127
Midtown Madness 3
  • gumikacsa
    Mármint itt:
  • gumikacsa
    Azért ez poén. Az elején fikázzátok a játékot, hogy milyen szar, majd valaki felhozza a NFS6-ot. Tény, hogy a grafika szép, de se az irányításnak, sem a fizikának semmi köze a valósághoz. Az MM3 viszont már szép lett volna, aki látta a képeket, annak biztos tetszett.
    Itt egy kép a MM2 letölthető autói közül egyről:
  • KM
    Pedig jókat lehetett vele szórakozni...
  • Skynet
    A legjobb effekt a busznak nekimenés busz pattogás a forgalmi dugóban álló kocsikon...Hja meg piroslámpánál állás,és hirtelen hátulól puff nekünkjönnek..
    Meg elindul a marhája zöldlámpánál és olyan ívben fodulna hogy nem fér el a piroslámpánál állótól ezért egy forgalmi káosz keletkezik...
    nagy szar volt az M.I.... Nemtom mit szeretnek egyesek ebben a játékban,nállam kb két háromszor volt fent amikor nem voltak városi játékok de max mindig 1 órát aztán uninstall...
    Midtown sorozatokat már az ősrégi Driver is rongyosra alázata MI-ben is és irányításban is...
    A grafikáról nemis beszélve..
  • Skynet
    Nahja...
    Az irányítás megmarad a régi ultraszarnak,a mesterséges intelligencia meg az egyik legbutábbnak városi játékok közt..:)
    Volt olyan városi játék aminek olyan idióta,bárgyú MI-je volt mint a Midtown sorozatban?
  • Alexease
    Ez lesz PC-re?!!? Ugy tudtam nem. De a kepek alapjan poen lesz. Busszal atugrani torony hazat... Minnel magasabb a verzioszam, annal messzebb es magasabra ugratnak az autok:DDD
  • Cobra11
    Jól oldották meg? Evvel azért vitatkoznék. A közlekedő autók egymáshoz képest tényleg jól viselkednek, de ha megállok a lámpánál akkor mintha nem is látna belémrohan és evvel óriási dugót tudtam csinálni mivel következő autó meg abba rohant bele ami meg belém. Szal ez sem volt annyira jó. Driverben szvsz sokkal jobb volt az AI.
  • M@TriX
    Én speciel azért fogom megnézni a játékot, mert a Midtown Madness 1 volt az első amiben jól oldották meg a mesterséges intelligenciát(lámpák, stb.) és jól is nézett ki. És a belső nézet is nagyon király!! :)
  • mentos-boy
    idézek korábbi önönmagamtól:
    "#32 :
    ez egyértelmű, ezzel nem is vitatkozom, és senki más sem ezen a topicon belül(asszem)."

De kérlek hidd el kell ilyen játék is!
    Ha másnak nem is nekem igen. Nem hosszútávra valók az ilyen gémek, csak néhány perces kikapcsolódásra, vagy hogy kipróbálj egyedi autókat, amik nincsenek benne egyetlen játékban sem. Mire gondolok? hogy csak a két kedvencemet említsem: A Szupercsapat-furgon(THE A-TEAM van), vagy egy repülő DeLorean a Vissza a jövőbe című filmből. De mondhetnék még sok példát.
  • ujedith
    haat, eleg nagy vitaval indult a topic, meg jo sokat szidtatok egymast... de miert? Ezert a jatekert? haat nemtom...gta3,vicecity,mafia,driver
    ezek mind tartalmazzak a midtown madness elemeit es 10000000000x jobbak...szerintem.
  • mentos-boy
    Senkinek semmi híre a játékról?

Ezt a pár mondatot lefordítaná nekem valaki:

Erscheinunstermin: Herbst 2002

Es gibt auch schon Gerüchte, dass MidtownMadness3 für den PC bestätigt wurde. Aber da dies nicht offiziell von Microsoft verkündet wurde, erwähne ich das nur am Rande.

Köszke!
  • CSOCSO
    vmihez képest hasonlít... nagy városban lehet autozgatni....
    és jobb is annál mert lehet mászkálni.. lövöldözni stb.... nekem tetszett nagyjából a mm2.. de ez a gta3 vmi fantasztikus!!!!!
  • l3alF1aKe
    voodoon fut rendesen az összes -) öregt kártya nem vén kártya.-)
  • mentos-boy
    ez egyértelmű, ezzel nem is vitatkozom, és senki más sem ezen a topicon belül(asszem).
  • macro
    Nekem(és jó pár haveromnak) úgy oldódott meg a midtown2-ben ez a NVIDIA hiba, hogy minden grafikai beállítást fölpakoltunk maxra. Érdekes nem?
  • CSOCSO
    gta3 jobb!!!!!!!
  • mentos-boy
    jó volt a tipped. bejött.
    a patch feltelepítése után viszont már a gyalogosok is császkálhatnak kedvükre.
    (az 1-ben)
    a 2. nem szereti a patchet.
  • mentos-boy
    Én is csak cruise módban szoktam játszani az 1-gyel, a 2-nél azért már belekukkantotam a tanulós részbe is de mivel akkopr még csak voodoo2-m volt eléggé szaggatott.
    Most meg szar az egész!
  • OPM
    az 1-2vel sosem játszottam időre, versenyre
    mindig csak a cruise módban, és úgy tényleg
    elégjó kis móka a játék :)
    Nagyon várom a 3. részt, márha kiadják PC-re is :(
  • mentos-boy
    Apropo!
    Nézd meg légy oly drága, hogy a te Midtown-od megy-e az új GeForce Patch-el.
    Ha igen, írj vissza ide. Ha nem, akkoris!
  • mentos-boy
    Nekem sem megy GeForce3-on sem az 1 sem a 2.
    ill. megy, de szörnyen néz ki(szarul rendezi a poligonokat)
    Ha tudnék, raknék be párat érdemes megnézni. Tiszta fless:)

