Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
neked mid van x-box vagy DS és mi kéne?
XBOXOT vennék használtan csippelve vagy flesselve
tel.: 0620-228-2159
---------killer!!!
2: Tud valaki lehetõleg magyar boxos letöltõs oldalt?---kb 25 hsz al visszabb van par link..mert nem nezed meg azokat?!
4:hogy kell úgy feltenni a boxra programot, hogy a menüben lehessen látni?---kb az apps mappaba kell betenned es lassa..asszem...vagy nem...
(World War II Combat: Road To Berlin <---------ennek a jateknak mer nincs topikja!!?!?!ez is ott lesz nagyon!!es 28 adikan jon ki!!szvsz franko lesz..mellesleg!)
Töltsük le az internetet!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mármint emu,meg a játékok/rom mind-mind a lemezen és onnan menne.
Vagy valami leirás hogy mit-hova kell rakni😛
Akkor majd jobban válaszolnak?
Ha visszaolvasgatnál itt ebben a topikban is kaphatnál választ a kérdéseidre.Amelyikre nem, az meg benne van FAQ-kban.
De hogy válaszoljak is egy kérdésedre. A 3-as kérdésre nem a válasz.Illetve nincs.
1: A boxon hova kell tenni a trainereket?
2: Tud valaki lehetõleg magyar boxos letöltõs oldalt?
3: Van olyan Live! kikerülõ program (pl.: xbconnect) amihez nem kell a pc, mert a boxon van és csak kihúzom a pcbõl a net zsinórt, bedugom az xboxba és már megy is?
4:hogy kell úgy feltenni a boxra programot, hogy a menüben lehessen látni?
5: Nem tudja valaki, hogy honnan tudnék leszedni magyar evox menüt?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
ma vettünk spanokkal xboxot, marha hülye kérdést teszek fel most szerintem:
mivel, vagy hogyan (gombkombinációval???) lehet kilépni játékokból, mert olyan menü egyikben sem volt (eddig) hogy quit game 😊
köszi elõre is!
2: Tud valaki lehetõleg magyar boxos letöltõs oldalt?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Fehér, elvileg jól van installálva, de se gyári kontrollerrel, se utángyártottal, sem dvd u.gy. távkóval nem tudok navigálni a flashmenüjében... 😞
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
elmesz egy szamtek boltba.. kersz egy olyan kabelt amivel ket gepet lehet osszekotni hogy LAN ba tudjatok jatszani.. (nezd meg hany meter kell)
h amegvan..
akkor ezzel a modszerrel elvileg meg lehet csinalni..
nekem nem ment.. de utanna ruterrel megcsinaltam...
Innen letöltheted: http://www.xboxklub.hu
Amugy Gooogle a varázsszó a programokra <#lama>#lama><#taps>#taps>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Isten most nem ér rá,segíthetek?
el tudtam erni az xboxot ftp-n...
atmasoltam egy tok mas de ujabb xbmc-t es mukodik..jol nez ki.. es vegre lehet kul on megnyitni feliratokat.. mar csak az hianyzik hoy be lehessen kapcsolni hogy fekete hattere legyen a feliratnak...
akarmi mas progi elindul a default.xbe vel vagy micsodaval.. az uj xbmc defaultja visszaleptet a menube... hiaba inditom el az xcommanderrel..fel tudsz jonni msn re?