3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
LeoN #1562 -
Wajk #1561 a név ritka, viszont a barom sok
Szóval ettől még nem lesz több Wajk.
Ez olyan mintha "_LeoN"-al írna valaki egy hüjeséget. Attól még nem LeoN. Nem? de! -
LeoN #1560 és még nemrég mondtad vlahol hogy a wajk név milyen ritka, neked nincs olyan problémád, hogy valaki használja ugyan azt a nicket :))))) -
Wajk #1559 Na mostmár valószínűleg nem irkálnak a nevemben ugyanis "Wajk" a nevem a többi wajknak ne higyetek.
Így legalább már tudok smillykat berakni. -
#1556 Fenn van az oldalon a végleges Bajnoki szabályzat !
N4S
-
#1553 Köszönöm!!! Megtörtént!:) -
#1552 :) -
#1551 kérdés... mé vagyunk külön? és mé van a nevünk mellett az a jel?:) -
#1550 nincs -
#1549 van belső nézet (kormánnyal, műszerfallal)? Ha nincs, ki se írom....izé meg se veszem. :P -
#1546 Köszönöm! Megszereztem! Már csak egy kérdésem lenne, hogy hol tudom átírni? Vagy uninstall-install??:(((( -
#1544 Hi All!
Nekem egyenlőre még nem a "gyári" verzió van...
Mivel itthon még sehol nem láttam!:(
A kérdésem csak az lenne, hogy full gammával (ámde crackelt) tudok a neten játszani? Mert tegnap 2 órát sz@rakodtunk oda vissza és se IP se Dedicált szerveren nem jött össze!:(
Gondolom valamit mi bénázunk de legyen kedve valaki árulja el mi a gondom!:))
-
#1542 Csocso jól csináltad !! # n4s csatin olvastam a jelentkezésed, ma délután benn leszel a kalapban :)
Sorsolás este 19h-kor , a fent említett csatin lehet nyomonkövetni az izgalmakat!
I.NFS bajnokság indulói tehát :
radeeR,HooDoo,Mighty,GyureX,AjjleBoBBi,Noninnyo,
gyraph,csocso
Aki lekéste semmi gond lehet jelentkezni a következőre mert ezt pár nap alatt kipörgetjük, és utána lehet más rendszer lessz!
-
#1541 hol lehet jelentkezni miket kő csinálni?:) ARGHH jelentkezem!!!! -
LeoN #1540 lol . Jó kis mezőny!! Izgalmas game-ek lesznek! ;) -
#1539 Utolsó ember! Már csak egy hely kiadó az NFS Bajnoksághoz !
# n4s
-
#1538 pff most vagy a game szarul van megírva vagy a gépem szar rányomok a play ra és baszik mozdulni a gammára -
#1537 nyah itt a szerver mostmán jertek:
62.201.124.42 -
#1534 nem gamezunk akkor? -
#1530 Még 2 hely kiadó az I.Magyar NFS:HP2 bajnoksághoz.
6-an vagyunk : radeeR,HooDoo,Mighty,GyureX,Ajjle BoBBi,Noninnyo .
Aki még indulni akar az gyorsan tegye meg mert holnap már valószínű sorsolűás!
Jelentkeyni itt lehet >
IRC : # n4s
-
#1528 nincsenek :( ilyen szar force feedback támogatást el se tudtam volna képzelni -
#1527 huhhh késtem ugy 70 percet:)))))))))))nah valaki? min 3 an legyünk... de inkább 4.. -
#1526 Mondjuk ami bosszant, hogyha az EA már a F1 2002-ben tökéletesen megoldotta a FFB-es kormány Force effektjeit, itt miért nem. A kormányzás mondjuk nagyon cool, de totál semmilyen rázást, vagy ütközést nem érzékeltem. Microsoft Sidewinder FFB kormányom van, más kormánynál vannak normális effektek? -
#1525 Sikerült kameranézetet váltanod, vagy progi? -
#1524 A ccd = clone cd, úgyhogy próbáld azzal.... -
#1523 dAemon toolz , winiso -
#1521 2-3 -
#1520 ha van hely én megyek! 20 ig ráérek mert utánna WARunk van. -
#1519 én cisnálok szervert.. Cable val.. 5 öt simán tudok vinni csak gyüljünk össze... mindenki nézzen ide vissza 19:10 ig..addig csak összegyülünk 3-4 en -
Borg #1518 ADSL vajh hány usert bir el, ha csinálnék szervert? -
#1517 na gammázunk? -
#1513 Mennyi ideig tart ez a bajnokság, milyen napszakban vannak versenyek? -
#1511 nekem is így van, nem tudom, hogy miért.
De a nevükben is van különbség!
Amelyik duplába kerül, az elé oda van írva, hogy "NFS". Pl. BMW M5 és NFS BMW M5. -
#1509 NFS:HP2 Bajnoksag -
#1508 Hey !!
Ennél azért ( 3 fő ) több embert érdekeljen már a bajnoki!
IRC : # n4s
a href="http://n4s.freeweb.hu" target="_blank">NFS:HP2 Bajnokság -
Z-ulu #1507 Koszi LeoN!
A franc egye meg... En meg mar elkotltottem szinte az osszes pontomat a tuningolatlan verdakra :(
Na mindegy, igy jar aki elobb cslekszik aztan kerdez.... :) -
LeoN #1505 töccsd le az iso-t -
LeoN #1504 azok a tuningol változatok. A külsejük is más. pl felnik -
LeoN #1503 Porsche unleashed az. amúgy porsche unleashed = porsche 2000 . amerikában ez, európában az a neve.... -
Z-ulu #1502 Most tuti en vagyok egy bena, de nem ertem, hogy miert van a kocsiknal (ahol unlockolni kell). minden auto 2x meg.
Az elso sorozatban az osszes autot mar unlockoltam, de amikor masodik korben ismet bekjon az osszes auto, akkor azok lockolva maradnak.
Mi a kulonbseg az elso sorozat es 2. sorozat autoi kozott, nevukben latszolag nincs kulonbseg, csupan az arukban. A 2. sorozatban dupla annyiba kerul minden verda, mint az elsoben...