5250
Xbox
-
turho #2886 Ha nem kellenek sallangok, akkor majdnem bármelyik xbox chip megfelelő. Itt nem az van mint ps2-nél, hogy így-úgy indítás, fejvédelmek.
Tutorok és minden az xboxról: www.xboxklub.hu :) -
#2885 skacok hogy tudok rendes mwentést csinálni az xboxról? mert valahogy nem megy valaki tud adni 1 tutort? vagy valami?
esetleg valagi lécci irja le a backip-ot könyi!
Előre is köszi! -
#2884 nagyon sok lenne, mivel a tendencia az, hogy minnel olcsobb(aladdin) chipet rakjanak be... ez neked marha draga lenne... hidd el... nezd meg a modchip siteot... es borzadj el, hogy egy executer vagy egy smart kozel 55 dolcsi... egy aladdin kb 20(duo szinten van)... innentol rad bizom a tobbit (tudod, meg kell rendelni plusz haszon plusz beszereles... es akkor nezd meg 10Eert mit tesznek be... mert a ket szep szemedert nem dolgoznak ingyen plusz a posta sem dolgozik ingye' ... :DDD) -
daraj #2883 Gracias por todo,
Kb. mennyibe fáj ez itthun HUF-ba szereléssel együtt??? -
#2882 Xecuter meg a Smartxx a bestek!!!! (evvel osze lehet hazasitani a digit elolapot, amit XBMCben vezerelhetsz siman...) peldul ha mp3at halgacc, akkor az elolapon megjelenik az idtag etc... megha jatszol valamilyen jatekkal, akkor kiirja, hogy Fifazol meg ilyenek, szerintem sexy -
daraj #2881 Thx Lammer, én is olvasgattam xbox fórumokat és a soft-mod-t nem igazán ajánlották ott sem
Közben nézegettem a neten.
Az alábbi csipikről mi a vélemény????
Xenium GOLD, Xenium ICE, Xecuter 3 CE, SmartXX V3 stb. -
#2880 en kivanom neked, hogy kattints a soft modos geppel a livera... lehet ujracsinalni... loal... akkor inkabb flash... csak azok 1.5ig mukodnek ugye ...
daraj: eleg egy natur Aladdin siman... -
#2879 lentebb ezt írta B.: "De a mostaniakhoz chip kell" szóval egy újhoz most akkor elég vagy nem ?
csak érdeklődöm -
#2878 Az égadta világon semmilyet:) Elég bőven a soft-mod. -
daraj #2877 Üdv Mindenki!
Abban kérném a tanácsotokat, hogy éppen x-box vásárlás előtt állok és szeretnék tájékozódni a kapható mod chippekről, vagy inkább írjatok, hogy milyen chippet javasoltok.
Köszi
daraj -
#2876 Nem, rendeben van mindegyik:) Thx! -
turho #2875 Szívesen. Használd egészséggel :) ugye nem hazudtam az állapotukat illetően? Üdv Zoli -
#2874 Turho! Megérkeztek a játékok, köszi szépen! -
#2873 Láttam, hogy mire irtad. Nem kötekedni jöttem és nem ellened szólt, csak sokszor láttam ilyet és megjegyeztem. Ennyi. -
#2872 a kedves forumtars korulbelul ennyit is erdemel... ha veszed a faradsagot es visszaolvasol, akkor meglatod... koszike... es ha nem veszed zokon akkor ezert felesleges volt befaradnod... van epito jellegu hozzaszolasod a forumhoz/temahoz kapcsolodoan, vagy csak kotekedni jottel be??? hmmm??? -
#2871 Ez egy szép magyar komment volt. Undorítóak ezek a fórumos divatrövidítések -
#2870 OMG... GG nore plz thnx...
-
Davidxxx #2869 nekem nem élnek a linkeid... -
#2868 franko -
#2867 nezz korul itt!!!-> nagyon jo oldal... vagy meg feltetlen erdemes megsasolni a -->franko!!! websiteot is... -
Davidxxx #2866 és pontosan hogyan kell csinálni?
