Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A demóknál elõfordulhat fagyás, programozási hiba. De normál játéknál is lehet ilyen, nekem az eredeti CoD szokott néha fagyni.

Passz. SiD elvitte a Magicbox XFPS, ami cuccom van, az meg kell :D

Az lenne a problémám, hogy a "Black"-demójánál, és a "Prince of...Warrior"-nál néha befagy a gépezet, wincseszterrõl mennek. Másnál is elõfordult-e már hasonló vagy esetleg valami megoldás van-e vagy irány szervíz?

Origi fóliás. Ajánlj valamit. Kettõ van egyet megtartok mert kényelmes.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

olyan engem is érdekelne baráti áron...<#vigyor>

Milyen áron?

hasznalt smarjoyfrag erdekelne nagyon rohatt olcson!akinek van dobjon mar privat vagy vmi!koszi!!
Originál, fóliás, XL-es XBOX kontroller eladó. A "burgonya", az S méret feletti.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Anubys
Hát, én már eleve hekkelten vettem... :(

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

www.xboxklub.hu
regisztrálj nálunk. Szervezetten megoldjuk. Fõleg, ha van türelmed (2-3 nap) mert ún. chippelõs hétvégék vannak. Írj privátot sidociousnak ha beregisztráltál. Ez másnak is szól aki mindent tudni szeretne az xboxról, illetve szeretne chipet becsületesen (nem konzolszervizek módjára, softmod-kamu meg dvd-rom cserebere :( ), illetve értelmesen megépített pc-drájvot. (kemény munkával mechanikailag is a boxhoz alakítva, nem úgy mint külföldön rendelhetõ társai). Bocs a reklámért, de ez vélhetõen pozitív. :)

schoma
Vilagos. Esetleg tudtok ajanlani itt (berkeken belul) valakit, aki megcsinalja a hackellest? Aki megbizhato es ert hozza...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

up.
http://en.wikipedia.org/wiki/Joypad
itt megnézhetõ, a bal szélsõ. Fólia még rajta van.

Össze van kötve egy routerrel a gépem meg az x-boxom, hogy kell azt megcsinálni hogy lássam az x-box vinyóján lévõ cuccokat???
pc killer
<#eljen>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Lammer
<#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

pc killer
MÛKÖDIK

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

pc killer
yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!KI is írom!!!!!!<#vigyor3><#vigyor1><#papakacsint>

Nem rosszabb semmivel mint az S joy. És origi.

Anubys
Na ez a baj... Hekk nélkül nem fog menni... Chipeltetsd vagy flsheltetsd a gépet, utána menni fog.

pc killer: igen, mûködnek...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

pc killer
200 Ft???<#vigyor3>

pc killer
Vki tudna rá válaszolni?

UP magamnak.
Illetve lenne egy nagy irányítóm xboxhoz, még fóliás használatlan. A krumpli. Nem az S joy.Ajánlatokat várok, pü-ben is.

pc killer
xbox-os gba emulatorban mûködnek a sima gba-ra tölthetõ rom-ok?

up

OK.

schoma
Sima alapgép, boltból...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Aha. Ez a kiokosítás érdekelne engeme. (Hol és mennyibe fáj...) :D
Privátban is lehet.

(de ugy mukodik neronal:D)
Anubys
Csak egy kérdés: Chip-pelt/softmodos a gép, vagy tök alapgép, amit a boltban vettél?

Itt több hiba is van már: 1. Princo. Na ne vicceljünk kérem ezzel a szeméttel. 2. maximum sebesség. inkább minimummal kellett volna. 3. az alkoholt nem ismerem, szerintem a Nero 6 jobb. ott sem úgy mûködik a dolog, hogy fogom és kiírom a cd-képet. Tömörítsd ki az iso-t és azt írd megfelelõ beállításokkal.

keresek xbox v1.0 vagy 1.1 alaplapot, ill. hozzávaló vinyót. vagy dvd-ill táphibás boxot. Olcsón.

jo lenne mar egy faq!!

ha nincs szoftmodolva gep, csipp gepben,vagy nincs flesselve bioszod(=esetleges atalakitasi lehetosegek hogy irott,nem gyari dvd t is vigye a box..),akkor nem is fogja!:D

alltalaban "erdemes" lassan es minuszosra irni,neroval imidzs fajlt,de lehet gyorsan,akarmivel,mashogy is...

