Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBMC.2006-01-08-CLEAN
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
baromira kivancsi voltam hogy milyen az uj xbmc..ugyhogy leszedtem 1 ujat. ( az eredeti mar ket eves)
nahmarmost..kiirtam cd re... dvd re.. dvd rw re (minuszos mind) de egyiketse latja a kurva xbox!!!! EGYIKETSE!!! egyik ftp kliens progi se ami az xboxon van (van 3 fele ilyen progi)
probaltam osszekotni a gepemmel de SEHOGY se ment..
beirtam az ip-t amit az xboxbol neztem ki.. de semmi..ftp progival nem ment.. beirtam az ftp://xbox:[email protected] bullshitet ie be de semmi.. vegelkeseredesembe mar a tc/ip beallitasoknal beirtam minden dns-t meg minden szart amit az xboxbol ki tudtam lesni..persze sehogy semmi hatasa... kurvajo.. valahogy eszembeotlott hogy latja-e a sok filet az xbmc maga.. elinditottam a progit.. ranyomtam a programok fulre.. ramentem a cd re es hoppaaa.. minden mappa es file ott volt.. semmi mas nem latja a cd met rendesen csak az xbmc..hurra
xbmc-n belul atmasoltam mindent egy mappaba.. majd elinditottam az egyik commander felesegu progit... atmasoltam mindent filet az xbmc mappaba es most baszik mukodni az xbmc....
nem indul el sehogy.. kilep a menube es ennyi.. persze en nem csinaltam biztonsagit..szal hurra..
volt valami ket fila amit a tdata meg udata mappabol kell kitorolni vagy mi.. megcsinaltam de semmi.. nem mukodik igy se.. nemtom mit csinaljak vele..
most neztem slayer evoxot.. de nincs sehol a neten... a torrent megnem tolt..
talaltam a gepemen de az exe... megcsinaltam isonak a quixel.. kivancsi leszek hogy mukodni fog-e....
Xbox Live gamertag: kilencnad
Alapvetõen egy gramm winchester sincs benne, az xbox-ban volt csak. A core 360-ban nincs.
Arra jó, hogy a játékmentések meóriakártya helyett a vinyóra menjenek(nem kell 10000 ft-os memókártya), valamint (és ez ér a legtöbbet) demo-kat tudsz letölteni rá!
Az a 3 méter kábel mindig pont akkor bizonyul rövidnek, amikor játszanál...a wireless süti!DVD távirány meg méne?:)
tobbi meg tenyleg csak luxus baromsag..szal,nelkulozheto!
vagy rosszul tudom..?!
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
na jo..akinek sok penze van az biztos...szoval akkor mar nem is kell az 1 ho live...
a "nem jar vinyo" az +20 G hianyat jelenti, nem?!alapbol is van benne,csak ez meg +20 at jelent nem?!de hat akinek az x es 10 is eleg annak nyilvan folos a 20...legalabbis en eddig nem haltam bele egy dvd berakasaba sem...asszem...de 100 ert sem tunik "soknak" egy 400 000 ezer hufos szintu pc tudasaval vetekvo konzol..
dvd taviranyito is lol ,vajerlesz kontrolpad nelkul is mert hat zsinor kb 3 meter,szoval ez mind felesleges extra rohatt dragan..sztem...egyedul hedszet lenne erdekes,de netmentes jatekhoz az is folosleges...
de nyilvan hujesegeket beszelek..
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
egyebkent a 3*os ar sem realis..mert h zsir uj bontatlan gepeket lehet kapni mar 85 ezerert is..ami uj box eseteben meg a 2* es arat sem jelenti!! u h durva!!
dead or alive ez meg kurva szép
Töltsük le az internetet!
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
www.youtube.com/aabyssx
Nem csak a hely több rajta, hanem némileg erõsebb a vas az xboxénál.
Specifikációk.
Szerk.: szép is lenne, ha u. az lenne, mint a sima xbox, 3x-os áron :)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
fps/space sim jatekokat..ha meg van vkinek es "kolcson tudna adni" azt megkoszonnem..))
KILLER2 - rpg jatek keszito prog van..mennyel vmejik jatek kiadohoz es maris elorrebb vagy az ugyben...mellesleg beirod googleba "rpg xbox" es maris tudod mit kell beszerezni ha ijen jatekokra van szukseged vagy pedig megnezed itt ...
xbox jatek keszites otthon lol.....emulatort nem tuttak csinalni pc re,nem h jatek fejlesztes otthoni barkacsolassal...:D
(bar quake 3 pl van ala..szoval akkor megiscsak tevettem kicsit..bocs..akkor sok sikert!)
[email protected]