5250
Xbox
  • turho
    Ha nem kellenek sallangok, akkor majdnem bármelyik xbox chip megfelelő. Itt nem az van mint ps2-nél, hogy így-úgy indítás, fejvédelmek.
    Tutorok és minden az xboxról: www.xboxklub.hu :)
  • lele
    skacok hogy tudok rendes mwentést csinálni az xboxról? mert valahogy nem megy valaki tud adni 1 tutort? vagy valami?
    esetleg valagi lécci irja le a backip-ot könyi!
    Előre is köszi!
  • Lammer
    nagyon sok lenne, mivel a tendencia az, hogy minnel olcsobb(aladdin) chipet rakjanak be... ez neked marha draga lenne... hidd el... nezd meg a modchip siteot... es borzadj el, hogy egy executer vagy egy smart kozel 55 dolcsi... egy aladdin kb 20(duo szinten van)... innentol rad bizom a tobbit (tudod, meg kell rendelni plusz haszon plusz beszereles... es akkor nezd meg 10Eert mit tesznek be... mert a ket szep szemedert nem dolgoznak ingyen plusz a posta sem dolgozik ingye' ... :DDD)
  • daraj
    Gracias por todo,

Kb. mennyibe fáj ez itthun HUF-ba szereléssel együtt???
  • Lammer
    Xecuter meg a Smartxx a bestek!!!! (evvel osze lehet hazasitani a digit elolapot, amit XBMCben vezerelhetsz siman...) peldul ha mp3at halgacc, akkor az elolapon megjelenik az idtag etc... megha jatszol valamilyen jatekkal, akkor kiirja, hogy Fifazol meg ilyenek, szerintem sexy
  • daraj
    Thx Lammer, én is olvasgattam xbox fórumokat és a soft-mod-t nem igazán ajánlották ott sem
    Közben nézegettem a neten.
    Az alábbi csipikről mi a vélemény????
    Xenium GOLD, Xenium ICE, Xecuter 3 CE, SmartXX V3 stb.
  • Lammer
    en kivanom neked, hogy kattints a soft modos geppel a livera... lehet ujracsinalni... loal... akkor inkabb flash... csak azok 1.5ig mukodnek ugye ...
    daraj: eleg egy natur Aladdin siman...
  • ReTeK
    lentebb ezt írta B.: "De a mostaniakhoz chip kell" szóval egy újhoz most akkor elég vagy nem ?
    csak érdeklődöm
  • deep
    Az égadta világon semmilyet:) Elég bőven a soft-mod.
  • daraj
    Üdv Mindenki!

Abban kérném a tanácsotokat, hogy éppen x-box vásárlás előtt állok és szeretnék tájékozódni a kapható mod chippekről, vagy inkább írjatok, hogy milyen chippet javasoltok.

Köszi

daraj
  • mb66
    Nem, rendeben van mindegyik:) Thx!
  • turho
    Szívesen. Használd egészséggel :) ugye nem hazudtam az állapotukat illetően? Üdv Zoli
  • mb66
    Turho! Megérkeztek a játékok, köszi szépen!
  • mb66
    Láttam, hogy mire irtad. Nem kötekedni jöttem és nem ellened szólt, csak sokszor láttam ilyet és megjegyeztem. Ennyi.
  • Lammer
    a kedves forumtars korulbelul ennyit is erdemel... ha veszed a faradsagot es visszaolvasol, akkor meglatod... koszike... es ha nem veszed zokon akkor ezert felesleges volt befaradnod... van epito jellegu hozzaszolasod a forumhoz/temahoz kapcsolodoan, vagy csak kotekedni jottel be??? hmmm???
  • mb66
    Ez egy szép magyar komment volt. Undorítóak ezek a fórumos divatrövidítések
  • Lammer
    OMG... GG nore plz thnx...
  • Davidxxx
    nekem nem élnek a linkeid...
  • ReTeK
    franko
  • Lammer
    nezz korul itt!!!-> nagyon jo oldal... vagy meg feltetlen erdemes megsasolni a -->franko!!! websiteot is...
  • Davidxxx
    és pontosan hogyan kell csinálni?
    Egyébbként úgy tudom h a monitorra "picit" veszélyes is lehet...
  • DanielT
    Nyilván. Alap.
  • deep
    Ne feledd a plutóniumot, anélkül nem megy:D
  • DanielT
    Én is csak ezt a szétszedős verziót ismerem, de simán működik, csak egy fluxuskondenzátor kell hozzá és megy simán.
  • Davidxxx
    Sziasztok!