De viszont el lehet benne szórakozni egy repülő Delörean-nal, és máris van pár óra szórakozás.
  • Kilgore_Trouth
    Hat igen....nem akarom fikazni a Midtown Madness-t, de megis muszaly lesz, mert nem birom visszafogni magam...
    Bevallom en meg eddig nem probaltim ki ezt a jatekot.
    Most volt 1 kis szabadidom, es mondom, akkor nezzuk felrakom....
    Legyek oszinte? Minden Microsoft-os elfogultsag nelkul?
    Ez a jatek egy hatalmas nagy kalap szar...
    Hogy miert?
    1. undorito (jelen esetben egyszeruen hanyas) grafika
    2. a realisztikus vezetgetest olyan durva szinten mellozi, hogy a c64-re irodott forma1 is jobb volt....kedvenc resz volt, az amikor 200-al szaguldva a autok, esetleg buszok szepen sorba pattogtak le a kiskocsimrol...fortelmes....

1 szo mint 100: 20 percet toltott a progi a gepemen....nyugodjon bekeben....meg az is aki kiadni engedett egy szegyenletes marhasagot.....

• [Walaki]D`Lair
    Nekem tökmindegy. Geforcon nem fut :DDDDD Egy hete még játszottam a 2-vel Radeonon , most meg ez van... :DD

nVidia:
  • mentos-boy
    Egy rossz hír: úgy néz ki csak X-Box-ra adják ki a MidtownMadness3-at.
  • mentos-boy
    Új, fantasztikus XBox-os képek a http://formula1.jatekok.hu/jatekhirek.shtml -en!!!
  • K.András
    Ezt nem kellett volna irnod, hát hol van mm1 egy szimulátorhoz?A béka segge alatt...
  • mentos-boy
    Ez egy eléggé durva kifejezés, a MM1 elég szutyok ForceFeedback-kel.
    egy bizonyos szögig nehezen fordul a kormány, de a kocsi még nem fordul, aztán mikor azon a szögön erőből túltekered a kormányt, akkor meg hirtelen az autó elkezd körbe-körbe (a saját "farkát" kergetve)rohangálni.
    De lehet, hogy valami beállítással egész elviselhetővé lehet ezt tenni.
    De lehet hogy ez a szutyok irányítás a MM2-ben van?!

Andris: én is nagyon várom a WSC-t bár most jelenik meg egy butított fizikás változata, de az még nem az igazi.
    Még valami: egy repülő Delorean-nel, ami full jól néz ki, belsőnézet, jól, alaposan kidolgozott külső, hatalmas élmény játszani.
    Vagy említhetném a MM1-et, ahhoz van egy fulltáp Szupercsapat(THE A-TEAM) furgonom, nagyszerű irányítással.
  • mentos-boy
    "szerintem semmit nem ér 709 darab auto ha mindegyik ugyanugy viselkedik..."
    Na ez az ami egy hatalmas tévedés!
    teljesen másképp viselkedik mindegyik autó(legalább is az eredetiek közül, a + kocsikból nem mindegyik természetesen)
  • K.András
    Ezek arcade játékok és azokat nem nagyon birom...
    Nagyon várom a World Sports Car-t az lesz az igazi majd meglátod...
  • K.András
    A grafika az ma már szerintem alap kérdés.
    Azért játszani egy játékal mert 709 darab autot lehet hozzá letölteni szerintem hülyeség, bár te tudod de szerintem semmit nem ér 709 darab auto ha mindegyik ugyanugy viselkedik...
    Ott van az STCC2-ö na abban mindegyik auto másként viselkedik, és ezt a force feedback-es kormányodon érzed is...
  • dev!l
    hat tenyleg nagyon fos volt az 1 meg 2 . Nagyon elcsesztek.......... de nem csodalkozom hisz MICROSOFT. ENNYI! a 3-tol meg nem varok semmit es en se bannam ha nem csinalnanak 3. reszt.
  • mentos-boy
    Kedves András! Én sem azért játszom az MM1-2-vel mert olyan tuti a grafikája.
    Ha ellátogatsz az előbb említett címre találsz ott durván 709 db autót a MM2-höz.
    Hát példul ezért játszom vele.
  • mentos-boy
    Én a következő címen láttam képeket + infokat:
    mm2.gamigo.de
  • Dante
    képeket találhatsz az Xboxaddict.com oldalon például
  • Dante
    "Midtown Madness 3 will be an XBOX exclusive title" as it was expected
  • CaviaR
    Ilyen tömeges hozzászólás és vélemény nyílvánítás után tényleg érdekelne a game. Akár pár képecske is megteszi.
    Mentos-boy hol láttál képeket róla?
  • K.András
    Öszinte leszek, az elözö két rész alapján én azt sem bánom ha semmilyenre nem csinálnak...
    Nem azt mondod nagyon tuti az ötlet, de a megvalositás az nagyon szar!!!Szivesen játszanék egy olyan játékal ahol a legjobb utcai autokal lehetne nyomulni városban, (na nem ilyen grafikával) mondjuk rendörök elöl na az volna az igazi...
  • mentos-boy
    Üdv mindenkinek!
    Néztem képeket a játékról, aztán láttam hogy még nincs ilyen topic, ugyhogy csináltam.
    Bármilyen információt, vagy a játékkal kapcsolatos oldal címét szívesen fogadom.
    És imádkozom, nehogy csak X-box-ra csinálják!