Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Lammer tok jo lenne ha tudnank pofazni.. nekem most el kell tunnom fel orara.. majd jovok
CSOCSO
kosz.. mar megtalaltam de nekem nem megy... mivel ruterral nyomatnam megcsinaltam ugy ahogy a masik gepem van beallitva es az mukodik. .de az xbox nem.. hat hurraaaaaa
alph4
FTP kapcsolat létesítése PC és XBOX között Ezt olvasd el, csináld meg és rakd fel ezt:
XBMC.2006-01-08-CLEAN

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

CSOCSO
a filmeket meg latja???? mondjuk nem ertem hogy az xbmc miert lat mindent??? mert lehet hogy a sok szar totalcommander fele xbox progik semmit nem latnak a cd rol..nahde az xbmc miert latja??? most meg baszhatom mert nem indul az xbmc...
CSOCSO
remelem nem kell kulso olvasoval szarakodni es vhogy bele lehet zsufolni egy normalis pc olvasot is
CSOCSO
gyere msn re pls!
Lammer
brada, akkor nalad van a gond, mert ha mar a slayert sem latja a geped, akkor lehet kezd meghalni a dvdolvaso az xboxban :((( tudom mar 2 havernak is external dvdje van, en hekkeltem be nekik(olcsobbb egy pcs dvdolvaso mint a meregdraga eredeti esmeg a munkadij a szervizbe etc)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CSOCSO
persze hogy nem mukodik akibaszott slayer.. kiirtam kepfajkent.. most kiirom data cd kent magat az isot.. ha az se megy akkor nemtom baze
CSOCSO
nah most tok jot szopok az xboxal...
baromira kivancsi voltam hogy milyen az uj xbmc..ugyhogy leszedtem 1 ujat. ( az eredeti mar ket eves)

nahmarmost..kiirtam cd re... dvd re.. dvd rw re (minuszos mind) de egyiketse latja a kurva xbox!!!! EGYIKETSE!!! egyik ftp kliens progi se ami az xboxon van (van 3 fele ilyen progi)

probaltam osszekotni a gepemmel de SEHOGY se ment..

beirtam az ip-t amit az xboxbol neztem ki.. de semmi..ftp progival nem ment.. beirtam az ftp://xbox:[email protected] bullshitet ie be de semmi.. vegelkeseredesembe mar a tc/ip beallitasoknal beirtam minden dns-t meg minden szart amit az xboxbol ki tudtam lesni..persze sehogy semmi hatasa... kurvajo.. valahogy eszembeotlott hogy latja-e a sok filet az xbmc maga.. elinditottam a progit.. ranyomtam a programok fulre.. ramentem a cd re es hoppaaa.. minden mappa es file ott volt.. semmi mas nem latja a cd met rendesen csak az xbmc..hurra
xbmc-n belul atmasoltam mindent egy mappaba.. majd elinditottam az egyik commander felesegu progit... atmasoltam mindent filet az xbmc mappaba es most baszik mukodni az xbmc....
nem indul el sehogy.. kilep a menube es ennyi.. persze en nem csinaltam biztonsagit..szal hurra..
volt valami ket fila amit a tdata meg udata mappabol kell kitorolni vagy mi.. megcsinaltam de semmi.. nem mukodik igy se.. nemtom mit csinaljak vele..
most neztem slayer evoxot.. de nincs sehol a neten... a torrent megnem tolt..
talaltam a gepemen de az exe... megcsinaltam isonak a quixel.. kivancsi leszek hogy mukodni fog-e....
deep
nembaj, nem árt neki a megerõsítés:D
koryne
Ja, már volt válasz :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
Az a 20 g nem +20 g, hanem az össz. Tehát a core-ban nincs vinyó.

deep
õõõ, igen, rosszul tudod.
Alapvetõen egy gramm winchester sincs benne, az xbox-ban volt csak. A core 360-ban nincs.
Arra jó, hogy a játékmentések meóriakártya helyett a vinyóra menjenek(nem kell 10000 ft-os memókártya), valamint (és ez ér a legtöbbet) demo-kat tudsz letölteni rá!

Az a 3 méter kábel mindig pont akkor bizonyul rövidnek, amikor játszanál...a wireless süti!DVD távirány meg méne?:)
z0ty
most csak ugy ravagtad vagy tenyleg nem igy van..marmint ajandek 20 g rol hallottam en vvincseszter ugyileg...

tobbi meg tenyleg csak luxus baromsag..szal,nelkulozheto!

vagy rosszul tudom..?!

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

DanielT
Való igaz. Ennyi hülyeséget nehéz összehordani, de sikerült! Ügyes!
z0ty
ki akar neten jaccani,ha feltetel h kizarolag eredeti jatekkal lehet?!
na jo..akinek sok penze van az biztos...szoval akkor mar nem is kell az 1 ho live...
a "nem jar vinyo" az +20 G hianyat jelenti, nem?!alapbol is van benne,csak ez meg +20 at jelent nem?!de hat akinek az x es 10 is eleg annak nyilvan folos a 20...legalabbis en eddig nem haltam bele egy dvd berakasaba sem...asszem...de 100 ert sem tunik "soknak" egy 400 000 ezer hufos szintu pc tudasaval vetekvo konzol..

dvd taviranyito is lol ,vajerlesz kontrolpad nelkul is mert hat zsinor kb 3 meter,szoval ez mind felesleges extra rohatt dragan..sztem...egyedul hedszet lenne erdekes,de netmentes jatekhoz az is folosleges...

de nyilvan hujesegeket beszelek..

deep
A corehoz nem jár vinyó, nincs wireless a joy, nincs DVD távirányító, headset sincs.Õõõ asszem 1 hó LIVE! gold elõfizu sem, csak a silver, jár amivel játszani is lehet, csak a silver, amivel töltögethetsz.
alph4
A Premium és a Core között mi a külömbség?? Más a felszereltség? vagy halami hardwareben különbözik? Mert majdnem 20k a külömbség.

