Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nero nem! Csak azért mert semmit nem mutat.
Neme.
Nincs is értelme virtual drive-ba tenni. Burn image funkcióval írd ki DVD-re, aztán mehet a boxba.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Van pár játékom xboxra. De nem tudom kiírni (ezek iso-k) mert amikor beolvassa a virtual driverem nem mutat semmit. Mintha nem lenne ott.
DanielT
Segítsél már te is egy kicsit, hogy úgy teszed fel a kérdést, hogy értsem is mit akarsz valójában.
Segitsen nekem valaki. Leszedtem egy pár játékot xboxra. Ezek ISOk de nem olvassa az én virtual driverem segitsen nekem valaki. Nekem csak egy program kéne vagy valami megoldás.
HELP...Van egy 9 hónapos "chippelt"" Xbox-om, és azokat a játékokat amiket végigvittem vagy kb.. 2 hónapja nem raktam be a gépbe egyszerûen nem játssza le vagy kiírja hogy sérult a DVD vagy egyszerûen lefagy és olyan is van hogy amelyiket lejátssza annak pedig nem menti ela játékállását!!!<#rinya><#rinya>Most akkor az X-el van a baj vagy a géppel? Van rá megoldás??? Kérlek segítsetek!!!
Törölt felhasználó
Hogy érted?
neked mid van x-box vagy DS és mi kéne?
helo mindenkinek!
XBOXOT vennék használtan csippelve vagy flesselve
tel.: 0620-228-2159
leszeded a big ass emulator packot...tobb mint 1 dvd..aztat berakod es mar megis van oldva...van rajta kb rohatt sok minden. es kesz

---------killer!!!
2: Tud valaki lehetõleg magyar boxos letöltõs oldalt?---kb 25 hsz al visszabb van par link..mert nem nezed meg azokat?!
4:hogy kell úgy feltenni a boxra programot, hogy a menüben lehessen látni?---kb az apps mappaba kell betenned es lassa..asszem...vagy nem...

(World War II Combat: Road To Berlin <---------ennek a jateknak mer nincs topikja!!?!?!ez is ott lesz nagyon!!es 28 adikan jon ki!!szvsz franko lesz..mellesleg!)
Animefox
halihó.. Xbox- DS csere nem érdekel valakit?

Az tul szep lenne... 😊
deep
Nos. Olyan eset nincs, hogy csak összedugod és kész. Ez nem az a mûsor. Hacsak elõtte már be nem állítottad😄
KILLER2
Ha switc-et használok akkor csak össze kell dugni a zsinórokat és már látja is a gép az xboxot vagy még kell állítgatni?

Töltsük le az internetet!

Lammer
tokmind1, mert ha nem ejectfixes a bios/flash akkor konnyen a menuben leled magad... 😉 (nembaj legalabb tanulsz valamit 😉)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ZoRaL
...de ha HDD-na vannak a gamék? 😊

Lammer
marakinek, esha ejectfixes flashe van? 😛PPPP

KILLER2
A slayer's evoxot nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni?

deep
Ha leszedsz egy emu-t tuti van mellette howto, vagy readme...
Banyapapa
lehet valahogy DVD-röl emulátorozni?
Mármint emu,meg a játékok/rom mind-mind a lemezen és onnan menne.
Vagy valami leirás hogy mit-hova kell rakni😛

deep
Miért kell ekkora betûkkel írni?
Akkor majd jobban válaszolnak?
Ha visszaolvasgatnál itt ebben a topikban is kaphatnál választ a kérdéseidre.Amelyikre nem, az meg benne van FAQ-kban.
De hogy válaszoljak is egy kérdésedre. A 3-as kérdésre nem a válasz.Illetve nincs.
KILLER2
Lenne pár sürgõs kérdésem kérlek válaszoljatok!
1: A boxon hova kell tenni a trainereket?
2: Tud valaki lehetõleg magyar boxos letöltõs oldalt?
3: Van olyan Live! kikerülõ program (pl.: xbconnect) amihez nem kell a pc, mert a boxon van és csak kihúzom a pcbõl a net zsinórt, bedugom az xboxba és már megy is?
4:hogy kell úgy feltenni a boxra programot, hogy a menüben lehessen látni?
5: Nem tudja valaki, hogy honnan tudnék leszedni magyar evox menüt?

alph4
Nem bírsz kilépni teljesen. Vedd ki a lemezt, akkor visszadob a menübe.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ZoRaL
sziasztok!
ma vettünk spanokkal xboxot, marha hülye kérdést teszek fel most szerintem:
mivel, vagy hogyan (gombkombinációval???) lehet kilépni játékokból, mert olyan menü egyikben sem volt (eddig) hogy quit game 😊
köszi elõre is!

KILLER2
Van olyan Live! kikerülõ program (pl.: xbconnect) amihez nem kell a pc, mert a boxon van és csak kihúzom a pcbõl a zsinórt és bedugom a boxba.

KILLER2
1: A boxon hova kell tenni a trainereket?
2: Tud valaki lehetõleg magyar boxos letöltõs oldalt?

