Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
sorry, de félkézzelnehéz...
😊
OFF:
Fáj a fogam, jegelem... 😞
ON:

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Igen-igen(nagy sóhajtás)...

Már marhára unom, hogy ez nem jó azzal, meg stb.stb.
Tököm tele van a PC-vel komcsira.
Nekem is van 2 PC-m ésráadásul nem kell szégyenkeznem miatta, de akkoris+!%/= 😊

Az uccsó cseppet egy RAID karesz cseppentette a pohárba kb 2 napig szívtam vele, mire átteszteltem az agyamat is, és kiderült, hogy az alkesz író progi vurtualcdje balhézik vele....
baaaah uncsi az egész...
kb 10éve buherálom, tuningolom, basztatom a PC-t, szles haveri körben is én csináéom a gépeket összerak,tunung,tanác stbstb, de amit leszívtam ezekkel mostanában telt be a pohár... Eddig még élveztem is, de ZzZzZ ennyi...
😊
bocs ha hosszú voltam...

FREAK
detto, a PC-t megtartom netezni meg photoshopozni

amúgy már két éve is mondtam, hogy eljön a nap, amikor átállok Xboxra 😊

Riszpekk

aabyssx
Hát igen, változnak az emberek... 😄

Én már túlestem a nyugdíjba küldésen 3 éve.
...vagyis van PC-m kettõ is (inkább másfél, mer' az egyik jóval régebbi), de csak dolgozok rajta. 😉

www.youtube.com/aabyssx

FREAK
levezetésképpen 😊

PC megy nyugdíjba 😊

Riszpekk

aabyssx
...mik vannak? 8^O

PC-s "szimulátorok" után, hogy jön a Sega GT? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Ez tényleg LOL. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

FREAK

Riszpekk

Alien!
...😊 de ha megkérdezem az x-es haverjaimat,hogy melyik jó autós gamma,biztos,hogy nem a sega gt-t említik majd...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

FREAK
akarok=akar

bocs, de a röhögéstõl elírtam 😄DDDDDDDDDD

gondok lesznek az érettségin, fiatalember 😄

Riszpekk

FREAK
"hat ha 100 konzolost megkersz, hogy mondjon egy autos jatekot, 100-bol 100 gt3-at fog mondani nem sega gt-t"

Már ha az a 100 konzolos bamba PS2 tulaj. De megmondtam, leszarom, ki mivel játszik, nem mindegy az neked?

Riszpekk

FREAK
LOL hülye fasz, akkor nesze egy kis nyelvtan:

a szótõ az EGY, hozzájön a -VEL, és a teljes hasonulás miatt lesz EGGYEL

bunkó paraszt, és ki akarok oktatni 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Riszpekk

FREAK
senki nem kénszerített, hogy boxot vegyek, ha annyira hiányozna a GT3, PS2-t vettem volna

a GT3 nálam egy hét után fújt ki, a Sega GT-vel még nem tartok ott, de mindenképpen értesítelek, ha megváltozik a magánvéleményem

a "külömbséget" meg N-nel írják...

írjál még valamit, legyen a tied az utolsó szó, és téma lezárva

Riszpekk

Alien!
hááát inkább maradjon ez is magánvélemény...mer ha nálad pótolni tudja a gt3-at,másnál még nem biztos...nálad is csak a kényszer miatt...a külömbséget meg zongorázni lehet...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

FREAK
igen, az az, nyomom is néha, lazításnak tökéletes 😊

Alien: "bár ez szigoruan magánvélemény" - na látod, maradjunk ennyiben. Nem tudsz olyan elõnyt mondani a GT3-ban, amire ne tudnék eggyel reagálni a Sega GT-bõl. De ez maradjon elvi síkon, mert én tuti nem megyek bele a témába. Csak ajánlottam a srácnak, mert jó játék, és ha nálam pótolni tudja a GT3-at, akkor másnál is.

Riszpekk

Alien!
amikor a haverom vett egy X-et a SEGA GT-t ajánlottam neki...megnéztük,majd mindenkinek annyira "tetszett",hogy akkor volt benn utoljára....sztem vétek mondjuk a GT3-hoz hasonlítani,mer annyira az akar lenni,hogy rossz nézni,és ugye technikailag meg fényévekkel el van maradva....bár ez szigoruan magánvélemény.

