5250
Xbox
-
toza #3047 bovenakad meg azert..csomorol nem is tudunk kb..szal nem kell elkeseredni! mellesleg volt 360 megjelenese elott par forum ahol lehetett szavazgtni meddig huzza majd alapgep,es mindenki 1 ev folott tippelt..szal nem kell beszarni...
mire halo 3 lesz ugyis 60 korul kapsz 360 at,szal tokmindegy. -
toza #3046 hejtelen!!az alap xbox ot meg kell tartani!mindenkeppen!
parertelmes jatek azer lesz..meg sok csuszott is rendesen..egyebkent lattatok mar E3 2006 os xbox360 bemutatot?!sztem nem tul sok marha nagy gem lesz..kb 2(crysis--ami pc n is jon majd..,meg gears of war),szal nem is erdemes meg venni..majd oktobertol indul be durvan jatekok kiadasa..akkor lesz vagy 20 eccere..addig meg ugyis strandolni kell inkabb... -
Venni kell 360-at:)
Eladod a boxodat 30-50k-ért attól függően mennyire fullos és 20-30 rúpiát hozzádobsz aztán kész:D -
Sajnálattal nézem a közeljövőben megjelenő játékok listáját, elég silány kínálat jön XBOX-ra, főleg az X360-ra jön minden. :(( -
toza #3043 marmint itt -
toza #3042 xiso, itt mindent megtalalsz ami kellhet..vagy http://xboxmekka.atw.hu n.. -
ok, igy mar erthetö a dolog, azt hittem vmi gémet akarsz herelni, ami DVD-s , és le akarod butitani CD-sre... rem. sikerült megoldani a problemat... -
turho #3040 van valami kis segédprogi is direkt hozzá, ami megcsinálja, kár hogy nem tudom a nevét... -
nagyon köszi 

-
toza #3038 van egy 2.6 gb s valtozata..azt szed le:D az megy is...egyebkent egyik videot kitorlod es elvileg jonak kene lenni..de a 4.8 as valtozat nekem pl nem ment igy sem..se e nelkul szvsz..ntsc pal problemak vagy akarmi miatt..
-
la1ce #3037 csá.a tomb raidert leszedtem a netről, de 4,800 MB. ezt rálehet rakni egy 4.7 dvdre? ha igen akkor hogy. -
toza #3036 olvass vissza kb 10 hsz t.. -
la1ce #3035 helo. hogy lehet egy 4.7 GB-os lemezre felrakni egy nagyobb gigás játékot? vane valamilyen tomorito progi? -
toza #3034 de ha van 6-7 db 4-500 megas kis gamad akkor nyilvan nem lesz kedved 6-7 dvd re kiirni,mert nem mindenkinek van ojan sok peze ra mint neked:D! mellesleg rohatt kenyelmes,mert nem kell allandoan dvd t cserelgetni...meg stb.. -
Van 4 db eredeti Xbox játékom: Halo, Midtown Madness 3,MK Deadly Alliance, Max Payne 2. Az egész csomag egyben eladó 8000 forintért.
Csere is érdekel, de csak egy játék: ha valakinek van eredeti Elder Scroll: Morrowind játéka, akkor azért kettő darabot adnék ezekből cserébe.
Írj, ha érdekel: [email protected] -
Magyarul, nagyon érthetően le van vezetve a folyamat. Én is megtudtam csinálni - kezdő létemre.
http://xboxmekka.atw.hu/modules.php?name=topics&file=lista&topics=tutorials -
XBMCben hogy lehet lemezről felmásolni cuccot a boxra? -
én nem a lemez ára miatt gondoltam ezt, hanem mert az elején xbox-ra csak a rip-ek jöttek ki amit ugye újraírható cd-re kellett kiírni és akkor lehetett csak játszani vele.....nos ebből nekem van egy rakattal és arra gondoltam hogy ebből felrakok 3-4 egy dvd-re.(nincs kedvem kiírni cdrw-re!!)
de nem biztos hogy jó ötlet......azért kipróbálom.... -
hmmm...olvasgass vissza itt a forumon, talan talalsz infot; ha jol emlekszem kb. itt irtak le mar, h. ki kell vagdosni a videjokat a megnyitott ISO-kbol pl... De hogy utana menni fognak gémek, arra garancia nincs; és én is egy nagy hülyesegnek tartom a doglot, amikor 10-150 ft egy DVD... :-P -
100 ft egy dvd, minek összezsufolni egy lemezre játékokat? Ennek gyakorlati hasznát nem látom, max hogy egy helyen van két játék ami amugy két helyen lenne. -
köszi...
