5250
Xbox
-
#3167 "FAQ FAQ FAQ FAQ...
lekki!!vki csinaljon maar!!"
mar hanyszor mondtam pedig -
toza #3166 ((udf nel meg tokmindegy h multisession e vagy nem,mert masodik" menetet" ugysem lattya semmi(csak isobuster),xbox meg alpabol nem lattya..u h tok mindegy...
eppen ezert lezarni sem kell..
xiso meg leginkabb azert jo ,ha bele akarsz nyulkalni torles miatt,vagy tobbjatekotttartalmazo dvd t ,esetleg jatek es egyebeb adatot(film sbt) tartalmazos dvd t akarsz irni...es szvsz erdemes ez esetben nem neroval udf xbox kompatibilis modban hanem stomp recordnow maxal ki irni..mert akkor pc n is tudsz turkalni a tartalomban... vagy ujra kitudod irni barmikor,nem csak xboxpc lanon masolva... sbt...))
FAQ FAQ FAQ FAQ...
lekki!!vki csinaljon maar!! -
toza #3165
OFF
16 eves kiskoru(?) vs 18 ev feletti nagykoru szexualis kapcsolat az buntetheto?!
hol a picsben lehet megtalani torvenyeket veben..ecceruen nem talalok semmit..csak homokosokrol irjak h 12-18 eves korig lehet buzuli legalisan..de mast nem..s bar ez biztato,de nem vok elorebb ..bocs offert..tud vki segiteni...ha mar xboxhoz nem ertunk:D -
turho #3164 Nem nekem írtad, de gondolom rájött akinek szólt :)
Burn image vagy lemezkép flírása ha úgy jobban tetszik, és bármilyen konzol iso-t ki lehet nyomni remekül Neroval. 8x lemezt 4x kell írni, és kész, 16x-ost meg 6-8x sebességgel. És nem valami kotvány Samsung burnerrel lehetőleg. -
toza #3163 ha igy irod..sima burn image val akkor pc nem latja..vagyis cd romnak ismeri fel es ures lesz..pc szerint..viszont xboxban kifogastalanul hasit..
szoval NEM az isot kell berakni..hanem megnyitod nerot..cancelt nyomsz barmi is ugrik elo...majd fent a filesorban recorder,es burn image..persze ez 6. akarhanyas neronal van igy..marmint a file sor..tobbit nemtom.. -
#3162 szóval csak berakom az ISO-t, és írás? az jó, előbb is mondhattad volna... :D -
#3161 és ott nem kell beállítani semmit? -
turho #3160 PC-s LG dvd-rommal legalábbis mennek :) -
toza #3159 de ha neroval irod nem kell xisoval tomoriteni..eleg az xboxjatek.iso filet filemenusorban burn image.. menunel lehetoleg lassan ki irni..egyebkent mar olvastam velemenyt miszerint 16 * ossan irt dvd k is tokeletesen mukodnek vkinel..
szal annyi.. -
#3158 simán kiírod, azért is jó progi. -
#3157 köszi szépen! -
#3156 Most jut eszembe, hogy nekem is 7-es van otthon. Mindhárom helyre XDVD-t szoktam írni otthon. Azzal simán viszi a BOX. -
#3155 dvddecrípternél be kell valamit állítani, vagy csak simán kiírni az isot? -
#3154 azt tudom. de nekem a label/címke füllel van bajom. 7-es nero-m van. van ott olyan, hogy automatic, és manual. ott gondolom a manualra kell menni. ott van három hely, ahova lehet írni. egy ISO 9660, egy Joliet, és egy UDF. ezekhez lehet írni dolgokat. ide kell azokat az XDVD-ket? ha igen akkor a három közül hova? -
#3153 Kb azt jelenti a Multisession, hogy többmenetes lemez.
Esetünben a No Multisession a nem többmenetes lemezt jelenti! -
#3152 Max csk este tudom leírni a magyar megfelelőit az angol szövegnek (Nero).
Egyébként nagyjából megpróbálom elmagyarázni:
XISO-val kitömöríted az ISO-t. Ekkor keletkezik legalább egy könyvtár, default.xbe meg max még egypár file abban a könyvtárban ahova telepítetted.
Utánna elindítod a Nero-t és ahol lehet kiválasztani, hogy milyen DVD-t szeretnél írni (DVD-ROM(boot), DVD-ROM, Video-DVD, stb...) ott a legalsó lesz a DVD (UDF/ISO). Erre kell kattintani. Utána a füleken felül lehet választani:
- Nem multisession lemezt kell írni. Az Infó utáni fülön a legalsó pont a multisession alatt.
- UDF fülre kattintva csak 1 helyen lehet pipát rakni a kis négyzetbe. Ebben a sorban szerepelni fog az "XBOX TM". Nem lehet eltéveszteni.
- Címke fülön szintén csak egy helyen van pipa. Onnan ki kell szedni és mindkét címkéhez beírni, hogy "XDVD"
- Írás fülön DVD lezáráshoz pipa, 4x-es írás, Disc-at-Once beállításokat megtenni.
- NEW/ÚJ gombra kattintani
- Ekkor megjelenik a Nero 2 ablakos felülete. Itt át kell húzni abból a mappából a *.xbe-ket és a mappákat. Szóval a default.xbe-nek mindenképp a gyökérben kell lennie a DVD-n. -
#3151 légyszi add meg az msn-ed, segíts kiírni! -
#3150 Én neroval az istenért nem tudtam egy játékot sem kiírni. -
#3149 Ezt akartam írni, de mindig elfelejtem a nevét! -
#3148 valaki pls adja meg az msn címét, aki tudna segíteni a nero-val való kiírásban, mert nem sikerült. -
#3147 magyarul nem tudod leírni? mert nekem magyar nero-m van. -
#3146 Vagy kitömöríted XISO-val és a kitömörített állományokat írod ki Nero-val.
A kiírásnál a DVD (UMD/ISO)-t kell választani, No multisession.
UDF pont alatt pipa a "Force DVD-Videocompatibility mode (required for Xbox TM)" majd a Label menüpont alatt pipa ki az "Also use the ISO 9660 text for Juliet" elől és mindkét Volume label-hez XDVD -t írni.
Utánna csak át kell húzni a kitömörített ISo tartalmát. A könyvtár struktúra azért maradjon.:)
Ezzel a módszerrel eddig nem igen volt gondom. Igaz hoszabb ideig tart de megéri. Ja a lemezeket max 4x-en írd! -
toza #3145 vagy neroval -
#3144 vagy imgburnnel :P -
#3143 Az isot írd ki dvd decrypterrel. -
#3142 bocsi, a végén cd/dvd-t akartam írni -
#3141 hogy kell kiírni a tört játékokat? olvasgattam itt, de nem tiszta. úgy kell, hogy amit leszedtem iso-t, úgy ahogy van kiírom, vagy berakom daemonba, és onnan teljes lemez másolásával csinálom, vagy Xiso-val szétszedem, és adat cd6dvd-ként kiírom? -
toza #3140 kossz... -
Szeszmester #3139 Ehh, köszi :)
Részben igazad van, de lássuk be, erre nem lehet mentség a sietség.
Bocs, nem akarok flémelni, a jövőben megpróbálom visszafogni magam. -
#3138 forditom.
ha ahhoz se ért, hogy kell kicsomagolni egy rar-t, akkor valószínűleg nem tudná mire jó egy FAQ. esetleg egy popup szerü help kellene, meg egy x360 a halo3-mal.
sztem csak sietett, attól még nem biztos, hogy segfej. -
Szeszmester #3137 Ezt ti értettétek?
toza, csak ezt tudom tanácsolni: látogass el a játékfordítók weboldalára, szerezd be a játékokat és a fordított verzióval küldd, talán ragad rád egy kicsi a magyar nyelvből. Seggfej. -
toza #3136 de azt meg nemnezik..mer ha a rart se tugyanem tugya hogy miaz..vmi popup azonnal help ize kena...megy egy modolt 360...meg halo3 -
#3135 te meg nem unod? ahanyszor mar beirtuk... :D
kene gyartatni egy fakkot... ehhh -
turho #3134 Bammeg, kibontod a rart, az isot meg kiírod neroval, burn image paranccsal....Nem láttál még rar-csomót? :D -
#3133 hivd fel a fiksztévét -
duble a #3132 sziasztok The.Godfather.The.Game.USA.XBOX-RiOT
nevezetű játék és van benne egy csomó rar nme tomhogy kéne ki írni kitömörítve vagy csak ugy és hogy mivel írjam ki?????? -
#3131 loool oké ahogy érzed -
toza #3130 eez azert nem igaz -
#3129 Egyáltalán nincs értelme hekkelni... -
Szeszmester #3128 Oké, csak másért nem tudom, mi értelme van hackelni. Homebrew cuccokat még nem visz.