de gyanus h a gep "kiokositattlansaga" a problema..ha meg van benne aminek lennie kell,akkor irassal lehet gond..

schoma
Sziasztok!
Ma vettem egy X-BOX alapgépet. Letöltöttem a Forza Motorsport nevû játékot.
Kitömörítettem, az isot felírtam Alcohollal. A legnagyobb sebességgel. (Primco minuszos, 4x-es lemez) Viszont a BOX nem ismeri fel a lemezt. Mi lehet ennek az oka?
Ötlet? Túl gyorsan írtam volna?

KILLER2
Ez igaz.

Töltsük le az internetet!

Todomásom szerint nincs, mivel játékok alatt nemigen tud segédprogramot taszkolni a cucc...

KILLER2
Esetleg van rá valami program? Mármint az XBOXra.

Anubys
Lehet... TV-tuner kártya csodákra képes... :p

Szerintem nem lehet screenshot-ot csinálni. De más is erõsítse ezt meg.

KILLER2
XBOXon hogy lehet képeket kimenteni a játékokból?

Max 36
Azért kérdeztem rá,mert nekem is csinált anno ilyeneket,de miután kitisztították,visz mindent,ill. amit nem,ott a dvd a hibás.Szerintem fordulj az alant említett linkeken leledzõ emberekhez,biztosan segítenek.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

pc killer
A fej most lett tisztítva és a gép is. Éppen azért mert elõször én is erre gondoltam.

Max 36
xboxklub.hu-n,vagy a Konzolium-nál érdeklõdjél,õk segítenek,tuti.

Max 36
Olvasófej,drive rendben van?Lehet,ráférne a gépedre 1 takarítás.

pc killer
Ja és ha ez számít valamit: evox van a gépemen.

pc killer
Help! A hétvégén elkezdett szarakodni a boxom. Olyanokat csinál, hogy az újabb játékokkal, (pl. GUN vagy TOTAL OVERDOSE)játék közben leáll vagy néha el sem indul.Leállásnál azt írja ki, hogy piskos vagy sérült a lemez, de ez neg igazán így van. Az meg még jobban idegesít, hogy a haverom gépében normálisan megy. A másik, hogy a boxomban nem chip van, hanem szoftveresen van megcsinálva. Nem tudom, hogy ezzel van e baj.<#idiota><#falbav><#conf><#help>

kell hozzá az scph1001.bin bios fájl és ennyi. Az hogy melyik játék mûkdöik, általában egyéni, de van kompatibilitási lista.

Valaki nagyon májer nem tudná megmondani, hogy a pcsxbox-szal mit kell kezdeni ahhoz, hogy mûködjön? Mit kell honnan leszedni...

A dvd kit az a távirányítós bazseva?
xboxclub.hu-t olvasgatom 2 napja, így most már valamennyire képben vagyok a dolgokkal.
Viszont az onnan letölthetõ xbmc-vel jól el is csesztem a gépemet, mert a telepítés után az msdash nem jön be (error 13).
Mivel lehet azt helyrehozni?

Most a slayers v2.6 installert nézegetem de nem tudom megoldja-e a gondot.
A chip csak a másolt játék futtatását teszi lehetõvé. DVD kittel nézhetsz filmet, vagy dvd region x progival.
Az a kis evo x embléma a duox2 biosában poénkodik.
Menü olyan van amit felteszel a boxra. Evox, xbmc, avalaunch, unsleashx stb.
www.xboxklub.hu ez meg a reklám helye.

Azért ez is válasz :)

Engem az zavart meg hogy beszélnek itt mindenféle magyar evox menürõl, én meg a chipelés után ha bekapcsolom a boxot akkor a bal felsõ sarokban megjelenik egy evox embléma, de a menü maradt az eredeti xboxos.
Azt hittem hogy a chip után valami új menünek is kell lennie, de már rájöttem hogy nem így van.

DVD:
Megintcsak azt gondoltam hogy majd a chipelés után simán lejátsza a dvd filmeket, de nem így van.
Mi kell még hozzá hogy lejátsza?

DuoX2 chip került bele.