondjam neki, hogy abból a pénzbõl mentél nyaralni amiért az én boxomat csippelted? 😄DDD

Welcome back!😄
Lammer
na szia!
sajna most jottem vissza gorogbol, de latom mar kezd megoldodni a gondod, ha gondolod van meg sok kerdeses, es nem birsz a dobozzal, en barati aron kompletten megcsinalok neked mindent rajt... elhozod felfrissitem ha kell vinyot cserelek etcetc... <#papakacsint> csak akkor irj privit, ha meg kell masszirozni fizikalisan a boxod, thnx!