Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A box saját biosa felülírva az a flash, az olyan mint ha chipelnéd majdnem, csak ha bedöglik valami akkor újraflash vagy csere. Softmod meg mint6 a nevében is van, csak file-hack a vinyón, és mint olyan elég ingatag, továbbá azzal a vinyóval és azon a box-alaplapon megy amin készült...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

DanielT
Chip nélküli haxor. Szerintem így is úgy is nevezik, van különbség?
Miért is?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

DanielT
Ugyanaz.
Lehet hogy softmodos az a flashes gép.

Sziasztok!

Van egy kis gondom. Vinyót szeretnék cserélni a flash-es gépemben. A gondok ott kezdõdnek, hogy elükészítem a vinyót, beteszem a boxba és bármilyen lemezrõl próbálok boot-olni, nem sikerül, kiírja hogy szervíz, blablabla. Valaki cserélt már flash-es gépben vinyót? Jól jönne néhány jótanács a dologgal kapcsolatban.

Köszi!

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

ja egybekent van mar topikja
(nemazer de vki nezze mar meg xboxra a BLACK cimu gamat!!ki hiszi el h ezek utan fel ev mulva nem jon ki semmi!!!nagyon durva.....)
köszi!!
alph4

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

KILLER2
gamerpro fizetõs

Töltsük le az internetet!

sziasztok! nemtud vki olyan oldalt mondani ahonnan le lehet tölteni xboxra játékokat? elöre is köszi!
Bogyi007
vazz, nem vagyok másnapos! 😄 A valós okát kérdeztem.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Jaja😊

z0ty
masnap...

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Bogyi007
Az miért lehet hogy nekem 100 Hz-es a Tv-m és megvan az Advanced kábel, de ha jól megnézem a képernyõt akkor az olyan mintha hullámozna?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Ma lusta vagyok😊
De holnap elviszem.

Igen, a PAL felbontása nagyobb (lehet, de az is), viszont 25 frame/50 field. A színei szebbek, a kép élesebb. NTSC-nél a képbontás rosszabb, a színek xarabbak, a framerate több. Mondjuk 60 hz-es tv kell hozzá.
Én összességében ha lehet a PAL-t preferálom....
Dérapó: ma vagy holnap el tudod vinni a motyót? 😊

Az ntsc a japáni és amerikai szabvány,ami azt jelenti,hogy a pal az 50 fél képet mutat másodpercenként az ntsc az pedig 60-at.Ez által az ntsc az folyamatosabb képet mutat.Szerintem viszont a pal az élesebb.Ha pedig játékról beszélünk sokszor van olyan,hogy egy játék európai( pal ) és japáni vagy amerikai ( ntsc ) verziói között történetbéli és megjelenítési különbségek vannak.Gondolok itt az erõsebb európai cenzúrára.

Hy!

Egy játékban melyik a jobb , ha Ntsc vagy ha Pal ??

Heehehehe. tényleg..bocsesz..korán kezdtem a pezsgõzést :-)
Na BÚÉK mindenkinek!!! :-))
DanielT
A kérdés, hogy kinek ELADÓ barátom...
Szerintem elég sokmindenkinek van evoxos xbox-a!
hi

ha valakinek van evoxos Xboxa eladó,küljön már egy emilt a [email protected] emilcimre.

Hát igen, mivel használnia KELL a vinyót...

narumon
A vinyos változat kompatibilis elég sok Xbox gaméval, a vinyo nélküliben nincs meg ez az opció.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Aki meg xbox darkside dolgokat szeret: www.xboxklub.hu 😊

Lammer
hat mi mast? 😄
persze... a lenyeg, hogy evvel elvileg a savejeidet megkimelheted ha adatod mentesz esetleg(rgo evox torles stb)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

KILLER2
Bocs elcsesztem a linket. Ez a jóhttp://www.xboxmekka.atw.hu/

KILLER2
szerintem nézd meg az xboxmekka.atw.hu-n. Szerintem onnan le lehet szedni, de ez csak tipp.

hali! nem tudjátok honnan tudom leszedni az xcommander progit?
KILLER2
Bocsi mindenkitõl asszem egy picit eltúlozram és tényleg baromságokat kérdeztem. Most már utánanéztem a dolgoknak és köszi a segítséget. <#worship>

jojo... az ok...csak ha nem tugya ezt vki rakas elott akkor bukta nem!?

