5250
Xbox
  • Sephi
    Eleg furan nez ki ahogy ket ember a SNES-es Bomberman 3-mat jacca Xbox-on :DDD
  • Sephi
    Mar megvan... siman at kellet nevezni a Rom-okat .smc kiterjesztesre:D
  • Sephi
    Na en meghulyulok.

Leszedtem ezt a xSNES9x emulatort es vagy tiz tonna ROM-ot hozza. A baj az hogy a progit latja a gepem de a ROM-okat sehogy sem akarja. Minden probaltam mar es a fejem megfajdult. A config.ini -ben az van irva hogy d:\roms dehat nekem nincs is d:\ szal atirtam f:\games\roms es odaloktem a jatekokat de nem lassa.

(A Self Installed Emulators allat ha a SNES-es emulatora megyek ott kiirja hol kell legyenek a ROMOK es berakom oket oda de hiaba adok ta A -t nem megyen.)

Mi a banatot csinajak ?:D
  • greco
    Nekem semmi ilyen gondom nincs,pedig nekem is ADSL(512-es) kapcsolatom van.Simán jön minden torrentes cucc.És nem most kezdtem töltögetni...
    A BitHUmen oldalon az arány nálam 0.191.Pedig én is megosztva szoktam hagyni a cuccokat,legalábbis egy ideig.Az accomat viszont még nem törölték.0.4 fölött meg még nem is volt.Az ADSL ilyen.Ebben igazad van.De ettől még tökéletesen használható.(szerintem)
  • Lammer
    elvileg nem nagyon jo, de pont az Xbox drive-ja a legigenytelenebb, nem olyan erzeki mimt egy Ps2 drive-ja...
    ha nekem estleg elszall(ami kizart, mert mindent vinyorol jaccok, es FTProl teszem at a nagygepemrol), en belehekkelek majd egy pcs DVDromot... siman meglehet...
  • Geroka16
    Irtam boxra játékot és müxik.Amugy nem vmi jó dvd-re irtam(legalábbis senki nem ismeri)....ez baj?Mármint ha nem a legjobb minőségű dvd-re irom a gamet az tehet vmi kárt az x-boxban??Vagy csak legfejjebb nem indul el???
    kösz
  • Geroka16
    hi! Privátban légyszives ird már le hogy hogy működnek ezek a torrentek.kösz
  • item
    Innen biztos le tudod szedni!

Feltéve ha ismered a torrent-et?! Slayers EvoX Auto-Installer v2.6 Final
  • Lammer
    nah ez pont mar csomo helyen pont nemigaz, vegyunk egy magyar peldat. Bithumen, ahol ha mar a raciod 0.4 ala esik, torlik az accod(nenenezzettek ram, nekem stabilan 0.7en van )
    szal egy ADSLnel ahol negyede a feltoltes a letoltesnek, szal... erted...
    van tobb kulfoldi oldal, ott is ratioznak, szerintem o arra akart utalni
  • greco
    A torrent fájlok letöltésénél nem igazán a net sebessége számít...
  • Bogyi007
    És ez magyar vagy angol nyelvű?
  • Bogyi007
    Nem vagyok rá immunis, de a torent fájlok letöltéséhez az adsl-t lassúnak tartom. Ezért volna jobb nekem inkább egy rendes oldalcím, ahonnan leszedhetném.
  • Anubys
    Már bocs, de tényleg immunis vagy a guglira? Bármit meg lehet vele keresni, rövidebb idő alatt, mint ha itt megkérdezed, hogy hol lehet megtalálni. :)
    A Guglit pedig itt találtod...
  • MOMO
    Szia!
    Bocsi de a cimet nemtudom, guglival kerestem és a találatok töbnyire torent filékre mutattak.Választotam egyet aszt letöltöttem.
    Probáld meg te is.
  • Bogyi007
    Ha nem lenne gond, megírnád hogy honnan töltötted le?
  • s73
    Vagy flash, vagy chip kell hozzá.
  • Geroka16
    Hi!
    Age of Empires lesz consolra is?
  • Sherad
    Hagyd a nerot meg az alcoholt, had pihenjenek.
    DVDDECRYPTER
    esetleg ha box winyojan van a game akkor elobb quix aztan dvddecrypter
  • MOMO
    Sziasztok!
    A konzolmágusoknak tenék fel pár láma kérdést.
    Adott egy uj box, semilyen chip nincs benne.Letöltöttem a Slayers EvoX Auto-Installer v2.6 Final-t, mejet ha kiirok lemezre a flash-t is elvégzi?Vagy azt más modon kell megcsinálni?
    Válaszokat elöre is THX.
  • Geroka16
    Hi!
    Légyszi irja már le vki lépésenként hogy hogy kell x-box-ra játékot kiirni!
    kösz
    Azt tudom hogy a neroval meg az alcohollal kell kavarni.De hogy hogy és melyikkel kell kiirni azt nem.képfájlban vagy hogy??
  • Bogyi007
    na megnéztem a lemezt, hát elég soványka így, angol nyelvü, de szerintem nem működött úgy ahogy kellene, /mert nekem van aktív Evox a gépemen ami magyar is/, ez tartalmazott egy Ms Dashboard, Harddisk, Reboot és egy Network menüt. Egy csupasz XBoxon lehet hogy felkínált volna mást is, nálam csak ennyit, de hogy mit kell vele ezekután csinálni?
  • xmen365
    *Reklám on*
    Smartjoy frag billentyűzet/egér átalakító xboxhoz , 9500-ért, amíg a készlet tart. [email protected]
    *Reklám off*
  • Bogyi007
    Mint írtam neked kell egy Evolutionx /EvoX/ amit megtalálsz a címen amit adtam neked priviben. Én most próbálom ki, kb fél óra múlva megmondom hogy ér-e valamit
  • Geroka16
    Hi!
    Légyszi irja már le vki lépésenként hogy hogy kell x-box-ra játékot kiirni!
    kösz
    Azt tudom hogy a neroval meg az alcohollal kell kavarni.De hogy hogy és melyikkel kell kiirni azt nem.képfájlban vagy hogy??
  • tepi5
    hello én egy oylat szeretnék hogy dvd filmeket és zenét játszon le ahoz milyen program kell és hogy kéne felraknom? amugy lejátsza az irott játékokat csak filmet nem enged
  • Bogyi007
    No, aki nem tudná kezelni az XBConnectet annak egy kis segítség: a friss 576 konzol ad egy leírást róla. Egyébként letöltöttem és felraktam a honlapomra az evox egyik verzióját http://users.atw.hu/f1paradise/evolutionxv1_8_458_iso.rar, ezzel pontosan mit kell csinálni?
    Kitömörítve 3 fájlt kapok:

EvolutionX beta 1.8.458.nfo
    EvolutionX V1.8.458.iso
    menu.ini

Ezt ki kell írni lemezre /milyenre - dvd vagy cd?/ és utánna betenni az XBoxba és hajrá?

És honnan tudom megállapítani, hogy a gép chippes vagy flashelt?
  • Bogyi007
    Innen lehet Xbox Xbconnect-et találni: http://www.xbox-emulation.co.uk/Downloads.shtml#Evolution-X
  • Bogyi007
    Jaj már, tudod te is jól, hogy ami linkek itt lemennek, azok 90%-a "hivatalos" oldal. Én megértelek, hogy nem komálod az ilyet, kereskedő vagy, akinek nem az az érdeke, hogy a másoltat vigyék, /én is boltos vagyok - csask nekünk vegyesboltunk van/ hanem a frankót jót és FŐLEG tőled, de van akinek erre nincs pénze, azoknak segítek egy bizonyos kereten belül, mível én is sok segítséget kaptam már.
  • CHEAPBOY
    milyen aranyos kis, "hivatalos" oldal:D
  • Bogyi007
    Ha valaki akar X-box kiegészítéseket, akkor inkább ide menjen, http://www.megagames.com/xbox/xbox_utils.shtml.

Régebben ennek az oldalnak a ps1 részét látogattam, most megnéztem, hogy esetleg van-e XBox része. Bejött.... Jó töltögetést mindenkinek!
  • Bogyi007
    Eddig még én sem tudtam róla, majd vigyázok. http://www.xbox-scene.com/software.php szép ez az oldal, de innen semmit sem lehet letölteni, sem Evox-ot sem emulátort, ezeket tehát akkor honnan lehet beszerezni? Az emulátorokat egyébként csak letöltöm és ftp-n keresztül átnyomom x emulátor könyvtárába és készen is van?
  • Aramir
    Az adatainál levan írva, hogy miért kapta.
  • Sephi
    Tul sokat ir egymas utan :DDD
  • kergeegér
    Geroka mik azok a büntetőpontok ott a nickednél ? :))))))))
  • kergeegér
    nekem a sima van meg a többit nem ismerem. semmi prob vele.
  • Geroka16
    hi!
    A Halo 2 nek melyik az angol(legjobb) verzioja?mert van 3 fajta....
    a sima...a collectors edition...es vmi dvd9es.
  • Sephi
    Nagyon figyejel mit szedel le mert volt ra pelda hogy agyon volt virusozva egy ilyen file.

Mondtak nekem hogy a x virus naon csunya dolog :( (nem is tudtam hogy letezik Xbox virus)
  • kergeegér
    evolutionx telepítés pedig egyszerű. de arra is van leírás még asszem magyar nyelven is valahol épp láttam a napokban
  • Bogyi007
    Kösz, túl egyszerű lett volna :D
  • Anubys
    Hát, öregem, csak a guglit kell használni, hogy erre választ kapj, rögtön az első találat...

http://www.xbox-scene.com/software.php