5250
Xbox
  • istvans
    Elméletileg támogatja próbáltam még ps2-n, ott mentek az NTSC játékok, már a menü is szürkébe"jön+ be xbox-nál.
  • KILLER2
    Nem nagyon értek az ilyenhez, de lehet, hogy a TV nem támogatja az NTSCt (lehet hülyeséget mondok)
  • istvans
    Sziasztok!
    A mai nap beszereztem egy xboxot, egy problémám van vele, ha thomson tv-n próbálok vele akármit csinálni csak szürke képet ad, ha orion tv próbálom akkor tuti. Mi lehet a probléma? sajna kezdő vagyok -e témába.
    Köszi!
  • Balintka1
    A pluszos 6 MB-tal kevesebb, 4483.
  • doubleW
    skacok, van olyan oldal, ahova fel lehet tölteni 2-300 megás fájlokat úgy, hogy az mások számára is elérhető legyen?mint pl a képfeltöltések..hm?
  • KILLER2
    Köszi.
  • KILLER2
    JA!
  • turho
    Mindkettőre (sőt GC-re is) megjelent egyidőben.
  • KILLER2
    Multiplatform? Ismertetnéd? Sajnálom, de nem nagyon tudom, hogy az mi.
  • turho
    Multiplatform van egy rakat mindkettőre. FPS több xboxon jóval, mert az bírja is :) viszont platform meg ilyenek meg ps2-n több és színesebb. Bár a PS2-től több egyedi dolgot vártam anno, az x-et is megszerettem. Nálam jól megfér a 2 konzol egymás alatt. :)
  • doubleW
    ps2 vs x360 :)))))))
  • doubleW
    elvileg psen is lehet 4en tolni.nemtom, de gondolom nem véletlen van joy elosztó
  • KILLER2
    Az XBOXra több az fps. (asszem)
  • turho
    Olvass revieweket, megjelenéseket. Meg nézz utána melyik játék érdekel, és melyik konzolra jelent meg, illetve vesd össze a hardvert, nem mindig egyszerű eldönteni.
    De a 2 konzol közül a minőség mérlege az X felé billen, azonos játékokkal vizsgálva is, melyek mindkét gépre megjelentek.
  • KILLER2
    Pl: lehet rá tölteni játékokat zenéket, videókat meg képeket
  • KILLER2
    Én xboxort ajánlom, mert azon 4en is lehet jáétszani és a wincsije miatt több lehettőség van rajta
  • Milka
    hy!segítsetek dönteni mit vegyek! XBOX v. PS2 - PS2 v. XBOX????és miért...?
  • KILLER2
    Azt az oldalt már megtaláltam, de elszaródott (xbox.free.hu) szóval nem tud valaki ilyet?
  • KILLER2
    Asszem, hogy ide volt régebben egyszer belinkelve egy oldal ahonnan ingyen le lehettett tölteni néhány boxos játékot. Nem tudna valaki mondani egy ilyen oldalt? (keresőbe nem találtam)
  • turho
    Az nem a pluszos? Mondjuk 1 hülyeség, nem biztos hogy pontosan írtam. 1-2 pit vagy byte ide-oda... :D
  • Balintka1
    4489 fér rá maximum.
  • Balintka1
    4489 MB.
  • Lammer
    te is aldozataul estel a marketingnek... :P
    marketingesek 1000errel szamolnak... egy tal levesbe folytanam oket legszivesebben :DDDD
  • turho
    A kettes számrendszer miatt 4.7 GB, az 4360 Mbájt.
  • Atkamon
    4621MB-ot ír a file méretére, miért nem fér rá egy 4,7GB-os DVD-re?
  • Atkamon
    Köszi, megpróbálom, remélem sikerül.
  • alph4
    Nekem is volt ami nagyobb volt 6Gigánál de rázsufoltam az egyrétegű DVDre :))
    Nyisd meg vmi ISO szerkesztő progiban, pl Ultraiso. Aztán ha bírsz, törölj ki belőle ami nem kell. Pl nem angol hang, lényegtelen sokat foglaló video stb...ami talász. Aztán ment ki a kész ISOt és írd fel.
  • Atkamon
    A remix megvan, de nem fér rá egy sima dvd-re. A mérete több mint 4,7GB. Mit csináljak vele?
  • toza #2938
    van tokijoi kuldetes...meg par grafikai dolog megvaltozott...

• szilzoli
    F.E.A.R. készűl X-BOXra (http://gamecity.cjb.hu)
  • qwert13
    :) jaja amikor megláttam aztán eszembejutott, hogy ezt egyszer már néztem, de csak amikor megvettem a gépet, azóta evox :))
  • turho
    És tudod miért? Sokan meg se nézik a gyári dasht szinte a büdös életbe, xbmc meg evox és yóvan :D
  • qwert13
    Köszi igy már megy, eszembe se jutott ott megnézni...

Még 1x kössz
  • turho
    Tudtommal át kell a gyári dashban.
  • qwert13
    Sziasztok

Vettem egy RGB pro Advance kábelt, az optikai kimenet csak sztereo hangot visz át az erősítőmbe, kell valamit állítani a boxon, vagy mi lehet a gond szerintetek? Filmmel, játékkal is csak sztereo.

• Atkamon
    És mi a különbség a Midnight Club 3, és a Midnight Club 3 REMIX között?
  • turho
    project gotham racing 2, splinter cell, desert storm, nba2003, amped
    Ezek maradtak xboxra. Dobozosak. Plíz PÜ
  • deep
    Semmi különbség. Minden kontinensen más címmel jelenik meg, hogy az ottani népszerű autós versenysorozat nevét viselje.
  • doubleW
    kb annyi lehet, mint két autós játék között:)
  • Atkamon
    Komoly?:) És azon kívül? A kiadójuk pl. egy és ugyanaz.