1656
Filmek, amiket már nagyon várunk!
-
#974 Láttad? Hol? Indiában? :D -
Inquisitor #973 "this is a fake trailer"
És láttam, még kamu plakátok is vannak. -
#972 Nem igaz. Az RA.One tetszett. Mondjuk Shah Rukh Khan nagy kedvencem.
-
#971 Ha még csak akciódúsabbságról lenne szó! :D
-
#970 -
Inquisitor #969 Azért nem tudtál a Krrish 2-ről, mert sosem volt. :D
Találtam linket 2011-ben a Krrish 2 IMDB linkre, ami 2012-ben jött volna ki. Az most a Krrish 3-ra mutat. Olyan sokáig készült, hogy átnevezték.
Az első résznél meg még a Számkivetett is akció dúsabb volt. -
#968 Ez csak azért van, mert van egy egyedi saját ízlésvilágod, amibe a Don belefér a Krrish meg nem. Én ilyen téren befogadóbb vagyok.
Kevés filmre mondok nemet, és még kevesebb akad ami ne tetszene.. -
#967 Én szeretem az indiai-maláj vonalat, máig kedvenc a két Don, főleg az első, pedig énekelnek lankadásig, csak a Krrish nem jött be. -
#966 Itt vót mán? :)
-
#965 Az első nagyon jó kis film volt. Csak nekünk, a hollywoodi filmekhez szokott lelkivilágunknak egy kicsit sok :) Ennek ellenére nekem nagyon tetszett. Másodikról én sem tudtam :) De akkor előkerítem megtekintésre...aztán jöhet a harmadik is :P -
#964 Három! OMG, az első is nehezen nézhető (nézhetetlen) volt, a másodikról nem is tudtam, de már van harmadik is. Ügyes! :D -
Inquisitor #963 Krrish 3 - Official Theatrical Trailer
Indiai szuperhősös mozi. :D
Ezt sem várom, de betettem ide a traileres topikba, hogy ilyet is lássunk.
A trailerben nincs benne, de indiai filmnél csoda lenne ha 20 percenként nem táncolnának és énekelnének benne.
(Ugye az megvan, hogy Indiának 1.2 milliárd lakosa van és több filmet csinálnak, mint az egész világ együtt? És ezeket sok sok millióan meg is nézik.) -
#962 Elhiszem....bár tudok nagyon jó ellenpéldát is.. (lásd: Babó) :) -
#961 De mivel ezt egy regényből adaptálták, amit már lefordítottak magyar nyelvre, nem fogják a filmfeldolgozását egy tök más címre fordítani elhiheted. -
#960 Hány esetet is ismerünk, mikor a szinkronizált verzió nem az eredeti címet is kapta?
Úgy 1 és 1000 közt talán? :D
Egy kis emlékeztető :) -
SzinesGeza #959 -
#958 Kétlem, hogy bármilyen vita folyna róla, mivel a könyv címe A beavatott, nyilván a filmnek nem fognak mást adni. -
#957 Utólagosan: a magyar filmcímről még folynak a viták. A két legesélyesebb a Kiválasztott és az "eredeti" a Beavatott.. -
#956 Kate Winslet új sci-fijét jövő márciusban láthatjuk majd.
Chicago pár évvel később...az emberek közösségei öt csoportra vannak felosztva - Békések, Őszinték, Lemondók, Műveltek és a Vakmerők. Beatrice-nek, mint minden 16 éves lánynak ki kell választania egy csoportot akikkel tovább él majd. A szülőföldjéről ezután el kell mennie és szembetalálja magát azzal a ténnyel, hogy a családját soha többé nem láthatja....
Hát..kíváncsian várjuk.
Ja, a címe a Kiválasztott (Divergent) lesz..
-
Inquisitor #955 Thor: The Dark World - Official Trailer HD -
#954 Kicsit csúsznak...augusztus 30.
A film, ami megrezegteti azt a bizonyos lécet :) -
Inquisitor #953 Én magam nem várom, de sokan igen csak és hát ha nem is várom hangulatos kis trailer: RIDDICK
-
#952 augusztusi bemutatók -
én ezt várom a legjobban -
#950 kicsit tágult benne a világ, de 90%-ban ugyanaz, mint az első rész. semmi újítás, semmi. ez így kakaóval elmegy.... -
#949 remélem nem vágták bele a film 90%-át...
-
#948 Nagyon várós!
-
#947 tipikus egyszernézős popcorn movie, reméljük a jobbik fajtából
-
Inquisitor #946 ENDER'S GAME -- Trailer
Add Istenkém, hogy el NE szabják! -
#945 amikor elkezdtem nézni, egyből Hangover jutott eszembe, aztán bumm trancsírozás -
Inquisitor #944 Eli Roth & Nicolás López's AFTERSHOCK - Official Red Band Trailer
Hát izé, biztos jó lesz ... egy abszolút katasztrófa-túlélős film. -
#943 Szerintem rossz helyre kattintottál! -
#942 Mi a kurvaélet van itt, trailer flood???
Ez nem az a topik testvérem, koszonjuk szépen, abba lehet fejezni! -
#941 Bassza meg, hát ez MI?
Oké, itt a rendes trailer, valami hiba volt a Mátrixban :)
Only God Forgives [Red Band Trailer] -
#940 2013 legjobban várt filmje, ami a leginkább esélyes nálam az Év Filmje címre:
-
#939 én csak az első előzetest néztem meg, azóta semmit, max a képek...várom már :D -
Inquisitor #938 Star Trek Into Darkness - Official Trailer #3 (HD)
A trailer nem picit sokkal jobb, mint az előző kettő. A trailer már jó, most a film is lehetne ennyire jó. :D -
Inquisitor #937 ELYSIUM trailer, 720p YouTube -
Inquisitor #936 ELYSIUM - Official Trailer (2013) - Low Quality, spanyol feliratos angol!
Direkt link, ha törölnék.
-
#935 2014 június. Transformers 4 hazai bemutató