1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#694 ez van...sprite... -
geo91 #693 áá, sajna nem. :( legutóbbi hírek szerint matthew mcconaughey. -
Hoz_Hun #692 Thx ^_^ -
geo91 #691 zeusz és apolló, hogy lehet elfelejteni!!! -
#690 Gaiking az azonos című mecha anime live-action változata lenne.... -
Dean Winchester #689 Tom Selleck játszaná ? :DDD
bazz tényleg mekkora lenne már látni újra Higgins-t meg a két kutyát:D apolló és cézár? vagy mi is volt a nevük? -
geo91 #688 MAGNUM FILMET MOST! évek óta ígérgetik... -
Hoz_Hun #687 Gaiking, ez mi ez? De királyságnak tűnik. :) -
Dean Winchester #686 hát várom,de tucatfilmnek tünik a story alapján...
Megvan, melyik lesz Stallone új filmje
Sylvester Stallone választott, egy akciókrimi főszereplője lesz legközelebb, melyben már nem magát fogja rendezni. Ezúttal, egy fiatal nyomozó személyében még társat is kap maga mellé.
Hirdetés
A The Hollywood Reporter értesülései szerint Sylvester Stallone lesz az IM Global és az EMJAG Productions új filmjének, a Headshot-nak a főszereplője. Az egykori akciósztár új filmjében egy New Orleansi bérgyilkost alakíthat, aki összeáll egy fiatal New Yorki zsaruval egy nagy volumenű ügyben történő nyomozás kapcsán, melyben a szálak a New Orleansi sikátorokból a washingtoni legfelsőbb körökig vezetnek el.
A filmet az a Wayne Kramer fogja rendezni, akinek legutóbbi filmje a közepes Crossing Over volt, de előtte a Halálos hajszával az évtized egyik legjobb akciófilmjét készítette el, korábbi munkái között pedig ott volt az Egy gyilkos agya (íróként) és az ugyancsak remek A szerencseforgató (ismét csak rendezőként). Elmondása szerint "a valószínűtlen duót két kegyetlen gyilkosság hozza össze, s mindent hajlandóak feláldozni a bosszú érdekében." A forgatás májusban kezdődhet Louisiana államban és New Yorkban.
-
#685 gaikingről már egy éve is csak ez a videó volt. pedig jól néz ki :( -
Dean Winchester #684 örülünk neki :D
megvan_az_uj_superman -
#683 -
#682 hahh
#681 egyre nagyobb szarban érzik magukat, annál több barom szuperhősös film jön - nameg ezeket könnyebb eleve 3D-ben nyomatni -
Dean Winchester #680 http://www.sg.hu/cikkek/79383/az_sg_olvasokat_sem_erdekli_the_rock_az_akciosztar
hát engem érdekel és várom ,csak az a baj h ez is egy tucat film :D
elkapom az összes tettest és egyesével kinyírom :D sok ilyen film volt már de azért várom... -
#679 me most abba van a péz...azé...:D -
Dean Winchester #678 mondjuk nem bánom,de miért kell ezt is már 3D-re kihegyezni :D
de ha vki csinál 3D-t akkor csinálnák legalább rendesen... -
#677 készült már elég film ebből a kurva történetből.....muszáj egyet mindig csinálniuk???? A muskétás is már egy fos hulladék volt.... -
Dean Winchester #676 http://www.sg.hu/cikkek/79076/harom_musketas_3d_az_els_337_fenykep_a_test_337_rokr_337_l -
#675 jónak tűnik
kár volt végignézni a trailert, sztem a film 90% -át lelövi... -
#674 ez most hirtelen eléggé várólistára került: Cowboys & Aliens -
#673 az avp csak fostalicska lehet :)
az alienek a predatorok ellen. hűha. deizgi. :)
én bizakodom azért, persze lehet hogy szar lesz nem azt mondom, de a remény hal meg utoljára -
#672 az avp2:requiem nevű fostalicska, nézhetetlen szutyok elkövetői csinálják. szóval én nem fűzök hozzá sok reményt :| -
#671 uuuuh gecc... amikor az embereket szedik fel a vonósugárral... duuurva
erősen várós, remélem nem cseszik el -
#670 Skyline
-
mogyi33 #669 Nem még nem. Köszi az ajánlást. :) Ha engem nem is, de a barátnőmet tuti érdekelné. Szóval tovább ajánlom neki. :) -
krisztus83 #668 Nagyon várom az Élek és Szeretlek c. filmet, főként Pablo Pineda játéka miatt. Biztosan nagyon megható film lesz. Egyébként romantiks vígjáték, drámának írták. Hallottatok már róla? -
Dean Winchester #667 http://www.sg.hu/cikkek/75933/itt_a_tukrok_2_el_337_zetese
no megnéztem de nem hoz lázba!
ha kiefer játszotta volna a 2.részt akkor sokkal lelekesebb lennék mert az üvöltése miatt néztem meg az első részt is XD
az első résznek ugye úgy lett vége SPOILER AKI NEM LÁTTA ,hogy Kiefer maga volt a tükörben itt meg nem is ugy folytatódik,szal már itt csalódtam a filmben :( ez mellé párosul,hogy nem Sutherland játsza a főszerepet ergo ez sztem mégnagyobb bukás lesz mint az első rész!
pedig az első részt szinte mindenki fikázta :D nekem meg bejött 10/8.5 adtam rá. -
#666 BAsszus ez Kibajó!:D -
gulyasandras #665 Ma este (21:00) a Filmmúzeum műsorán:
P Ó K F O C I !
-
#664 nem volt rossz, de annyira jó sem volt az első rész...voltak jó momentumai de kevés volt a harc....és Jazz is megmurdált....nem kell feltétlenül Reboot, de én szívessen megnéznék egy Cybertronon játszodó részt....még mielőtt a földre érkeztek :D
de nem bánom ha rebootolják...
az asteroid filmre is kiváncsi leszek :D -
Dean Winchester #663 http://www.sg.hu/cikkek/75627/reboot_lehet_a_transformers_4
azért elég durva ez is :D szinte most volt az első rész és tök jól megcsinálták, erre már a rebooton gondolkoznak?:|
várjunk már 10 évet legalább,és mégfejletebb technikával csinálják meg.Sztem az első részt most jelen állás szerint jobban nem lehet megcsinálni! Shea Leboff meg elég jól alakított a srác szerepét... -
#662 The Last Airbender
A Nickelodeon-on megy egy mese, az Avatar (nem köze nincs a filmhez...), és azt filmesítik meg. -
#661 mostanában egész jó animációs filmek jönnek. ez poén, legend of the guardians meg baromira hangulatos -
#660 :D -
gulyasandras #659 Ezt nézném éjjel-nappal ... -
#658 sajnos... -
#657 az a baj h sehol nem tartunk egy ideje :D -
#656 nem az egri csillagoknál tartunk :D -
#655 elöttem meg az sajnos, hogy tör előre a török sereg, a háttérben meg szánt a trakesz xD meg a magyar szaínészek ahogy háborúsat játszanak...fúú :D