MidtownMadness3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem sem megy GeForce3-on sem az 1 sem a 2.
ill. megy, de szörnyen néz ki(szarul rendezi a poligonokat)
Ha tudnék, raknék be párat érdemes megnézni. Tiszta fless:)

De viszont el lehet benne szórakozni egy repülõ Delörean-nal, és máris van pár óra szórakozás.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Kilgore_Trouth
Hat igen....nem akarom fikazni a Midtown Madness-t, de megis muszaly lesz, mert nem birom visszafogni magam...
Bevallom en meg eddig nem probaltim ki ezt a jatekot.
Most volt 1 kis szabadidom, es mondom, akkor nezzuk felrakom....
Legyek oszinte? Minden Microsoft-os elfogultsag nelkul?
Ez a jatek egy hatalmas nagy kalap szar...
Hogy miert?
1. undorito (jelen esetben egyszeruen hanyas) grafika
2. a realisztikus vezetgetest olyan durva szinten mellozi, hogy a c64-re irodott forma1 is jobb volt....kedvenc resz volt, az amikor 200-al szaguldva a autok, esetleg buszok szepen sorba pattogtak le a kiskocsimrol...fortelmes....

1 szo mint 100: 20 percet toltott a progi a gepemen....nyugodjon bekeben....meg az is aki kiadni engedett egy szegyenletes marhasagot.....

[Walaki]D`Lair
Nekem tökmindegy. Geforcon nem fut :DDDDD Egy hete még játszottam a 2-vel Radeonon , most meg ez van... :DD

nVidia:

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Egy rossz hír: úgy néz ki csak X-Box-ra adják ki a MidtownMadness3-at.

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Új, fantasztikus XBox-os képek a http://formula1.jatekok.hu/jatekhirek.shtml -en!!!

K.András
Ezt nem kellett volna irnod, hát hol van mm1 egy szimulátorhoz?A béka segge alatt...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ez egy eléggé durva kifejezés, a MM1 elég szutyok ForceFeedback-kel.
egy bizonyos szögig nehezen fordul a kormány, de a kocsi még nem fordul, aztán mikor azon a szögön erőből túltekered a kormányt, akkor meg hirtelen az autó elkezd körbe-körbe (a saját "farkát" kergetve)rohangálni.
De lehet, hogy valami beállítással egész elviselhetővé lehet ezt tenni.
De lehet hogy ez a szutyok irányítás a MM2-ben van?!

Andris: én is nagyon várom a WSC-t bár most jelenik meg egy butított fizikás változata, de az még nem az igazi.
Még valami: egy repülő Delorean-nel, ami full jól néz ki, belsőnézet, jól, alaposan kidolgozott külső, hatalmas élmény játszani.
Vagy említhetném a MM1-et, ahhoz van egy fulltáp Szupercsapat(THE A-TEAM) furgonom, nagyszerű irányítással.

"szerintem semmit nem ér 709 darab auto ha mindegyik ugyanugy viselkedik..."
Na ez az ami egy hatalmas tévedés!
teljesen másképp viselkedik mindegyik autó(legalább is az eredetiek közül, a + kocsikból nem mindegyik természetesen)

K.András
Ezek arcade játékok és azokat nem nagyon birom...
Nagyon várom a World Sports Car-t az lesz az igazi majd meglátod...

K.András
A grafika az ma már szerintem alap kérdés.
Azért játszani egy játékal mert 709 darab autot lehet hozzá letölteni szerintem hülyeség, bár te tudod de szerintem semmit nem ér 709 darab auto ha mindegyik ugyanugy viselkedik...
Ott van az STCC2-ö na abban mindegyik auto másként viselkedik, és ezt a force feedback-es kormányodon érzed is...

hat tenyleg nagyon fos volt az 1 meg 2 . Nagyon elcsesztek.......... de nem csodalkozom hisz MICROSOFT. ENNYI! a 3-tol meg nem varok semmit es en se bannam ha nem csinalnanak 3. reszt.
Kedves András! Én sem azért játszom az MM1-2-vel mert olyan tuti a grafikája.
Ha ellátogatsz az előbb említett címre találsz ott durván 709 db autót a MM2-höz.
Hát példul ezért játszom vele.

Én a következő címen láttam képeket + infokat:
mm2.gamigo.de

képeket találhatsz az Xboxaddict.com oldalon például
"Midtown Madness 3 will be an XBOX exclusive title" as it was expected
CaviaR
Ilyen tömeges hozzászólás és vélemény nyílvánítás után tényleg érdekelne a game. Akár pár képecske is megteszi.
Mentos-boy hol láttál képeket róla?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

K.András
Öszinte leszek, az elözö két rész alapján én azt sem bánom ha semmilyenre nem csinálnak...
Nem azt mondod nagyon tuti az ötlet, de a megvalositás az nagyon szar!!!Szivesen játszanék egy olyan játékal ahol a legjobb utcai autokal lehetne nyomulni városban, (na nem ilyen grafikával) mondjuk rendörök elöl na az volna az igazi...

Üdv mindenkinek!
Néztem képeket a játékról, aztán láttam hogy még nincs ilyen topic, ugyhogy csináltam.
Bármilyen információt, vagy a játékkal kapcsolatos oldal címét szívesen fogadom.
És imádkozom, nehogy csak X-box-ra csinálják!

← ElőzőOldal 3 / 3