5250
Xbox
-
Bencku #3247 Köszönöm szépen! S azon a chipelésen nem lehet frisiteni vagy ilyesmi? Mert szeritnem nekem elég régi, deh pontosan hol tudom meggnézni?? S ha vannak rajta még programok külön particiokon ha azokat átmásolom egy teljesen új és üres vinyóra akkor ugyan ugy fognak menni?
THX -
Szeszmester #3246 Ne lustulj, keress rá google-n a fénypisztoly működési elvére! Aztán magadtól is megérted.
Pontosan nem tudom, de nagy vonalakban a lényeg, hogy a sima elektroncsöves tvk egyenként rajzolják ki a képpontokat, a bal felső sarokból indulva, mint egy írógép. Ezt adott sebességgel csinálja, így lehet hozzá igazítani vmit. Projektor nem így működik. Valami iylesmi az alapja a fénypisztolynak, de tényleg nem tudom, olvass utána. -
toza #3245 bazd,de!!
van xbmc boxon?!!?masoljal azzal -
#3244 De nekem nincs a Box mellett gép, akkor nem megoldható, hogy cd-ről másoljam be az elmentéseket? Másra nem is kell, csak, hogy a save-eket betegyem.
-
#3243 hogy miért nem megy...hááát; pontos okot nem tudok, de rá is van irva a PS1-es fénypisztolyom dobozara, h. projectoros tv nem viszi; ugy latszik az nem tudja "visszaadni" az infrajelet a pisztolynak..vagy ilyesmi... :-P -
#3242 Bocs, rosszul írtam, természetesen mentek a mentéseim, csak elírtam a válaszomat.... -
#3241 Tuti a módszer, ha van egy auto installer deluxe cd-d akkor azt indíts el és aban is van fájlkezelő, azzal tudsz másolgatni. -
#3240 Nekem nem mentek el a mentéseim ekkor sem, talán a dasht nem az e-n kéne tárolni hanem c-n. -
#3239 igy van! de fugg erosen a chiptol(illetve flashtol) is...
sajnos nekem az 1.4es xboxomban egy M7ejectfixes flash van... ami raadas 137Gb barrieres, igy hiaba rakok bele nagyobb vinyot nincs ertelme... igy egy 120as tanyazik mar benne eleg regota :D de boven eleg az is :D -
#3238 ATA, és sztem akármekkora. nekem 250-es van benne de most a 300-as vinyok nagyon jo áron vannak sztem érdemes azt :) nekem tele van filmmel és van rajta vagy 40-45 játék :) -
Bencku #3237 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy az xboxba mekkora vinyót lehet beletenni max? S bármilyen tipusú jó hozzá?
Köszi -
#3236 ésmermármérnem? :) magyarázatot követelek :) -
#3235 Természetesen nem fog menni a projektorral. -
#3234 Lenne egy kérdésem a szakikhoz. Projektoron szoktam az xbox-ot tolni, és kiváncsi vagyok hogy ha veszek egy stukkert hozzá akkor az projin is megy-e vagy csak a tévével kompatibilis? lehet hülye kérdés de nem igazán értek hozzá :) -
#3233 Köszi! -
toza #3232 vagy ittugye.. a help menupont alatt megtalalsz mindent..szotar van a neten..stb.. -
toza #3231 itt levan irva,vagy kb meg 100 hejen is
-
#3230 Viszont én is kérdeznék:XBMC-n belül az Xlink-kai-t hogyan kell beállítani az IP -címet és a beállításokat,hogy az Xboxon láthasam a játékszobákat??Előre is kösz! -
#3229 Pedig nem bonyolult,hidd el,ha pontról pontra azt csinálod,ahogy le van írva,gyerekjáték az egész.Mondom én,aki egy igazi lámer ilyen témákba,és még is simán összejött a leírtak alapján. -
toza #3228 ha van xbmc a boxon abban van file kezele..a myfilesnel tudod rendezgetni a dolgokat...nallam is 22 meter kabel kellett hogy pc haverkodhason boxal,mert egy emelet van koztuk,de megoldhato..es csak elsore tunik bonyolultnak..ha eccer osszejon rohogsz rajta.... erdemes kiprobalni! -
#3227 Amúgy regeltem nálatok. -
#3226 De könyörgöm, hogy másoljam ki a mentéseimet, ha nincs fent fáljkezelőm? :)
Meg vagyok lőve, már szedtem le egy csomó mentést, raknám is fel őket, HA tudnám, hogy kell...
