5250
Xbox
  • DanielT
    Az volt a móka tárgya, hogy neked csak a warez létezik. :) Nekünk jó az eredeti is, azzal minden megy.
  • Szeszmester
    Egyébként itt van egy lista, h miket visza a hack:

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7281

Kevesebb, mint 20, hozzáteszem, nem túl nagy szám játék.
  • Szeszmester
    Mivan, srácok? Nem értem, mire írtátok, h "LOÁL" meg "LICSMILOL!!" (nagyon eredeti!!), de biztos azt jelenti, mennyire nem vágom a témát. Én csak segíteni szeretnék annak, akinek van 360a, de bizonytalan.

Hír az xbox365.hu-ról:
    "Megerősítették hivatalosan a közelgő X360 Dashboard Update-tel kapcsolatos pletykákat. Tessék örülni:
    - aktív letöltés (játék, filmnézés mellet is fut)
    - automatikus lemez lejátszás kikapcsolható lesz
    - DVD lejátszó szoftverben történő frissítés"

Az új játékok meg csak az aktuális dashboard-dal mennek.
  • DanielT
    LICSMILOL!!
  • deep
    LOÁL! Nehogy eredetit vegyél ám...
  • Szeszmester
    Akinek van egy kis esze, még nem nyúl hozzá a 360hoz. Egyenlőre kb 10 játék van, amit visz a hack, a garit elveszted, valamint még nem lépett az MS. Egyébként az új játékok valszeg nem fognak menni a mostani "okosítással".
  • Lammer
    nincs... az ok pedig egyszeru: nem akarok "beta" user lenni, majd ha jon egy revizionalt xbox360 akkor benevezek egyre...
  • toza #3120
    na jo..nincs is kedvem flashelni,mert kb 10 percnel kevesebb ido alatt megvan... ugyhogy varok inkabb csipre inkabb...

lammer:neked van 360 ad?vagy kozod hozza?!csinaltal mar fleselest?megy frankon minden?!
  • toza #3119
    azert kosz..de miutan elolvastam ezt a cikket mar nem biztos hogy van kedvem 13 k ert flasheltetgetni majd,ha eccer igyen is lehet:D
    azert hajra!:D
    fontos ,es legjobb hir meg az is hogy XBOX 1 est lemezeket is viszi!!! szal kb eladom regit azt radobok"keveset"es szevasz:D kul..
  • wander01
    13k-ban fáj, és ha a normális, müködö játékok kellenek hozzá (azaz 5 amit emlegettem) meg 2600 ft/db. verbatim DL-en. a mostantol érkezök is meglesznek majd, meg azzal már te is elboldogulsz gondolom :)
  • toza #3117
    es mibe kerul ?!kb..?!

(urban chaos?!!senki nem halt meg meg tolle mennyire jo?!kb nincs is topikja..?!)
  • wander01
    flashelni kell, és müködik a 05.23 után kiadott rilizekkel, de föleg a properrel (eddig 5 db normális riliz van ami fasza, a többi rizikos, de az ezek után kijövö cuccokkal már nincs gáz). Azért ez a keverés mert van ilyen 2 kb-os security fajl amit be kell rakni a regi isokba (ami nagyon pöcsölös, eredeti xbox dvd-rom-al lehet csak kiolvastatni, és nem is igazán vágom hogyan megy, én csak közvetitek) csakhogy ott is van ntsc, pal, multi6 stb verziok
  • torrente
    A 360 okosítása chippes megoldás vagy szoftveres? ez már egy bejáratott, tuti megoldás?
  • wander01
    sima xbox és xbox 360 okositás. blackparty, küldj egy üzit és megbeszéljük :)
  • KILLER2
    És még én tettem fel hülye kérdéseket. (najó azé volt pár)
    blackparty: PERSZE HOGY LEHET!!!
  • blackparty
    Vagy hogy lehet azt megcsinálni hogy másolt játékot is lejátszon?
  • blackparty
    Sziasztok
    xboxba lehet chippet tenni vagy chippeltetni?
  • eddie2
    hy nekem a cod 2 játékhoz kéne cheat ha valaki tud nekem segíteni írjon már nekem privátba valami nyomot kössz
  • MrTressy
    elvileg kell lennie egy crc nevü filenak is elvileg ha arra kattintasz összerakja magától
  • öregharcsa
    house of dead 3....asszem ennyit visz.....
  • toza #3107
    pisztolyal mellik gamakat lehet jaccani pontossan!?viszi osszes fps t?!vagy hogy is van ez?!!?
  • Lammer
    a headerre(fizikailag az eleje a fajlnak) ugy ertem, hogy fogsz egy totalcommandert(vagy ndn vagy vc vagy akarmi ami filemanager) szepen F3 es ott latod eledtarul a hexadecimalis massza :DDDDDDDD onnan meglesheted, hogy tenyleg xiso-e... nezzel meg egy normalis xisonak milyen a headerje... de igy tavbol gyogyitani nagyon nehez... neked kell megoldanod a problemat... :(
  • wander01
    az iso-ra átnevezés volt az elsö amit kiprobáltam, nem jött be. x iso nem ismeri fel, daemonba ha mountolom, beveszi a kis gyomra de mikor meg akarom nézni hogy mi is van benne akkor nincs lemez a meghajtoban. égetni nem lehet, nero rinyál. ugyhogy nincs ötletem ... :(

