Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Elõre is elnézést amiért beleszólok úgy ,hogy én nem rendelkezem sem Box -al sem PS2-vel (az õsidõkben volt PS1em).
Skynet : mivel a hozzászólásodból arra következtettem ,hogy ez az Xbox és PS2 kínálatra irányul ezért én feltétlenül megemlíteném a Morrowindet ami számomra a létezõ összes PS2es játéknál többet ér ,míg az MGSel 5percet nem játszanék(FF-t imádom).
Tudtommal befutós lesz a Piates of the caribbean(SD2) Xre is(ami számomra megint csak nem akármi).
Ezt csak azért írtam le mert ízlések és pofonok.

WiZZaRD
hajlamos vagy elfeletkezni rola, hogy a ps2-nek rengeteg idobeni elonye volt a megjeleneset illetoen, tovabba, hogy x-re lesz fable, bc, es meg sorolhatnam mennyi mennyi sok jo cucc, a halo2 meg meg meg sem jelent:). De valoban van DOA3, es eleg sok multiplatform cucc amibol az x-esek sem maradnak ki, mgs2 is van ra ugyebar. Minosegre is nagyon eltalaltak a gamezok, pl. kung fu chaos 10-es nagyon:)))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Skynet
zsocc: Xboxon 2 olyan játék van ami befutós és nem jelent meg másra,a HALO 2 és a Dead or alive 3...ennyi:))

Metal geart nem üti le semmi GT-t nem üti le semmi,final f-t nem üti le semmi és még sorolhatnám miket nem üt le az xbox kínálata...
A konzol minõsége az eladásokon is látszódik (bocs,nem minõsége,hanem a szar kínálata,minõségre okés) ps2-bõl 50 millát eladtak szemben az xbox 10 millájával...
Az xboxot eladásban minden új konzol megelõzte kivéve a megbukott dreamcastot...
No ennyit az eltájolásról
WiZZaRD
hat szerintem az ms konzolanak nincs semmi baja, jok ra a gamezok, minden stimmel vele...minimalis idot gondolkoztam, hogy melyiket vegyem, es az x mellett dontottem...nem bantam meg!

Aquli
akkor mire hasznalod?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Skynet
Egyenlõre Xboxot a 4 kifutó konzol közül csak a megbukott Dreamcast nem nyomta le,a sony hatalmas fölénnyel a nintendo meg kisebb fölénnyel de lenyomta a piacon nemis csoda..:)
Lehet hogy xbox szebb...De a nagy játékgyártócégek és a világhírü programok a NIntendo és a Sony gépére jönnek ki..:)
Mindenesetre gratulálok mindenkinek aki xboxvásárlással támogatta a microfostot...
aabyssx
PC-hez képest lehet, hogy nem, de egy "másik" konzolhoz képest megeshet, hogy az ember észrevesz valamit.

www.youtube.com/aabyssx

WiZZaRD
te mar csak tudod, te programozo geniusz, akitol meg snki semmit nem latott:-)

WiZZaRD
hat ez erdekes, nekem egy grammot sem szaggat semmi...

versio
mert egy szar azér, egy köcsög pc Xdobozba épitve

aabyssx
Meg általában nem a CPU-n múlik a szaggatás. Habár az X esetében a CPU elég szûk keresztmetszet tud lenni (x86 mivoltából ;).

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Mert spéci alaplap van hozzá, ha õk úri kedvükben nem úgy tervezték, akkor nem fogod te azt húzni ! :DDD HA meg mégis hagytak neked állítgatni valót, akkor sem valószínû, hogy messzire jutsz azzal a pár százalékkal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Csak kiváncsiságból, mi az ami annyira szaggat?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Azt, hogy nagyon ki van röhögve. :D
BTW nem tudsz húzni rajta.

www.youtube.com/aabyssx

Lacc
ROTFL
Nester X XBox emulatort leszedte mar vki, es kiprobalta?
Na ez a Topic nem nagyon megy... Mivan XBox fan -ok nem jarnak az SG -re?
bugi: a box-on van ethernet csati, sima UTP (ha közvetlenül a PC-be dugod, akkor fordított kell, ha hub-on keresztül akkor egyenes). Kiirod az EvoX-ot cd-re, arról bootolsz, beállítod az IP-cimeket a gépen, fellépsz rá PC-vel, átmásolod a vinyóra az EvoX-ot, hogy arról bootoljon (ne kelljen a CD többet), azt annyi.

