Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégpedig az XBOX-ot is ugyanugy ki kell cheap-eltetni, mint pl.: PS-t?
Mert szeretnék ilyen-olyan (haveros) game-vel jatszani rajta...
BB
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
vagy mire meg?!
xbox lockos 10gb seagate vinyót hogy lehet pc-n formázni, használni?
priv vagy mail
Válaszotokat elöre is köszi!
mondjatok egy olyan boltot, ahol 1.6os Xboxot normalisan bechippelnek(tehat nem gagyi softmod nem erdekel) igazi chipezes 😉
megbizhatoak, hamar keszvannak stb... es meg garit is vallalnak a chipre 😉
ismerosomnek kellene
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Eladó egy evoxos xbox , 1 joy-al , 10 db játékkal , scart csatlakozóval (ha kell) én 4 hónapig használtam és kitûnõ állapotban van.(csak kell a pénz mert szar lett a számítógépem)
irányár:38000 ft
érdeklõdni: [email protected]
na midegy...szoval hasznald a keresot..az a lenyeg..legallul van..
2004. okt. 08. 16:48 | Privát | Galéria | Válasz | #731
CD-RW-t nagyon jól. CD-R-t Samsung igen, Philips abszolút nem. DVD-RW-t az enyém tökéletesen, DVD-R-t is tökéletesen, csak nem minden típust olvas. DVD+RW-t nyögvenyelõsen, de olvas, DVD+R márkafüggõ, de mindeképp rosszabb, mint a DVD-R.
Az enyém Philips drive, ha jól tudom, a mostani Electroworld akcióban is ilyenek vannak.
"kenyértartó doboz ba"nánnal" - PyRex"----------------
a valasz tehat...szoval a philips rom az pl igen
egyebkent kb nem sok..csak problema adodhat ha a tv d nem tugya ntsc t!gond lehet hangal keppel jateknal...h szebb e azt nemtom...ha nem szupa uj tv jaccol akkor kb nem 100% os az elmeny..csak 95...
Most kaptam xboxot, és azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a pal és az ntsc játékok közt? Grafikában, minõségben van különbség? Köszi
es egy kerdes kozben!: 360 visszafele tenyleg kompatibilislesz?!ez tru?!
xbox rulz!no install,krak,dx-vagy driver pakolaszas,pecs benazas,havonta uj vga ,plusz ram stb.!!!
de senki sem jon codbro ozni!!😞 es ettol sirok...
Téma lezárva. 😄
Az új fiókom: DevLupius
Játszok a NeedForSpeed MostWanted -el az Xbox -on....
jön tesóm, meglátja és megszólal : mekkora egy sz(*)r a grafikája.
Mondom neki: Az nemlehet, az Xbox erre van kihegyezve.
Fogtam magam felraktam a Pc -re is. Elindítottam és majdnem agyvérzést kaptam.
Olyan szép volt a grafikája, hogy az Xbox elbúhat mögötte.
Megnéztem a Xboxon, hogy lehet e valamit állítani.. semmit 😞
Most hogyisvan ez ? én úgytudtam, hogy az Xbox direkt játékokra van kihegyezve és a pc -nek sohanemlessz olyan szép képe mint az Xboxnak.
Mindehez hozzátartozik hogy 100 hz -es 72cm -es tv nézem.
És a Burnout Revenge -nek sokkal szebb a grafikája.
Ja és mégvalami..... Az elsõ autó vásárlasokor csak 30ezrem van, még a pc -n 40 ezret ad amibõl a golfot megtudom venni.
Szóval cserélhetem az Xboxomat Xbox360- ra , vagy pc -n fogok ezután játszani 😄
Az új fiókom: DevLupius
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
meg egy kerdes!nem ismertek vkit aki live ozott mar?!hatha tudna rola meselni vmit!
masik meg h a Lammer fanklubba hogyan lehet jelentkezni?mert en is szivesen 😄
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
1. Szerintem nem játsza az arcát, csak valszeg már õ is únja minden topicban képernyõnként kétszer elmondani, hogy NINCS se PS2, se PS3, se XBOX, se XBOX360, se Gamecube, se NDS, se Revo emulátor, ami mûködne, fõleg nem olyan gépen, ami alig bikább, mint az emulálni kívánt. Ez ílyen felállásban legutoljára Enterprise-on mûködött, amin Spectrumot tudtál emulálni valamikor '86 körül, azt is azért, mert a két gép majdnem ugyanolyan volt beülrõl.
2. Ha játszaná az gyát, akkor is lenne mire, mivel az egyik legrégebbi Xbox hekker srác, és PS2-n és nyomta legelõszõr vincsirõl a stuffokat, amikor itthon még körberöhögte mindenki, akinek mondta, merthogy "PS2-n vincs, hát persze..."
