1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#654 mikor elgondolkozom, hogy hogy nézne ki mondjuk a nándorfehérvári harc mindig ilyen gyűrűk ura stílusú eepic harc van előttem :D -
#653 hát ha a magyarok csinálnak ilyen filmet, akk kb. a nullával egyenlő lesz. jó lenne tényleg egy kicsit nyugati mintára alapozni, és csinálni egy fasza történelmi filmet. a Honfoglalás is annyit ért, amit én is megcsinálok a kertben egy alufóliás karddal :D -
#652 az index cikkbe azt írták, hogy kész a forgatókönyv meg minden csak a péz kell....ah...pedig olyan jó lenne....nem értem, hogy annyi dolog van a történelemben, amit faszán meglehetne filmesíteni, de senki nem csinál ilyet, hanem ilyen álom.net meg a többi sas tamás féle fasság....a kurva anyjukat.... -
#651 régebben olvastam még h semmit nem haladtak vele, aztán inkább törölték. elvileg már 2007-ben jönnie kellett volna, azóta csúszott egyfolytában, aztán kaszálták inkább. már imdb-n sem látom amúgy.... :S -
#650 nem lesz??? mindkét projektet törölték?? :(
pedig istenem...úgy megnéznék egy látványos Nándorfehévári ütközetet....nem csak elképzelnem kéne :D -
#649 nekem az a bajom, hogyha ranezek gyerekarcu, akinek romantikaznia kellene. :/ nem ugy nez ki, mint aki 'erett' lenne mar... -
#648 azért 1 kezemen megszámolhatnám, hogy hány olyan felnőtt színész van, akinek a karrierje gyerekkorától tart, és nem vett más irányt a hatalmas népszerűségtől. és hogy lassan 20 év elteltével is hibátlan teljesítményt mutat a filmjeiben, azt hiszem magáért beszél :)
LasDen: nem lesz, törölték :S pedig én is vártam. -
#647 Gyerekként legalább olyan jó alakításai voltak /ha nem jobbak/ mint most... -
#646 ahogy én látom 2010 -ben mindenki dicséri :)
most az hogy gyerekként/fiatalabbként nem jött be mint színész, hát istenem :) -
#645 azé uncsi már ez a dipacrio fikázás 2010ben :o -
#644 az a kosaras naplójába is odatette magát....pedig az se most volt...:D
amúgy lesz Hunyadi János film...fuck yea....ilyenekre várok már évek óta :D -
#643 hát nemtom. nekem tipikusan olyan ember első ránézésre akármelyik fimben van, mint az iskolába azok akiket verni kell :D kis egyszálbelű szivatni való feje van :D -
#642 jó színész volt ő mindig is. aztán h a Titanicban olyan volt a karakter arról ő nem tehet. romantikus filmben ki játszon Stallone?? -
#641 ja... :)
a kis titanicos "nyálfejű" kisgyerek felnőtt és jó színész lett belőle -
sport88 #640 júli 16? Azt hittem előbb jön. Dicaprio-nak nagyon jó filmjei vannak mostanában. -
#639 na ez egy zsír múvi lesz
moziban nézős az biztos! -
#638 EREDET -
#637 pl? -
Lipi1980 #636 I love you Phillip Morris. Kíváncsi vagyok rá nagyon! Feliratot nem tud hozzá valaki? -
Inquisitor #635 Nem rossz. Én meg vágom a centit július 16-ig ...
INCEPTION Trailer 3 HD 1080p -
#634 The Adjustment Bureau
engem megvettek. -
gulyasandras #633 Nem nagyon vártam az új Robin Hood filmet, de Russell Crowe olyan jópofa volt Leno műsorában, hogy mégis el fogok menni rá. -
Hova tovább Halo film?
Mi tart ennyi ideig? Adott egy hatalmas rajongói tábor akik már egy jó rendező vagy producer neve hallatán bizalmat szavaznak a filmnek. Adott egy világ a benne lévő kultúrákkal, élőlényekkel, környezettel. Adott egy istenített karakter aki már több epizódon keresztül tett tanúbizonyságot világ megmentő képességeiről. Mégis miért készül ennyi ideig a Halo a film?
Összegző cikkünk következik a kezdetektől, a mai napig... tovább -
#631 annyira aranyosak ))
-
Lipi1980 #630 Hát ez az előzetes kb. úgy néz ki (meg annyira komoly is), mint a Tarantino által készített ál-előzetesek... -
#629 EZT meg kell szereznem, de azonnal!!!!!!!!!! Tarantino bisztos látta ezt!!! 1965-ben ilyen jó kis csöcsös bunyós filmeket nyomtak, hát ez hihetetlen! -
#628 szerintem meg baromi hulyen mozognak benne a zombik :D -
#627 hát van baja mindegyik résznek :D -
Reg5 #626 Nálam a 3. részben a zombi madarak kivágták a biztosítékot A 2. film meg egész trilógiából a kedvencem :) -
#625 sztem jó az első rész is. a második kicsit gagyi, a harmadik jó :)
(mindez fullhd-ban persze :D) -
#624 itt van a legdurvabb resz, meg a legvege -
#623 csak az egyet lattam, van egy umbrella ceg es onnan indult a virus. Nem hiszem, hogy lenyeges lenne, azota ket resz is volt. (ez nem jelenti feltetlenul azt, hogy nem kapcsolodhatnak egymashoz, de ennel nem hiszem) -
#622 sztori szempontjából sem lesz lényeges? annyit tudok az egészről hogy van vmi fertőzés vagy vírus v. mi és szörnyekké (?) változnak az emberek :) a játékokkal sem játszottam :) -
#621 1et ne is nezd meg :D -
#620 Eddig nem láttam egyik Resident Evil -t sem, de ezt lehet, hogy meg fogom nézni...
a kérdés az, hogy a történet szempontjából kell e hozzá az előző rész v. részek (assetom hány van :D) ismerete vagy így is meg lehet majd nézni és tudni fogom hogy mi merre hány méter :D -
#619 azért a szereposztás nem gyenge:D -
Inquisitor #618 Splice - movie-trailer
A Teaser után végre trailer. Nem kicsit hajaz a Species/Lény c. filmre. Remélhetőleg annál tartalmasabb és ötletesebb lesz.
Micmacs - theatrical trailer
Az örült francia új filmje egy fejbelőt(!) egyén különös harcáról a fegyvergyártók ellen, nem kevésbé fura "csapatával". -
Lipi1980 #617 Elég ütős kis akciófilmnek ígérkezik Stallone új filmje
A szereplőgárda is eléggé "sűrű":
Jet Li, Jason Statham, Stallone, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Bruce Willis, Schwarzenegger
Nem vagyok egy nagy akciófilm rajongó, de ezt várom :D -
#616 :D majd hanggal megnézem :D -
Lipi1980 #615 Despicable Me
Nagyon tetszenek ezek a kis sárga bugyuta izék:
TV Spot 1
TV Spot 2
Egy kis masírozás