Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
A Resident Evil Zero-t nem vitte, a REmake-et, az Eternal Darkness-t és a Mortal 5-öt igen. 4-bõl 3... Elég jó.
Sajnos a készítõnek nem hivatalos a Spectrum DevKit-je, így "hivatalsoan" nem terjesztehi, de EDK-n fent van:
ed2k://|file|Nintendo GameCube Emulator+15 Games.rar|732596224|f8210ada7857c209518d9b67ea5a188e|
Csak annyi, hogy miuták kiírtad, egy Spectrum emulátor kell neki, hogy fusson.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Müködõ képes az az emu? Te probáltad? Honnan lehet leszedni?
Anubys
Sajons nincs, de van ZX Spectrum-ra... Spectrum emu meg van box-ra, a többit már magad is kitalálhatod... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Lammer
en ps3 emut tudok xboxra ha erdekel... <#wilting>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

progamer(pont)smsbase(pont)hu
de pont most valami karbantartás vagy mi lehet, az elsõ 10 file-t leszedte azóta áll minden. Megnéztem az összes smsbase tárhelyet, de egyiksem érhetõ el. Remélem éjfélig megcsinálják.
De biztos amibiztos torrenten is elinditottam máshol, az 60k val szedi.

Az új fiókom: DevLupius

Xerox hol találtál melyik oldalt találtad?
Tudd valaki gamecube emu-t boxra?
STORNO
Megvan.

Valaki tudja honnan lehet letölteni a
Need For Speed Most Wanted XBOX -ot ?
A torrenten 72 napot ír 😄
valami SMS magyar oldal kelenne.... plzzz
A b.a.r.b.oo---ne fals linkre mutat 😞
Thx

vagy ki irod dvd re a masoladno cuccot,es xbmc ben vmi file kezelovel ,vagy csak siman atmasolod ahova akarod..
bar nem konkreten errol van ott szo..de le van irva..de talasz meg par oldalt innen ahol megtod talalni ha kell...de egyebkent ugyan ugy kell halozatot epiteni mint 2 pc kozott ami az ip cimeket illeti.!!egyaltalan semmi kulonbseg nincs..csak a kezelo felulet mas kicsit,meg mashol talalod meg a dolgokat...a csatlakozas szvsz totalkommanderbol rohatt konnyen megoldhato.-
nezd meg itt..

Tobacco:te meg probalj ki esetleg tobb dvd t is mert van amejikre vmiert par megaval tobbet v kevesebbet lehet irni...elvileg 4480 mega korul tudsz rairni..van h ettol 2-3 megaval tobbet mar nem szeretni,de lehetseges az is h egy masik dvd re meg 5-6 al tobbet is tudsz irni..viszont nem egesseges ha nagyon tele van,mert hamarabb serulhet stb..masik lehetoseg meg h kibontod xiso val a jatekot egy mappaba,es kitorolsz belolle par megat ami biztos nem kell..altalaban demo konyvtarak,vagy movies ben extra cimen ez az...de ha megmondod mejik jatek(mert ha mongyuk a path of neo 😄) akkkor lehet h van konkretabb segicseg is...johet priv ben is..
Hy!Tud valaki segíteni hogy kell kapcsolatot teremteni xbox és pc-között?Hogy kell xboxra másolni?
Tobacco
pontosan ezt csinálom a neroval, és mikor írásra kerül a sor, közli, hogy dual layeres lemez kell neki, mert a játék mérete kiírásnál 5 mb-al több.

pedig a jaték nfo-jában az van írva, hogy DVD5-ös lemez kell.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

ha vissza olvasol vagy rakeresel le van irva par tip..

de egyebkent ,nerot nyitsz..cancelt nyomsz ,fent a filesorban a recorder menupontnal burn image... es kesz.. igy mukodnie kene...
ha iso file akor a neronak vinnie kene...
Tobacco
Mivel lehet xbox játékot írni?és hogyan?
Conker.Live.and.Reloaded szeretném kiírni de a nero nem engedi mert a mérete 4,38 GB.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

hat nem tom,mer en mar 8 szorosan irt gamat is vigan vegig toltam,de ezt en is hallottam mar h lassan erdemes irni,de szvsz nincs kulonbseg mert hdd re masolva sem indul a gama ugyhogy ott masrol lehet szo..

mellesleg kijott par napja NFSMW! es tok jo..ha erdekel vkit..
HY!

Van valakinek , használt smartjoy frag-ja??
Megvenném ha van valakinek!!!

Bogyi007
Nekem volt ilyen lemezem. frissen írattam, de nem töltött be, próbáltam Hd-re másolni, ott is kiakadt. A legfontosabb ha lemezt másolsz, figyelj arra, hogy MEKKORA SEBESSÉGGEL írod a lemezt!!!! Minél kisebbel annál sanszosabb, hoghy sikerülni is fog!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

mellesleg eleg konkretan pezseg itt az elet!!😄 ..

igyhat felteszek egy kerdest gyorsan..hatha vki eszre veszi a sok uzenet kozt...😄

szal ha 0 perces irt jatek serultvagy koszos lemezre hivatkozva egybol nemindul akkor valszeg rosszul raktak ossze?!vagy erdemes hdd re masolgatni vagy kitomoritgeti vagy egyeb trukkel viccelodni vele?!

