3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • LeoN
  • Wajk
    a név ritka, viszont a barom sok
    Szóval ettől még nem lesz több Wajk.

Ez olyan mintha "_LeoN"-al írna valaki egy hüjeséget. Attól még nem LeoN. Nem? de!
  • LeoN
    és még nemrég mondtad vlahol hogy a wajk név milyen ritka, neked nincs olyan problémád, hogy valaki használja ugyan azt a nicket :)))))
  • Wajk
    Na mostmár valószínűleg nem irkálnak a nevemben ugyanis "Wajk" a nevem a többi wajknak ne higyetek.

Így legalább már tudok smillykat berakni.
  • radeer
    Fenn van az oldalon a végleges Bajnoki szabályzat !
    N4S
  • Crem
    Köszönöm!!! Megtörtént!:)
  • CSOCSO
    :)
  • CSOCSO
    kérdés... mé vagyunk külön? és mé van a nevünk mellett az a jel?:)
  • radeer
    nincs
  • Goodwill
    van belső nézet (kormánnyal, műszerfallal)? Ha nincs, ki se írom....izé meg se veszem. :P
  • Crem
    Köszönöm! Megszereztem! Már csak egy kérdésem lenne, hogy hol tudom átírni? Vagy uninstall-install??:((((
  • Crem
    Hi All!

Nekem egyenlőre még nem a "gyári" verzió van...
    Mivel itthon még sehol nem láttam!:(
    A kérdésem csak az lenne, hogy full gammával (ámde crackelt) tudok a neten játszani? Mert tegnap 2 órát sz@rakodtunk oda vissza és se IP se Dedicált szerveren nem jött össze!:(
    Gondolom valamit mi bénázunk de legyen kedve valaki árulja el mi a gondom!:))

• radeer
    Csocso jól csináltad !! # n4s csatin olvastam a jelentkezésed, ma délután benn leszel a kalapban :)
    Sorsolás este 19h-kor , a fent említett csatin lehet nyomonkövetni az izgalmakat!

I.NFS bajnokság indulói tehát :

radeeR,HooDoo,Mighty,GyureX,AjjleBoBBi,Noninnyo,
    gyraph,csocso

Aki lekéste semmi gond lehet jelentkezni a következőre mert ezt pár nap alatt kipörgetjük, és utána lehet más rendszer lessz!

• CSOCSO
    hol lehet jelentkezni miket kő csinálni?:) ARGHH jelentkezem!!!!
  • LeoN
    lol . Jó kis mezőny!! Izgalmas game-ek lesznek! ;)
  • radeer
    Utolsó ember! Már csak egy hely kiadó az NFS Bajnoksághoz !
    # n4s
  • CSOCSO
    pff most vagy a game szarul van megírva vagy a gépem szar rányomok a play ra és baszik mozdulni a gammára
  • CSOCSO
    nyah itt a szerver mostmán jertek:
    62.201.124.42
  • CSOCSO
    nem gamezunk akkor?
  • radeer
    Még 2 hely kiadó az I.Magyar NFS:HP2 bajnoksághoz.
    6-an vagyunk : radeeR,HooDoo,Mighty,GyureX,Ajjle BoBBi,Noninnyo .
    Aki még indulni akar az gyorsan tegye meg mert holnap már valószínű sorsolűás!

Jelentkeyni itt lehet >
    IRC : # n4s

• G. Joe
    nincsenek :( ilyen szar force feedback támogatást el se tudtam volna képzelni
  • CSOCSO
    huhhh késtem ugy 70 percet:)))))))))))nah valaki? min 3 an legyünk... de inkább 4..
  • radeer
    Mondjuk ami bosszant, hogyha az EA már a F1 2002-ben tökéletesen megoldotta a FFB-es kormány Force effektjeit, itt miért nem. A kormányzás mondjuk nagyon cool, de totál semmilyen rázást, vagy ütközést nem érzékeltem. Microsoft Sidewinder FFB kormányom van, más kormánynál vannak normális effektek?
  • Tyll
    Sikerült kameranézetet váltanod, vagy progi?
  • gyraph
    A ccd = clone cd, úgyhogy próbáld azzal....
  • The Garrett
    dAemon toolz , winiso
  • The Garrett
    2-3
  • The Garrett
    ha van hely én megyek! 20 ig ráérek mert utánna WARunk van.
  • CSOCSO
    én cisnálok szervert.. Cable val.. 5 öt simán tudok vinni csak gyüljünk össze... mindenki nézzen ide vissza 19:10 ig..addig csak összegyülünk 3-4 en
  • Borg
    ADSL vajh hány usert bir el, ha csinálnék szervert?
  • CSOCSO
    na gammázunk?
  • CybearBoy
    Mennyi ideig tart ez a bajnokság, milyen napszakban vannak versenyek?
  • Dantor
    nekem is így van, nem tudom, hogy miért.
    De a nevükben is van különbség!

Amelyik duplába kerül, az elé oda van írva, hogy "NFS". Pl. BMW M5 és NFS BMW M5.
  • radeer
    NFS:HP2 Bajnoksag
  • radeer
    Hey !!

Ennél azért ( 3 fő ) több embert érdekeljen már a bajnoki!
    IRC : # n4s

a href="http://n4s.freeweb.hu" target="_blank">NFS:HP2 Bajnokság
  • Z-ulu
    Koszi LeoN!
    A franc egye meg... En meg mar elkotltottem szinte az osszes pontomat a tuningolatlan verdakra :(
    Na mindegy, igy jar aki elobb cslekszik aztan kerdez.... :)
  • LeoN
    töccsd le az iso-t
  • LeoN
    azok a tuningol változatok. A külsejük is más. pl felnik
  • LeoN
    Porsche unleashed az. amúgy porsche unleashed = porsche 2000 . amerikában ez, európában az a neve....
  • Z-ulu
    Most tuti en vagyok egy bena, de nem ertem, hogy miert van a kocsiknal (ahol unlockolni kell). minden auto 2x meg.
    Az elso sorozatban az osszes autot mar unlockoltam, de amikor masodik korben ismet bekjon az osszes auto, akkor azok lockolva maradnak.
    Mi a kulonbseg az elso sorozat es 2. sorozat autoi kozott, nevukben latszolag nincs kulonbseg, csupan az arukban. A 2. sorozatban dupla annyiba kerul minden verda, mint az elsoben...