5250
Xbox
-
winger #2846 www.dantefanclub.uw.hu -
turho #2845 Azt az egyet nem adom el, mert fémdobozos gyűjtői verzió....holnap reggel kiteszem a listát. -
Halo 2 érdekelne, ha van. Jöhet a lista! -
turho #2843 Holnap délelőtt lesz lista....árakkal nem vagyok tisztában annyira, de nem adom drágán az tuti, főleg ha valaki többet vinne. Patyolat állagúak annyi szent. -
siman! ugyis most valtok legalis gamezokra... kivancsi vagyok ra!!! -
turho #2841 Lesz 15-16 db szuper állapotú eredeti x-box játékom eladó....Ki merjem írni, van érdeklődés? Mindenfajta kategóriában, több darabnál jelentős kedvezmény... -
Tud valaki olcsón komponent kábelt? Egyáltalán megéri, valóban sokat dob a látványvilágon? LCD tv-m van. -
toza #2839 mellesleg halo n kivul mi volt suletlenseg?!mert hogy tobbi dolog rohattul igy van,marmint ami dvd irast illeti..szvsz..
-
toza #2838 ja bocs..akkor viszont igy kell.. -
turho #2837 Sajna csak multiformat (pc, ps2, x) vagy konkrétan x-es kormányt kezel. Nincs rá semmilyen hack. -
Nem hinném. -
Xboxbuci #2835 Amit írogatsz az egy nagy sületlenség
A soft modhoz a HALO 1 játék épenségel nem jó.Ha nem értesz hozzá ne írj ökörséget -
MrTressy #2834 lehetséges pc-s usb kormányt aggatni boxra?Ha igen mivel? -
igen csippelt! -
toza #2832 Mace_Griffin_Bounty_Hunter nagyon kene nekem!ha megvan vkinek szojjon lecci!! -
toza #2831 egyebkent te is megtudod csinalni szoftmodolast otthon..kell hozza lan kabel halo 1 jatek,meg par ezaz..kb 1-2 ora asszem...de elsore lehet hogy hetekig is eltarthat:D -
toza #2830 csippelt geppel is megy a live..csak ki kell hozza "kapcsolni" a csippet!es persze mindegyik esetben eredeti jatek kell!!
annyi..
dvd irashoz ha isoban van akkor nero recordernel burn image..
ha ki van csomagolva ,mongyuk xiso val, akkor is lehet neroval,csak akkor udf ben kell irni es udf beallitasoknal x elni kell h xbox kompbatibilis legyen es annyi!
a dvd "masolas" egyebkent kizarolag ftp rol vagy pl boxrol boxra mukodhet...mert hogy pc nem lattya NEROVAL UDF BEN,VAGY ISOBAN IRT DOLGOKAT!!! DE HA stomp recordnow max al irod (az isot nem tugya megirni,csak kitomoritve)akkor IGEN!!
egyebkent nallam langyos vizes szappanos dvd mosas..!!!OVATOS!!! torolgetos szaritassal ojkor szokott segiteni rakoncatlankodo dvd k nel...
-
írtam egy levelet egy vidéki bolttal is rendelkező üzletbe ezt válaszolták:
"...az új xboxokat nem lehet Flashelni,De ez Soft-Mod, ez más, az országban csak mi csináljuk így a gépeket, elég
körülményes, de nem veszti el a garanciáját, nem kell forrasztani,
szétszedni, és kap MediaCentert a gép+lehet vele Liveozni..."
szóval új gépet ők softmodolják, meg megy a live is... hát most akkor hogy van ez ? kamu szagú ?
-
Csippelva van a boxod? -
Hello!
Nekem olyan problémám lenne ,hogy van egy játékom ami nem idul el de
régebben nem volt vele gondom és valaki azt mondta,hogy ha átírom másik
lemezre akkor 95%,hogy jó lesz!
Ez most vajon igaz,és ha igen akkor mivel írjam/azon kívül,hogy muszáj/és hogyan csináljam.?
