Need for Speed 6: Hot Pursuit 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cypher
Nálam is ok,mégegyszer thx!!!
nyomja vki Xp alatt, mert nálam elég érdekes dolgot csinál.
Install után, gondolom automatán indítaná az exe-t és jön a kedvenc "prg szabálytalan mûveletet..", ami nem is lenne baj mert úgysem az eredti egzével játszanám;-)
De miután felrakom a crackes exe-t, fekete képernyõ😞

cypher
Ok,csekkolom,és MEGATHX mindenkinek.Nna ezt imádom a neten...
rage
Tehát mégegyszer
Uninstall
Reinstall az IMS0-ás seriallal
S csak ez az egy db crackelt exe kell, semmi más.

Nem is baj, hogy ez így lesz, s nem loaderrel, mert majd az esetleges trainerek nem mennének, de így fognak

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ha valaki akar játszani most, az jöjjön a:
ip: 195.38.110.85
ADSL kapcsolat 😊
5player max
max 10óráig
üdv HooDoo
Dynamic
MÛKÖDIK!!!!

Köszi a segítséget de közben leszedetem az ftp-rõl ezt a másik cracket.
Kösz mégegyszer

cypher:
telepítsd te is újra, kérni fogja a végén megint az eredeti cd-t, de le kell szarni, be kell másolni az új crackfixet.
Ja persze a 934-be leírt serial kell hozzá.
rage
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/nfshp2cars/%DAj%20mappa/

Ebben van benne
Szedjétek, míg lehet...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

pár, a bár helyett. bocs.

Az nem gond. vki azt írta, hogy a nfshp2.ori az eredeti exe, csak a másik (a kicsi) indítja, átugorva bár ellenõrzõ bejegyzést.

Na? Multi?

cypher
NEKEM IS,PLÍZ..
cypher
jaja,nálam is ez a gond-ba...a meg...
rage
Így van.
Ott leírtam a méretét
929-es hozzászólás

Kell, vagy nem?

Dynamic
Az elõzõ verzió crackjében, amit a lemezre írtam egy mindössze 9216byteos exe file van egy NfsHP2.ori(3715461byte) kíséretében.

de látom ebben az új crackfixben teljesen más, majdnem 3 megás exe van
Indít vki private game-t?

rage
IMS0-SAVE-YOU0-1HXN

Dynamic
Vagyis a verzió talán ugyanaz, csak a crackfix más.
(34*15mb)
rage
Azért kérdem , hogy áruld már el , hogy az nfshp2.exe nálad mekkora, mert lehet, hogy a törésed rossz.

Ha így van, akkor felteszem valahová ezt
Annyi biztos, hogy újra kell installálnod az IMS0-val kezdõdõ serial-al, s ezt a törést kell esetleg használni

Dynamic
Semmit, egyszerûen megadta magát...
Mos nézem, az ftp-rõl, ahonnan leszedtem egy másik verzió van fennt.Az az IMS0-ás serialos.Lehet, hogy õk is észrevették, hogy valami nem stimmel??
rage
Amúgy hehe, most nézem, a 2 nap egész
pontosan éjjel 1 órakor fog nálam letelni😊

rage
Ez nem shareware, se nem idõlimites.
Elindítottatok rajta valami buherátor progit?
Unlock, trainer, akármi?

NFSHP2.exe 2940928

Dynamic
Nem hiszem, hogy ilyen egyszerû lenne, de megpróbálom.Az idõlimites sharewarek sem a windows óráját figyelik, mert akkor túl könnyû lenne kijátszani.
Dynamic
Na kíváncsi vagyok, hogy kinek fog még holnapra megfeküdni a játék
Iori
ha valakinek nem ment 2 nap múlva akkor állítsátok át a dátumot(visszafele)

I love this game!

Iori
www.extra.hu/djcom

I love this game!

rage
Mondd meg légy szíves az EXE file pontos méretét
Mármint a crackelt-ét persze.

2., kérdés:
Nektek mûködött a car unlocker ?
Nekem nem igazán...

rage
Ezt hogy érted, hogy a crack nem alkalmazható rajta???

cypher
De hagyján,még törölni sem hagyja....
Dynamic
Nekem is a deviances repack...
Mi ez valami 2 napos Shareware, vagy mi az isten???
cypher
neten nem is próbáltam,ezért nem értem...most már telepíteni sem tudom,ill.felmegy,de crack nem alkalmazható rajta....
rage
Immersion verzióm van nekem is, ahhoz való az IMS0-ás serial is.

Nekem immár 3 napja jó😊
De csak private internet game-re mentem, nem is próbáltam publicra menni.
Nehogy letiltson....

rage
Találtam valamit, hátha valakit érdekel

Beállítottam mindent, grafika, részletesség, különbözõ opciók, kmph, visszapillantó bekapcs.
s azonnal elmentem az opciókban a driver profile-hoz.

Itt Update Driver Profile, s most mentette le a beállításokat...végre

cypher
Deviance,IMS0-féle verzsön.....
rage
Melyik verzió, milyen serial-al?

Iori
Iori game be gyertek

I love this game!

Iori
nem jötök multiba?Szerintem a Multi nagyon állat

I love this game!

cypher
nálam is ez a gond..mi ez??
I.C.ram
Sajna nincs multiban rendõr, de ha valahogy megoldjátok, akkor jövök én is zsarunak. 😊
Ams
Kérlek találj ki magadnak vmi más nevet, mert könnyen össze lehet téveszteni. A cseten nem zavar, de itt kérlek ne használd.