Egyébbként úgy tudom h a monitorra "picit" veszélyes is lehet... -
#2865 Nyilván. Alap. -
#2864 Ne feledd a plutóniumot, anélkül nem megy:D -
#2863 Én is csak ezt a szétszedős verziót ismerem, de simán működik, csak egy fluxuskondenzátor kell hozzá és megy simán. -
Davidxxx #2862 Sziasztok!
Hogyan lehetne az XBOX grafikáját ''tuningolni''?
Hiszen az átlagos TV-k csak 640-szer 480-as felbontást bírnak. Na most ha az x-boxot monitorra kötöm lehet-e jobb a grafika?
Én arról tudok, hogy ha nagyobb felbontásban szeretnék játszani szét kell szedni a dobozt, rákötni pc-re, felvinni a felbontást vhogy és így akár 1600x1200-as felbontásban is lehet játszani (persze szaggatás nélkül, bár ez a szám elég magas, nekem akár egy 1024x768 is jó lenne). De így ugrik a garncia, másrészt a monitor is sérülhet. Lehet-e vhogy máshogy javitani a grafikán (hiszen sokkal többet tud mint, amit egy TV-vel kihasználhatnánk)? -
MrTressy #2861 megtudná mondani miért van az ha új xbmc-t teszek fel akkor miért nem lehet kilépni belöle?Hiába választom ki dashboard stb csak a reset segit...mig a régebbi jól müxik -
turho #2860 Nagyon kellene egy xbox alaplap, lehetőleg 1.0 vagy 1.1, illetőleg leroggyant dvd-rom hibás csúnya külsejű stb. Xbox is érdekelhet kicsi pénzért :) -
turho #2859 köszi -
#2858 KORREKTEK A JATEKOK!!!! OROM VOLT VELED UZLETELNI!!! AJANLOM MASOKNAK IS TURHOT! KORREKT SRAC!!!! -
turho #2857 Elkeltek a játékok, a vevőknek sok örömet bennük :) -
turho #2856 Akit érdekelne, írjon privit. 3-4 darabtól utánvéttel adok el belőle. -
turho #2855 Xbox 1.0 vagy 1.1 hibátlan alaplapot viszont keresek. -
turho #2854 Ezek még megvannak, illetve van még egy MS live headset, 2 k, továbbá egy MS dvd-kit, ezek szinte csak kipróbálva lettek, 5 k. -
turho #2853 Tudom, csak kell a pénz, amúgy nem szívesen adom féláron, vagy alatta. Az ajánlat kizárólag egyben érvényes. -
#2852 BASZKI EZ BAGO AR A PAKKERT!!!!!
VIGYETEK!!! -
turho #2851 Egyben 14 k!! -
turho #2850 Outrun 2
Dead or alive 3
X-men legends
Tom Clancy's rainbow six 3: black arrow
Kung Fu chaos
Beyond good and evil
Spider-man 2
Midway arcade treasures 2.
Burnout 3: Takedown
Tak 2: the staff of dreams
Ezek vannak még.
-
turho #2849 Nos akkó az eladó zsír tökéletes állapotú eredeti X game-k (a többi elkelt az imént):
Outrun 2
Dead or alive 3
X-men legends
Lego Star Wars
Kung Fu chaos
Spyro: a heroe's tail
Beyond good and evil
Rayman 3
Spider-man 2
-
turho #2848 Jah, Gameboy color játékokat, ill. Marios stílusú Gameboy játékkazikat is beszámolok, esetleg egyéb konzolt, szettet. -
turho #2847 Nos akkó az eladó zsír tökéletes állapotú eredeti X game-k:
Outrun 2
Rallysport challenge
Dead or alive 3
X-men legends
Shenmue 2.
Rallisport challenge 2
Lego Star Wars
Kung Fu chaos
Spyro: a heroe's tail
Beyond good and evil
Rayman 3
Spider-man 2
Project Gotham racing 2.
Voodoo Vince
Egyben is eladó, úgy igen jó áron. Ajánlatokat várok, PÜ is. Postaképes vagyok de nem 1-2 darabbal szeretnék...