WiZZaRD
A SEGA GT2002 valoban egy nagyon jo program, senkinek egy rossz szava nem lehet ra, es valoban nem sokban marad el a GT3-tol, sot! Igazabol csak mas elgondolasok alapjan keszult. A tuningolas rengeteget szamit benne es az autok setupolasa is drasztikus hatasokkal van, szoval a fizika tenyleg nem rossz.

Freak: valoszinuleg az a masik game a Jet Set Radio Future, azt se hagyd ki, igazi csemege, cell shaded grafesszal😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

FREAK
ha mernél az igazi nickeden írni, összehasonlíthatnánk pontonként, de így a levegõvel vitatkoznék

mellesleg leszarom, kinek mi a véleménye, leírtam az enyémet, te is a tiedet, csak épp te eltévesztetted a topikot

Riszpekk

Lammer
Köszi megnézem...
Bár én megeléxem a backup-pal is...

FREAK
"GT3- Na igen ezért fáj a szívem"

Hát ne fájjon, pár napja vettem meg a Sega GT 2002-t, és simán van olyan élmény, mint a GT3. Max kevesebb pálya, kevesebb autó (de messze nem kevés), de a fizika van olyan jó (ütközésnél ez is vicces, mint a GT3), és figyelni kell a sérülésre, mert ha ötöt koccansz, akkor az esetleges nyereménybõl perkálsz rendesen.

Tuning is van, replay, depth of field, vakító fénycsillanások, szóval grafikában is jó. Nem tök ugyanaz a két játék, de lényegében ugyanazt az élményt kapod.

Boltban 12 rugóért láttam, de piacon vettem egy másik játékkal egy lemezen 6 ezerért, annyit simán megér. Ajánlom figyelmedbe.

Riszpekk

vikings63
Hy !

Xboxhoz léteznek szoftverek?

Lammer
AKKOR SEM BESZÉLSZ LE RÓLA!

Lammer
Igen a másik haver áthozta kb ugyanezekkel.
GT3- Na igen ezért fáj a szívem
FF - imádom az anime-t meg a mangát, de ez nekem rõhejes...
ha moncca egy vampire huntert vagy egy gunmot irnának át akkor lenne.
Ps2??? frnakó kis gép csak tudod nincs kedvem megcsináltatni (a lustaságról nem is beszálek be dvd, ki dvd, be-ki...) fél évente a fejet...
Sajnos nekem a kényelem a legfontosabb... mindent vinyórol ez a legszimpibb benne!!!! film, játék stb.

ennyi.

Lammer
3. sajnos van egy kát game amire panaszkodnak pl pgr2,nfsu
most így hírtelen...
Tényleg nincs Mo-n ilyen bóóót?

Lammer
Apropó!
a 2es pontban említett okosságra tucc egy átfogó guideot(nem baj, ha inglis), régebben találtam egy tök jó linket ps2höz a legelejétõl a legujabb titanokig ahol volt egy halom sor hogy mit visz mit nem...
Nekem a legjobb kell!

Lammer
Ok köszi!!!
az elsõ pontra tucc esetleg linket???
Igen én is így képzeltem el, be is fog kerülni az apps menübe
Köszi

Lammer
Szasztok!

Ha minden igaz hamarosan(1-2hét) fogok venni Boxot(huhhh már nagyon váárom 😉
Lenne pár kérdésem amit csak olyanok válaszoljanak meg lécci akik értik a dolgukat, tehát ne lémerezzetek, ne fikázzarok. Kösz.
-Olvasom sok helyen hogy valami enigmah video selector köll a másik szabvány(NTSC) normális elõcsalogatásához néhány játéknáL.
A kérdés: Ez egy csip, vagy (boot-os software) vagy ... mi???
-Melyik chip most a piacon a legjobb(ami mindentvivõ megagiga csúcsszupi 😊, vagy elég a bios friss, vagy mind2???
-Lehet-éééeee MOD-olt boxot venni már készen In hungaricum??? vagy go külföld(esetleg rendelés) Értem itt a proc húzott több vinyós gyönyörüségekre...
- Mekkora vinyót lehet beletenni min és max???
-Laptop(2.5) vinyó kell vagy jó a hagyományos???.
-ha jó a hagyományos akkor érdemes slimet(pölö van maxtorban is ilyen)???

kb ennyi.
Kib*szott módon szimpi az xdoboz, haver eccer áthozta azóta azt akarok... 😊 azért kérdezek ilyen hülyeségeket, mert õ nem engedte kibontani és nem tudta(abszolút nem ért hozzá sajna, én is csak pchez konyítok dajna még...), hogy chippelt e vagy sem vay csak biosfriss-es? alap vinyós volt a gép és föltettem neki az evox-et meg pár játékot vinyóra, mediaplayert és néztünk divx filmet is rajt, ezért szerelmesedtem bele hehe 😊

bocs ha hosszú voltam.
Várom "értelmes" válaszotokat.
Köszönöm.
Egy lamer.