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Szerintem az újak már mind azok
"de ha ki van kapcsolva nem viszi dvd t ugye..
dee! ha csip ki iktat akkor szoft mod utan mar elkepzelheto a live?!"
Nem, softmoddal sem megy.
Azt írtam, hogy chip kikapcsol, után EREDETI JÁTÉKKAL tudsz live-ozni
"vagy hdd re masolt ,de csipkikapcsolt boxrol mukodik a live nyilvan..
de ekkor is kell pezt fizetni erte kartyarol stb...ez ok..
de en vhol olvastam h mindezek kikerulesevel vmi trukkel megoldhato kamu account letrehozasa es igy a live ozas is.."
Passz, errõl nem hallottam...
"es az sem tuti h csip mindenkep egyenlo a nem liveozassal nem?!"
Nem, az tuti, hogy nem egyenlõ.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
a srac nem vagja temat,azer nezte be..vagyis aszitted h benezte ,de nem vagja a temat ezert nem is hihetett semmit,mert nem tugya amirol szovan!erted?!te meg ha tucc vmit ,legyel buszke ra es mond el masoknak is segitcseg nyujtva !!
egyebkent is hagyatok abba!inkabb nekem segitsen vki!ez sokkal erdekesebb!!😄
volt a kerdese a sracnak..szoval sztem ezeken kivul gondolt vmi masra.
mert hogy ez a ket prog lehetosegei szvsz eleg halovanynak monthato..legalabbis kai ban kb 30 fps jatekkal jaccanak..ebbol legtobben halo 2 vel meg farcryI vel..de halo ketton 200 ember van ..maradek 20 meg farcryI izik.(codbro t meg nem nyom senki!!bruhuhuu)
Anubys : tegyukfel h kikapcsolhato a csip,(ennek hol is leht utanna jarni? h mellik minosul annak?)de ha ki van kapcsolva nem viszi dvd t ugye..
dee! ha csip ki iktat akkor szoft mod utan mar elkepzelheto a live?!
vagy hdd re masolt ,de csipkikapcsolt boxrol mukodik a live nyilvan..
de ekkor is kell pezt fizetni erte kartyarol stb...ez ok..
de en vhol olvastam h mindezek kikerulesevel vmi trukkel megoldhato kamu account letrehozasa es igy a live ozas is..
es az sem tuti h csip mindenkep egyenlo a nem liveozassal nem?!
szted?
Moddolt PS2vel csak az XLink Kai marad.
Eddig poén volt, de mostmár kezdelek sajnálni... 😊
A Spectrum egy 1982-es gép, kb. a C64-gyel egyidõben futott, szóval azon nem nagyon fogsz emulálni Gamecube-ot. Mivel az emuláláshoz egy _JÓVAL_ brutkóbb gép kell, mint amit emulálni akarsz, ezért nem is nagyon fogsz élvezhetõ sebességgel futó emut találni az elkövetkezendõ kb. 3-5 évben pc-re, és Xbox-re meg végképp nem. Hardware szinten az Xbox alig erõsebb, mint a GC. Hogy megértsd az emulált és az emulálásra használt gép közti különbségeket, itt van pár példa:
Gameboy Color Emulátorhoz 75mhz-es Pentium kellett, hogy menjen rendesen, a GBC maga 4 mhz!
Gameboy Advance Emulátorhoz egy 300mhz-es PII kellett, a GBA 16mhz
A Playstation alá minimum 500mhz kellett (nálam egy PIII 700-as gépen anno pár játék még lassú volt!), a playstation 33 mhz-es...
A 200 mhz-es Dreamcast-et egy 2400mhz-es PIV-en tudod nagyjából azonos sebességen emulálni.
Szóval próbáld meg kiszámolni, hogy egy 490 mhz-es Gamecube-ot mikor fog tudni emulálni egy gép. Persze, tudom, nem csak a proci sebessége számít, hanem egy rakás minden, de azt hiszem így maradok az érthetõség határain belül.
Spektrum emut hol találok meg gameket(gc)?
Nem jobb, csak több minden van fent, viszont lassabb... 😞
Spectrumon viszont frankón, csak mivel a Spectrum kevesebb színt tud, mint a GC, ezért van némi képminõség romlás, de nem olyan vészes... Valamit valamiért. 😊
mert h a spektrum az mas nem?!?vagy akkor a spektrum elmulaloval lehet gecube jatekokat nyomni??!? xbox.scenes.com on nem kaptam magyarazat..de te okosnak laccol..lecci
Ha igen, akkor ajánlom ezt az oldalt áttanulmányozásra... 😉