Hogyan lehetne az XBOX grafikáját ''tuningolni''?
    Hiszen az átlagos TV-k csak 640-szer 480-as felbontást bírnak. Na most ha az x-boxot monitorra kötöm lehet-e jobb a grafika?
    Én arról tudok, hogy ha nagyobb felbontásban szeretnék játszani szét kell szedni a dobozt, rákötni pc-re, felvinni a felbontást vhogy és így akár 1600x1200-as felbontásban is lehet játszani (persze szaggatás nélkül, bár ez a szám elég magas, nekem akár egy 1024x768 is jó lenne). De így ugrik a garncia, másrészt a monitor is sérülhet. Lehet-e vhogy máshogy javitani a grafikán (hiszen sokkal többet tud mint, amit egy TV-vel kihasználhatnánk)?
  • MrTressy
    megtudná mondani miért van az ha új xbmc-t teszek fel akkor miért nem lehet kilépni belöle?Hiába választom ki dashboard stb csak a reset segit...mig a régebbi jól müxik
  • turho
    Nagyon kellene egy xbox alaplap, lehetőleg 1.0 vagy 1.1, illetőleg leroggyant dvd-rom hibás csúnya külsejű stb. Xbox is érdekelhet kicsi pénzért :)
  • turho
    köszi
  • Lammer
    KORREKTEK A JATEKOK!!!! OROM VOLT VELED UZLETELNI!!! AJANLOM MASOKNAK IS TURHOT! KORREKT SRAC!!!!
  • turho
    Elkeltek a játékok, a vevőknek sok örömet bennük :)
  • turho
    Akit érdekelne, írjon privit. 3-4 darabtól utánvéttel adok el belőle.
  • turho
    Xbox 1.0 vagy 1.1 hibátlan alaplapot viszont keresek.
  • turho
    Ezek még megvannak, illetve van még egy MS live headset, 2 k, továbbá egy MS dvd-kit, ezek szinte csak kipróbálva lettek, 5 k.
  • turho
    Tudom, csak kell a pénz, amúgy nem szívesen adom féláron, vagy alatta. Az ajánlat kizárólag egyben érvényes.
  • Lammer
    BASZKI EZ BAGO AR A PAKKERT!!!!!
    VIGYETEK!!!
  • turho
    Egyben 14 k!!
  • turho
    Outrun 2
    Dead or alive 3
    X-men legends
    Tom Clancy's rainbow six 3: black arrow
    Kung Fu chaos
    Beyond good and evil
    Spider-man 2
    Midway arcade treasures 2.
    Burnout 3: Takedown
    Tak 2: the staff of dreams

Ezek vannak még.
  • turho
    Nos akkó az eladó zsír tökéletes állapotú eredeti X game-k (a többi elkelt az imént):
    Outrun 2
    Dead or alive 3
    X-men legends
    Lego Star Wars
    Kung Fu chaos
    Spyro: a heroe's tail
    Beyond good and evil
    Rayman 3
    Spider-man 2
  • turho
    Jah, Gameboy color játékokat, ill. Marios stílusú Gameboy játékkazikat is beszámolok, esetleg egyéb konzolt, szettet.
  • turho
    Nos akkó az eladó zsír tökéletes állapotú eredeti X game-k:
    Outrun 2
    Rallysport challenge
    Dead or alive 3
    X-men legends
    Shenmue 2.
    Rallisport challenge 2
    Lego Star Wars
    Kung Fu chaos
    Spyro: a heroe's tail
    Beyond good and evil
    Rayman 3
    Spider-man 2
    Project Gotham racing 2.
    Voodoo Vince
    Egyben is eladó, úgy igen jó áron. Ajánlatokat várok, PÜ is. Postaképes vagyok de nem 1-2 darabbal szeretnék...