Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas lehetoseg?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Qrva jól fut a progi, csak a kameraváltásnál retesszel hazavágja a gépemet! :-(
Mi lehet a gond? (P41.6, SiluroGF3Ti200, Gatyesz2000)
5player férõhely.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

`Take a look to the sky just before you die`

195.38.115.235 -re
HooDoo
törik ez...

En nem voltam sohasem egy nagy autoverseny-jatek rajongo, de most ramjott, ezt lehuztam es etccik. Szoval, ha egy kezdot befogadsz(befogadtok), en este nagyon szivesen nyomnam multiban. Ha megy a dolog, akkor kuldj nekem infot (idopont, beallitasok) errol, mert meg sosem nyomtam multiban gamet, de ideje lenne. Kabelnet van.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Más. Hogy a frászba kell berakni a kedvencekbe a fórumot ? Egyszerûen nem találok olyan linket, csak olyan, ami töröl.

Nektek is virus-os a deviance hp2?
gyertek multizni!!!!!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
talán mondok lelõhelyet
Amik viszont nagyon rosszul estek:
Nincs idõjárás gyakorlatilag.
Nincsenek saját tuningok.
Nincs saját kocsifestés, saját rendszám.
Nincsenek éjjeli menetek....
Szal játszani kell vele amig élvezetes aztán gyorsan eltûnik a feledésbe.
Igazán kár érte mert jó lehetett volna.

Az új crack viszont megoldotta
Az unlockerre már nincs szükség, az a profile bõven tökéletes, az legalább a pályákat is megadja
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A car unlocker pedig csak azon a verzion mukodik amelyik felrakja a teljes jatekot a vinyora, (550 megat kb) ami 40megat rak fel azon nem tud mukodni mivel nem masolja fel a fileokat amiket modosit. (errol a patchrol beszelek: ftp://nfscars:[email protected]:21)
Meg tudja nekem valaki mondani hogy honnan tudok hozzá serialt szerezni?
Az NFS a save file-t a My documents , vagy a Dokumentumok könyvtárban tartja, oda kell ezt bemásolni, majd a játék elején ezt a profilt választani.
Power of RA
Felteszem ugyanoda,ahová a cracket is
Ha valaki csak szeretne mindent kipróbálni, hát rajta. Persze, az igazi az lenne, ha megnyernétek a pályákat...
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/nfshp2cars/%DAj%20mappa/
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10