Ok, szal mostanra kiizzadtam, hogy durván minden harmadik joy-jal mûködik... 😞

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

DUOx2 chiphez ért valaki?
Fehér, elvileg jól van installálva, de se gyári kontrollerrel, se utángyártottal, sem dvd u.gy. távkóval nem tudok navigálni a flashmenüjében... 😞

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

CSOCSO
elvileg natyon egyszeru....
elmesz egy szamtek boltba.. kersz egy olyan kabelt amivel ket gepet lehet osszekotni hogy LAN ba tudjatok jatszani.. (nezd meg hany meter kell)

h amegvan..

akkor ezzel a modszerrel elvileg meg lehet csinalni..
nekem nem ment.. de utanna ruterrel megcsinaltam...
KILLER2
Hova kell tenni a boxon a trainereket?

KILLER2
Amúgy köszönöm, hogy azért szoktatok segíteni tudatlanságom ellenére, de szerintem hamarosan kinövöm ami jó lesz! (szerintem)

KILLER2
Persze.

Max 36
thanx!

Isten most nem ér rá,segíthetek?

CSOCSO
van evox felteve?
Ez kell neked: XBMC Dashboard 1.2
Innen letöltheted: http://www.xboxklub.hu
alph4
"villogó doboz" no comment :-ÐÐÐÐÐÐÐ
Amugy Gooogle a varázsszó a programokra <#lama><#taps>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

KILLER2
Bocs a tudatlanságomért nem tehetek róla így születtem lassú a felfogóképességem. Megkérdezném, hogy milyen kábel kell netes játékhoz, mert nekem kábelnetem van van a gépemhez kötve egy villogó doboz és ami kábel azt összeköti a pcvel az belemegy az xboxba és érdekelne, hogy ha én azt berakom akkor lehet-e játszani neten (tudom, hogy kell live elõfizetés vagy más cucc). És 2. kérdés képpen nem tud valaki olyan oldalt (lehetõleg magyar) ahol van xboxhoz letöltés (pl.: emulátorok, trainerek, porgramok)?

Max 36
Viszont én is kérdeznék 1et:ha nincs EvoX a gépemen,attól még feltudom rá telepíteni az XBMC-t?

Max 36
Cross-link kábelre lesz szükséged.

KILLER2
Megkérdezném még, hogy nem tud valaki képet arról, hogy pontosan milyen kábel is kell pc-xbox kapcsolathoz, mert nem vagyok ismeretes a nevekben. Plíz help!

KILLER2
DVDrõl ugyanúgy rá lehet tenni a cuccokat az xboxra mint kábellel,mert van egy cdfeltöltõmm a boxon és nem tom mire lehetne használni. És még megkérdezném, hogy hogy kell kiírni úgy cdre a cuccokat, hogy az xbox lássa azokat és fel lehessen rá rakni?

KILLER2
Gondoltam már rá, de nem akarok belenyugodni.

alph4
Ami nem megy, azt ne erõltesd! <#lama><#idiota>

KILLER2
Nem hiába mondtam, hogy ne irányítgassatok el lehetõleg, mivel ezt már láttam meg még egy jó párat.

z0ty
#2572 hsz

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

KILLER2
Valaki tud nekem küldeni egy képet ahol pontosan látszik, hogy hogy van összekötve az xbox a pcvel? Légyszi most ne hülyézzetek le meg hogy nézzem meg ezt meg azt, mert én már mindent kipróbáltam és semmi! Mindig kiírja, hogy kapcsolathívási hiba vagy mi. Plíz help!<#rinya><#rinya>

Lammer
nah akkor muxik... fasza... enmeg telleg ki voltam utve mar ejszaka sorry...

CSOCSO
nah vegre sikerult!!!
el tudtam erni az xboxot ftp-n...
atmasoltam egy tok mas de ujabb xbmc-t es mukodik..jol nez ki.. es vegre lehet kul on megnyitni feliratokat.. mar csak az hianyzik hoy be lehessen kapcsolni hogy fekete hattere legyen a feliratnak...
CSOCSO
az uj xbmc vel nemtok mit kezdeni...
akarmi mas progi elindul a default.xbe vel vagy micsodaval.. az uj xbmc defaultja visszaleptet a menube... hiaba inditom el az xcommanderrel..fel tudsz jonni msn re?
CSOCSO
nem lehetne msn en? mar irnek valaszt de itt feleslegesnek erzem
konnyebb lenne msn en
Lammer
az uj xbmcben a network settingset ne hagyd hogy a dashboardrol hivatkozzon, hanem add meg szepen oket manualisan... legyen az ipje olyan ami tuti nincs fogva a "halozatodon" tehat nalam a router ipje: 192.168.2.1 akkor mittomen az xbox ipje: 192.168.2.5 az xbox gatewayt allitsd be a router ipjere tehat jelen peldankban 192.168.2.1 ezek a lenyeges beallitasok... a maszk(255.255.255.0 meg a DNS is legyen a router ipjere beallitva a tobbi nem lenyeg, jo ugy defaulton) probald meg igy, hatha igy jo lesz...