Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem kb. 2 percig tartott a game. Nem jött be...
Operation Flashpointal játszik valaki? Multiban kipróbálnám...
Valaki játszik a World Racing 2 -vel ? kérdés hozzá.
Elkeztem a Carrier módot. Elsõ oldalon 3 pálya, Fast Lap (kész,zöld), Taxi driving (kész,zöld) Hawaii Golf verseny (silver,kész)(ott mégha telibebaszom a xboxot a wifis joyommal úgy hogy szilánkjaira esik, akkorsem tudok második helynél jobb lenni). A második oldal elsõ versenyéhez 4% kell, na az megvan, de mégsem engedi indítani mert pirossan át van húzva. Na itt baszott szét az ideg! Szép játék, jó játék, de KIBASZOTTULROHADTELBASZOTT az MI benne, csõgázon megyeg a golfal az egyenesben és a másik golfok úgyletolnak az utról bazz, mintha nitrót használnának, már végignyomkodtam mindent még a takaritónõt is 😊 de nekem nincs nitróm. Mi a megoldás ? Töröljem le a játékot , majd fogjam a lemezt és szarjak rá, locsoljam meg higitóval és gyujtsam fel ?
(bocs a szövegért, de kicsit felment a pumpa 😊 szerncsére nemvolt a közelmeben senki mert biztos kivertem volna a fogait ha hozzámszól, vagy rosszul néz rám 😊 )

Az új fiókom: DevLupius

kergeegér
na én meg 20db ezresért megszabadulok a megmaradt de amúgy elég új játékoktól. (egy 50db-os hengernyi dvd)

Burnout bocs

Azért van a Bornout-al egy nagyon nagy probléma:nem lehet abbahagyni<#vigyor2>

kergeegér
az elõzõ része az év autós játéka lett. ez meg még jobb annál

Addig is még megjelenik mindenkinek ajánlom a Burnout Revenge nevezetû autósjátékot. Szerintem ûberprofi grafika és efektek melett nagyon jó a játszhatósága, nomeg a feledatok 😊 törni zúzni, minél nagyobb balesetet csinálni 😊 nekem bejön, bátranajánlom mindenkinek.

ja bocs elneztem...csak demo van meg..sorri
Bogyi007
Nekem is megvan, fura egy játék lesz....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Need for Speed Most Wanted
Release Date: Nov 15, 2005
Csak demo van...
nekem is küldd el emailben...de sztem még nem jelent meg...de ha igen akkor kérlek küldd el...

Dobj már egy linket hogy merre találom ? (lehet SMS -es oldal is)

Ombika
udv!

Manapsag mennyiert chipelnek?

tényleg??az kira..

mar a teljes is "kinn" van😄
DanielT
1 hónapja kábé.
Xboxra van már NFS:MW demo??

kergeegér
eladtam a boxot mert már csak filmet néztünk rajta szinte és lett helyette így egy ócsó házimozi. ne üssetek agyon 😊)) x360at úgyis veszek majd januárba. viszont van egy 40-50darab játék amit nem adtam oda vele , van köztük jópár kemény húzónév meg néhány igen új game is. ha valakinek kell nemdrágáé akkor priv.

más:
box-hoz távirányítót látott valaki mostanában valami üzletben? (mediamarkt saturn tecsó meg ilyenek...)

Lammer
akkor rakd be az aproba inkabb... htxvm and etc

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok!
Tudom,hogy nem hirdetési rovat de most sürgõs a dolog.
Eladnék egy xboxot.Sima fekete X,1 db irányító,flashelve van evox-al.
32000 Ft.Alkunni lehet.
[email protected]

Hdd berakása xboxba!!! Part1-2(a cikkek között megtalálod)
Hi.
Következõ kérdésem 😊
Hogy bõvitsek merevlemezt a xboxom (160GB-ost)? Felakaram rá másolni az összes játékot, hogy ne keljen a lemezeket folyton cserélgetnem.
Csinálok egy ghostot a xbox lemezérõl és visszanyomom a 160Gb-osra ?
Várom válaszodat...
Thx

Lammer
igen persze majd innen en megmodnom, hogy a 60as rarod melyik szektorra esik a dvdden(foleg, hogy ugye a rar tomorit, tehat nem szamolhato ki konstansan a cuccot, mert lehet az elso 30 fajl a lemez negyedere esik, de lehet akarhogy)... es ott meg raaadas melyik fajl tartozkodik fizikalisan... jah persze <#wow3>

Azthittem, hogy te mindent tudsz <#nevetes1>

Lammer
honnantudjam??? 😄DD tok veletlen! illetve ha tudnank az ott tartozkodo fajlt(fizikailag), akkor peldaul lehet az egyik video fajl is, de lehet a soundtrack is ... 😄

Nos.
A repair megbukott😞
Viszont az Winrarban bejelöltem, hogy sérült fileok megtartása.
Hibát jelzett,d e megcsinálta a 4.5gb -os Iso file-t. Fogtam kiírtam neróval, az is sikerült. Bele az XBOX-ba és elindult a Moha Rising Sun. Kijutottam vele a hajó fedélzetére hiba nélkül 😊
Gondolom majd a játék 60% -a körül fog lefagyni mikor a hibás részhez érek.
Szerinted medig lehet majd vele játszani ?

Lammer
akkor sehogy, ha mazlid van van bennuk recovery...(probald meg repair az adott fajlra) ha nicns benne repair, akkor anyazhacc... sajnos(persze ha +e1ezik a merete pl. 50 millio byte ugyanugy, mert ha nem akkor hiaba repairolod)

Kérdés.
Letöltöttem két xbox játékot (a legnépszerûbb w-a-r-e-z oldalról) probaként megnézni milyenek (WorldRacing2 és Medal of Honor rising Sun).
Rar -al van tömõritva mindekettõ, kitömörítésnél mindig CRC hibát ír ki, a Racingnél a 9-es a Mohánál (Medal.of.Honor.rising.Sun.XBOX.r60)kötetben. Letöltöttem õket mér 3x, de mindig ezt a hibát adja. Hogy tudom kitömöríteni õket ?
Probáltam DOS alól is dosraral, de az is CRC hibát jelez.
Thx...

Lammer
😛 egy speci atalakito ... amit a joyportra dugsz... ha erdekel privi

usb csatlakozo?meg bill eger?hol raknak bele ijen cuccost?!
ehez mi is kell??bill eger paroshoz?!

elobb meg annyit kerdeztem hogy hogyan kell accountot csinalni csippelt box ra...csak kiprobalnam megy e aztan annyi..
Lammer
nekem tok jol megy billentyuzet+eger parossal <#bee1><#papakacsint>

DanielT
Rohadt jól játszható, csak szokni kell, ráadásul nagyon jó maga a játék is.
Petyus_
Bár speciel a FCI-hez nem volt szerencsém, ha ez az elsõ konzolos FPS-ed esetleg, bizony szokni kell. Érdemes a HALOval kezdeni, ott nagyon jól eltalálták.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

deep
Hát nemtom, nekem ment a dolog😄
Minek kérdezgettél annyit a warezlehetõségekrõl, ha eredetiben vetted meg?😄
Megvettem az elsõ x-boxos játékom a FarCry-t.
Már kiváncsian vártam mert Pc-n nagyon tetszett.
Elindítom és elkezdek vele játszani, vagyis elkezdenék mert az irányításását istentelenûl elbaszták 😞 fél órát probáltam tanulni de nem áll rá a kezem. Át lehet valahogy konfigolni az irányítást ? vagy kidobtam több mint 10 ruogt 😞 A GTA SA -t probáltam az frankón játszható, de ez iszonyat szar. Szép a grafikája, de nekem játszhatatlan 😞 Nektek megy az irányitás ? Vagy 2 hét hét szabi és tanuljam meg ? 😊

Lammer
decccrájt...

deep
Én úgy tudom, hogy a chippel ki-be tudod kapcsolgatni a módosítást.Tehát betöltheted az eredeti biost is, és így lájvozhacc.
Bogyi007
Chip arra jó, hogy tudj Live-ozni vele?! Én eddig úgy tudtam, hogy ha bármi módosítás van a Boxon, akkor nincs Live, akkor most ez hogyan is van kérem?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Hát van ilyen hozzá! 😄 Én a szegedi Media Marktba láttam, asszem olyan 6-8e körül lehetett.

Lammer
mihhez kell account??? kabelt venni a boltba??? mivan? <#ijedt>

bocs h igy..de tudnal adni linket vagy elmondanad hogy kell account csinalni..vagyis hogy ha trukkozni kell hozza akkor hogyan meg mivel?koszi elore is!
Lammer
mindenkepp vegyel RGB kabelt! (nopersze ha TV supportalja) sokkal szebb keped lesz...

deep
Nem a TV a ludas? Nekem is úgy van rákötve de nem csíkos...
Megvettem.
Mindent lejátszik. 😄
(Divx,Xvid,Mpeg,Dvd,SVCD,Jpg,BMP,Str,sub).
Szépek a játékok pc után, de szerintem a kábelem (3 RCA lóg a végén) miatt keresztben csikos a Tv képe.
Érdemes egy euroscartos kábelt venni vagy csak egy RCA Scart átalakítóval rákötni a tv -re ?
Keresek wireless joyt, esetleg cserébe ráfizetéssel micro Xbox Microsoft joyt odaadom.

Lammer
megbocsatva<#papakacsint>
/lenyomja a deportalo gombot <#idiota>

deep
Oh, pardon😊
Lammer
eloszor is, a minimum nem a flash, hanem a softmod, mivel a flash mar advancedebb, amugy ok <#bee1><#bee1><#bee1>

Köszi... Így is sokat segítettél.

deep
Jah, simán cd-kép kiírása, vagy mi😄
Mediacenter telepítése bonyolultabb, abba nem mennék bele.Pc-vel kell összekötni hozzá.