5250
Xbox
  • Bogyi007
    Evox frissítést, vagy evox telepítőt esetleg Slayers-t honnan lehet leszedni? Egyáltalán honnan lehet letölteni x-boxhoz bármilyen programot? Emulátorok médialejátszókat, codecet, skineket?
  • Bogyi007
    Hát van rendesen, csak a kérdéseimre nem akar senkisem válaszolni...
  • kergeegér
    hű mi ez a punnyadás Gerokat leütötte valaki? :D
  • kergeegér
    simán power off. konzol ez bázzeg
  • ZoL AMD
    Nekem így resetel: L+R+FEHÉR+FEKETE

Nekem az emut csak úgy sikerült feltenni, hogy "felülírtam" egy régebbit (pl.:c64) Letölthető az eurasia-ról
  • Bogyi007
    Honnan? Címet kérek ha van! Ugyanúgy kell felrakni ahogy a videókat és a többit ugye? ftp-n kersztül? És még valami, ha valaki aki vesz egy x-boxot, honnan tudja megállapítani, hogy a gépje chippelve van-e vagy flashelve? A program letöltési címek fontosak lennének nagyon!
  • DanielT
    4. PS2 emu nincs. Ps1 emut viszont fél másodperc alatt rakhatsz evox ra.
  • Bogyi007
    Select az melyik gomb? a start meletti az nem Back? vagy a fehér vagy a fekete gomb az? Bocs ez láma kérdés volt nagyon de nem tudom...
  • Sephi
    1. L1+R1+Star+Select a RESET es akkor fomenubol sima Power Off.
    2. Igen szntm azok jo bealitasok
    3. Nem tudok rola de nem hiszem.
    4. Ebben nem tudok segiteni :(
  • Bogyi007
    No akkor megint egy pár kérdés.

1. Hogy lehet tehát akkor biztonságosan kikapcsolni a gépet, ugye van a menüből való és mikor csak megnyomom a power gombot /ezt nem díjazzom mert féltem a gép vinyóját és az olvasófejet/, írtatok valami kontrollerkombinációt is azt hogyan kell?

2. Írtátok hogy ftp-n keresztül lehet feltölteni képeket videókat, zenéket rá, /akkor mire jó a fájlmanager?/ pontos beállítások melyek? Petyus 1188-as és kergeegér 1192-es hozzászólása lenne az? És milyen kábel/ek/ kellenek hozzá, esetleg pc-n a hálókártyán kívül valami kell hozzá, lehet-e cross linken keresztül vagy akkor csak hubon lehet?

3. Meg létezik az hogy bizonyos pc-s játékokkal együttműködve hálózatban játszani, vagy csak X-Box X-boxal tud?

4.Valamint hol lehet frissíteni az evoxot vagy beszerezni újat ha véletlenül megsérülne? Vagy mivel lehet lecserélni, olvastam valami más progiról ami nem magyar hanem angol de tartalmaz Ps1 emulátort, sőt volt aki már ps2-t is írt. Ennek a proginak mi a neve és szintén honnan lehetne beszerezni?
  • Sephi
    Elmondtad angyalom de nem emlekszel hogy CROSS-al nem ment? Mitomen miert :(
  • Anubys
    Az idx a VobSub index file-ja, bitmap alapu feliratok mellé, az lövi be, hogy a felirat melyik képkockáját a filmen hova rakja. Elég elterjedt, mivel több nyelvű feliratot lehet benne tárolni, de mire eljut az átlagjuzerhez a felirat, addigra már nem VobSub, hanem srt-re vagy sub-ra konvertált, magyarra fordított pár k-s textfile...
  • Lammer
    kicsi bogaram hat elmondtam neked msnen is, hogy ha ket gepet osszekocc kozvetlen akkor cross kell ha hubon keresztulakkor sima PATCH... ehhh
  • Lammer
    aaa en most nem dolgozom... :PPP
    namind1...
  • Lammer at Work
    -when you are copying a game that is bigger than 3.5 GB.
    tokeletesen megy, sok jatekom van(mind1ik release, szal abbol van sot van DVD9es is, ami siman felkuszott tobb is) :P
    -when you play a movie with unsuported .sub or .idx subtitle extension.
    siman megy :P vannak japcsi meg koreai filmeim ahhoz van angol es megy siman :P
    -when you try to change an unsuported theme.
    akkor az nem jon be... illetve nem veszi figyelembe
    -when you want to upgrade an appz on your machine.
    huhh hat ez lol hetente frissitem ugy allecuzame az egeszet :P
    -when you manage your X-Live or System options.
    NAEZAZAPONT AMIT MINDENKINEK LMONDOK!!! HA TSOPos GEPE VAN, KOZELEBE SE MENJEN, ez ALAP, ez nagyon regi!!!!

jah es hogy miert??? megy minden???
    mert nem szar noname TSOPOkat kell applikalgatni hanem mint nekem EJECTFIXES M7es cuccom van... szal...(tusom mostmar van M8)
    ennyi...
  • Sephi
    Gratula de mondtam hogy nekem nem kell bizonygatni a dolgot. En csak irom miket halok rola jo szandekal ti meg ugy ertelmezitek hogy direkt fosatom a FLASH-et. Nem! En csak segiteni akarok es ertsetek meg nem kell bizonygatni!