errol tudok..meg arrol is h 8 k lenne + posta asszem angliabol..de onnan tok "hozatni"haverral..de nem akarok hanem ocsobban esetleg ha van vkinek hasznalt ,de mukodo akkor 5-6 korul vennak...
azert kosz.
Ja,tényleg... :-)) Már nem látok.. :-)
en akarok venni!😄 5- 6 ert! van?!
mennyiért?
elado smart joy frag van?!vki!?eee?!
Kontrakcio
Csaó! Nem tudjátok mi a baja a gépemnek ha nem akar lejátszani dvd-t? elég gáz! + hogy lehet kilépni abbol a menüböl amikor azok a pontok választhatok hogy : Settings,x-box lives..stb?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Hogy érted hogy frissen kiirt lemezeket?Milyen EVOXod van? és milyen a gép? csippes vagy flash-es?

E.D.S. -> Electrical Devices Service New games,movies.

srácok vki segítsen okosba
szal a frissen kiírt lemezeket no disc üzivel honorálja a box, közbe meg minden régit olvas. a friss lemezek másnál röcc nélkül mennek.
mi a rákért?
az evoxom nem vmi friss, talán itt a baki?
Halott<#wilting>

Pedig nekem meg volt a default.xbe, és játszottam is vinyóról, csak a játékot letöröltem, a fájlt pedig eltökítettem. Valaki küldjön eggyet PLS<#help> Segítsetek Vukknak, a kis rókának!

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

MEGTALÁLTAM!!!

Most próbálom összehozni<#vigyor4>

A mail-t megkaptam, a zip-et nem😞 De majd letöltöm , most hogy már tudom a progi nevét. A tutorial viszont nincs meg. Nem tudod a pontos nevét?

Na, elvileg elkuldte a citromail. En egyepkent a HALO Combat Evolved-et sikeresen atallitottam NTSC-rol PAL-ra. Annyi problema azert akadt ezzel hogy az atvezeto videok alatt elcsuszot a hang, mert az NTSCre volt optimalizalva (60hzre). De a jatek kifogastalanul mukodott, es szep szinesben, mert a regi TVm nem tamogatja az NTSC-t.
Köszi!

Írtam privit.

persze hogy nem talalod, mert elirtam. a helyes megnevezese: dexbe
viszont van egy privat uzeneted, el kene olvasnod...
Senkinek nincs meg a san andreas?

Valami gond van. Sehol sem találom a DEBEX nevû progit. Biztosan ez a neve? Valaki nem tudná elküldeni a default.xbe-t? nem negy a mérete.

Lammer
usbs billenyut meg egeret a linuxos portok xboxra is kezeleik, de telleg ez a max... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Köszönöm<#worship>

Bogyi! Az usb portot csak pendrive-hoz tudod használni, arra is csak menteni tudsz. Nekem legalábbis csak ez sikerült, és úgy tudom, hogy csak erre lehet használni. Próbáltam már kormányt, gamepad-et, de semmi😞 Azért ha valami sikerül, szólj.

Bogyi007
Gyors kérdés, megvan az usb csati, amit a kontrollerbe kell pakolni, így elvileg Pc-s kormányt is tudnék használni?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Elslattyogsz ide: http://www.xboxklub.hu/news.php
Regisztralsz, letoltod a DEBEX (asszem ez a neve) progit, letoltod a tutorialokbol a hozza tartozo leirast, es atallitod a default.xbe-t. De meg ez elott csinalj es probat ha EVOXod van, hogy a game regiont atallotod AUTO beallitasra.

www.armed-assault.hu

Sziasztok!

Valaki tud valamit a san andreas xbox-os verziójának hdd-s javításáról?<#help> Hogy menjen vinyóról. A default.xbe kellene. Ha valaki tud megoldást, légyszi írjon. Köszi!

http://screenshots.teamxbox.com/ itt nezz szet..itt nem is az osszes gama van de kb mindegyik
van
tudja valaki hogy X-BOX-ra :THE PUNISHER van e?
insp
Bár tegyük hozzá, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy tényleg megvetted eredetiben, szal örülök, hogy sikerült kiengedned a gõzt! <#eljen>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
blablabla<#idiota><#eplus2><#nevetes1><#ejnye1><#mf2><#nyes><#mf1>

"Sohanemveszekmegsemmieredetitmertegyeredetifelhúztaazagyam".

LOL

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Hmmm.
Na. szántam rá egy egész délután t háha megtudom csinálni, újprofilt keztem. 6 órán keresztûl szoptam az 1 es golfokkal a 3-dik versenyen hogy meglegyen a 4% ami a következõhõz kell, másodiknál nemtudtam jobb lenni 😞 a 4% meglett, de nemengedett tovább 😞 . Fogtam a 14 ezer forintos játékot dobozával és szétvertem baltával 😊 hihetetlen nyugodtság töltött el miután ripityára vertem.
Várom az NFS Vanted -et 😊 , de hogy mégegyszer nemveszek meg egy játékotem az biztos! márcsak WAREZ játékokat fogok venni 500 forintést, mert azért hogy 10 ezr forintokat dobjak ki az kurvára NEMJÁRJA! PEdig eddig híve voltam a jogtiszta dolgoknak, de most aztmondom hogy baC%/+!!%"!!""% meg a ku/%"/%!%/"/ .