5250
Xbox
-
istvans #2967 Elméletileg támogatja próbáltam még ps2-n, ott mentek az NTSC játékok, már a menü is szürkébe"jön+ be xbox-nál. -
Nem nagyon értek az ilyenhez, de lehet, hogy a TV nem támogatja az NTSCt (lehet hülyeséget mondok) -
istvans #2965 Sziasztok!
A mai nap beszereztem egy xboxot, egy problémám van vele, ha thomson tv-n próbálok vele akármit csinálni csak szürke képet ad, ha orion tv próbálom akkor tuti. Mi lehet a probléma? sajna kezdő vagyok -e témába.
Köszi! -
Balintka1 #2964 A pluszos 6 MB-tal kevesebb, 4483. -
skacok, van olyan oldal, ahova fel lehet tölteni 2-300 megás fájlokat úgy, hogy az mások számára is elérhető legyen?mint pl a képfeltöltések..hm? -
Köszi. -
JA! -
turho #2960 Mindkettőre (sőt GC-re is) megjelent egyidőben. -
Multiplatform? Ismertetnéd? Sajnálom, de nem nagyon tudom, hogy az mi. -
turho #2958 Multiplatform van egy rakat mindkettőre. FPS több xboxon jóval, mert az bírja is :) viszont platform meg ilyenek meg ps2-n több és színesebb. Bár a PS2-től több egyedi dolgot vártam anno, az x-et is megszerettem. Nálam jól megfér a 2 konzol egymás alatt. :) -
ps2 vs x360 :))))))) -
elvileg psen is lehet 4en tolni.nemtom, de gondolom nem véletlen van joy elosztó -
Az XBOXra több az fps. (asszem) -
turho #2953 Olvass revieweket, megjelenéseket. Meg nézz utána melyik játék érdekel, és melyik konzolra jelent meg, illetve vesd össze a hardvert, nem mindig egyszerű eldönteni.
De a 2 konzol közül a minőség mérlege az X felé billen, azonos játékokkal vizsgálva is, melyek mindkét gépre megjelentek. -
Pl: lehet rá tölteni játékokat zenéket, videókat meg képeket -
Én xboxort ajánlom, mert azon 4en is lehet jáétszani és a wincsije miatt több lehettőség van rajta -
hy!segítsetek dönteni mit vegyek! XBOX v. PS2 - PS2 v. XBOX????és miért...? -
Azt az oldalt már megtaláltam, de elszaródott (xbox.free.hu) szóval nem tud valaki ilyet? -
Asszem, hogy ide volt régebben egyszer belinkelve egy oldal ahonnan ingyen le lehettett tölteni néhány boxos játékot. Nem tudna valaki mondani egy ilyen oldalt? (keresőbe nem találtam) -
turho #2947 Az nem a pluszos? Mondjuk 1 hülyeség, nem biztos hogy pontosan írtam. 1-2 pit vagy byte ide-oda... :D -
Balintka1 #2946 4489 fér rá maximum. -
Balintka1 #2945 4489 MB. -
te is aldozataul estel a marketingnek... :P
marketingesek 1000errel szamolnak... egy tal levesbe folytanam oket legszivesebben :DDDD
-
turho #2943 A kettes számrendszer miatt 4.7 GB, az 4360 Mbájt. -
4621MB-ot ír a file méretére, miért nem fér rá egy 4,7GB-os DVD-re? -
Köszi, megpróbálom, remélem sikerül. -
Nekem is volt ami nagyobb volt 6Gigánál de rázsufoltam az egyrétegű DVDre :))
Nyisd meg vmi ISO szerkesztő progiban, pl Ultraiso. Aztán ha bírsz, törölj ki belőle ami nem kell. Pl nem angol hang, lényegtelen sokat foglaló video stb...ami talász. Aztán ment ki a kész ISOt és írd fel. -
A remix megvan, de nem fér rá egy sima dvd-re. A mérete több mint 4,7GB. Mit csináljak vele? -
toza #2938 van tokijoi kuldetes...meg par grafikai dolog megvaltozott...
-
szilzoli #2937 F.E.A.R. készűl X-BOXra (http://gamecity.cjb.hu) -
qwert13 #2936 :) jaja amikor megláttam aztán eszembejutott, hogy ezt egyszer már néztem, de csak amikor megvettem a gépet, azóta evox :)) -
turho #2935 És tudod miért? Sokan meg se nézik a gyári dasht szinte a büdös életbe, xbmc meg evox és yóvan :D -
qwert13 #2934 Köszi igy már megy, eszembe se jutott ott megnézni...
Még 1x kössz -
turho #2933 Tudtommal át kell a gyári dashban. -
qwert13 #2932 Sziasztok
Vettem egy RGB pro Advance kábelt, az optikai kimenet csak sztereo hangot visz át az erősítőmbe, kell valamit állítani a boxon, vagy mi lehet a gond szerintetek? Filmmel, játékkal is csak sztereo.
-
És mi a különbség a Midnight Club 3, és a Midnight Club 3 REMIX között? -
turho #2930 project gotham racing 2, splinter cell, desert storm, nba2003, amped
Ezek maradtak xboxra. Dobozosak. Plíz PÜ -
Semmi különbség. Minden kontinensen más címmel jelenik meg, hogy az ottani népszerű autós versenysorozat nevét viselje. -
kb annyi lehet, mint két autós játék között:) -
Komoly?:) És azon kívül? A kiadójuk pl. egy és ugyanaz.