az idx egy menobb felirat modhoz az egyik file. Pl egy filmhez talalt Subpack -et amihez lesz egy idx es sub kiterjesztesu file es film kozben valtogathatod vele a felirat nyelvet :D
  • DanielT
    Valóban komoly problémák :) Mi a rák az az idx? Soseláttam :) Kb 300Theme van a gépen, úgy váltja mint a villám :)
  • Sephi
    Jo ebbol nehogy mar egy FLASH jo FLASH nem jo vita legyen.
    Egyszeruen tobb embernek megy a dolog es ez a lenyeg oszt puktum. Meg a vegen ANTI-FLASH lesz a nevem :D
  • Sephi
    Molc-nak volt baja a theme valtasal peldaul neki megment. Es meg valaki emlit egy lefagyast ha .idx kiterjesztesuek a feliratok a filmhez.
  • Sephi
    www.xbox-scene.com

• Sephi
    Ez csak copy paste volt igy univerzalis tudasra :D
  • Petyus_

Ezzel biztos nincs probléma, több 3.5 GB-nál nagyobb játék van a vinyómon, mindegyik megy. Az In Game Reset-et néhányhoz ki kell kapcsolnom.

Ilyennel még nem találkoztam, pedig rengeteg filmet nézek XBMC-n.

Ezzel sem.. ez EvolutionX skin lenne egyébként, vagy mire utal?

Semmi gond ezzel.

Az XBox Live opcióra semmiképpen sem szabad rámenni. Nekem egyszer akaratomon kívül sikerült (Star Wars DVD kérdezés nélkül csinálta..), el is szállt a gyári dashboard, de újra lehet rakni gond nélkül.

System Settings.. nekem furamód működik minden.

"5 (five) known bug's in FLASH that might occur (must debug TTX)"

Egyébként ez a mondat nagyon sántít, nem úgy tűnik, hogy a TSOP flashre utalna így első blikkre.
  • Petyus_
    Egy pontos forrást tudsz mondani?
  • Anubys
    Az én gépem elvileg csak flash-es (ha chip is van benne, akkor tul olcso volt... :), tapasztalatok:

Nem tudom, még nem próbáltam

Nem vágom, de eddig minden filmet lejátszott, akár milyen felirat volt hozzá.

Passz, eddig nem volt bajom abból, hogy theme-et cseréltem

Ilyet még nem csináltam, ezt passzolom

A System Options-nél semmi gond, az X-Live-ra tényleg érzékeny, de legrosszabb esetben egy EvoX-újrainstall -windowsnál már megszokhattuk... :)
  • DanielT
    Lehet, persze.
  • Sephi
    Ez relativ. Chep aszonta nekem is hogy 20 gepbol mint csodalatosan ment FLASH-el. Tamas aszont nekem hogy nagyon sok gond volt veluk.

Az is igaz hogy nagyon szamit mennyire ertesz hozza mert alitolag a FLASH-nek eleg egy rosz mozdulat (lentebb leirtam amikrol beszamoltak) es lehet menni ujra rakni.

Meg egy kerdes! FLASH-elt gepbne lehet nagy kapacitasu HARD-ot rakni?
  • Geroka16
    oké....tényleg kösz a segitséget.
  • kergeegér
    vedd meg de most már szavadat se halljuk míg meg nem lesz!
    (azt a 3.5 gigát úgy értik ,hogy pc-ről feltöltve kábelen keresztül és nem pedig dvd-ről játsszva szóval ne érezd magad veszélyben emiatt bátran belevághatsz az üzletbe!)
    különben meg most megint hiánycikk az xbox úgyhogy ez jó ár nagyon!
  • Geroka16
    kösz
  • Joker Hun
    Kösszi.
  • DanielT
    Na, akkor annyi. Vegyed és vigyed! Még a gyári fólia is rajta lesz.
  • Geroka16
    irt vissza....azt mondta 47.000 flashelve.
  • DanielT
    Csak PS2-t lehet, a Pc emulátor nagyon lassú.

Uramisten............
  • Joker Hun
    Szevasztok létezik X BOX-on pc, ps2 játékott játcani mert evel kábitanak én kételkedem. /emulátoral/
  • Geroka16
    ki rinyál???csak ketten mást mondtok.Mind a ketten sokat segitettetek már ugyhogy biztos vagyok benne hogy igazat mondtok.
  • DanielT
    kb 4 hónapja. De ne parázz már bameg, nem fog beszarni. Cheap garanciát is ad. Téma részemről ennyi.
  • Geroka16
    mi óta van meg az x-boxod(flashelve)?és már játszottál rajta 3.5Gbosnál nagyobb játékot?
  • DanielT
    Egy szóval nem mondtam, hogy hazudnál. Nekem és pár ismerősömnek is tökéletes a flash. Ha beszarik, akkor szólok, addig viszont olcsóbb és nem kell beépíteni semmit a gépbe drágáé'.
  • Sephi
    En is csak olvasom ezeket es masoktol hallom. Szerinted minek hazudnek? Mindeki leirja itt a tapasztalatait es a tanacsokat aztan masik doncse el maga mit akar vegul.

• Sephi
    Jo most nem irtam oda nagy dolog.