Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
OFF:
Fáj a fogam, jegelem... 😞
ON:

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Már marhára unom, hogy ez nem jó azzal, meg stb.stb.
Tököm tele van a PC-vel komcsira.
Nekem is van 2 PC-m ésráadásul nem kell szégyenkeznem miatta, de akkoris+!%/= 😊
Az uccsó cseppet egy RAID karesz cseppentette a pohárba kb 2 napig szívtam vele, mire átteszteltem az agyamat is, és kiderült, hogy az alkesz író progi vurtualcdje balhézik vele....
baaaah uncsi az egész...
kb 10éve buherálom, tuningolom, basztatom a PC-t, szles haveri körben is én csináéom a gépeket összerak,tunung,tanác stbstb, de amit leszívtam ezekkel mostanában telt be a pohár... Eddig még élveztem is, de ZzZzZ ennyi...
😊
bocs ha hosszú voltam...
amúgy már két éve is mondtam, hogy eljön a nap, amikor átállok Xboxra 😊
Riszpekk
Én már túlestem a nyugdíjba küldésen 3 éve.
...vagyis van PC-m kettõ is (inkább másfél, mer' az egyik jóval régebbi), de csak dolgozok rajta. 😉
www.youtube.com/aabyssx
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
bocs, de a röhögéstõl elírtam 😄DDDDDDDDDD
gondok lesznek az érettségin, fiatalember 😄
Riszpekk
Már ha az a 100 konzolos bamba PS2 tulaj. De megmondtam, leszarom, ki mivel játszik, nem mindegy az neked?
Riszpekk
a szótõ az EGY, hozzájön a -VEL, és a teljes hasonulás miatt lesz EGGYEL
bunkó paraszt, és ki akarok oktatni 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Riszpekk
a GT3 nálam egy hét után fújt ki, a Sega GT-vel még nem tartok ott, de mindenképpen értesítelek, ha megváltozik a magánvéleményem
a "külömbséget" meg N-nel írják...
írjál még valamit, legyen a tied az utolsó szó, és téma lezárva
Riszpekk
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Alien: "bár ez szigoruan magánvélemény" - na látod, maradjunk ennyiben. Nem tudsz olyan elõnyt mondani a GT3-ban, amire ne tudnék eggyel reagálni a Sega GT-bõl. De ez maradjon elvi síkon, mert én tuti nem megyek bele a témába. Csak ajánlottam a srácnak, mert jó játék, és ha nálam pótolni tudja a GT3-at, akkor másnál is.
Riszpekk
Freak: valoszinuleg az a masik game a Jet Set Radio Future, azt se hagyd ki, igazi csemege, cell shaded grafesszal😊
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
mellesleg leszarom, kinek mi a véleménye, leírtam az enyémet, te is a tiedet, csak épp te eltévesztetted a topikot
Riszpekk
Bár én megeléxem a backup-pal is...

Hát ne fájjon, pár napja vettem meg a Sega GT 2002-t, és simán van olyan élmény, mint a GT3. Max kevesebb pálya, kevesebb autó (de messze nem kevés), de a fizika van olyan jó (ütközésnél ez is vicces, mint a GT3), és figyelni kell a sérülésre, mert ha ötöt koccansz, akkor az esetleges nyereménybõl perkálsz rendesen.
Tuning is van, replay, depth of field, vakító fénycsillanások, szóval grafikában is jó. Nem tök ugyanaz a két játék, de lényegében ugyanazt az élményt kapod.
Boltban 12 rugóért láttam, de piacon vettem egy másik játékkal egy lemezen 6 ezerért, annyit simán megér. Ajánlom figyelmedbe.
Riszpekk
GT3- Na igen ezért fáj a szívem
FF - imádom az anime-t meg a mangát, de ez nekem rõhejes...
ha moncca egy vampire huntert vagy egy gunmot irnának át akkor
lenne.
Ps2??? frnakó kis gép csak tudod nincs kedvem megcsináltatni (a lustaságról nem is beszálek be dvd, ki dvd, be-ki...) fél évente a fejet...
Sajnos nekem a kényelem a legfontosabb... mindent vinyórol ez a legszimpibb benne!!!! film, játék stb.
ennyi.

most így hírtelen...
Tényleg nincs Mo-n ilyen bóóót?
a 2es pontban említett okosságra tucc egy átfogó guideot(nem baj, ha inglis), régebben találtam egy tök jó linket ps2höz a legelejétõl a legujabb titanokig ahol volt egy halom sor hogy mit visz mit nem...
Nekem a legjobb kell!

az elsõ pontra tucc esetleg linket???
Igen én is így képzeltem el, be is fog kerülni az apps menübe
Köszi

Ha minden igaz hamarosan(1-2hét) fogok venni Boxot(huhhh már nagyon váárom 😉
Lenne pár kérdésem amit csak olyanok válaszoljanak meg lécci akik értik a dolgukat, tehát ne lémerezzetek, ne fikázzarok. Kösz.
-Olvasom sok helyen hogy valami enigmah video selector köll a másik szabvány(NTSC) normális elõcsalogatásához néhány játéknáL.
A kérdés: Ez egy csip, vagy (boot-os software) vagy ... mi???
-Melyik chip most a piacon a legjobb(ami mindentvivõ megagiga csúcsszupi 😊, vagy elég a bios friss, vagy mind2???
-Lehet-éééeee MOD-olt boxot venni már készen In hungaricum??? vagy go külföld(esetleg rendelés) Értem itt a proc húzott több vinyós gyönyörüségekre...
- Mekkora vinyót lehet beletenni min és max???
-Laptop(2.5) vinyó kell vagy jó a hagyományos???.
-ha jó a hagyományos akkor érdemes slimet(pölö van maxtorban is ilyen)???
kb ennyi.
Kib*szott módon szimpi az xdoboz, haver eccer áthozta azóta azt akarok... 😊 azért kérdezek ilyen hülyeségeket, mert õ nem engedte kibontani és nem tudta(abszolút nem ért hozzá sajna, én is csak pchez konyítok dajna még...), hogy chippelt e vagy sem vay csak biosfriss-es? alap vinyós volt a gép és föltettem neki az evox-et meg pár játékot vinyóra, mediaplayert és néztünk divx filmet is rajt, ezért szerelmesedtem bele hehe 😊
bocs ha hosszú voltam.
Várom "értelmes" válaszotokat.
Köszönöm.
Egy lamer.
Riszpekk
2.) Lásd feljebb... Az Xbox Joy-a ki tudja váltani az egeret.
3.) Van benne hálókártya, össze lehet kötni õket UTP-n, vagy interneten játszhatsz az Xbox Live!-al...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nem tudjátok hogy véletlenül hogy lehet Xbox-ot ISO-ba tenni,mert nekem a dvd meghajtóm a PS2 dvd-t simán olvassa,de az Xbox-ot nem!
+ még egy kérdés: milyen lemezre érdemes irni Xbox-ot?
DVD-R-t olvassa vagy nem?
Köszi elõre is.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Dante.......
Let\'s rock BABY..!!!!...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina