1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
  • Zephyr Retiring
    Nymphomaniac.
    Elvileg a hazai mozik is műsorra tűzik.
    A szemérmesebb amcsi közönségnek készül egy "lájtos" nekünk európaiaknak meg egy "ütősebb" semmit sem takaró verzió.
    Tervezett világpremier: idén május.
  • Guren
    ez eléggé meh
  • Inquisitor
    The Wolverine: International Trailer

És ne legyen árván:
    The Wolverine - Official Domestic Trailer (HD) Hugh Jackman

• Inquisitor
    Tényleg WTF film. Nincs története, nem lehet elmesélni miről szól, de még is jó. ;)
  • Zephyr Retiring
    Ultoljára jöttünk dühbe (2014)
  • pxxl
  • ProGabe #928
    Remélem nem egy nézhetetlen baromság lesz, mint sok az ilyenből (pl. Your Highness). Amikor csak dobálják a gegeket, nincs a filmnek semmi váza, jellemtelen szereplők stb. Na nem Hamletet akarok, csak legyen olyan, amilyennek egy filmnek lennie kell.
  • Inquisitor
    The Incredible Burt Wonderstone - Official Trailer 1
    Jim Carry hosszú szőke hajjal súlyos arcként egy bűvészek közti nagy rivalizálós filmben! :D
  • Jim Morrison
    hát ez.... wtf.
  • Inquisitor
    After Earth - Official Trailer #1 (2013) - Will Smith Movie HD
  • Inquisitor
    Oblivion - Trailer - A főhős némi harcolgatás és embervadászat után rájön, hogy valami nem stimmel.
  • Inquisitor
    Pacific Rim - Official Trailer (HD) - Mi az a Transformers? Mi az a Godzilla? :D
  • Inquisitor
    Oz the Great and Powerful (2013) Trailer 2 - Látványorgia előzmény film a Disney-től.
  • Inquisitor
    EUROPA REPORT - Vidám kis űrkirándulás az Európa holdon
  • Inquisitor
    John Dies at the End - Official Trailer #2 (HD)
    Az első trailernél picit többet mutat ...
  • Inquisitor
    NEUROMANCER - Poszter (!!!) - bemutató: még ismeretlen (2013?)
  • Inquisitor
    The Evil Dead (2013) - Red Band Trailer
    Én annyira nem várom, de a műfaj rajongói igen. Itt az 1981-es film remakjének trailere.
  • Inquisitor
    Oké, nem volt túl jó húzás részemről, sosem ment a humor vagy irónia nekem. Arra céloztam, hogy az a pár tucat film vagy ne adj isten rengeteg könyv meg volt?
  • Jim Morrison
    oh, köszi : D
  • precision
    talán ha ezt említed és nem a "mesét" akkor nem röhögtek volna ki :P
  • Jim Morrison
    :D valahogy csak sikerült egy kis vidámságot csempésznem a napodba :D könyvet nem olvastam(vagy igen?).
    Az a baj, hogy nem tudom leszűrni a hsz eidből hogy kb milyen 'hangnemben' írsz, mert most vagy komolyan mondod vagy ironizálsz, stb..
  • Inquisitor
    "a válaszom: de tudom, nem egyszer láttam a mesét. "

Ezen fél óráig röhögtem.
  • Inquisitor
    Jack Reacher - Official Trailer #2 (HD)
  • Jim Morrison
    ha úgy érted, hogy komolyan nem tudom e ki tarzan, akkor a válaszom: de tudom, nem egyszer láttam a mesét. DE NEM AKAROM ELHINNI, hogy ezt is megcsinálják 3d ben...
  • soo277
    Most komolyan nem tudod?!?!?!
    atya gatya!!
  • Jim Morrison
    EZ MEG MI??? KOMOLYAN?
  • Panzermeyer
    Ehhez mit szóltok?

• Inquisitor
    A GOOD DAY TO DIE HARD - Official Trailer (2013)
  • fannus01
    Sziasztok! Hallottátok, hogy hamarosan indul a Kékpróba harmadik évada? Már nem kell sokat aludni :D
    http://www.youtube.com/watch?v=-fPDAGNa7Ys&feature=youtu.be
    Apropó… most a szereplőkkel randizhattok virtuálisan! Én már kinéztem a bátor rendőrfiúmat :D Csekkoljátok a Facebook-ot, mert még nyerni is lehet!
  • Inquisitor
    TAKEN 2 - Youtube trailer
  • Inquisitor
    The Last Stand (2013): Official Trailer #1 - Arnie visszatért ... és Piszkos Harry-t játszik. :D
  • Inquisitor
    Seven Psychopaths Exclusive Movie Trailer [HD]
  • gulyasandras
    ‘The Expendables 3′

We’ve approached Clint Eastwood to be one of the guys, we’ve got a character in mind for him. We’re talking to Harrison Ford. [And we want] Wesley Snipes when he comes back from prison. I’ll give you one more name, we’ve got Nicolas Cage to play [one of the characters]. And we’re going to bring Mickey Rourke back, if he won’t be too crazy. I like Mickey. And of course, all the existing stars [will return].
  • Inquisitor
    Cloud Atlas Movie Trailer 2 (Extended)
    W

Official Extended Trailer for Cloud Atlas Movie, starring Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, James D'Arcy, Xun Zhou, Keith David, David Gyasi, Susan Sarandon and Hugh Grant.
    Official Website : http://www.cloudatlasmovie.com

Written and directed by Andy Wachowski, Tom Tykwer and Lana Wachowski, Cloud Atlas will hit theaters on october 26th, 2012

A Wachowski tesók újra aktivizálták magukat, remélem fog akkorát durranni mint anno a Matrix.
  • precision
    jöhet! :)
  • pxxl
    *-*

• Jim Morrison
    wtf ? :D
    Branded
  • gulyasandras
  • Jim Morrison
    szerintem nem spoileres, mert mintha még a poszteren is szerepelne.

ez viszont baromi jó lesz:

• Drephis