WoW még mindig :P

UNREG
És a kérdésedre válaszolva, igen lesz PAL-NTSC probléma. Elõször is EU-ban csak PALos gamezokat kapni, amit nem játszik le az NTSC-s X.
Másodszor a TVdnek is tudnia kell az NTSCt, ha nem túl öreg darab ezzel nem lesz gond.
Harmadszor USA-ban 110 volt van, ami nem jó a 220V-ba.

Az elsõ kettõ problemre megoldás a chippelés.

UNREG
Én pont fordítva érzem, nekem sokáig X-em volt (most is megvan), de a kezdeti lelkesedés után jött a csalódás. Gyenge játékellátottság, nagyon kevés only X games, a legtöbb játék multiplatformos.
Mindig a PS2-es haveromhoz járkáltam át, ha egy jót akartam játszani, ezt megunva vettem egy PS2-t és azóta az X porosodik.
Az azóta megjelenõ X-es játékok csak további csalódást okoztak, a Sega gt nyomába nem jöhet a GT3-nak, az Enclave egy egyszerü vagdalkozós gamez lett. A Halo tényleg jó, bár én nem éreztem azt az átütõ erõt, amirõl annyit olvastam.

Szerintem PS2-t vegyél, sokkal több játék van és lesz rá, az X jövõje bizonytalan és ami a lényeg, alig maradsz le valamirõl, mert majdnem minden X-re jövõ játék megjelenik PS2-re is.

A GTA3 és a Vice City csak PS2-re, a jogokat megvette a Sony. :)))))

PS2-n van GT3, Xbox-on SegaGT2002, Rallisport Challange, PS2-n MetalGearSolid, Xbox: Halo, jön Sprinter Cell, Halo2. MotoGP mindkettõn van. De szerintem próbáld ki mindkettõt, aztán dönts.

Nézd meg a www.xperience.hu -t, aztán dönts. Mindenesetre szerintem jobban használható (DiVX, MP3, játékok a vinyón, nem kell CD-zgetni), megítélésem szerint mintha a jó játékok mindkét platformon egy szinten vannak, grafikailag talán jobb a box. A PS2-re több játék van, de hogy melyikkel játszanék ?? Mindenesetre a box feletti polcon van a PS2-m, de bevallom õszintén, az utóbbi idõben csak porosodik.

Sir Quno Jedi
Na mégis: PS2 !!! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szóval : kibontod egy könyvtárba a PC-n xIso-val, fellépsz a box-ra ftp-vel, átmásolod a teljes könyvtárt mondjuk az f:\Apps-ba, ha a box-on akarsz tárolni, átftp-zed a filmjeidet a media\video-könyvtárba, egyébként meg indítasz a Pc-n egy Relax-et ( www.raforce.nl ). Megcsinálod a PC-n és a box-on is a config fileokat, oszt annyi.

Laza
nekem mar csak a GC hianyzik :))))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
Ez a beszéd !

UNREG
Melyik, az X? Nem sokáig, ha továbbra is ennyire gyér marad a játékkínálatuk!!! :(((( Ezért is akarok egy PS2-t mellé/vagy helyette.

Sir Quno Jedi
Ez a gép még létezik ?! ;-)))

UNREG
Cheap még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, hogy mennyiért adsz egy olcsó PS2-t!!!

Laza
gondolom a PCs megjelenese kornyeken... :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
hoppa... lesz Xboxra is... :)
az meg megint mas kerdes, hogy azert jatszhattal, mert voltak kegyesek kidobni egy "multidemot"... :) de az megsem maga a "jatek"... :) szeva...

Hmuda
Akkor meg ennyit a nagy suxbox mutirol.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

UNREG
Ez nem teljesen igy van, minimalis kovetelmeny a Brodband kapcsolat, ez csak az amerikaiaknak jo, meg nyugat-europaban sem elterjedt. A beepitett 10/100 Mbps Eternhet csatlakozo nem is hagy masra lehetoseget..!!

