1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#894 Úgy gondoltam, hogy nem játékot adnak ki, hanem filmet.... -
#893 [URL=http://mygaming.co.za/news/news/36404-halo-movie-inactive-due-to-microsoft-greed.html]Akkor megint " csak egy rész adnak ki és nem lessz egy teljes " nagy film ??[/URL] -
#892 ez csak egy fanmade trailer -
Már egy ideje várom...és már nem sok idő van hátra )) -
Inquisitor #890 Én ugyan nem várom, de aki bukik a látványfilmekre, annak itt az új G.I. Joe film trailere:
LINK -
#889 jóó, btw de kár, h a Bruce Willis megjelenése kissé spoileres... Vagy mittomén, hisz nem láttam... -
#888 Ennek a Joseph nek mintha az eredet óta beindult volna a szekere.
-
Lipi1980 #887 Nekem rögtön a wild wild west ugrott be róla...
És tessék! Rákerestem erre a steampunkra, és közte volt az is :) -
dzsagon #886 ki ez a nyilazó köcsög? -
#885 várós -
#884 akarom most -
Inquisitor #883 Taichi - (2012) trailer
Ha már csinálnak western stílusú kung fu filmet, akkor miért ne lehetne steampunk is? :D
Direkt link -
#882 hát ja, enyhén egoista az az ember :) de legalább tehetséges... -
#881 inkább csak Seth McFarlanetől....szerintem nem tud olyan műsort csinálni, amiben nem játszik főszerepet.... -
Lipi1980 #880 Hát erre marha kíváncsi leszek :)
Főleg, hogy a Family Guy alkotóitól :):):) -
Inquisitor #879 Ez hatalmas! :D Engem távolról emlékeztet a Paulra, meg picit közelebbről a Hódkóros c. Gibson filmre. Csak nem picit viccesebb. -
#878 kicsit emlékeztet a Wilfred-re, várós. -
#877 FAIL (és hatalmas buziság, hogy VIP jog a szerkesztés)
Szóval:
-
#876 Én meg hozok vicceset:
-
Inquisitor #875 Total Recall
Dirrekt link -
#874 jóó :DD de elírták, Zoidberg...:DDD -
gulyasandras #873 Expendables 2 EXCLUSIVE Extended Trailer!
-
Inquisitor #872 A Pite első része még elment harmatgyenge Forró rágógumi utánzatnak, de a többi? Ennyire borzasztóan rossz folytatás után még ha tetszett volna az első, akkor sem várnám. Bár nyilván mindenkinek más jön be. De miért nem lehet egy az első rész szintjét hozó vagy meghaladó új vígjátékot csinálni az árán inkább? -
#871 az, hogy fos. -
tommyboy123 #870 Igaz, a Hobbitról elfeledkeztem de az amerikai pitével mi bajod? -
#869 idén jön az Avengers, a Prometheus ,a Dark Knigth Rises, a Hobbit stbstb, te meg az amerikai pitét várod a legjobban. haha. -
tommyboy123 #868 Amiket én idén a legjobban várok az a Project X és az Amerikai Pite szerintem mind2 nagyon nagy lesz :D https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045?ref=ts -
commissioner #867 Antal Nimród rendezi a Metallica 3D-s filmjét -
Tompika2012 #866 Ezeket én is várom, de utóbbira már nem kell sokat! Jövő7től a mozikban lesz végre!! -
KárloszJr #865 Amiket a legjobban várok: A Hobbit - remélem nem kell csalódnom, mert nagy Gyűrűk Ura rajongó vagyok, a másik pedig a Project X! Szerintem nagyon nagyon nagy durranás lesz!!
https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045 -
Csaba007 #864 Avengers!
-
#863 Várós nagyon )) -
Inquisitor #862 Persze lentebb említett Bill Nighy ebben is játszik, átlag évente tucat filmben szerepel, ebben éppen Hefaisztosz lesz :D -
ZZ88 #861 -
Inquisitor #860 Hmmm. A vélhetően főszereplő őszhajú fazon nem az aki Slartibartfast játszotta a Galaxis Útikalauzban? :D -
gulyasandras #859
Remélhetőleg az összes poént nem zsúfolták az előzetesbe. -
#858 -
#857 Biztos jó lesz a film, de a hideg kiráz ettől a palitól, qrva unszinpatikus feje van. -
#856 csajok egyszál semmiben írtájk a rosszat...egyet megér :DDD
na meg Freddy :D -
Inquisitor #855 Állítólag csöcsökkel és "vér és belek" témával sokat lehet kaszálni. Hát itt egy csodás ZS kategóriás horrorfilm:
Strippers vs. Werewolves UK Trailer - Figyelem 18+-os! Ha amerikai vagy akkor a csöcsök miatt még kapsz 20 évet is ha meg mered nézni! :D