Eddig ez az egy bajom volt a konzolokkal, hogy nem lehetett mentéseket felrakni, erre kiderül, hogy lehet, csak én bénázok itt vissza-össze :) -
turho #3225 Csipes boxnál telepíthetsz frissebb dasht is. A mentéseid elvesznek, ha nem másolod ki őket előtte. -
#3224 Ezt az Evox dash-t nem lehet frissíteni? -
#3223 Ok, de ennyire bonyolult, hogy ki kell tanulni? Akkor nem csak copy és kész?
Ja, asszem az van fent, amit írtál :)) Tesómnak már van fájlkezelője, pedig neki hamarabb volt, mint nekem.
Ez a Lemez Feltöltő nem jó? -
turho #3222 Gyere hozzánk tagnak, kitanulod. Nem tudom milyen dashod van fent, de maximum akkor nincs fájlkezelő téve a boxodra, ha régi magyarított Evox dash van fent. Talán abban nem volt még... -
#3221 Valaki esetleg?
Tipp?
Killer2? :) -
#3220 Vagy ez a "Cd-ről másolós" dolog nem működne?
-
#3219 Megnéztem ezt az FTP kapcsolat dolgot, de egyrészt nekem bonyolult is, másrészt a PC-m és a Box-om között kb.40 Km távolság van :) -
#3218 Persz, hogy lehet. Nekem valami X2 COMMANDERem vagy mim van és az tökéletes hozzá. Szerintem nézz körül itt -
#3217 Milyen fájlkezelő kellene hozzá? Nekem csak olyan van, hogy Lemez Feltöltő.
Gondolom ez nem jó. Vagy lehet feltenni pluszban is ilyen progit? -
Balintka1 #3216 Nem sokan vettek szerintem. -
toza #3215 :( es van aki ezert vesz 10 ert pisztojt? 8o
-
Balintka1 #3214 House of the dead 3-at és silent scope complete-t. Ez az összes. -
toza #3213 megeccer lecci!!aki tud cimeket!!fontos lenne!!mit lehet pisztollyal jaccani boxon?!!? -
toza #3212 "es probalsz kacsolodni...xboxrol is,meg pc rol is"persze nem eccere:D ha bevan love kapcsolat,es megy pc,meg box is,boxon tallozva kb 1.5 mp alatt eleri pcn levo cuccokat..visszafele is kb ennyi..adatatvitel meg max 4 mb koruli asszem.. -
toza #3211 egyebkent ha kb 3 -4 mp utan nem csatlakozik,akkor nem is fog kesobb sem...
inkabb 1-2 mp.. -
toza #3210 (((nu..pc s halokartya osszedugva xboxal,crosslink kabellal... 192.168.0.1 es ip vel..
xbox on getavajnak a pcn levo halokartya 192.168.0.1 ip jet irod be...az ip meg alapbol 192.168.0.46 ..vagy akarmi...veget atirod 2-255 ig akarmejik szamra...
(ecceruseg kedvejer maradjunk 192.168.0.2 nel..)es ezt irod be a totalcommanderbe akar felso ket sorba is lehet hogy eccerubb legyen..jelszo felhaszn nev xbox xbox...es probalsz kacsolodni...xboxrol is,meg pc rol is..ha pc n van megosztott mappad,azt telerakod filmel akarmivel,es mar tudod is nezni boxon keresztul xbmc t hasznalva,vagy pc n ftp n keresztul tudol masolgatni babralni...csak ovatosan..!!))) -
#3209 Lassan feladom már, mivel azóta új gépem van és még mindig valami olyasmit ír ki a Total Commander, hogy kapcsolathívási hiba. -
toza #3208 ittvagy ittpl 7 mazsa korul...
Killer2 ne add fel!!ftp rulz!!