Lammer, a headerjébe hogy nézek bele? ha az infojára gondolsz semmi nincs benne, csak annyi hogy a picipuha kapja be, meg milyen királyak vagyunk és a többi csapat ha lenyulja akkor szét lesz ütve a szájuk :D
  • Lammer
    nezzel bele a Headerjebe... szerintem iso lesz...
  • torrente
    Úgysem jó, ha csak simán átnevezed (mondjuk ISO-ba)?
  • wander01
    fájlegyesités után egy out kiterjesztésü képfájlt kapok és nemtudok vele mit kezdeni (félreértés ne essék, nem tömöritve hanem darabolva van a nagy fájl sok picibe). lövésemn sincs...
  • Atkamon
    Ilyennel még én se találkoztam.
  • wander01
    Hali! kis help kéne. az .out kiterjesztésü képfájlokkal hogyan lehet boldogulni? elöre is thx :)
  • Serapf
    Thx
  • Atkamon
    Szerintem nagyon királyságos lett.
  • Serapf
    Bocsi
  • Lammer
    ehhh
  • Serapf
    Bocs Lammer
  • Serapf
    Lamer szereted a Black/Death-et , király már ketten vagyunk
  • Serapf
    Hali
    Kössz az elismerést.
    Magyar oldalon láttam, kék átlátszó X-házat, 6000Ft körül. Ezt kétezerből megoldottam, úgy h Torx-ot is kellett vennem , amúgy egy Torx 20as kell a burkolathoz, Torx 10es meg a winyo- dvd kerethez. (ha már a szétszedésnél tartunk, Tesco-ban 612-612Ft-ért a viheted.. ) Amúgy sima bicikli festéket használtam, nem valami sérülés álló, de nem is szoktam nagyon dobálgatni a gépet =) (1000Ft)
    Plusz még egy ragaszó szalag ( 250Ft ) , a festeni nem kívánt részekre ...
    Ennyi , sztem bárki meg tudja csinálni, csak egy kis ötlet kell hozá h milyenre szeretné.
    A mintát meg meg lehet oldani valami öntapadós papírral, fóliával ( én bútorlap
    tapétát használtam), hátoldalára felrajzolod a kívánt mintát (esetleg nyomtatod), kivágod felragaszot és kész :)
    Amúgy itt található kissebb útmutatás azoknak akik fesésre szánják magukat, de a szétszerelést is kiválóan ellesheted itt torza...
    Paint Xbox
  • toza #3092
    kozz
  • Lammer
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDADSAD
  • turho
    Ja igen. És a 4 gumiláb alatt van a 4 csavar, a siteunkon havi rendszerességgel szét akarja tépni mindig valaki a boxát, miután kicsavarta a 2 láthatóbb csavart :)
  • Lammer
    kiegeszites: Torx csavarhuzo nemart, vagy egy pimpelt filctoll
  • turho
    Hat csavar kiszed, 4 a lábak alatt. Tető leemel, a 2 műanyag tartóbak középső kis csavarja kiold. Kábelek kihúz vinyóból, tápkábel kifejt, tartókeret kiemel. 4 vinyótartó csavar kihajt, vinyó ki, új vinyó be. Visszarak, feltelepít, örül, sztem 15 perc :) a szerelés. Jumper megfelelő helyre, ahogy a gyárin volt!! :)