5250
Xbox
  • Sephi
    Geroka arra halgatol akire akarsz.

En meg nem halottam valakit CHIP+Evox miatt panaszkodni de mar halottam masokat FLASH miatt. Itt a joemberek csak jokat halotak a FLASH-igy persze en vagyok az egyetlen aki azt alitja hogy nem jo es igy nehezebb szituban vagyok.

Ezt a dolgot az ugynevezet www.xbox-scene.com oldarol vettem:

5 (five) known bug's in FLASH that might occur (must debug TTX) :

-when you are copying a game that is bigger than 3.5 GB.
    -when you play a movie with unsuported .sub or .idx subtitle extension.
    -when you try to change an unsuported theme.
    -when you want to upgrade an appz on your machine.
    -when you manage your X-Live or System options.

Szal ne mond hogy nem szoltam. (ha nem tudol angolul leforditom :

Magyarul a FLASH behalhat ha nagyobb jatekot masolsz mint 3.5 giga vagy ha olyan filmet jaccol le aminek .sub es .idx felirat kiterjesztese vagy olyan theme-et rakol bele amit nem bir vagy ha a mar benne levo progiknak az uj verziojat akarod felrakni ra vagy ha jarkalsz a rendszer bealitasokba :D
  • Geroka16
    már irtam neki privátban
  • DanielT
    Hívjad Cheapboyt és ennyi. Montam má.
  • DanielT
    Nekem Flashelve van a gépem és Evox menü van rajta. Az Evox nem a chip típusa. Erre mit mondasz? :) Az Evox az nem chip.
  • Geroka16
    hát most nem igaz hogy mindannyian mást mondtok.Olyan nincs hogy EVOXos is meg FLASHes is?
  • Sephi
    Vedd meg. Az EVOX sokalta stabilabb es jobb mint az a kurva FLASH. Es egy FLASH-elt gep meg 45000 az Evox chipes meg 49000. Szal erted most 4000 forintal tobb de legalabb biztosabb.
  • Geroka16
  • kergeegér
    őt én is ajánlom. bízhatsz benne és már holnap lehet boxod.
    legyél szíves geroka mielőtt mégegyszer kérdezel valamit.. előbb nézd vissza ,hogy kaptál-e már rá választ ;o)
    most már addig meg ne szólalj amíg nincs boxod mert különben elküldünk a ps2-esekhez! ;o)
  • Geroka16
    kösz....csodálom hogy eddig kibirtatok.......most igy visszaolvastam sz egészet és........szóval kösz
  • DanielT
    Flash tökéletes.

Beszélj Cheapboy-jal itt találod a Konzolosok fórumában. Írj neki privátot, vagy hívd fel. www.cheapboy.hu

Elég már a gügye kérdésekből.
  • Geroka16
    de most már csak az érdekel hogy a chip vagy a flash a jobb.
  • Geroka16

ELADÓ! ! ! XBOX CHIP+EVOX MEMÜ VADI ÚJ GARANCIÁVAL! ! ÁR: 49900. - TEL: 06- 20- 9- 188- 742

--------------------------------------------------------------------------------

Hely: Budapest Feladás: 2004-12-22
    Feladó: ZOLI
    Lejárat: 2005-01-21
    Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - X-Box

Ar: 49900

• kergeegér
    linkeld be ide vagy írd le kitől akarod venni.
  • kergeegér
    geroka már leírtuk basszus ,hogy hol lehet venni és mennyiért.
    az aranyhalaknak van asszem valami 3-4másodperces memóriájuk... :D
  • Geroka16
    kösz...találtam olyat ami érdekelne 50.000-ért chipelve.NA MOST MÁR TÉNYLEG A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEM:MELYIK A JOBB???FLASH VAGY CHIP????
  • Anubys
    www.apronet.hu

keresőbe beírod, hogy xbox, és rögtön az első oldalon hírdetésből 6 xbox-ot árul hekkelve...
  • Sephi
    Te , neked egy oltari nagy pofon keszult itten! Majd szolok ha kesz :D
  • Geroka16
    És nem tudsz véletlenül Bp.-en egy helyet ahol 45.000 környékén van és teljesen megbizható??(és most jó ez a flash dolog?) kösz
  • DanielT
    Flashelve újan 45,000 Ft az elfogadható.
  • Geroka16
    Hi!
    Na ugy néz ki hogy nemsokára én is belépek a konzolosok világába.De mielőtt megveszem a gépet szeretném kikérni a véleményeteket. 55.000Ft az x-box FLASHelve(nem tudom hogy most megbizható-e ez a flash dolog).Magyar a menü meg ilyesmi extra dolgok.....megéri????
    kösz
  • Petyus_
    Be van kapcsolva az Xbox?
  • kergeegér
    1. DVDdecrypter tökéletesen megírja , a sebesség és dvdmárka tökmindegy ezt majd kitapasztalod. (ajánlom a verbatimot 4x-esen)
    decrypter progi innen leszedhető

2. ftp-n keresztül fel lehet másolni a következő könyvtárba az odavaló dolgokat:

Music könyvtárba mp3.. stb
    Videos könyvtárba a videókat
    Pictures könyvtárba a képeket
    HDLoader könyvtárba pedig az iso játékokat de ehhez kell a Qwix nevű kis progi pc-re ami valahonnan letölthető de már nem tudom honnan. (google-t használd és meglesz)

3. passz
    4. passz ;o)
  • Bogyi007
    Egyébként ezekkel a játékokkal kaptam meg:

 Need for Speed – Hot Pursuit 2
     Medal of Honor – Rising Sun
     Max Payne 2 – The Fall of Max Payne
     Baldurs Gate – Dark Alliance
     The Great Escape
     Deus Ex – Invisible War
     Rogue Ops /ntsc/
     Otogi – Myth of Damon /ntsc/
     Blade 2 /ntsc/
     Beyond Good & Evil
     Lord of The Rings – The Two Towers /ntsc/
     Fallout – Brotherhood of Steel
     Mechassault /ntsc/
     Blood Omen 2 /ntsc/
     Baldurs Gate – Dark Alliance 2
     Shenmue 2
     Star Wars - Knights of The Old Republic /ntsc/
     Star Wars – Jedi Outkast /Jedi Knight II/
     Spawn Armageddon
     Curse
     Hitman Contracts /ntsc/
     Blood Rayne
     Sega GT 2002
  • Bogyi007
    Na megvan nekem is a kicsike. Lenne azért nekem is sok kérdésem: Pontokba szedem
    1.Ha szedek le netről játékokat, az mivel ajánlott kiírni és milyen lemezre? /dvd r- vagy dvd r+/
    2. Azt hiszem nekem is Evox-m lehet /nem vagyok biztos benne Hdloadewr 1.21-est ír/, ez magyar nyelvű és amit írtatok azt mind tudja, videólejátszás dvd lejátszás, lemez felmásolása, ftp és egyéb beállítások, háttérbeállítások, a kérdésem az hogy lehet a vinyóra felmásolni a videket képeket? Mert nekem a lemezről ezeket beolvassa a saját képek/zenék/videók alatt de a fájlkezelőben nem.
    3. Azt hallottam hogy bizonyos játékokat pc-vel összekötve lehet hálózaban játszani, ez tényleg igaz? Ha igen ezek a beállítások kellenek hozzá amit a kergeegér az 1192.-ik hozzászólásban leírt és milyen kábel kell hozzá a box részéről?
    4.Hirtelen nincs több kérdésem... :D
  • Sephi

A CAT5 es CAT4 akkor micsoda mert en kiadtam egy csomo penzt egy HUBERT de ha tudtam volna hogy csak egy sima kabel kell.

De nekem van CROSS kabelem (most mar tudom mijaz) es kiprobaltam amit kerge irt de meg csak nem is akarja detektalni a X-et a Pc-e mert aszongya Cable unpluged.
  • Lammer at Work
    dede... eheheh, csak formailag olyan szép hehe egy Zombielordot nem bántják a követői...
  • kergeegér
    ez a pécéemus dolog engem is érdekelne. mit tudtok róla?
  • ZoL AMD
    Köszönöm mindenkinek, de már magamtól is rájöttem

Nekem megy HUB nélkül sima hálókártyával, igaz én már szürkére festettem

Mégegyszer KÖSZÖNÖM!

Valaki használ emulátorokat (pl surreal, pcsXbox vagy ilyesmi)?
  • Petyus_
    Ahogy én írtam le az nem jó, mester? Hogy szakítaná le a fejedet egy zombi!!
  • Lammer at Work
    í]y van, HUBNal Patch kölll
  • Lammer at Work
    de nembaj te szépen leírtad, így van...
  • kergeegér
    ja bocs már leírták. lassú voltam ;o)
  • kergeegér
    sima crosslink kábel.
    beállítások a boxon:

Setup network : Yes
    Use static ip : Yes
    ip : 192.168.0.2
    Subnetmask : 255.255.255.0
    Default gateway : 192.168.0.1
    Ftp enable : Yes
    Password : xbox

!vagy az ip utolsó száma legyen eggyel nagyobb mint most a rendes netes ip címed és ekkor a pc-den már csak az ftp kapcsolatot kell beállítanod (ekkor a következő pont át is ugorható)

hálózati kapcsolatoknál (vezérlőpult pc-n)
    Ip cím : 192.168.0.1
    Alhálózati maszk : 255.255.255.0
    Alapértelmezett átjáró : 192.168.0.1

ftp beállítása pc-n (mondjuk total commanderrel a legegyszerűbb)
    Kapcsolat neve : Xbox
    Kiszolgáló neve : 192.168.0.2 (vagy ha mást adtál meg a boxon akkor ide azt írd be!)
    Felhasználónév : xbox
    Jelszó : xbox

kész.
    aztán total commanderben látod gyönyörűen az xbox meghajtóját.
  • DanielT
    Sima patch kábel használatával kell egy HUB. Ha van crosslink kábel, akkor nem.
  • Petyus_
    Komcsi? De vajon mi a szöszért?
  • Sephi
    Hat az elejen ugy csinaltam de nem ment. Tudtomal az ujjabb modeleknek kell HUB de nem rakom a kezemet a tuzbe.

Az bisztos hogy nekem HUB nelkul nem megy. Es nem alitasi gond azis tuti.
  • Petyus_
    Nem feltétlenül kell hub, egy crosslink UTP kábelt bedugsz a hálókártyádba, másik végét a Boxba, és jó.

Zol: EvolutionX-ben alapból van egy FTP kliens. Bemászol a system settingsben, ott látod a dolgokat, amit be lehet állítani. Ha esetleg no-n van, a "setup network"-öt állítsd yes-re. Ha összekötötted a géppel, kapcsold be a Boxot. A computeren ftp proginak add be az Xbox ip címét (alap beállítás 192.168.1.200), 21-es port, username:pass=xbox:xbox. Ha esetleg nem látná, akkor a hálókártyád TCP/IP beállításaiban állítsd az ip címet fix 192.168.1.25-re pl. Ennyi az egész, remélem érthető volt. A szürke Boxokkal nem tom ugyanígy kell-e. =)
  • Sephi
    Hat kell egy sima hub es ket CAT5 (vagy CAT4) kebel. No meg be kell alitani de azon lammer tud neked segiteni.
  • ZoL AMD
    Pontosan mit kell tennem, hogy össze tudjam kötni a boxot a pc-vel?
  • Geroka16
    kösz