127
Midtown Madness 3
-
#87 csácsáá!Semmi hir PC re? -
#86 vagyis??? mert az is sokat fog késni???
3. részkijön! -
#85 szvsz ez annyira lesz pc-re, mint a burnout sorozat. -
#84 Én már letettem róla féléve. -
#83 Nekem is egyik kedvencem a játék, nem is tudtam hogy megjelenik PC-re. De ha szerinted csak "már" programozzák akkor nem fog augusztus végére megjelenni! -
kukorica #82 Szia. Kukorica vagyok.
Szeretném kérdezni, hogy mikor lesz Midtown Madness 3 PC-re? Azt mondták hogy már Augusztus végére jön!
Már szerintem programozzák Pc-re, és tudom hogy Xp-n lesz futtatható. Ezeket USÁBAN csinálják. Én az MM1, és az MM2 nagyon tetszett
Midtown Madness 3 -
#81 azért ez nagyon brutkó -
zoszt #80 festések -
zoszt #79 Neked megvan ez a program?Mert itt az áll, hogy lehet saját festést belerakni.Hogy hogyan arra nem jöttem még rá.
MM2 Car Skin Changer
URL=http://www.hqtm-team.gamehorizons.net/english/dodatki.php?strWhich=ikarus]Ők csináltak egy-két plusz festést. -
#78 Nem lehet. Nekem megvan a nem csuklós változat, én is "át akartam festeni" Mátra volánra, de nem sikerült, mert lekódolták a dolgokat. Ezért reménykedtem, hogy a team tagja vagy, mert megadtad volna a kódot. -
zoszt #77 Én legfeljebb csak szeretnék ehhez a Teamhez tartozni.De BKV-s és Volánbuszos festést jó lenne majd hozzá készíteni. -
zoszt #76 ITT KÉSZÜL!!! -
#75 Te a TEAM-hez tartozol akik ezeket készítik? Hol ez a csuklós? KELL!KELL!KELL! -
Skyline #74 Grafikára igazából eddigsem vlt panasz,inkább a szánalmasan gyenge MI és az irányításra volt panasz:) -
zoszt #73 bocsi
-
zoszt #72 Ide is berakom,ez is készül!(MM2-höz)
-
#71 Nade gyerekek...nyugika...:)))))) -
mentos-boy #70 Kedves 12346!
Értékes soraidat olvasva rá kellett döbbennem, hogy utolsó két sora a #67-es hozzászólásodnak, bár fikának szántad, de mégis csupa olyan dolgokat tartalmaz, melyeket már tudhattál a #65-ös hozzászólásomból, vagy csak szimplán nekem, úgyis mint témaindítónak teljesentöktermészetes hogy tudom a játékról!
És egyébként is a remény hal meg utoljára! -
#69 hát lehet. sajna én nem láttam ilyet, hogy lenne pc-re vmikor. neked legyen igazad! még mindig jobb 1-1,5 év múlva tologatni, mint soha. hiába árkád meg mit tom én, az 1.-vel nagyon sokat játszottunk. -
#68 A MM3-at a hsw oldalon valamikor úgy irták, hogy meg fog jelenni PC-re is (ezt akkor a microsoft hivatalosan nyilatkozta). Azonkívül a köcsög Microsoftnak ugye az az érdeke, hogy minél többen vegyék a boxot, ezért amit tud, csak arra dob ki. Aztán majd 1-1,5 év mulva, kidobják PC-re is. (lsd: HALO) -
#67 amiről tok működő emu, az a xeon és csak az ntsc halo megy rajta. az meg a legkevésbé sem mozgat. lehet, hogy azóta bűvült a kínálat némileg, de nem hinném.
mentos te mit akarsz má? rájöhettél volna, hogy CSAK boxra van. és arra is milyen rég megjelent. ha lennes pc verzsün, már rég kint lenne az is. mondjuk ez is 2 perc lenne, hogy utána less -
mentos-boy #66 Az ezen link alatt található oldalt, igazán lefordíthatná, nekem valaki, aki németes, de minimum a Pc-re vonatkozó részeket! :)
Köszke!
http://mm2.gamigo.de/mm3_review.php -
mentos-boy #65 #56:
Azt tudom, hogy box-ra megjelent, de az kit zaklat fel!
A PC-s megjelenés érdekel!
más:
nekem 3 féle emulátorom is van, de csak a Dakar Rally 2-t próbáltam még velük, de az egyikkel sem ment! :(
én is letöltöttem a MM3-at, igaz máshonnan!
de a szétdarabolt fileokból(*.rar) nem hajlandó rendesen összerakni az imige filet, szal az sajna egyaltalán nem működik! :( -
#64 Nekem, van xbox emulátorom, de asszem, csak 1-2 játékra lett kitalálva. Persze, játék az nincs, úgyhogy, lehet, nem is működik -
#63 box emu sem létezik. azé van, mert egyszer csak lesz lehetőségem kipróbálni -
#62 De akkor minek? Talán van emulátorod? Bár gondolom, PC-n nem lehet életre hívni -
#61 ja és dc-ről van.. -
#60 attól hogy nincs boxom, még meglehet -
#59 Mármin a MM3 van meg? Ha nincs xbox-od, akkor hogy? -
#58 ja -
#57 hali.az ikarus busz is letölthető?mm2-be való? -
#56 ez már naggyon naggyon rég megjelent mentos. nekem is megvan, csak nem volt alkalmam tolni még. nem véletlenül jelent csak meg boxra:/ vki írta, hogy 60ért lehet kapni boxot + ratyi halot és mm3-at hozzá. de ettől függetlenül nem lesz nekem mostanában box..:) -
mentos-boy #55 Halihó!
Örülök, hogy tegnap, végre egy kicsit megindult az élet itt!
Nem tudtok valamit a megjelenés lehetséges dátumáról?
Ezt a buszos mókát honnan lehet megszerezni? :) -
#54 Király képek!!!!!!!!! -
#53 Kár ezen vitázni. Ha portolnák a MM3-at PC-re, biztos elféne a polcon a DRIV3R melett... Szerintem a grafikára már nem lehet panasz.
-
Skyline #52 Ki mondta hogy valósághű? Arcade játéknak készült az is.
-
#51 Na mer az NFSU akkora nagy játék az valósághű nem törik a kocsi!!!!!! LOL -
zoszt #50 Hát ez nagyon tetszik.Kár, hogy nincs meg a játék nekem. -
Skyline #49 Naja midtown szép lett de még kevesebb köze lesz a valósághoz mint az nfs sorozatnak..:)))
Driver 3 mellett labdába sem rúghat ha ugyanaz a borzadályos fizika/irányítás/mesterséges ic megmaradt amit az első két részben láthattunk... -
#48 Remélem lesz PC-re mert szeretem a Midtown Madness gamet!!