Filmek, amiket már várunk!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gurren
már csak Liam Neeson miatt is várós

ZilogR
jóféle

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Gurren

ZilogR
😄DD
Én is agyaltam, míg megtaláltam és egy kollégám ötletelte, h a dátumot is rakjam bele - azonnal meglett (lol, mily balfax néha a keresõ...)

Ellenben ez volt már??? Én úgy várom, mint a Messiást!!!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

LasDen
bár ez már megjelent, de gondoltam ajánlani nem árthat...😄 ma néztem meg és ez valami iszonyatosan hatalmas film...ami utána eszembe jutott, hogy hollywood bekaphatja...iszonyat erõvel csap le a film az emberre, és az elsõ fél órát tátott szájjal néztem, hogy mivan, és kirázott a hideg...a vége meg, egy ponton úgy véltem, hogy ez gáz, de olyan fordulatott vett, hogy megint csak kiakadtam...fantasztikus film....kééész 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Toronto Review: 'The Raid' - One of the Best Action Movies in Years!
Egy kis kritika. A film Indonéziai bemutatója 2012 január 12. A nemzetközi forgalmazó pedig a Sony Pictures lesz, utóbbi azért fontos, mert esélyes eljut ide is moziba vagy lemezen.

Nem is tudod mekkora nagy infó ez nekem. 😊
Köszi.

Elusive
háhá! megvan, köszi! 😄

LasDen
megvan...😄 1 (2009)-re kell rákeresni akkor sok találat lehet..😄 vagy 1.2009.Hun.DVDRip.XviD-heart

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
meg kell keresnem mer már jó régen láttam...😄

Elusive
kissé nehéz rákeresni 😄 milyen néven fut?

LasDen
persze...kül nem láttam volna 😄

Elusive
ez a Lem cucc létezik torrenten?

LasDen
legálisan nemtom..de a másikat igen..😄D

Tudod mennyi ideig hajtottam az "Ink"-et, pedig valag fesztivál díjat nyert. Vagy mást ne mondjak hol tuodm legálisan vagy akár illegálisan megnézni az '1' címû magyar Stanislaw Lem adaptációt?

LasDen
európai filmek jöhetnek még de a többi erõsen kétséges...akkor van még esélyük ha fesztiválról fesztiválra dobálják nekik a díjakat....vagy ha valami nagyon nagy költségvetésû és erõsen hypeolt film, pl Mongol...
de a többinek csekélyke esélye van eljutni ide...

Akkor az az útvonal játszik ahogy a bármilyen "jó, de nem amerikai" filmek beszerzésére használható 😞
Legyen az kanadai, japán, vagy bármi ami kiesik a t. magyar vagy akár európai forgalmazók látás és hatáskörébõl.
Mondjuk bizonyos okokból nekem tetszik az Ong Bak, de mint film eléggé hulladék még is behozták a franciák, és nálunk is lehetett kapni hivatalosan. Más tészta, hogy vagy 1-1.5 évvel elöbb láttam.

LasDen
esetleg valami fesztiválon...amúgy esélytelen...

Itt meg a The Raid címû indonéz(!!!) akciófilm trailere, erõsen 18+ karikás! Viszont amiért érdekes, hogy akciófilm létére mire föl kapott ennyi filmes díjat? Meg az nálunk valaha játszani fogják e?

Mivel még is lesz nálunk mozikban, ennek örömére ...
Tinker, Tailor, Soldier, Spy Domestic Trailer

REALista
Határeset.Tényleg a rendezõ miatt lehet reménykedni...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Asselm
Ja... trailer alapján ez nekem is tetszetõs. Aztán lehet hogy valami vontatott szar lesz az is<#nemtudom>
Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

REALista
Cage fog még valaha jó filmben szerepelni???:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jim Morrison
gugli translate szerint német.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Blasta
Milyen nyelven van az, hogy Szólíd?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jim Morrison
ja tenyleg, szerencsed 😄 Nemhiaba AAA film <#vigyor>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
ácsi, az avatarban nincs benne Nic Cage 😄DD

Bazinga!

Tyler1
+1
elsõ rész is már szégyen volt, de trailer alapján ez is hasonló sorson van. cgi kurva gáz, oké tûz az szép, de a többi...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jim Morrison
uur isten, te ezzel most 'lebé' kategoriaztad az avatart is, hat hogy mereszeled?<#idiota>

Asselm
Szerintem ugyanolyan rossz lesz ez a film is mint az elõzõ Ghost rider és a Drive angry is volt... Gagyi történet még gagyibb CGI animációval megspékelve
precision
újabb "B kategóriás" Nicolas Cage film 😊 avagy hiába jó a látvány, a sztori akkor is fos 😊

Bazinga!

LasDen
kvázi újra kezdik, de amúgy se történt semmi említésre méltó az elsõrészben....szar volt....

Guren
ez reboot lesz, vagy kell hozzá az elsõ rész is? mert azt kurvára nincs kedvem megnézni, ez viszont ennyi alapján bejön.

LasDen
ahogy hulkkal úgy velem sem lehet eladni egy filmet....bukó lesz ez is....és nem cage miatt, szimplán mer szar lesz, gyenge a karakter hozzá....

Tyler1
TToL aug.25.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

errõl pont most láttam egy trailert, nem is tudtam,. hogy pesten is forgattak.

Eltûntnek hitt Hitchcok filmet találtak http://www.gepnarancs.hu/2011/08/eltunt-hitchcock-filmre-bukkantak/

Úgy hallottam, hogy az Élet fáját elhozzák, bár nem a nagy forgalmazók.

Riddick21
Elõfordulhat, ahogy az Élet fája sem talált még itthon gazdára. Igaz, hogy megnyerte a Cannes-i filmfesztivált, de le van szarva, nekünk Gondozoo kell, meg Mr. Popper pingvinjei, míg az olyan címekért, mint a The Beaver (Mel Gibson új filmje) vagy a Drive (Cannes legjobb rendezés, autós akcióthrillerdrámacoolság) csak kisebb forgalmazók harcolnak, nyilván kisebb sikerrel.
Szégyen.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Lehet, hogy itthon nem is lesz mozikban ...

Jim Morrison
zsír, ahogy elnézem többek közt Pesten is fog játszódni. És Kálloy Molnár Péter miiatt fogom megnézni 😄

The New Tinker, Tailor, Soldier, Spy Trailer
Rég volt már értelmes és tartalmas kémfilm. 😊

Battleship Trailer

Vagy picit jobb minõségben: 720p Yahoo (MOV), 1080p (MOV)

Jim Morrison
zsir.
#732: es akkor most mivan? 😄

KNIGHTS OF BADASSDOM Comic-Con trailer

Erõsen bekockult szerepjátékos csapat elmegy az ország legnagyobb szerepjátékos találkozójára, hogy megvívják a nagy csatát. Csak éppen a hülye varázslójuk visz igazi Grimoirt, így sikeresen megidéznek egy igazi démont ... szóval a nagy csata elkezdõdik csak nem úgy ahogy gondolták. Horror-vígjáték

OFF: Az elõzõ széria elsõ részéhez készült, de késõbb mindenhonnan törölt WTC-s trailer sokkal jobb volt.

lol Játékból nyúlták a Spiderman elõzetesét http://www.gepnarancs.hu/2011/07/jatekbol-nyultak-a-spider-man-trailer-t/

Ja, Ron Perlman rengeteg SCI fi, fantasy témájú filmben szerepelt már. Egyébként õ VV Olivér haverja is.