Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ennek az evox-nak nincs valami menüje?"
Az evox egyfajta oprendszer, egy nagy büdös menü az egész. Miért nem tudsz DVD-t lejátszani? Honnan a vérbõl tudjam? Van rajta megfelelõ progi? Nincs? Na akkor azért. Ott kérdezd ahol csippeltetted, vagy mondj valami infót, hogy mit látsz ha bekapcsolod a gépet.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ennek az evox-nak nincs valami menüje?
DVD filmet miért nem tudok lejátszani?
es attol fugg a biosza(chip biosa, mikori falsh ha sima flashes stb) mar tulhaladt a 137 gigas barrieren, akkor rakhattok bele akkora viynot amekkorat akartok... max ha regebbi, akkor csak 137 gigaig fogja latni 😉
jahes eleve ugy kezded a vinyocseret, hogy TORX csavarhuzo 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És azt szeretném kérdezni hogy ehhez ugyanolyan winyó kell mint a pchez? Kompatibilis vele? Illetve tudtok olyan helyett, ahol van errõl vmi segédlet?
Hogy pl. winyó berakás után hogy kell partícionálni, illetve telepíteni rá?
Remélem tud errõl valaki bõvebb infót adni, mert ezt a témát egyátalán nem vágom.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
http://madrom.de/xboxversionen/index.shtml
Nem tudja vki hogy kell beirni a kodokat a colin 2005ben? köszi
emukrol annyit h kb virus ami a legismertebb...elvileg a turok az frankon meg meg meg asszem 2 jatek..es ennyi...tobbet ne is varjatok..meg nem is kell tenyleg!! vegyel boxot!megeri!!pc egyebkent sem jatekra van!!
A PlayStation2/XBOX emuk jó esetben max. odáig jutnak, hogy le tudnak játszani pl. intró videót (mondjuk 1000 játékból vagy háromét?), ami játék fut az úgy néz ki mint ha Voodoo1-en menne, de legalább tele van grafikai hibákkal.
Így általában 0,8!!! és 4 frame között!!! A GC emu is k*ki még, de azon elvartyog pár tucat game 10-15 frammel, bár azok is randák ...
Xbox Live gamertag: kilencnad
Lehet játszani Xbox játékokkal PC-n?
Emulátort találtam hozzá, de hogy is mûködik ez az egész?
Elõre is Köszi!
mellesleg meg kb 20 hsz visszabb ezt talalod !!:
CSOCSO - VIP 2001. 02. 11. óta regisztrált VIP fórumozó
2006. jan. 13. 22:14 | Privát | Galéria | Válasz | #2598
elvileg natyon egyszeru....
elmesz egy szamtek boltba.. kersz egy olyan kabelt amivel ket gepet lehet osszekotni hogy LAN ba tudjatok jatszani.. (nezd meg hany meter kell)
h amegvan..
akkor ezzel a modszerrel elvileg meg lehet csinalni..
nekem nem ment.. de utanna ruterrel megcsinaltam...
<#szomoru2>#szomoru2><#sniffles>#sniffles>
/mar unja
Töltsük le az internetet!
A válasz (szerintem): az alatt a 2 hónap alatt bizony romlott egy picit a dvd olvasó fej, és lehet, hogy a dvd is karcolódott, vagy valami sérülés keletkezett rajta (radiátorhoz közel volt, stb.) A megoldás (szerintem): Írd át a játékokat 1x-esen, és nem lesz gond. Nekem így jó szokott lenni.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D