5250
Xbox
  • turho
    Telepítőlemezzel újrarakhatod az egész boxot, ha chippelt. A nálunk elérhető magyarított XBMC 1.2-es verzióban vannak programok is amiket feltehetsz: filekezelő, dvd-lejátszó, meg minden szép és jó. Hátrány: vagy kiFTPzed a mentéseidet, vagy elbukod, és szűzen indul a Doboz.
  • pc killer
    Nincs vmi autoinstalleres filekezelő?
  • pc killer
    Filekezelőt is csak ftp-vel lehet telepíteni?
  • turho
    FTP-vel a legnagyobb szenvedés a kapcsolat létrehozása :) (kinek hogy)
  • pc killer
    FTP-vel nem esik jól szenvedni filekezelő meg nincs a gépemen. :(
  • pc killer
    Ja az xboxkléub
  • KILLER2
  • pc killer
    hová linkeltél?
  • turho
    Úgy a francba hogy linkeltem 1 oldalt ahol megtanulhatsz az xboxról dolgokat. Én sose telepítettem utólag bele az EVOX-ba, sőt EVOX-ot se használok, de ott biztosan megtalálod megmondják satöbbi a francba... :)
  • pc killer
    És hogy a francba tudom telepíteni?
  • turho
    Persze.
  • KILLER2
    Ja
  • pc killer
    és médialejátszó is lehet az evox-on belül?
  • turho
    Az xbmc lehet önálló Dashboard is, lásd www.xboxklub.hu :) és nem is rossz.
  • pc killer
    adatba kell kiírni? Nem tudok belőle iso-t csinálni.
  • pc killer
    Letöltöttem de nem tudom telepíterni.
  • KILLER2
    Az xbmc sokat tud, de csak médialejátszó
  • pc killer
    Nem tudtam, hogy az xbmc simán médialejátszó vagy olyan mint az evox.
  • KILLER2
    Mért ne lehetne?
  • pc killer
    Evox-ra fel lehet telepíteni az xbmc-t?
  • KILLER2
    Én is így vagyok vele. Szerintem picit szar a figása meg a bombok felülete viszont ha neki tatszik az eredeti és kényelmesnek találja szerintem ez is jó lesz neki mivel ahogy elnézem eléggé hasonlítanak. Amúgy nekem az erederti joyon a bal analóg kar teteje elkezdett lehámlani.
  • deep
    Nekem is van egy ilyenem. Feleannyiba került, mint az eredeti Microsoft, de nem is olyan jó. Minőségileg nem rossz, csak lehet túlságosan megszoktam az eredetit:D
  • Pixi
    Bakker, nem is néz ki rosszul!!! Hol lehet ilyent kapni?
    Nekem az eredeti igen bejön mindenképp akarok egy olyat!!!
    Ha valaki tud mindenképp jelezze! ([email protected]) kösz
  • KILLER2

Ilyen
  • KILLER2
    Pedig jó nincs vele semmi baj sőt még csúszásgátló is van rajta.
  • Pixi
    Akkor lekéstem! De hol lehet venni eredetit? A Logitech-es yojokban nem bízom!
  • KILLER2
    Nekem nem nagyon tetszik ez az eredeti. Szerintemaz S joy a legjobb, de ha neked tetszik az eredeti akkor vegyél 1 logitech joy-t. Én most vettem 5000ért és amint elnézem eléggé hasonlít az eredetire.
  • turho
    Februárban árultam itt egy olyat, sajna a kutyának se kellett, el is ajándékoztam... :)
  • dinomano
    http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Xboxoriginalc.jpg
    ezt nezzetek, sztem ez az... :-P

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox

itt oldal középtajan fenn van S-kontroller+eredeti is...
  • Pixi
    Berakok majd egyet holnap!
  • KILLER2
    Az milyen? (esetleg kép róla ha van)
  • Pixi
    Szerintetek lehet még kapni az eredeti (agyári legelső) kontrollert? Nem az S-t hanem azt a dögös nagyot amit az első megrendelők kaphattak csak! Mindenképp akarok egy olyant! Nem tud valaki egyet! (Lehetőleg zsír újan)? Hol lehet olyat kapni?
  • rastaman
    köszi szépen bogeszo
    nem hinném hogy bármely más joystick is visszaadná azt a fílinget. húúúh még most is végigfut rajtam a bizsergés, a gomboknak az a jó tapintása...
    Van rá lehetőség csak venni kell hozzá egy átalakítót, valamelyik konzolos boltban láttam de már nem emlékszem hogy hol!
    Ha nagyon szeretnéd keress rá!
  • torrente
    Komponens kábel sem árt, ha már van jó tv-d.
  • rastaman
    bocs. lehet h hülye a kérdés: lehet xbox joystickot PC-re kötni? ma próbáltam xbox-on need for speed most wanted-ot és nagyon megtetszett a joystick. konzolt azonban nem akarok venni, a pc-m azért így is ekég ütős :) EA játékgépen játszottam, nem láttam a konzolt és hogy hova megy be a kábel - ezért kérdezem. előre is köszi ha valaki tud segíteni. THX
    peace. rastaman
  • Pixi
    Csatlakozom fél- egy év és csökkennek az árak! De azért én csak meggondolnám addigra hogy Xbox360 vagy PS3! Ha addigra megtehetem mindkettő
    Meg azért azis kibaszás nem hogy HD tévé nélkül veszít a grafból nem? Foglajjuk össze, mi kell egy tökéletes Xbox 360-hoz: HD tv a jobb grafikus megjelenítésért
    Merevlemez hogy ne keljen bajlódni a játékállással és azokkal a dolgokkal amiket esetleg fel akarzsz rakni a gépre
    Nem ártana a Live! szolgáltatás sem mert némely játéknagy csak így érezni az ízét
    Meg még van sok egyéb apróság amikről nem írtam, de ezek az alap dolgok hogy élvezd a játékot és teljes mértékben ki tudd használni a konzol adta lehetősékeket! Ezeknek az ára...hát nem olcsó, így mindenképp várni fogok 1 évet! De egy biztos míg élek konzolos leszek!
  • KILLER2
    Jobb, de szerintem most még nem érdemes venni, mert drága és ajátéok is drásák meg minden ami hozzá van drága és kevés játék van még rá viszont szerintem fél vagy 1 év múlva megéri.
  • doubleW
    ez komoly?:D
  • Milka
    XBOX 360 jobb mint az XBOX?