Elõre is köszi
Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

CSOCSO
arghh tényleg annál nincs is jobb mikor egymást alázzuk😊)))))))) nem beszélünk meg egy idõpontot és nyomunk egy hatalmas partyt? nah??? én leszek rendõr ha kell😊)))mondjuk be kell rakni hogy kurva sok kõr legyen... és persze zsaruk rogerwilcozzanak😊 nah???ehh 6 rosszfiu 3 rendõr😊
Dynamic
Hát ilyet én még nem láttam!!
Eddig minden gond nélkül tudtam játszani, ma megint akartam de nem engedte, kérte a correct cd-t.Megpróbáltam újratelepíteni szintén a cd-vel volt gondja.Két napig jó volt, most meg nem??Létezik ilyen??
UNREG
ps2-n van! pc-n nincs??
a legkirályabb amikor a player1 a zsaru, a player2 a rosszfiú és mehet a hiríg!! 😊)))

8249-7EE3-84EW-TXGT
Hogyan tudnék multiban autózni? Mert az EA serverekre érdekes módon nem enged fel duplicate cdkey errorral. Van valami site ahol fentvannak IP-k?
Az azért jó mert abban állítólag szar a törés és nem látszanak az ellenfelek...
CSOCSO
báááázzzz😊)))))))))))))))
UNREG
csocso bazze, csak a hot pursut módban van helikopter meg zsaru, a challenge módban nincs!! 😊)))

3P
Nem, az mar nem en voltam 😊))

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

CSOCSO
nah ha valakit idegesít a helikopter akor felteszem vhova az én nfs emet bár a szoksásos repack de vhogy még mindíg kurvára nem találkoztam helikkel!!! engem meg idegesít hogy nincsenek😊)))))))
3P
Na ja, most mar minden ok... Kierti ezt?

3P
Valami nagy GAZ van a SG oldalaival, nem tudom, hogy miert MrEnrich neveben men el amit irtam (talan ez is ugy fog elmenni). En 3P vagyok!!!

Ezuton szeretnem megkovetni MrEnrich-et ez nem az o velemenye volt, csupan a SG megviccelt a bejelntekzesnel. Sorry!!!

Igy ismet leirom, amit gondoltam, bizvan abban, hogy az elozo "alneves" hozzaszolasom moderaljak....

Osszesegeben nekem tetszik a NFS6. Tudomasul kell venni, hogy az NFS mindig is arcade volt, es igy ez alol a 6 sem kivetel...
Teny hogy az 5-nek jobban testszett az iranyitasa, de ez van.

Ami kevesbe tetszik:
- muszer fal hianya
- nincs "egyenisege" a palyaknak, tul egyhanguak.
Pallyatervezeben eddig mindig remekeltek az EA-s fiuk, de most tul sok a hasonlo palya, sot tobb palyaszakaszt felhasznaltak kulonbozo palyaknal 😞
- A menu rendszere eleg gazos lett 😞

Elonyeit nem sorolom, hiszen azt mindenki lathatja.

En autos jatekkal nem a menurendszereert szoktam jatszani, igy azon tul tudok lepni. Iranyitasa meg nekem tetszik, ha elfogadom hogy acade - mint mar irtam is -, es csak pozitivum, hogy billentyurol is remekul iranyithato, ugyanis nem mindenki szeret kormannyal nyomulni. Nekem is van, de rohadtul utba szokott lenni, amikor nem jatszom (ez a donto tobbseg), es csak 1-1 jatekert odarakni, osszedugni rohadtul maceras, tehat csak orulni tudok, ha egy jatek billentyurol is tokeletesen iranyithato. Ez van, nekem ez a meglatasom.
Akik az """"elethu""" iranyitasra vagynak, ok is meg talaljak a jatekpiacon a szamitasukat, ez a jatek viszont az arcade stilust kedveloknek kinal tobb "jatekelmenyt".
Tehat osszessegeben 1 negativum maradt, amin meg en is nehezen tudok tullepni, az a palyak egyhangu tervezese, szep is, csicsas is, de hianyzik beloluk valami...
Valami ami egyedive teszi oket, amitol a palya minden masiktol elter, valami, amitol a jatekos megkedveli.
Eloszor az NFS6-ban sem tunt fel ez, hiszen kezdetben 2 palya elerheto csak, de szep lassan, ahogy unlockoltam a palyakat mar nem volt ketseg afelol, hogy siralmasan hasonlo a palyak tobbsege. Ezert kar volt, nagyon nagy kar volt. Velemenyem szerint tobbek kozott a ragyogo palyatervezes emelte ki az NFS sorozatot a tucatjatekok kozul, termeszetesen sok mas is, de a palyak igenis meghatarozoak.
Sajnos ezen meg patch sem segithet, a fantazia olyan dolog, hogy vagy van, vagy nincs a tisztelt jatekkeszito urnak/holgynek. Nem igazan ertem meg, hogy hova tunt az a szellemesseg, ami korabban a NFS palyait femjelezte...

Na mindegy megprobalok tullepni rajta - bar nem valoszinu, hogy sikerulni fog - es megyek meg 1-2 kort a kedvenc sportkocsimmal "Valahol Europaban"...

Udv:
3P