Előre is köszönöm! -
MrTressy #2826 létezik boxhoz auto player mediára is?Konkrétan itt arra gondolok hogy berakok egy mp3 mas dvdt és automatice elkezdi lejátszani.Vagy ua ez kéne divxre -
Balintka1 #2825 1. igazából akkor, ha autoinstaller telepítőt tenne rá az ember, vagy esetleg a Live menüre nyom.
2. Mindenképp, régebbi gépeknél van még Bios flash is, az olcsóbb. De a mostaniakhoz chip kell.
3. nincsen, a régebbi Thomson drive-okkal volt gond, a de a mostani Hitachi-LG drive-ok nagyon jók most. A Samsung nagyon jó még, de a Philips is jónak mondható. Nálam Thomson van a gépben, keveset használva, de lassan 2 éve működik korrektül. Csak annyi, hogy hangos (mindig az volt). -
alma kérdéseim:
1. az hogy "gallyra ment a softmod" sűrűn előfordul ?
2. ezért érdemesebb inkább a chipet tenni bele ?
3. itt nincs olyan mint ps2-nél hogy hamarabb lepukkan az olvasófej ha chipes ? -
(noigen errol beszelek... meg lusta vagyok ezerrel :DDDD majd osszeszedem magamat es nekilatok egy fákknak :DDD) -
toza #2822 xbmc ben,ha gepre van masolva jatek akkor my programsban fehergomb,es (NTSC-M) et kell valasztani..
vagy evoxban sistem settingsnel betudod allitani video nal pal rol ntsc re...de ha tv d nem tugya NTSC-t,akkor fekete feher lesz.:(
billentyu kombinaciot attod irni evox.ini ben hogy jolegyen ftp kapcsolat segicsegevel,vagy vmi szovegszerkeszovel boxon!kereso=!
Lammer konyorgom egy faq ert!!kb utolso 1000 hsz ban 3 temat fejtegettunk allandoan!! legalabb keresot hasznalna vki!! -
köszi! mennyiért lehet csippeltetni? -
Igazán nincs mit! :) -
ez gyors és tömör volt thx
-
Nem. -
sztok..Létezik működő xbox emulátor pc-re?
-
A The Warriors játék nfo-jában olvastam, hogy át kell állítani ntsc-módra, mert különben lemezhibát ír ki. Ezt hol lehet megtenni? -
Balintka1 #2815 Ez az eredeti dashboard, főleg ha zöld hátteres. Gondolom softmod-os volt a Box, és gallyra ment a softmod. Chippeltesd be. -
Szisztok! Van egy jó nagy problémám... bekapcsolom a boxomat és nem a menü jön ki hanem vmi settings szerüség ahol állitani lehet mindent! aszem ha jól emléxem függőleges irányben 4 variáció lehet választani (memory,xboxlife,music,setting) és nem akarja lejátszani a dvd-t...! vkinek van vmi ötlete? előre is köszi! -
Én pár napos xboxos vagyok és pár napja én is ezzel a problémával küzdtem, viszont néhány fórumozó segítségével megoldottam az írási problémát. A dvd-íródon a legújabb firmware legyen és használj dvd-decrypter-t az íráshoz.
Több játékot is lehet egy lemezre írni. Az xboxmekka.atw.hu oldalán lévő magyarázat alapján simán meg tudtam csinálni. -
Gondolom véletlen sincs csippelve a boxod... -
IceTom #2811 nemtudtam hogy alkohollal dvd-t is elhet írni..bár sztem a fájl hibás..de meglátjuK:)--azért kösz -
Lyan Kyj #2810 Ha azt írta, hogy tökéletes, akkor miért ne futna neki?:P -
IceTom #2809 alcohollal??azzal írtad ki a játékokat?és jó? bár az is lehet hogy a fájl rossz.. -
Nekem Alcohol 120% tökéletes -
IceTom #2807 hi...letöltöttem egy játékot..(isos)...de mivel írjam ki?egyszer neroval kiirtam hátha jó..de 10x egymás után beraktam és semmi..volt v.milyen Clone Xbox..vagy v.mi ilyesmi..na szóval az a kérdésem,hogy milyen progival írjam ki ...kösz