3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
Wajk #1649 Tudom, hogy nem teljesen idevaló ezért elnézést, csak sürgős lenne :)
Akarok venni egy kormányt. Nem akarok sokat rákölteni max. 20e-t. Most van akcióban egy "Logitech Wingman FormulaForce GP kormány +pedál" 17.5e-ért. Érdemes megvenni? Jó-e? Esetleg van-e valakinek? Vagy ebben az árban van -e jobb. :) Előreiskösszésbocshogyideírtam! -
Wajk #1648 tudom, csak volt már rá példa hogy valamit lecsesztem és valaki elértette. Inkább lefixáltam. :) -
#1646 nem letölteni..adják a kormányhoz.. aztán egyszer egy embert akinek megvolt megkértem hogy küldje át... amugy nekem is annyi hogy visszaáll középre..a mugy néha rezeg.. de nagyon szarul -
GeeKay #1645 honnan lehet ezt letölteni???
én eddig nem találtam ilyet, azért a beépített van.
amúgy a ff ebben a játékban kimerül annyiból, hogy visszaáll a kormány középre... -
#1644 sajna nemtok menni mert töltök:( -
#1643 jo neked:( nekem nem USb és szvsz szar a csatlakozo azért szar a pedál:(( amugy miért beépített driverral nyomod???? USB hez van jo driver amit elfogad az XP..tudom mert probáltam ehhez de nemjo:) mármint a gameportos hoz nemjo:) de nem is kell rajta csodálkozni:) amugy szvsz nagon szar az FF az NFS/ ban.. nyomom egy kövéret és a motortol sem rezeg a kormány... pedig milyen cool volt az nfs5 ben:) -
#1642 Mivel senki nem jön ezért délbe újraindítom a szervert! Aki tud jöjjön! Kiváncsi vagyok milyen lesz e ping, mert fősuliról nyomom, és elég széles a sávszélesség, tehát elv. fassza lesz! -
GeeKay #1641 usb-s
amúgy xp van fent, ide meg csak a ratyi beépített driver van -
#1640 artghh bocs most nemtok menni... de talán egy kicsit késöbb -
#1639 USB-d? van ha nem akkor monddd hogy neked müxenek jol a pedáljaid? milyen drivered van fent? emailben pls.. -
#1638 Gyertek ide! Csinálok szervert! Bár még csak most csinálok ebben először lehet hogy lesznek hibák, de majd szóljatok!
IP: 193.225.186.76 -
#1637 thx -
#1636 Lassan lekerül ez a fórum a főoldalról! -
#1635 a PCs szerintem is szar.
-
GeeKay #1634 hát nálam nem jött be
úgyanúgy nincs semmilyen effekt
/MS Sidewinder Force Feedback/ -
#1633 PS2re g*cijo lett. Nincs is nala jobb. gyonyoru gyors es rendesen elter a szar port PC Xbox GCs valtozattol. -
GeeKay #1632 csak a kötöjeleket vedd ki -
GeeKay #1631 ha már telepítetted, és meg akarod változtatni a kódot, akkor a registryben:
HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronic Arts/EA Games/Need For Speed Hot Pursuit 2/ergc
G.Joe meg már írt egy pár kódot -
#1630 hi all!
gondoltam érdekel:
NFS 6: Force Feedback Solutions Thursday, 31.10.2002
Unfortunately Need for Speed Hot Pursuit 2 has problems with some force feedback wheels. Some users posted fixes in the official Electronic Arts baords, and our affiliate NFSCheats listed them
itt a link ahol ez le van írva és további linkeket találtok kormány tipus szerint:
http://www.nfs-planet.de/index2.php?lang=eng#982
-
#1629 ezek közül használd valamelyiket:
CM7P-22Q4-UH74-7MHT
K4LV-PRTA-5FLA-YZXT
JMY9-VNGM-24YM-KXWP
6E9L-RPJC-UF9C-4W7G
6DUT-JFT9-26U9-FBHH
P99K-TTJ7-FG97-43RA
GTTA-XN69-WFT9-KWRV
LCA7-GDW3-MEA3-Z5FX
UP5Q-85DJ-UE5J-SVFA
36TF-AS72-96T2-2FXG
4N48-6R4Q-2C4Q-ZEHM
FMJN-BB6J-AVJJ-8PQJ
MBMY-GXLS-J4MS-23G9
3NH6-BLF8-PFH8-DTY3
CQ7B-57E5-5Q75-XXW3
PEJ5-NT87-K8J7-BJZB
KLNM-VRT3-SWN3-WYFY
BLYF-GWKJ-JRYJ-PDZE
MKKM-4DTW-9SKW-ZUXK
MYMF-CDG6-V5M6-F7WZ
NL5U-BGHT-SE5T-NSRJ
6ALM-F6TW-U8LW-ZEXK -
#1627 im tryin' ott leni -
#1626 Na akkor Hétfő este 1/2 10 legyen mindenki ott készen a bajnoki futamra !!!
-
#1625 nem én találtam ki a kamera hack nevet... meglesheted a link alatt is.. -
Wajk #1624 Ha esetleg mondtok, hogy hova kell be állítok egy kamera"hack"et :) csakhogy nehogy azt higyjétek, hogy csak dumálok.. :) -
Wajk #1623 ez nagy hack mondhatom. Semmi extra. Mármint nem téged minősítelek CSOCSO, csak ezt pár perc alatt mindenki megcsinálhatja az .ini-ben. Én inkább azt várom, hogy visszajátszásban legyenek szuper kamerabeállások. -
Xboxman #1622 Kimélj meg minket az értelmes beszólásaidtól ha lehet! -
#1621 toolsban megtaláljátok..szvsz a második cam jobb!
http://www.nd4spdworld.com/ -
Lantee #1620 Szerintem lesz hely mindegyiknek!! :) -
#1619 nah jön pár nagyobbacska képecske...van kétféle camera nézet.ini.. melyik kell nektek?
CameraHack V1:
+az orr nézet
cameraHack V2:
+ az orr nézet
nah melyiket tegyen a netre? -
#1618 veled meg mivan ember? szerinted én rád gondoltam? elöbb erőszakoltam volna meg egy hullát minthogy téged elhívjalak vhova gamezni, -
#1616 Tegnap azért hiányoztunk sokan, mert dead day volt és ez sokaknak családi elfoglaltságot jelent és hidd el erről mi se tehetünk...
Úgyhogy álljlebobi! :) -
#1615 Előbb döglik meg csocso, minthogy én vele játszak -
adamadam #1613 ha multiplayerban akarok játszani állandóan lefagy. ez miért lehet? -
adamadam #1612 GeeKay: kösz megvan(így már értem) -
#1610 cool volt:) -
#1609 Most meg noninnyo hiányzott a 2.csoportból . Bazz.
Szombat , vasárnap meg én nem leszek :(
Marad hétfő !!
Addig próbáljon meg noninnyo,csocso,Mighty szabad lenni .
Időpont Hétfő : 21.30h ( addig csak ideértek majd ) -
Xboxman #1608 Ez nagyon kirr volt:) -
#1606 NFS BAJNOKSÁG RÉSZTVEVŐI!!! IDE JERTEK AZONNAL:!!!
62.201.124.42!!!!!!!
-
Xboxman #1605 Ahh mulizni akarok -
#1604 nah almák..itt leszek olyan 19:30 ra..azhem 19 kor van a gyülezekő de bocs..na nembaj ugysem első csopiban vagyok.. hanem másodikban... nah bye all!