5250
Xbox
  • toza #3207
    tegyuk hozza hogy ujra irhato..mert simat kb nem sok rom olvassa...

Serapf :errol itt nem szabad beszelni am(egyebkent probalkozz torrent oldalkon..kb 6 mazsa jatek van ..vagy tobb is)
  • KILLER2
    Mér ne menne? Csak egy fájlkezelő kell ba boxra amivel át tudod másolni a fájlokat . Amúgy FTPről is lehet és szerintem okosabb is, mivel igen kevés helyet foglalnak a trainerek, de mivel én sajnos még mintig nem tudtam megcsinálni ezt az FTPs cuccot, ezért én is CDről szoktam felmásolni a trainereket.
  • Atkamon
    Hogy tudok a Trainers mappába másolni? Gondolom CD/DVD-ről nem fog menni. Mi kell hozzá?
  • Hitm@n
    Valaki tudna akkor segíteni?

Jó lenne, mert akkor már ma elővennék jópár olyan játékomat, amit abbahagytam, mert nem volt se időm, se türelmem végigjátszani.
  • Serapf
    Hali
    Tud valaki valami jó FTP-t ahonnan régebbi gamékat lehetne tölteni, fizetős sms-es is jó (wco-n kívül) .
    THx
  • Hitm@n
    Helló!

Ez engem is régóta érdekel, hogy hogyan is lehetne mentéseket használni Box-on.
    És ez hogy működik? Kitömörítem, kiírom cd-re, aztán bemásolom vmi mappába? Biztonsági mentést hogy tudnék csinálni a már meglévő elmentéseimről?

Előre is köszi!
  • Atkamon
    Köszi!
  • KILLER2
    pl: xbox-saves.com
  • Atkamon
    Honnét lehet ilyeneket letölteni? Nekem is kellene:).
  • KILLER2
    Az XBOX tudja használin ezeket a fájlokat, ne aggódj. Be ekll másolni a TRAINERS mappájába és már megy is.
  • pc killer
    Help!
    Töltöttem le xbox-hoz trainereket és kitömörítés után vmi .etm fileokat kaptam. Vki segítsen már, hogy ezekkel mit lehet kezdeni.
  • toza #3196
    bocs a floodert..elszartam..aszittem xre van usbs bill eger,de nem..ez pcre x kontrolpad..sry
  • toza #3195
    lammer!!!!errol tudsz te vmittt!!!???? link
  • toza #3194
    ezekhujek
  • toza #3193
    csavarhuzo nelkul is kicsit maskepp is szet lehet kapni xboxot am...nem is montatok igazat..megyek es kiprobalom..
  • KILLER2
    Sikerült!!!! Működik az X-MEN 3!
  • toza #3191
    (neroval is lehet,lassan erdemes...)
  • toza #3190
    azt hogy olvass vissza..lapaljan meg hasznald a keresot...
  • KILLER2
    Az tvalahonnan meg tudnám állapítani, hogy a jó-e a verzió? Amúgy hogyan írjam ki? Eddig működött az a módszer, hogy Alcoholban kiírom az isot max sebességen. Ti mit ajánlotok?
  • KILLER2
    Sikerült videót felvennem az XBOXróla Movie Makerben, de nem lehetne ezt kitenni valahogy teljes képernőbe? Esetleg valami külön progi erre? Vagy valami speciális xboxos program?
  • KILLER2
    Aha......
  • torrente
    1.hibás verzió
    2.rosszul írtad ki
    3.rossz a lemez
    4.rossz a dvd-író
  • KILLER2
    Lehet olyat, hogy a videókártyához kapott kábellel amine két vége van: IN és OUT rákötni a PCre úgy a z XBOXot, hogy a képernyőn az XBOX képe látszódjon?
  • KILLER2
    Az mitől lehet, hogy leszedtem az X-MEN 3at (3,17 GB) és amikor elindítom bejön egy fekete kép és úgy is marad.
  • toza #3183
    elvileg van vmi konverter is amivel xbox movikat lehet osszenyomkodni asszem..azzal is lehet trukkozni,de hogy miaz meg hol azt nemtom.
  • toza #3182
    nemtom..aszem a movie konyvtarban (ha van egyaltaln ijen:D)van egy nagyobb file vagy 2 amit esetleg ha torolsz akkor megy..en vmit csinaltam,nem ment,leszettem masikat,az megy frankon..ennyi
  • Bogyi007
    És ha ezt a változatot írom ki dvd9-re akkor biztosan működni is fog? Ezek a fájlok vanna bene a default.xbe és a layer fájlok mellet:
    att1_w.xmv
    att1.xmv
    att2_w.xmv
    att2.xmv
    att3_w.xmv
    att3.xmv
    death_w.xmv
    death.xmv
  • toza #3180
    vagy ird ki dvd9 re..
  • toza #3179
    esetleginnenszedd le 2.86 os valtozatot..vagy olvass vissza...:/
    xiso val kitomorited..es kiszedsz videokat..nallam egyebkent ez a valtozat igy nem indult:D hahaha u h semmi ertelme..szal szedd le a kisebbet:D

• Bogyi007
    Gondom vana Tomb raider Legend című játéknál. Nem tudom kiirni lemezre a játékot. Mert 4.67 GByte a mérete / 5 017 632 768 / Mi a teendő hogy sima Dvdre kiférjen?!
  • KILLER2
    Tudom, hogy nem ide jön, de az X-men 3nak xboxra hogy vannak a fájljai a DVDn elrendezés szempontjából? Légyszi válaszoljatok, sürgős lenne.
  • sinq
    sziasztok!
    most akarok venni Xbox-ot!
    valaki nagy guru ha tud vegyen fel MSN-re!! kérdeznéz egy pár dolgot!
    elöre is kössz!
    [email protected]
  • csocso666
    Hi!
    Van egy maDrics Interface X usb átalakítóm xboxhoz.
    Ha valakinek van elmondhatná, hogy mire használja.
    Lehet pl. usb pendriveról zenét lejátszani?
  • toza #3174
    pedig nagy geem
  • toza #3173
    vagy vkinek Falcone: Into The Maelstrom???kiattak egyaltalan ezeket?!!?nincs meg senkinek?!!?:(( bruhu?!
  • toza #3172
    van mace griffin bounti huntered?!!?
  • Atkamon
    Győri XBOX tulajdonosok ismerettségét keresem, játékcserebere céljából!
  • toza #3170
    kofi..
  • wander01
    jah a szemét :)

BTW

kell egy vinyo a box-ba, aztán levan a gond. én xiso-val kitömöritem, majd beeftépézek (bocsi :) totalcommanderrel a box-ra és simán rányomom. most igy kb 45-50 gamma van a gépen, meg 30 giga film és még félig sincs a vinyo :) (300GB) még egy darab lemezt se irtam ki box-os játék miatt, és legalább nem kell cipelni a sok szar cd-t meg pláne nem cserélgetni :D legjobb és legegyszerübb megoldás
  • Szeszmester
    Mivan? Nagyon büszkék vagyunk Rád!!

Mondjuk szerintem ez nem ide illő téma, de ha itt tetted fel...
    A 14 év alatti minősül kiskorúnak, a 18 alatti fiatalkorú. Ha az ő beleegyezésével történt, akkor nem büntetik. Ha azt állítja, h nem így történt, jól átbaszta a fejed :)