megnézem... -
toza #3026 szar a link..bocs.. http://images.xbox-scene.com/imageserver2/tutorials/pdf/GodSins-Multi_Game_Xbox.pdf ez a jo..asszem..javaslom hogy uj ablakban nyisd meg:D -
toza #3025 http://dwl.xbox-scene.net/~xbox/xbox-scene/tutorials/GodSins-Multi_Game_Xbox.pdf
itt egy leiras...de xiso val kitomorited,es jatekonkent kulon mappakban felirod neroval udf xbox kompatibilis pipaval amennyi csak fer..es kesobb xbmc ben vagy vmi file kezelovel tallozva is lehet inditani kesobb...es kesz. -
sziasztok.
letudná valaki írni hogy hogyan és mivel lehetne 1dvd-re több kissebb játékot összerakni???
vagy esetleg 1 linket???
THX -
Hali! Nemrég vettem egy használt xboxot es az lenne a probléma h bekapcsolom és ugye kéri a dátumbeállitást. A kontrollert viszont akárhova dugom nem mukodik,nem tudom megadni a dátumot,a box nem ir ki hibát , zolden világit.Mi lehet a baj? -
jah allitsd be a dnst is!(Router ipje! tehat nalad azonos ugye xboxrol nezve a gatewayjel) -
toza #3021 ittesetleg talasz vmit...vagy lehet h dns nal kell vmit mashogy be allitani..tipp..lammer tudja!! -
toza #3020 "ahol" babralasa hejett allura keresobe beirod hogy ftp azt maris elorebb vagyol...
live ozas mennyibe van evente kb?!!? -
toza #3019 torrentrol
lelehet szedni mindig legujabbakat..van par javitas extra de az alap uaz...szvsz ftp s megoldas "legeccerubb"de xbmc k nfo jaban levan irva mit kell tenned..torolheted xbmc konyvtart,vagy siman felul irod regi fajlokat,vagy ahogy akarod..de olvasd el elotte nyilvan...elvileg (merthogy autoinstallerrel c re is lehet rakni..)az E Apps konyvtarba kell rakni..ott van egy xbmc mappa...XboxMediaCenter.xml fajlban szovegkezelovel attuc irni eztazt ,de kb csak azert van ertelme hogy xbox is lassa pc megosztott cuccait,es ugy konnyebb tv n filmetnezni zenethallgatni pc rol stb,ha egyaltalan
osszevannak kotve ugye... stb...ftp kapcsolat meg hot ecceru,de forumban mar sokszor lett linkelve oldalak,ahol megtalalod hogy kell...stb
vki egy faq t dobjon mar ossze pleeees!!
-
norbi360 #3018 sziasztok! A problémám a köv. Össze van kötve a pc az xboxal 1 routeren keresztül. Ftp megy xbcén látom a servereket de nem tudok hostolni se joinolni sehova mi lehet a baj? -
Itt csak xbmc 1.1.0-t láttam -
Már rég regiztem. -
Oda ahol az xbmp is van, gondolom ott jó. -
turho #3014 Igen, ha regisztrálsz, megtalálod, leszeded. Bejön egy menü, onnan indítható minden. Magyarul. -
akkor nem indul el a telepítés hanem csak bejön 1 menü? És ez az xbmc 1.2 hol található meg? Az xboxklub-on? -
turho #3012 Ha tudod mit és hova, akor nem hát. Ha nem tudod, olvass utána vagy megmondja aki tudja, mert én sem tudom fejből :) -
És ha filekezelővel bemásolom az xbmc-t attól nem lehet baj? -
turho #3010 Ha kiírod az xbmc 1.2-es telepítőlemezt, tudsz a lemezmenüből is filekezelőt indítani. Nem kell telepítened semmit. CD-RW-re kell írni, valami normálisabbra... -
Én nem tudok ftp kapcsolatot csinálni a bax meg a pc között és mikor feltettem az evoxot buktam egy halo 2es végigvitt mentést legendaryn egy majdnem végigvitt bloodrayne 2es mentést egy battlefront 2es mentést és egy sw ep3 as végigvitt mentést szóval vigyázzatok -
A boxot nem akarom újratelepíteni csak 1 filekezelő kéne. Ja és ha mentéseim elvesznének makkor kiugranék az ablakon :)