5250
Xbox
-
toza #3087 aki mar rakott be naobb vvincsesztert..a szetszedes maceras dolog?!vagy par perc alatt megoldhato e?! -
toza #3086 aki mar rakott be naobb vvincsesztert..a szetedes maceras dolog?!vagy par perc alatt megoldhato e?! -
turho #3085 Nemsoká készül a Crystal moddingom (ha lesz hozzá affinitásom, plexitetős dvd-rom fehér led, talán lcd-kijelző. Csak erőt kéne venni öreg testemen :D
FÉLOFF: slim pstwo-ra nem tudtok elérhető helyen, emberi áron áttetsző-átlátszó burkolatot? Régen találtam, mostanában nem... -
#3084 ALLAT! -
toza #3083 de ha szetszeded elszal a garancia!!..hahaha!
mace griffin bounti hunter meg mindig nincs meg senkinek?!!?kelle naon!!:( -
turho #3082 Nem kötekszem, dehogyis. -
turho #3081 Egész pofás. Nitrofesték, vagy acrylan? Amúgy érdekes, de alig jelent meg skin-matrica egész ezidáig hazai konzolboltos kínálatban, a festeni nem akarók örömére. Pedig van jópár fajta abból is. De festeni is jól lehet a doboz házát, mert jó anyag és érdesített legtöbb helyen. Egy cimbinek nemrég csináltam egy teljesen citromsárga :D boxot, fújós nitrofestékkel, festőszobában. Az a festék a körömkarcolást is állta, cserében 4 órát száradt. -
toza #3080 nagyon baba.. -
Serapf #3079 Vannak rajta kissebb hibák, de ahoz képest h elösször csináltam ilyet , sztem nem rossz.
Valami véleményt majd írjatok, szerintetek milyen lett ? -
Serapf #3078
-
Serapf #3077 Hali
Lefestettem az X-emet. Sztem egész jó lett :)
-
Szeszmester #3076 Mivan? Miért kötekszel? Én is írtam, a játékok mennek. Nem azzal van a baj. Csak ha van átvezető videó, akkor nem tudtam (én!!!) rendesen megnézni, ha nem kapcsoltam át. Ennyi. -
turho #3075 Tudom a definíciót. Bocs már...csak egyszerűbben is lehet ám beszélni valamiről, mint a tankönyv. Olyan hihetetlen hogy fent van egy boxon egy dash, és minden megy? Semmi baj vele? Mert akkor a sajátjaimat is kihajítom, lehet hogy szarok. És sosem látott ilyen Enigma sz@rságot? beteszem a hülye lemezeket és mennek. Lehet anyám régi fakeretes Videoton tv-jén gáz lenne az NTSC-vel, de amúgy mindenen megy. Nem minden án a 3xxx verziós 2 éves evox.
vagy valami egész másról beszélünk...Mert én arra gondolok, minden játék a maga módjában megjelenik a kimeneten, a tv átkapcsol ahová kell, mindenki örül....
-
Szeszmester #3074 Nézd. Én a saját tapasztalataim írom. A játékok mennek, de vannak, amiknek csak akkor lehet normálisan lejátszani a videóit, ha megfelelő módba van állítva a box. Egyébként NTSC és PAL között nem "színnorma" a különbség. -
toza #3073 evoxban sistem settingsnel lehet video izenal defaultra ,autora,palra vagy ntsc re allitani..nem mindig ok az auto vagy a default sem.. probalgasd...
vagy ha xbmc ben nyomod es vvincseszteren a jatek,myprograms nal feher gomb,es ott is valtoztathato,vagy stb... -
turho #3072 Az Enigma az xbox alapmódját változtatja meg PAL-NTSC mód között. USA-ból hozott x-et lehet PAL-lá tenni vele például. A dashok simán játsszák auto módban (evox), vagy automatikusan (Pl. xbmc mint dash) mindkét normájú játékot. Chip és megy. Az utóbbi 10 év TV-i meg zömmel multinormásak. Szóval Enigma felesleges, az csak az alap default színnormát állítja át. -
Szeszmester #3071 Bonyi dolog. Először is kell egy chippelt xbox. Ha van dashboardja, akkor jó. Van egy program, assem Enigma PAL-NTSC selector vagy vmi ilyesmi. Ez gondolom kitalálod mire jó. iso-t szerintem bármilyen cd/dvd író progival kiírhatod, én nero-t használtam. De sokkal kényelmesebb és jobb megoldás, ha beleteszel a gépbe egy 120as vinyót, és arra töltöd fel a játékokat. Erre van prog, ami kicsomagolja az iso-t: xiso. Ha vmi nem tiszta, kérdezz. -
duble a #3070 szasztok emberek megtudnánekem valaki mondani hogy hy lehet iso-t kiírni? és NTSC-s gamekon játszani KÖSZI minél előbb írjatok
-
turho #3069 Hűtés: ha nem elég, lefagy, és ki is kapcsol a cpu, nem kell félni, nem olyan "leégős" az. 1.6-os gépekből eltávolították a hőmérő-monitorozást, és bár figyeli magát a GPU és a CPU is, nem nyerhető ki belőle a hőmérséklet-adat. Ezért mutat ilyen fals értékeket, hogy 16.6, meg 0.3, kinek mikor mit...
Hűtéscsere után, ha van légszállítás kifelé :)), és meleg levegő jön ki (nem forró és kevés), akkor biztosan jó. -
Serapf #3068 Nekem fél óra után is 16,16 MC -ben, de az Evox is 16-ot mutat. -
szabzol #3067 Köszi!
Esetleg egy olyan értéket tudnál mondani, amit (kb fél óra, vagy több) játék után mutat? -
#3066 Akkor ez elég komoly progi lehet. Sajnos angolból nem vagyok perfekt, inkább hanyagolom a játékot, pedig szépnek néz ki. -
Serapf #3065 Szokott itt valaki XBC-n gémelni ? -
Serapf #3064 Ja nyomozós, most töltöttam le. Ha nem tudsz angolul ne is próbálkozz.
CSak egy példa, kb. rögtön az elején ilyen feladvány van :
OH LAME SAINTS
... .... ....
Vagyis a fenti mondatbol rakj ki a pontozott helyre egy másik értelmes mondatot..
Fogalmam sincs , az eleje az lehet h : HIS NAME .... , de nem hinném .
Még jó h nem adtam ki érte 18e-t... -
Serapf #3063 Hy
Egyszer elviszed valahova chipelni aztán viszont látásra, többet nincs gond vele. Visz mindent. Raknak rá neked Evox menüt , meg Media Centert amivel még divx (Avi, Mpeg, Mp3, Jpg ) fileokat is meg tudsz nyitni.
Házilag max egy flash menü feltöltéssel próbálkozz , ha tudsz szerezni olyat.
A chip a legbiztosabb szvsz. -
Serapf #3062 Hali!
Megnéztem neked Media Center-ben , nekem jelenleg 16.16C -ot mutat , de most kapcsoltam be éppen, nyilván emelkedik kicsit huzamosabb használat után. -
szabzol #3061 Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Meg tudná valaki mondani/nézni a media center-ben, hány fokosnak kell lenni az x-box CPU-jának? Csak mert kicseréltem a gyázi ventit egy sokkal csendesebbre, és nem tudom, hogy elég e neki a hűtés.
Köszi! -
Multikiller #3060 Sziasztok! Nekem ps2-m van, de egy boxot is be akarok újítani mellé és azt akarom kérdezni, hogy nem lehet-e a az xboxot is boot lemezzel kezelésbe venni, mint a ps2-őm, vagy van-e valami házi megoldás a feltörésére pl firmwire felülírás? -
#3059 Nem. Amúgy a 2. része milyen ennek játéknak? Azt hallottam. hogy majden jobb mint a 3. -
#3058 Hmm, muti egy pal-os torrent linket:D
Vagy nem onnan szedted?:D -
#3057 Megvolt NTSC-ben a Fight Night Round 3, később meglett PAL-ban is, hát ég és föld a különbség. -
#3056 Az az oka, hogy az USA-ban NTSC a nyerő. Általában ottaniak ottaniaknak törik fel a játékokat. -
#3055 Miért van az, hogy a legtöbb letöltő oldalon NTSC formátumban vannak a játékok? PAL-ban pedig sokkal szebb. -
#3054 Ahogy a képeit elnézem, hasonló lehet a Still Life-hoz. Szerintem nyomozós kalandjáték lehet. -
#3053 Kijött X-re a Da Vinci Kód. Tud valaki valamit róla? -
turho #3052 Ez így igen lesarkalt kijelentés. Nem olyan egyzerű, és nem kényelmes még ez a "félighack" -
#3051 Nem kell semmi modosító chipp, most csináltak vmi új hacket hozzá... -
#3050 A BOX-ot semmiképp nem adom el, esetleg ráruházom öcsémre, ha már vettem egy 360-at, de azzal én még várok, a chip-ig mindenképp:)). -
toza #3049 jaja!!es elvileg 39 k jert hozza lehet jutni,akar kiokositva is...dvd lejacco,muzikcenter! PC ! egyben!!pc amin megosztott cuccokat tucc nezni pc rol tvn,(elonye pl ,h nagyobb csaladban,nincs halal osztas gepert fojo kuzdelemben )netezni tudol rajta,es nem csak hogy pc,de 39 k ert egy oan pc amin Hl2...hl2 hl2..HL2!!!!!! frankon megy!!!(bar nekem nem annyira teccik xboxon..de megy:D)hoppa! :o -
#3048 badarsag...
ad1: toza linkjei :P
ad2: mediacenternek a legidealisabb :P