1683
Filmek, amiket már nagyon várunk!
  • Inquisitor
    Interstellar Official Trailer 2
  • Inquisitor
    Interstellar Official Trailer 2
  • Inquisitor
    X-Men: Days of Future Past - Official Trailer 2 [HD] | 20th Century FOX
  • zoliii
    Transformers 4 A kihalás kora
  • dante3
  • Jim Morrison
    !!!44
  • Asselm
  • Inquisitor
    Hoppá, nem lehet beágyazni.
    Akkor itt a direkt linkje: Godzilla
  • Inquisitor
    Godzilla
  • precision
    :D :D
  • AniP
    Én a Frontera című filmet várom, Eva Longoria fog benne szerepelni. Nemrég láttam egy filmet, a Hamarosant, amit Media Marktból rendeltem. Tetszett benne Eva játéka ezért várom most az új filmjét! :)
  • Inquisitor
    Paul Walker utolsó filmje ...

Brick Mansions Official Trailer

Igen, ez a B13 jenki remake-je.
  • Inquisitor
    http://twitchfilm.com/2013/12/watch-the-full-indonesian-trailer-for-the-raid-2-now.html
    Raid 2 trailer, első fele lassan csordogáló, de aztán beindul.
  • Inquisitor
    Többen fikázták. Igen, lehet, hogy trailer nincs jól összerakva, de még ebben a formában is volt egy masszív lúdbőrzés tőle nekem. Persze rengeteg jó trailert láttam rossz filmhez és fordítva. De talán nem szabták el nagyon.
  • Jim Morrison
    most nézem másik topikba már linkelték >.< mindegy, szabályszerűen itt a helye :D
  • Jim Morrison
  • Jrex
    Én a Jurassic Park 4. részét várom már nagyon. Úgyhogy ,bár kicsit messze van még, de már létre is hoztam egy eseményt. Arra gondoltam, hogy a fanok, meg akik csak úgy szeretik, összegyűlhetnénk, és elmehetnénk közösen megnézni. Így a megadott helyett,több időpont és helyszín is kialakulna.
    itt lehet csatlakozni
    remélem minél többen leszünk :)
  • precision
    szerintem a közelében sem volt a Tony Jaa filmekhez
    én gyakorlatilag átpörgettem a filmet
  • Inquisitor
    Sok hiányossága volt, de sok olyan elemet tettek bele amit így abban a formában előtte még nem nagyon láthattunk. Ezekkel együtt is még mindig jobb film volt, mint a Tony Jaa filmjei ... meglátjuk tudnak e a színvonalon emelni a következő moziban.
  • LasDen #982
    nekem már az első rész sem tetszett....
  • Inquisitor
    The Raid 2: Berandal - teaser
  • gulyasandras
    A „szivárgás” ellenére sem adja ki korábban a kiadó a The Lone Ranger (2013) c. kavalkádot.

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Hisper
    Hello! Egy kis saját érdekeltségű magyar független filmet ajánlok:

"1942 végén járunk, a keleti fronton, Ukrajnában. Itt szolgál Lombos honvéd, akit hazájához és családjához túláradó hűség köt. Egy adminisztrációs hiba miatt azonban nem tud hazajutni szabadságoláskor. Nagyon elkeseredik, de teljesíti a kötelességét, és ismét fegyvert ragad, és tovább menetel a keleti front poklába. Egy támadás során megsebesül, és egy éjszakát tölt az ellenséges vonalak mögött, egy gödörben rejtőzködve, ahol megismerkedik egy öregemberrel. Az éjszakát átbeszélgetik, és az öreg szavai megingatják Lombos honvéd családjába és hazájába vetett töretlen hitét.
    Hajnalban egy orosz büntetőszázad katonái rájuk bukkannak, és Lombos honvéd fogságba, majd rövid úton az aknákat taposással hatástalanító „Shtrafbat" tagjai, az úgynevezett „taposók" közé kerül...

Főszerepben: Makray Gábor, Bodor Géza, Varga Tamás, Ripli Zsuzsa
    Operatőr: Grátz Márk
    Rendezte: Füle Zoltán
    Producer: Barbalics Péter, Weith Katalin, Füle Zoltán"

Október vége felé lévő megjelenést ígérnek a készítői és szeretnék mozikban is játszani :)
  • Zephyr Retiring
    Szeptember végi mozibemutatók.
    (helyi cikk)
  • lord nihilus
    Ben Affleck lesz az új batman.
  • Zephyr Retiring
    A kamu plakát a videóban volt? Akkor nem figyeltem..
    És mit tudunk a 3. ról? Tényleg 3D-s verzió is lesz?
  • Inquisitor
    Mit Indiában? Ez egy YouTube link, nem? És azzal kezdődik a leírás, hogy kamu trailer. Ezt láttam. A film első része meg 2006-ban szinkronosan kijött DVD-n ... ahhoz nem kell Indiába menni.
  • Zephyr Retiring
    Láttad? Hol? Indiában? :D
  • Inquisitor
    "this is a fake trailer"
    És láttam, még kamu plakátok is vannak.
  • a.carkey
    Nem igaz. Az RA.One tetszett. Mondjuk Shah Rukh Khan nagy kedvencem.
  • a.carkey
    Ha még csak akciódúsabbságról lenne szó! :D
  • Zephyr Retiring
  • Inquisitor
    Azért nem tudtál a Krrish 2-ről, mert sosem volt. :D
    Találtam linket 2011-ben a Krrish 2 IMDB linkre, ami 2012-ben jött volna ki. Az most a Krrish 3-ra mutat. Olyan sokáig készült, hogy átnevezték.
    Az első résznél meg még a Számkivetett is akció dúsabb volt.
  • Zephyr Retiring
    Ez csak azért van, mert van egy egyedi saját ízlésvilágod, amibe a Don belefér a Krrish meg nem. Én ilyen téren befogadóbb vagyok.
    Kevés filmre mondok nemet, és még kevesebb akad ami ne tetszene..
  • a.carkey
    Én szeretem az indiai-maláj vonalat, máig kedvenc a két Don, főleg az első, pedig énekelnek lankadásig, csak a Krrish nem jött be.
  • Zephyr Retiring
    Itt vót mán? :)
  • Zephyr Retiring
    Az első nagyon jó kis film volt. Csak nekünk, a hollywoodi filmekhez szokott lelkivilágunknak egy kicsit sok :) Ennek ellenére nekem nagyon tetszett. Másodikról én sem tudtam :) De akkor előkerítem megtekintésre...aztán jöhet a harmadik is :P
  • a.carkey
    Három! OMG, az első is nehezen nézhető (nézhetetlen) volt, a másodikról nem is tudtam, de már van harmadik is. Ügyes! :D
  • Inquisitor
    Krrish 3 - Official Theatrical Trailer
    Indiai szuperhősös mozi. :D
    Ezt sem várom, de betettem ide a traileres topikba, hogy ilyet is lássunk.
    A trailerben nincs benne, de indiai filmnél csoda lenne ha 20 percenként nem táncolnának és énekelnének benne.
    (Ugye az megvan, hogy Indiának 1.2 milliárd lakosa van és több filmet csinálnak, mint az egész világ együtt? És ezeket sok sok millióan meg is nézik.)
  • Zephyr Retiring
    Elhiszem....bár tudok nagyon jó ellenpéldát is.. (lásd: Babó) :)