Filmek, amiket már várunk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Én is agyaltam, míg megtaláltam és egy kollégám ötletelte, h a dátumot is rakjam bele - azonnal meglett (lol, mily balfax néha a keresõ...)
Ellenben ez volt már??? Én úgy várom, mint a Messiást!!!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egy kis kritika. A film Indonéziai bemutatója 2012 január 12. A nemzetközi forgalmazó pedig a Sony Pictures lesz, utóbbi azért fontos, mert esélyes eljut ide is moziba vagy lemezen.
Köszi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de a többinek csekélyke esélye van eljutni ide...
Legyen az kanadai, japán, vagy bármi ami kiesik a t. magyar vagy akár európai forgalmazók látás és hatáskörébõl.
Mondjuk bizonyos okokból nekem tetszik az Ong Bak, de mint film eléggé hulladék még is behozták a franciák, és nálunk is lehetett kapni hivatalosan. Más tészta, hogy vagy 1-1.5 évvel elöbb láttam.
Tinker, Tailor, Soldier, Spy Domestic Trailer
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
elsõ rész is már szégyen volt, de trailer alapján ez is hasonló sorson van. cgi kurva gáz, oké tûz az szép, de a többi...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bazinga!
Szégyen.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Rég volt már értelmes és tartalmas kémfilm. 😊
#732: es akkor most mivan? 😄
Erõsen bekockult szerepjátékos csapat elmegy az ország legnagyobb szerepjátékos találkozójára, hogy megvívják a nagy csatát. Csak éppen a hülye varázslójuk visz igazi Grimoirt, így sikeresen megidéznek egy igazi démont ... szóval a nagy csata elkezdõdik csak nem úgy ahogy gondolták. Horror-vígjáték