FREAK
ja de mégis jó, és csak 10 dollár

Riszpekk

FREAK
bár ahogy elnézem, ez pont fordítva mûxik

Riszpekk

FREAK
Ez az, ha minden igaz

Riszpekk

FREAK
úgy tudom, van boxhoz USB-XBOX konverter, kint 19 dollár, itthon látott már ilyet valaki?

Riszpekk

PLaci
1.) Úgy tudom létezik ilyen, de nem hivatalos... (Linux)
2.) Lásd feljebb... Az Xbox Joy-a ki tudja váltani az egeret.
3.) Van benne hálókártya, össze lehet kötni õket UTP-n, vagy interneten játszhatsz az Xbox Live!-al...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Néró-val jó lesz... (Nekem mûxött)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Keresek eredeti olcsó NFSU-t, nem baj ha használt

Brutal
Hi all!
Nem tudjátok hogy véletlenül hogy lehet Xbox-ot ISO-ba tenni,mert nekem a dvd meghajtóm a PS2 dvd-t simán olvassa,de az Xbox-ot nem!
+ még egy kérdés: milyen lemezre érdemes irni Xbox-ot?
DVD-R-t olvassa vagy nem?
Köszi elõre is.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Xbox,PS2,DVD film 1500FT/db.Ha erdekel irj [email protected] ui:téma xbox ps2,vagy film.
Ja ugy mar nem én azt hittem hogy db-ja annyi!!!Bocsi.
Nem sok az egy picit:2500Ft en tokal vonoval veszem 1800Ft-ert.Tok nelkul 1500.
d.t.f!
Dreamcast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dante.......

Let\'s rock BABY..!!!!...

Srácok, igaz az, hogy elég már flash-elni is az XBOX-ot és nem kell semmit beforrasztani? HELP! Várom az infókat.

WiZZaRD
-r es -rw, ezt akartad mondani, nem?

Hi!Én szerintem ez a dolog úgy van,hogy az xbox-od dvd meghajtója,csak az újraírható lemezt játssza le,mert vagy Panasonic,vagy Toshiba van benne.A legjobb megoldás a Samsung lenne.Nem kell elkeseredni,simán ki lehet cserélni a meghajtót,viszont,hogy pontosan milyet a Samsungon belül,azt nem tudom.Javaslom keresd fel célirányos oldalak(www.xbox365.hu)fórumjait és ott találsz megoldást,ha felteszed kérdésnek.Üdv!Küldöm a mailedre is!Üdv!
Omega
Abszolut nem vagyok tájékozott warezoldal ügyben, ezért kéne. Elõre is kössz.

Omega
Engemet bármilyen cím érdekelne ahol Xbox ISO-k vannak. Lehetõleg KOTOR, Soul Calibur 2.

Sziasztok Guruk!Xbox játékot szeretnék írni DVD-re,de van hozzá 1 sound patch,amit ki kéne cserélni,de nem tudom megnyitni az iso. fájlt total Commanderrel.Isobustert ajánlottak,de nem megy azzal se.Légyszi valaki segítsen,mert már megposhad az agyam.U.I:ppf fájl nincs mellékelve.Köszönettel:marci03
WiZZaRD
nekem kifejezetten cd-ripek kellenenek, ilyet nem tud vki merre, hogyan?

Örm
Tudsz olyan konkrét fizetõs ftp-t ahol full DVD-k és nem csak RIP-ek vannak?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Eleg sok fizetos warez-ftpn lattam mar, esetleg DC-n is korulnezhetsz a temaban, hatha van valami ilyesmi hub.

Örm
Honnan lehet leszedni full DVD-s játékokat?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

WiZZaRD
amugy tud valaki olyan ms nevvel megjelolt hardwaret mondani, ami xar? mert en nem...