1683
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
Határeset.Tényleg a rendező miatt lehet reménykedni... -
Ja... trailer alapján ez nekem is tetszetős. Aztán lehet hogy valami vontatott szar lesz az is
-
Hát talán ez... A rendező neve azért ad némi reményt! -
Cage fog még valaha jó filmben szerepelni???:S -
gugli translate szerint német. -
Milyen nyelven van az, hogy Szólíd? -
ja tenyleg, szerencsed :D Nemhiaba AAA film
-
ácsi, az avatarban nincs benne Nic Cage :DDD -
+1
első rész is már szégyen volt, de trailer alapján ez is hasonló sorson van. cgi kurva gáz, oké tűz az szép, de a többi... -
uur isten, te ezzel most 'lebé' kategoriaztad az avatart is, hat hogy mereszeled?
-
Szerintem ugyanolyan rossz lesz ez a film is mint az előző Ghost rider és a Drive angry is volt... Gagyi történet még gagyibb CGI animációval megspékelve -
újabb "B kategóriás" Nicolas Cage film :) avagy hiába jó a látvány, a sztori akkor is fos :) -
kvázi újra kezdik, de amúgy se történt semmi említésre méltó az elsőrészben....szar volt.... -
ez reboot lesz, vagy kell hozzá az első rész is? mert azt kurvára nincs kedvem megnézni, ez viszont ennyi alapján bejön. -
ahogy hulkkal úgy velem sem lehet eladni egy filmet....bukó lesz ez is....és nem cage miatt, szimplán mer szar lesz, gyenge a karakter hozzá.... -
Csaba007 #746 -
TToL aug.25. -
safranyn #744 erről pont most láttam egy trailert, nem is tudtam,. hogy pesten is forgattak. -
safranyn #743 Eltűntnek hitt Hitchcok filmet találtak http://www.gepnarancs.hu/2011/08/eltunt-hitchcock-filmre-bukkantak/ -
safranyn #742 Úgy hallottam, hogy az Élet fáját elhozzák, bár nem a nagy forgalmazók. -
Előfordulhat, ahogy az Élet fája sem talált még itthon gazdára. Igaz, hogy megnyerte a Cannes-i filmfesztivált, de le van szarva, nekünk Gondozoo kell, meg Mr. Popper pingvinjei, míg az olyan címekért, mint a The Beaver (Mel Gibson új filmje) vagy a Drive (Cannes legjobb rendezés, autós akcióthrillerdrámacoolság) csak kisebb forgalmazók harcolnak, nyilván kisebb sikerrel.
Szégyen. -
Inquisitor #740 Lehet, hogy itthon nem is lesz mozikban ... -
zsír, ahogy elnézem többek közt Pesten is fog játszódni. És Kálloy Molnár Péter miiatt fogom megnézni :D -
Inquisitor #738 The New Tinker, Tailor, Soldier, Spy Trailer
Rég volt már értelmes és tartalmas kémfilm. :) -
Inquisitor #737 Battleship Trailer
Vagy picit jobb minőségben: 720p Yahoo (MOV), 1080p (MOV) -
zsir.
#732: es akkor most mivan? :D -
Inquisitor #735 KNIGHTS OF BADASSDOM Comic-Con trailer
Erősen bekockult szerepjátékos csapat elmegy az ország legnagyobb szerepjátékos találkozójára, hogy megvívják a nagy csatát. Csak éppen a hülye varázslójuk visz igazi Grimoirt, így sikeresen megidéznek egy igazi démont ... szóval a nagy csata elkezdődik csak nem úgy ahogy gondolták. Horror-vígjáték -
Inquisitor #734 OFF: Az előző széria első részéhez készült, de később mindenhonnan törölt WTC-s trailer sokkal jobb volt. -
safranyn #733 lol Játékból nyúlták a Spiderman előzetesét http://www.gepnarancs.hu/2011/07/jatekbol-nyultak-a-spider-man-trailer-t/ -
ZZ88 #732 Ja, Ron Perlman rengeteg SCI fi, fantasy témájú filmben szerepelt már. Egyébként ő VV Olivér haverja is. -
Lipi1980 #731 Ahogy elnézem Hellboy is szerepet kapott benne :) -
ZZ88 #730 Jó filmnek tűnik. A főszereplő felnőtt Conant ugyanaz játssza, mint a Trónok harcában a lovas nomád nép főnökét. -
durva,lehet nem is lesz olyan rossz ez a film mint ami az első trailer után lejött főleg hogy a baltaarcú Ron Perlman is benne van :D -
Inquisitor #728 Szólíd jelenet az új Conan filmből. :) -
"Hamarosan..."
Végül is 2012.márciusa már itt van a kertek alatt. -
én leragadtam a sivatagnál(
), és akkor már cowboys & aliens.
-
hát ez inkább gagyinak tűnik, de majd meglátjuk :) -
Inquisitor #724 http://en.wikipedia.org/wiki/John_Carter_(character) -
Inquisitor #723 -
Inquisitor #722