szoval evox rakasnal max csak mentest bukhacc mast nem😄 igy?!
Lammer
ehh <#buck> btw van egy save manager amivel a menteseidet siman atlokheted a pcd lokaljaba, majd az uj evoxnal vissza... 😉

viszont felmerul a kerdes,amire en meg eddig nem lattam valaszt,de hatha tud vki..szal vissza fele konpatibilis e 360?mert h mar 90 k korul lehet kapni,jatekokat is torik ra..szoval kb megeri megvenni hamarossan,majd mikor nem csak 10 db lesz piacon...szal tugya majd xboxot emulalni?!

(evoxrol meg annyit h van par kellemes auto install os ...erdemes azzal probalkozni..letoltod,ujrairhatora dobod,berakod boxba..onnan meg tudol is valasztani jopar ezt azt amit szeretnel..de ott is rakerdez start elott h mentettel e mindent..szal ja..)
ez tru???!!? szvsz rohatt szomoru lennek ha nem adnanak ki meg kb mocsok sok gamat xboxra legalabb kb 1 evig sztem...

mellesleg pc box kotes par oldallal visszabb levan irva joparszor..mellesleg tekintve h mikroszoft a xbox is...ecceruen csak az ip cimeket kell jol megadni,ftp kliensnek meg ott a total commander..vagy stb...

evoxrol meg annyit h telepites elott erdemes pc re menteni sok mindent,de ha elmarad akkor is max csak mentesek szalnak el...tobb baja nem lesz..(en ugy tom)

de errol lammert kene megkerdezni..vagy ittvagy itt utanna lehet olvasni mindennek..ucso linken szavazas elszomorito..😞(sirjatok ti is..

viszont biztato h emigyenlattyak sokan!!

(ajandek vip lol)
DanielT
"Na evox már van csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha felrakom akkor letörli-e az xbox memóriáját?????"

Ok. Nem nézlek baromnak. Sok sikert, remélem rengetegen rohannak majd segíteni.
KILLER2
Naygon jól tudom mirõl beszélek amúgy meg nem a te feladatod, hogy kioktass. Ne nézz ennyire baromnak. Nem feltétlen beszélek olyan dolgokról amiról semmit sem tudok szóval szakadj le rólam.

DanielT
Figyelj, azt sem tudod mirõl beszélsz, mondtuk már, hogy nem fogunk a számítástechnika alapjaitól kezdve kioktatni. Kérj meg valakit, hogy csinálja meg.
KILLER2
Na evox már van csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha felrakom akkor letörli-e az xbox memóriáját????? Kérem sürgõssen válaszoljatok, mert sürgõs!

KILLER2
Honnan lehet evox-ot szerezni?

Miért lehet az hogy a Box vinyójáról ( E:\games\Forza)nem tom letörölni a játékot? A másikat leszedte ezt meg nem ,és nem reagála törlés parancsra Ftp-n keresztül probáltam! Segitségeteket elöre is köszi!
Üdv.: Csaba!

alph4
Sztem fogd vissza magad egy kicsit. Ez a viselkedési forma nem nyerõ.
Egyébként nézz utánna kicsit neten és ha 1-2 dolgot nem értesz, akkor kérdezd azt meg. Tegnap én is választ kaptam a "bunyuta" kérdéseimre. 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Lammer
ha kozelben SEM vagy a temaban, akkor minek erolkodsz? inkabb neznel utana Pcn egyaltalan mit takar az szo, hogy FTP, ftp szerver, ftp kliens es hasonlok, ha az alapokkal tisztaban vagy, akkor a tobbi mar gyerekjatek...
jah es plz ne csezd szet a topikot...

Lammer
mint leirtam, egy exploiton alapul...

KILLER2
És ahoz nem kell semmi progi, hogy az xbox érzékelje a pc-t? És amúgy azzal mit érek el?

KILLER2
ja csak ki?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

DanielT
Én nem vállalom be, hogy elmagyarázzam. Nagyon hossú lenne, mert úgy tûnik nem nagyon vágod a témát. Reméljük lesz valaki aki türelmesebb.
KILLER2
mert kéne és eddig senki nem tudott normális választ adni (igaz eddig asszem csak te válaszoltál)