Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De van más is...
Kis méretû játékokat, hogy lehet egy DVD-re felpakolni ?
Van esetleg hozzá speciális progi ?
Kérlek segítsetek !
tudok-e ugyanazokon a szervereken, mint a PC-s változattal?
Surreal64 progi alatt mégsem tudom a játékot behozni, de más játékok is szaggattnak alatta, de például a Wave Race 64 / jetski/ tökéletesen futa alatt. Mi a teendõ? A memóriakezelésén kell talán állítani az emulátorproginak?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Sztem is box😊
Egyáltalán nem kell chip bele. elég egy bios flash.Egyszeri dolog.A box a legjobb, legszebb grafikájú, ennyi.Játékkínálat terén meg kinek mi tetszik...
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
my e-mail:[email protected] üdv:sys
>>>KLIKK IDE!<<<
A HDloader megvan és mûködik, de az csak a box dvd romjából másolja fel én meg nem akarom kiírni a játékot.Próbáltam gxiso-val, fel tudom tölreni a játékot, de hiába adom meg az evox.ini-be az elérési útvonalat, nem mûxik.Hová kellene pontosan beírni???Feltettem az XBMC-t az meg elsõre mûxik.
Köszi
Csak az hogy IGR=Yes igaz az kétszer is.
Írjam mellé vajon?!
akkor az on keszulekeben van a hiba 😛
xfer2k2 vagy qwix... valassz en az xfer2k2ot preferelom
btw: google csodakat tesz...
megneztem
Start_Button = Yes
Back_Button = Yes
L_Trig = Yes
R_Trig = Yes
White_Button = No
Black_Button = No
A_Button = No
B_Button = No
X_Button = No
Y_Button = No
kb igy...
Végre volt idõm buzerálni a box-ot.
FTP-vel megnéztem be van kapcsolva az IGR de az evox.ini-ben nem találtam a kombinációt.Milyen módon van beírva?
Más, volt már boxom régen és akkor volt egy progi amivel iso-ból a pc-rõl ftp-vel felmásoltam a játékot.A HDDloader megvan, de az csak a box dvd romjából másolja fel én meg nem akarom kiírni.
Bár lehet hogy a kicsomagolós megoldás sem rossz.
xiso val ,vagy xiso val kitomorited az iso filet es utanna adatkent irod barmivel..egyebkent aztmongyak erdemes lassan irni es inkabb - os dvd re..de mindenhol mast irnak😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Viszont akkor le kell mondanom a d.d. 5.1-rõl igaz? Vagy ilyenkor is létrejön? Azaz az optikai kimenet melletti két hangkimenetrõl egy analog 5.1 rendszerrel összekötve milyen hangzást kapok?
Mert jelenleg egy pro logicos rendszerem van otthon és az is sima audión keresztül megy az erõsítõbe és ugyebár ilyenkor a hátsó hangok monoban szólnak. ha ugyanígy összekötöm a fentebb említett analóg rendszerrel és arról szétküldöm 5.1-re akkor mi lesz az eredmény?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet DVD-t írni rendesen XBOXra, mert nekem valahogy nem megy. Milyen módban, sebességgel, programmal írjak ??? Választ elõre köszi.
Nekem is lenne egy kábelel kapcsolatos kérdésem.
Vettem egy Hig Def Av packot,Y-pb-pr kábelt,tv-re rá,Box átváltva NTSC-re, 480p mod kiválasztva.
Na ekkor jön a gáz mert a szellemképes lesz a kép.(már az evox alatt is)
Valakinek volt hasonló tapasztalata.
Most egy "sima" RGB kábellel nyomom ,azzal fasza tûéles minden.
És a legutóbbi XBMC-el is vannak gondjaim / augusztus 7.-i szintén eurasia / a zene mappát hiába állítgatom bárhogyan, sosem hozza be a cd/dvd lemezeken levõ tartalmat. Filmeknél képeknél lehet tallózni a lemezeket de a zenénél még véletlenül sem.
Ha valaki tudna segíteni,hogy mi lehet a probléma,nagyon megköszönném.
Ha esetleg meg is tudná csinálni az még jobb lenne.:-)
üdv:Sham Lee
Annyi tûvel ahányat csak akarsz.
(az az átalakító "dobozka" gondolom azért van, hogy a kábelre rá tudj dugni esetleg egy másik konzolt, ha nincs elég bemenet a tévéden, de az úgy nem lesz RG😎
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Vegyük az alaphelyzetet: Adott a gép amihez adtak egy kábelt aminek egyik vége belemegy a gépbe a másik vége pedig 3 felé ágazik, sárga, piros, fehér, ez pedig belemegy a szintén a géphez adott SCART csatlakozóba, amit bedugok a Tvbe.
Most vettem egy kábelt amire az van írva, hogy RGB.
Van a vége ami belemegy a gépbe, aztán van rajta egy kis dobozka amibe be lehet dugni a sárga, piros, fehér cuccokat és végül egy SCART ban végzõdik ami belemegy a Tvbe.
Mi a jó picsa a különbség? A kis dobozkába úgyse dugok semmit, most annyi, hogy direkt kábel megy a gép és a tv SCART csatlakozójába.
A Tvm vadonatúj, FLAT 100Hz egy hetes darab.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
thnx! 😉
Welcome back!😄
sajna most jottem vissza gorogbol, de latom mar kezd megoldodni a gondod, ha gondolod van meg sok kerdeses, es nem birsz a dobozzal, en barati aron kompletten megcsinalok neked mindent rajt... elhozod felfrissitem ha kell vinyot cserelek etcetc... <#papakacsint>#papakacsint> csak akkor irj privit, ha meg kell masszirozni fizikalisan a boxod, thnx!