Hmuda
Az, hogy mennyire szélesavú a szolgáltatás, majd abszolúte a helyi netszolgáltatótol fog függni. Nem hiszem, hogy az m$ majd minden suxbox mellé adni fog egy múholdas kapcsolatot, csakhogy élvezhessék a "szélessávú" kapcsolatot. Olyan lesz a kapcsolat, amilyen neted van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

UNREG
Lenyeg a szelessavu szolgaltatas..!!!!! Ez sem nekunk termett...:(((((

UNREG
Szebb grafja csak par jateknak van, a maradek 90% ugyanolyan PS2-n is..!! Azert mert mutogatjak a DOA-t meg a Rallisportot... ezek valoban szepek, de a tobbseg nem az!!! Mondjuk a Rallisport hiaba szep, ha kaki a fizikaja..

Hmuda
(Shacknews) Fellibbent a fátyol a Microsoft XBOX Live! online szolgáltatásáról. A megjelenés napján az XBOX tulajok beszerezhetnek egy Xbox Live Starter Kit-et közel 50 dolláros áron, amivel egy éves elõfizetõi lesznek a szélessávú szolgáltatásnak és pluszban egy XBOX Kommunikáló headset-et, valamint egy mini játékot is kapnak, amivel azonnal megkezdõdhet az online mámor :). A szolgáltatás egyelõre az USA területén 100%-os, késõbb jön Japán, majd az európai lefedettség.
A megjelenés napján a Microsoft legalább hat Xbox Live-képességekkel felruházott játékot ígér: Unreal Championship, Ghost Recon, NFL 2K3, NBA 2K3, Whacked! és az NFL Fever 2003 ott lesz a kiválasztottak között. 2003-ban pedig érkezik 50 további játék, többek között a Halo 2, Counter-Strike és a Star Wars Galaxies.
(C)Hardwired

Eredmény:

Xboxos multi: 50 dolláros csomag (+1 évi ingyen game), aztén majd jön az elõfizetés. Meg a játékok ára. Vagyis rengeteg pénzt kell beleölni a suxbox multiba.

PC-s multi: ingyen multi. Max MMORPG-kért kell fizetni. És ingyen leszedhetõ gamék warezról, amiket LAN-on nyugodt szívvel lehet nyomni.

Ennyit erröl.

CSOCSO
xbox aranyos.. kibaszott szép grafyja van ps2 höz képest..de nagy (kétszer akkora) csunya ( miylen randa design) és nehéz ( hm.. vagy 10 kilo:))
és a joy a is bud spencer kezébe készült vagy nemtom..ps2 kaka grafx... sok ratyi gamma sok jo..szal jo annak akinek nincs pénze és türelme a GC re...
UNREG
Hat a peldambol okulva PS2-t! 100X tobb jatek van ra es a kesobbiekben is alig lesz X-exluziv, amiert erdemes csak X-et venni..!!

Akkor most mit vegyek PS2-öt vagy X-Box-ot?
UNREG
Meg egy jo fej, akinek goze sincs a dolgokhoz...!!! X-en es PS2-n pont most jon a multi, DC-n meg mar ezer eve van...
Viszonlatas!!!

Rincewind
Meg egy 2000 player-es Dark Age of Camelot Realm vs. Realm se az a szar dolog... ;D
LACC a vidéki alig múlt el 13 évesnél.:)))
Lacc
Heya most jövök egy BF-multihentrõl 32en voltunk és k*rva jó volt! Ja hát hogy ilyen konzolon nincs? Hát akkor viszonlátás!
UNREG
Csak neked: az X-el nem lehet villogni, mert jatszani keves..!! De az nem jelenti azt, hogy azzal az egy-ket jatekkal, ami elismeresre melto, ne villogjunk ...!! De ez csak egyedi eset. A tobbi 90% szar! :((((

Rincewind
''A Haloval meg igenis lehet villogni''

Hát te mondtad! ;))
UNREG
Lol vazza..!!! Nagyon melletrafaltal velem, en pont hogy nem villogok, hanem azt hianyolom, hogy keves a jatek X-re..!!! De ez mar kiderult az eddigiekbol, nem ertem mit ertettel ennyire felre???

Rincewind
Jó akkor villogj vele, szarok rá, de mutass nekem még ilyet! Lássuk azokat az RPG-ket és FPS-eket RTS-eket és MMO RPG-ket!!! Ja, hogy nincs ilyen? LOL :P
UNREG
Hat ez volt a baj, nem figyeltem elegge a vilagra...:))))

Alien!
Világszintû jelenség....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)