Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Operation Flashpointal játszik valaki? Multiban kipróbálnám...
Elkeztem a Carrier módot. Elsõ oldalon 3 pálya, Fast Lap (kész,zöld), Taxi driving (kész,zöld) Hawaii Golf verseny (silver,kész)(ott mégha telibebaszom a xboxot a wifis joyommal úgy hogy szilánkjaira esik, akkorsem tudok második helynél jobb lenni). A második oldal elsõ versenyéhez 4% kell, na az megvan, de mégsem engedi indítani mert pirossan át van húzva. Na itt baszott szét az ideg! Szép játék, jó játék, de KIBASZOTTULROHADTELBASZOTT az MI benne, csõgázon megyeg a golfal az egyenesben és a másik golfok úgyletolnak az utról bazz, mintha nitrót használnának, már végignyomkodtam mindent még a takaritónõt is 😊 de nekem nincs nitróm. Mi a megoldás ? Töröljem le a játékot , majd fogjam a lemezt és szarjak rá, locsoljam meg higitóval és gyujtsam fel ?
(bocs a szövegért, de kicsit felment a pumpa 😊 szerncsére nemvolt a közelmeben senki mert biztos kivertem volna a fogait ha hozzámszól, vagy rosszul néz rám 😊 )
Az új fiókom: DevLupius
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Release Date: Nov 15, 2005
Csak demo van...
más:
box-hoz távirányítót látott valaki mostanában valami üzletben? (mediamarkt saturn tecsó meg ilyenek...)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tudom,hogy nem hirdetési rovat de most sürgõs a dolog.
Eladnék egy xboxot.Sima fekete X,1 db irányító,flashelve van evox-al.
32000 Ft.Alkunni lehet.
[email protected]
Következõ kérdésem 😊
Hogy bõvitsek merevlemezt a xboxom (160GB-ost)? Felakaram rá másolni az összes játékot, hogy ne keljen a lemezeket folyton cserélgetnem.
Csinálok egy ghostot a xbox lemezérõl és visszanyomom a 160Gb-osra ?
Várom válaszodat...
Thx
A repair megbukott😞
Viszont az Winrarban bejelöltem, hogy sérült fileok megtartása.
Hibát jelzett,d e megcsinálta a 4.5gb -os Iso file-t. Fogtam kiírtam neróval, az is sikerült. Bele az XBOX-ba és elindult a Moha Rising Sun. Kijutottam vele a hajó fedélzetére hiba nélkül 😊
Gondolom majd a játék 60% -a körül fog lefagyni mikor a hibás részhez érek.
Szerinted medig lehet majd vele játszani ?
Letöltöttem két xbox játékot (a legnépszerûbb w-a-r-e-z oldalról) probaként megnézni milyenek (WorldRacing2 és Medal of Honor rising Sun).
Rar -al van tömõritva mindekettõ, kitömörítésnél mindig CRC hibát ír ki, a Racingnél a 9-es a Mohánál (Medal.of.Honor.rising.Sun.XBOX.r60)kötetben. Letöltöttem õket mér 3x, de mindig ezt a hibát adja. Hogy tudom kitömöríteni õket ?
Probáltam DOS alól is dosraral, de az is CRC hibát jelez.
Thx...
elobb meg annyit kerdeztem hogy hogyan kell accountot csinalni csippelt box ra...csak kiprobalnam megy e aztan annyi..
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Minek kérdezgettél annyit a warezlehetõségekrõl, ha eredetiben vetted meg?😄
Már kiváncsian vártam mert Pc-n nagyon tetszett.
Elindítom és elkezdek vele játszani, vagyis elkezdenék mert az irányításását istentelenûl elbaszták 😞 fél órát probáltam tanulni de nem áll rá a kezem. Át lehet valahogy konfigolni az irányítást ? vagy kidobtam több mint 10 ruogt 😞 A GTA SA -t probáltam az frankón játszható, de ez iszonyat szar. Szép a grafikája, de nekem játszhatatlan 😞 Nektek megy az irányitás ? Vagy 2 hét hét szabi és tanuljam meg ? 😊
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Mindent lejátszik. 😄
(Divx,Xvid,Mpeg,Dvd,SVCD,Jpg,BMP,Str,sub).
Szépek a játékok pc után, de szerintem a kábelem (3 RCA lóg a végén) miatt keresztben csikos a Tv képe.
Érdemes egy euroscartos kábelt venni vagy csak egy RCA Scart átalakítóval rákötni a tv -re ?
Keresek wireless joyt, esetleg cserébe ráfizetéssel micro Xbox Microsoft joyt odaadom.
/lenyomja a deportalo gombot <#idiota>#idiota>