1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
  • LasDen #654
    mikor elgondolkozom, hogy hogy nézne ki mondjuk a nándorfehérvári harc mindig ilyen gyűrűk ura stílusú eepic harc van előttem :D
  • Tyler1
    hát ha a magyarok csinálnak ilyen filmet, akk kb. a nullával egyenlő lesz. jó lenne tényleg egy kicsit nyugati mintára alapozni, és csinálni egy fasza történelmi filmet. a Honfoglalás is annyit ért, amit én is megcsinálok a kertben egy alufóliás karddal :D
  • LasDen #652
    az index cikkbe azt írták, hogy kész a forgatókönyv meg minden csak a péz kell....ah...pedig olyan jó lenne....nem értem, hogy annyi dolog van a történelemben, amit faszán meglehetne filmesíteni, de senki nem csinál ilyet, hanem ilyen álom.net meg a többi sas tamás féle fasság....a kurva anyjukat....
  • Tyler1
    régebben olvastam még h semmit nem haladtak vele, aztán inkább törölték. elvileg már 2007-ben jönnie kellett volna, azóta csúszott egyfolytában, aztán kaszálták inkább. már imdb-n sem látom amúgy.... :S
  • LasDen #650
    nem lesz??? mindkét projektet törölték?? :(

pedig istenem...úgy megnéznék egy látványos Nándorfehévári ütközetet....nem csak elképzelnem kéne :D
  • Jim Morrison
    nekem az a bajom, hogyha ranezek gyerekarcu, akinek romantikaznia kellene. :/ nem ugy nez ki, mint aki 'erett' lenne mar...
  • Tyler1
    azért 1 kezemen megszámolhatnám, hogy hány olyan felnőtt színész van, akinek a karrierje gyerekkorától tart, és nem vett más irányt a hatalmas népszerűségtől. és hogy lassan 20 év elteltével is hibátlan teljesítményt mutat a filmjeiben, azt hiszem magáért beszél :)

LasDen: nem lesz, törölték :S pedig én is vártam.
  • REALista
    Gyerekként legalább olyan jó alakításai voltak /ha nem jobbak/ mint most...
  • precision
    ahogy én látom 2010 -ben mindenki dicséri :)
    most az hogy gyerekként/fiatalabbként nem jött be mint színész, hát istenem :)
  • zaki
    azé uncsi már ez a dipacrio fikázás 2010ben :o
  • LasDen #644
    az a kosaras naplójába is odatette magát....pedig az se most volt...:D

amúgy lesz Hunyadi János film...fuck yea....ilyenekre várok már évek óta :D
  • pxxl
    hát nemtom. nekem tipikusan olyan ember első ránézésre akármelyik fimben van, mint az iskolába azok akiket verni kell :D kis egyszálbelű szivatni való feje van :D
  • Tyler1
    jó színész volt ő mindig is. aztán h a Titanicban olyan volt a karakter arról ő nem tehet. romantikus filmben ki játszon Stallone??
  • precision
    ja... :)
    a kis titanicos "nyálfejű" kisgyerek felnőtt és jó színész lett belőle
  • sport88
    júli 16? Azt hittem előbb jön. Dicaprio-nak nagyon jó filmjei vannak mostanában.
  • precision
    na ez egy zsír múvi lesz
    moziban nézős az biztos!
  • green6k
    EREDET
  • pxxl
    pl?
  • Lipi1980
    I love you Phillip Morris. Kíváncsi vagyok rá nagyon! Feliratot nem tud hozzá valaki?
  • Inquisitor
    Nem rossz. Én meg vágom a centit július 16-ig ...
    INCEPTION Trailer 3 HD 1080p
  • Doddy a düdő
    The Adjustment Bureau

engem megvettek.
  • gulyasandras
    Nem nagyon vártam az új Robin Hood filmet, de Russell Crowe olyan jópofa volt Leno műsorában, hogy mégis el fogok menni rá.
  • Kerub

Hova tovább Halo film?

Mi tart ennyi ideig? Adott egy hatalmas rajongói tábor akik már egy jó rendező vagy producer neve hallatán bizalmat szavaznak a filmnek. Adott egy világ a benne lévő kultúrákkal, élőlényekkel, környezettel. Adott egy istenített karakter aki már több epizódon keresztül tett tanúbizonyságot világ megmentő képességeiről. Mégis miért készül ennyi ideig a Halo a film?
    Összegző cikkünk következik a kezdetektől, a mai napig...
    tovább
  • birdo #631
    annyira aranyosak ))

• Lipi1980
    Hát ez az előzetes kb. úgy néz ki (meg annyira komoly is), mint a Tarantino által készített ál-előzetesek...
  • ZilogR
    EZT meg kell szereznem, de azonnal!!!!!!!!!! Tarantino bisztos látta ezt!!! 1965-ben ilyen jó kis csöcsös bunyós filmeket nyomtak, hát ez hihetetlen!
  • Jim Morrison
    szerintem meg baromi hulyen mozognak benne a zombik :D
  • pxxl
    hát van baja mindegyik résznek :D
  • Reg5
    Nálam a 3. részben a zombi madarak kivágták a biztosítékot A 2. film meg egész trilógiából a kedvencem :)
  • pxxl
    sztem jó az első rész is. a második kicsit gagyi, a harmadik jó :)
    (mindez fullhd-ban persze :D)
  • Jim Morrison
    itt van a legdurvabb resz, meg a legvege
  • Jim Morrison
    csak az egyet lattam, van egy umbrella ceg es onnan indult a virus. Nem hiszem, hogy lenyeges lenne, azota ket resz is volt. (ez nem jelenti feltetlenul azt, hogy nem kapcsolodhatnak egymashoz, de ennel nem hiszem)
  • precision
    sztori szempontjából sem lesz lényeges? annyit tudok az egészről hogy van vmi fertőzés vagy vírus v. mi és szörnyekké (?) változnak az emberek :) a játékokkal sem játszottam :)
  • Jim Morrison
    1et ne is nezd meg :D
  • precision
    Eddig nem láttam egyik Resident Evil -t sem, de ezt lehet, hogy meg fogom nézni...

a kérdés az, hogy a történet szempontjából kell e hozzá az előző rész v. részek (assetom hány van :D) ismerete vagy így is meg lehet majd nézni és tudni fogom hogy mi merre hány méter :D
  • precision
    azért a szereposztás nem gyenge:D
  • Inquisitor
    Splice - movie-trailer
    A Teaser után végre trailer. Nem kicsit hajaz a Species/Lény c. filmre. Remélhetőleg annál tartalmasabb és ötletesebb lesz.

Micmacs - theatrical trailer
    Az örült francia új filmje egy fejbelőt(!) egyén különös harcáról a fegyvergyártók ellen, nem kevésbé fura "csapatával".
  • Lipi1980
    Elég ütős kis akciófilmnek ígérkezik Stallone új filmje

A szereplőgárda is eléggé "sűrű":
    Jet Li, Jason Statham, Stallone, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Bruce Willis, Schwarzenegger

Nem vagyok egy nagy akciófilm rajongó, de ezt várom :D
  • Jim Morrison
    :D majd hanggal megnézem :D
  • Lipi1980
    Despicable Me

Nagyon tetszenek ezek a kis sárga bugyuta izék:
    TV Spot 1

TV Spot 2

Egy kis masírozás