5250
Xbox
-
Hát először is más a nevük :D -
Nem tudja valaki esetleg, hogy mi a különbség a Toca Race Driver 3, és a DTM Race DRiver között, ha egyáltalán van különbség köztük? -
turho #2924 Esetleg bontom is, minimum 4 db. :) -
turho #2923 A papírtokosak is eredetiek, de bundlék (gépekhez voltak). -
turho #2922 Szal 8 db, a sega gt és a jet set radio papírtokos, a többi 6 meg gyári nagytokos könyvvel, mindenével. Plíz PÜ -
turho #2921 Splinter cell, NBA 2003, Desert strom, Amped, Sega Gt 2002, Jetset Radio, Project Gotham Racing 1-2.
Mennyit ajánlotok ezért egyben, eredetiek...
-
szilzoli #2920 GameCity
-
ot001 #2919 X-Cheats - XBox
XBox Cheat kódok adatbázisa. -
Ok. Kösz. -
turho #2917 Van ott a fórumba, meg a tutorok közt is info hozzá.... -
Ezt nekem írtad? Nem igazán találom. -
turho #2915 Ment válasz a lapunkon a chatban. -
systMatyk #2914 Hy valaki mondja már meg mennyibe kerül egy új xbox alaplap! -
Kösz, menek is! -
turho #2912 Chip kell bele, vagy flash (softmod nem jó, ill. a softmod és a rendszer az új vinyón újjáépítve dolgozna). Beleteszed a vinyót (120 gigáig égebbi biossal, 120 felett lehetőleg m8 vagy m8+ biossal) és pl. valameik univerzális telepítővel megformázod, feltelepíted... Nem hosszan írtam le de azért nem olyan eccerű...de nem is vészes. gyere a www.xboxklub.hu-ra olvasgatni :) -
Milyen vinyót lehet X-be rakni a gyári helyett, és hogyan? -
XBOX-ot rátudok kötni monitorra? Ha igen, milyen kábel kell hozzá? -
toza #2909 amennyiben rohatt nagy hujeseget mondok vki ugyis racafol mingyart..:D -
toza #2908 xisoval kitomorited egy mappaba,utanna ha van benne nem englis hanem mongyuk francia vagy stb language file mappa,vagy egyeb akkor azt kitorlod,vagy videoknal megkeresed a nagyobbakat ki iktatod..(igazabol en 2 cer probaltam oj modon hogy csinaltam egy ures txt filet amit atneveztem az adott video nevere,bik,vagy az eppen aktualis video file kiterjeszesevel,es felul irtam,es ugye igy 0 bajtos lett,bar eddig nem volt ojan jatek amit kedvem lett volna addig jaccani hogy eljussak eddig a videoig,szal nem tom mi tortenne:D de ha megvannak mar a mentesek addig,akkor ki lehet ujra irni esetleg videoval egyutt,mas dolgokat torolgetve,es ugy nyilvan megy:D ,de language fajlok 100%ban hanyagolhatoak..)..
utanna ,ha megvannak kitomoritett file ok,neroban udf modban,udf beallitasoknal xbox konpatibilitasnak pipa es mappa tartalma ki ir..vagy recordnowmax iro proggal siman minden beallitas valtoztatas nelkul irhatod es irja is..es kesz.. -
turho #2907 Figyelj, akkor írd le a menetét hogyha akarsz vele segíteni. Tudtommal nem 10 perc... Nem keverendő azzal a letöltött iso-val ami mellett van egy utility exe, ami megcsinálja a méretösszehúzást. -
jaja.kb 10 perc az eletedbol:D -
turho #2905 Nehéz dolog. ki kellene bontani (talán xiso) és kivágni a videókat vagy újratömöríteni, és egyéb ilyen embertelen mókák. Én sem mentem bele, durva meló. -
Hát szerintem sehogy. -
hali, nem tudja valaki, hogy lehet egy 6,2 gigás xbox játékból 4,7 et csinálni??? -
turho #2902 Magyarul elkelt (egy fórumtárs félreértette) :) -
turho #2901 Érdekelt valakit :)
-
turho #2900 Érdekel valakit chippelt xbox? Gyári vinyóval vagy 80-assal. 1.6-os. Duox2 m8+ biossal. Plíz PÜ. -
Balintka1 #2899 Van valakinek eladó új S joy-a olcsón? -
khmmmm khmmmm :P -
Lehet, nekem is egy 80-as van benne. De meg ne kérdezd hogyan:D -
Sziasztok! Xbox-ba lehet nagyobb vinyót rakni? Tnx -
turho #2895 nm :) -
maka2 #2894 Sikerült köszi turho!! -
norbi360 #2893 5.1.8 as van és nem találom. és be lehet állítani azt is hogy a nemzetiségem is magyar legyen? és ti hol szoktatok játszani? -
norbi360 #2892 thx -
turho #2891 www.xboxklub.hu :) amúgy az utóbbiakban mindben van magyar nyelv, de a miénkben totál magyarítás van. -
norbi360 #2890 sziasztok az lenne a kérdésem hogy létezik e magyarnyelvű xbc? ha esetleg le lett már írva akkor bocs.
-
turho #2889 A beállításaidban a színrendszerrel és ilyenekkel kel játszani. Pl. auto-ra rakni. Ez szokott az egyik ilyen tünet lenni. Azért jön be mindigújra a loading, mert próbálkozik. Ha pl. NTSC gammánál PAL-ra van téve teszemazt az evox, akkor is visszadobál. -
maka2 #2888 Mért van az hogy berakom a gamet írja az xbox hogy loading és pár másodperc után kezd vissza jönni a hátterem de csak félig , aztán meg megint loading mi lehet a baj?
Másik játék simán megy csak ez nem(fight night round 3)
-
köszi nem gondoltam h veled itt is összefutok de ott nem találtam olyan leirást