Filmek, amiket már várunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
De messze van még a prömier :(

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szval az új kedvenc amit várok...
All hail the double x!
Lasse Hallström (Csokoládé) megfilmesíti Nicholas Sparks (Szerelmünk lapjai) regényét. Fõszerepben Channing Tatum és Amanda Seyfried.
Én bevallom, hogy imádom az ilyet, legalábbis ha színvonalasan van elõadva.
Trailer
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
hogy lehet ilyen faszságot írni??? hogy a faszba lehet ide keverni Shakespeare-t? nem is tudom hogy felröhögjek, vagy a fejemhez kapjak...
ennyit ér az origo.hu filmajánló szerkesztõsége. de akk nem ajánlom nekik a D9-et vagy a Becstelen Brigantykat mer AZ SEM SÉKSZPÍR PAAZMEEG!!!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
V9ykn8_TZL0
All hail the double x!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
na jó, nem úgymint a gears of warhoz, de jó :P
én most ezt várom:
na meg a 2012-t, de annak a trailerét már mindenki látta úgyis.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A hidegháborús topikban nem kattantak rá, gondolom itt lesz jópár ember, aki azonnal <#worship>#worship>:
A könyv és a trailer
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
közben megnéztem a wikipedián, ez volt az egyetlen járat ami nem ott kötött ki ahol "kellett" volna
I love this game!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Firewall - csaladelrablos bankoshackeres... joooo lesz ez!
Tsotsi - nah ez zsir lesz szerintem! egy csavesz autotrabol.. a csajt is kigyilkolassza de egy meglepi varja a hatso ulesen......
Silent Hill - egesz jonak igerkezik.. igy bemutato alapjan is latszik hogy nem uwe boll es nem is resident evil szint.... hanem sokkal magasabb!...
Poseidon - a hideg kirazott a kozepenel..de mikor rajottem hogy hajos tulelos...mar lelombozodtam.. azt hittem ujabb uber katasztrifa film.. de nem:( csak titanicos... igaz a sullyedest mashogy sutik el.. de azert nezzetek meg a bemutatojat mert rossz csak nem lehet
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ettol a bemutatotol kirazott a hideg!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."