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

deep
Jah, csakis premiumot érdemes venni. Ahogy kapható lesz itthon 100 körüli áron, azonnal veszem:D
koryne
85-ért legfeljebb Core-t kapsz, az meg szívás hosszú távon.

z0ty
a gep ronda vagy aa jatekok ala?!csak mert ha jatekokra gondoltal akkor vicces voltal!

egyebkent a 3*os ar sem realis..mert h zsir uj bontatlan gepeket lehet kapni mar 85 ezerert is..ami uj box eseteben meg a 2* es arat sem jelenti!! u h durva!!

soul calibur ez nagyon élvezetes meg sokmindent belehet honi
dead or alive ez meg kurva szép

KILLER2
Melyik a legjobb verekedõs játék (szerintetek) xboxra?

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Erre már gondoltam én is!<#eljen> Amúgy most úgy sincs rá pénzem. (de kinek van?)

alph4
Inkább a kérdésednek nincs sok érdelme...A 360 legalább 4x erõsebb gép a simánál, ami mostmár jól jön, mivel az xbox kora ingencsak lejárt, nem lehet szebb játékokat készíteni alá már...És ha ronda neked, akkor ne vedd meg, vagy ne nézz rá...<#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

KILLER2
Igaz ez picit hülye kérdés volt, de szerintem akkor sincs sok értelme az xbox360-nak és még (szrintem) ronda is.

DanielT
Jajj ne már... méltóságon aluli.
aabyssx
Válaszra nem érdemes, de hogy felmerül valakiben ilyen nyugodtan lehet egy kritika a 360-nak.

<#nyes><#eljen>

www.youtube.com/aabyssx

DanielT
Válaszra sem érdemes.
koryne
A Microsoft mindenképp ki akarta adni a nextgen konzolját még a Sony elõtt, ennek az eredménye az X360.
Nem csak a hely több rajta, hanem némileg erõsebb a vas az xboxénál.
Specifikációk.
Szerk.: szép is lenne, ha u. az lenne, mint a sima xbox, 3x-os áron :)

KILLER2
Mé?

koryne
Ez egy elég hülye kérdés volt -.- No offense.

KILLER2
Nem tudja valaki, hogy i értelme volt kitalálni a XBOX360-t azon kívül, hogy legyen egy még drágább konzol? Úgy értem miben jobb mint a sima XBOX azon kívül, hogy több rajta a hely és (szerintem) jó ronda?

Xbox játékaim nagy részétõl megválnék,lehetõleg egyben.Olcsón adom. Részletek privátban, ha valakit érdekel.
ittakkor kb ezt irjak?!:((( a fene...
Legjobb esetben is c válasz...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

((keresem a Falcone: Into the Maelstrom,es a Mace Griffin Bounty Hunter
fps/space sim jatekokat..ha meg van vkinek es "kolcson tudna adni" azt megkoszonnem..))
xbox360 ra akor most torik egyebkent a jatekokat..szal ki irva dvd re megy?!vagy hdd re masolva?vagy csak beszerezheto a biztonsagi masolat verzio,hogy lehessen piszkalgatni hatha tud vki hozza torest krealni?!?!vagy mivan?!
ezt mint pozitivumot montad vagy beszolas volt?!csak mert sztem min 10k s jatek arak mellett sztem ez igen is h viccesen jo ajanlat ha nincs jo neted vagy megfelelo forrasod..szvsz..

KILLER2 - rpg jatek keszito prog van..mennyel vmejik jatek kiadohoz es maris elorrebb vagy az ugyben...mellesleg beirod googleba "rpg xbox" es maris tudod mit kell beszerezni ha ijen jatekokra van szukseged vagy pedig megnezed itt ...

xbox jatek keszites otthon lol.....emulatort nem tuttak csinalni pc re,nem h jatek fejlesztes otthoni barkacsolassal...:D

(bar quake 3 pl van ala..szoval akkor megiscsak tevettem kicsit..bocs..akkor sok sikert!)
deep
Jah, bármhogy van módosítva a boxod, vinni fogja az NTSC-t.
koryne
Van régiókód, de chippel futnak (nemtom, hogy az összes chippel jó-e, arról majd valaki más felvilágosít :))

torrente
Xbox és xbox360 játékoknál is ugyanúgy van régiókód, mint a pS2 játékoknál vagy egy Európában vásáolt gépen futnak amerikai játékok is?

KILLER2
Ja.

alph4
Többe kerül a postaköltség <#taps>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Email!
KILLER2
CSak egy pár játék vagy ami csak van? Milyen DVD-n jón vagy szaron tokkal meg borítóval vagy nem? Hogy küldöd el mennyi itõ alatt ér ide? Sok a kérdés.

Ha érdekelnek valakit XBOX játékok 450 Ft/db-ért, akkor dobjatok egy emailt!
[email protected]
KILLER2
Azt már tudom, hogy nincs, de azt megkérdezném, hogy van-e rá valami játékszerkesztõ program?

KILLER2
XBOX-ra van rpg maker?

DanielT
Áhhá! Értem már!