MidtownMadness3

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
értem.😊

MM2
MM2 a jobb
MM3-ról még nem tudni semmit.

dragon11
Mikor fog megjelenni?

Lenne egy kérdésem! Iskolában tolnánk LAN-on, meg esetleg itthon is hamachi segítségével (hasonlóan a cs-hez) és azt szeretném megkérdezni, hogy az I. vagy a II. rész-szel lehet multizni, s melyik jobb?😊

Köszönöm a válaszotokat..

Sziasztok! Csa hogy a Midtown Madness 3 játékról megnyuktassalak benneteket kedves fórum olvasók. A GAMESTAR OLDALON olvastam: hogy Midtown Madness 3 PC-re!
A Midtown Madness 2 Central készített egy interjút Andreas Roman-nal, a Midtown Madness 3 fõ designerével. A sok érdekes kérdés/felelet közepette arra is fény derült, hogy a játék bizony PC-re is elkészül (nem csak Xbox-ra, ahogy azt korábban jelezték). Szóval örülhetünk, lesznek itt még jó autós játékok... 😄 A hírt egyelõre azonban a Microsoft még nem erõsítette meg.
ZeroCool, 2002. november 1., 22:43

(nem tudom, mikor lesz kész, kb. 60 év múlva. ha nem elõbb-utóbb, A türelem rózsát terem!

Tisztelettel: Kukorica

Csá!

Pepsi Twist
ja ez engem is érdekelne sehol sincs PCre

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

midtown madness 3 van már pc-re? ha igen, hol tudom letölteni?
nekem kellene PC-re a Midtown Madness 3 pls INFÓ!
HEH??? van MM3 PC-n??? mostmár ezt is tudom 😊

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

jah és azt el is felejtettem mondani, hogy ez az X-BOX konfigja!<#vigyor2><#nevetes1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Viszont a gépigényrõl volt szó még régebben is...

(Jah és sorry, hogy úgy írtam, hogy én láttam. Pontosabban látták helyettem :-))
Hello Mentos

Nekem egy egy nagyon kecves német rokon mesélte, hogy volt Németországban MM3 ;-) Bár, igaz ez még 2004 õszén volt, de én se hittem el neki. És most láttam a cdcover nevû oldalon, hogy van borítója is. Hát, most úgy néz ki, hogy fog menni valaki a rokonságból Németországba. Megkérem, hogy érdeklõdje meg és ha van valami, szólok ;-) Egyébként tényleg eléggé hamisítványnak tûnik a borító :-( Márcsak azért is, mert azon a képen, ahol a repülõ az autó mellett repül el, ha digitalizáljuk a képet, akkor az MM1-bõl való :-( Kár, de mindent megteszünk/teszek, hogy utánajárjak. Nézzétek el nekem, de én is izgulva várom és reménykedem, hogy kijön-e valamikor PC-re is ;-)
Halihó reménykedõk!

utánanéztem pár helyen a dolognak...
a borító ránézésre is roppant gyönge hamisítvány, de ez még nem jelentene semmit...
azonban én sehol nem láttam nyomát annak hogy a MM3 a boltokban lenne Pc-re.
se torrenteken, se ebay-en, sehol nem találtam MM3at Pc-re...
azért kutassatok tovább! remélem én tévedtem! <#vigyor3>

Zsoberpapa, milyen üzletekben láttad a németeknél? neten találtad, vagy náluk jártál és a kirakatban láttál Pc-s MM3-at?

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

grebber
Ha ez igaz akkor német torrenten csak fenntlesz egyenlõre semmi.

Next PC upgrade: 2022

De ez csak remény (sajnos)...
Jaja ;-) De láttam nem is egy német üzletben, hogy kapható... Valamikor most jelent meg. Remélem, Magyarországon is kijön PC-re...
gamerboy91
Akkor irány Németország.

Nem hiszem, mert írja a gépigényt is: P3 800MHz 64MB 3D kártya, 256MB RAM. Támogatás: Win 98/2000/XP
gamerboy91
Remélem ez valami fake kép.

Hihetetlen, de Németországban megjelent PC-re az MM3. Olvastam több helyen is és van borítóm is róla: http://www.cdcovers.cc/dl.php
Hali mentos :-) Még nem néztem az mm3-at, hogy jó-e, de azt mondták, hogy jó az emulátor. megszerzem és elküldöm neked ;-) A torrent mûködését sajnos nem nagyon ismerem, de letölteném és megnézném, hogy jó-e. Ha jó, természetesen elküldöm ;-) Ez csak természetes ;-)
Hali nekem megvan a MM3 X-boxra, csak nincs hozzá emulátorom! 😞
De ha a játék kell, torrenteken lehet találni egyet-egyet.
Viszont ha szereztél hozzá emulátor progit, akkor azt szívesen fogadnám! 😊

Sziasztok. Honnan lehet letölteni az MM3-at? Ha valki erre jár, írja már meg, mert úgy tudom, létezik hozzá emulátor program. Olvastam is róla még régebben. Csak nincs meg a játék :-( Írjátok már le, honnan szedhetõ le...
Szia. Kukorica vagyok.

Szeretném kérdezni, hogy mikor lesz Midtown Madness 3 PC-re? Azt mondták hogy már Augusztus végére jön!
Már szerintem programozzák Pc-re, és tudom hogy Xp-n lesz futtatható. Ezeket USÁBAN csinálják. Én az MM1, és az MM2 nagyon tetszett

Midtown Madness 3

hallom hogy kijön pc-re AZ SZUPER LESZ!!!!!!
de melyik évben? És mikor?

Csá!

Amerikában, nem?
[HUN]FaTaL
nem is mert tegnapelõtt

http://goo.gl/gd6Zi5

MM2
hogy mi????

12346
tegnap

mikor fog megjelenni a mitown4 pc-n?
Bocsi ez így nem teljesen igaz...a múltkoriban láttam még egy gépen: Nokia 6630

ez nemsemmi!
gratulálok!
még ebbe az oldalba sem sikerült beleolvasni...<#eljen>
mert ha picit is visszaolvastál volna egybõl tudnád hogy nem megy rajta...sõt csak egy konfig van amin megy, és ez az X-Box nevû játékkonzol!
<#lama>

aaron12
csö!megy e ezen a gépen a Midtown Madness 3:600 MHZ,128 MB ram,NVIDIA GeForce4 MX 440SE with AGP8X(vidókárya)?

12346
a haverod az ms-nél melózik, fogadjunk😄

Nekem az is jó /már eljutottamm idáig/,hogy ha a 4. rész kijön X-360-ra, akkor veszek egy gépet, feltéve hogy ha megy rajta a MM3 is!
ezek az apró pletykák adnak reményt! 😊

Istencsászár
birom amikor aztirja valaki valamelyik játékhoz ez a rész nemjönki de a következõ igen😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD majdha hivatalos info lesz Lhisszük

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

filamester
Tuti helyrõl van az infó!
Bízzatok bennem 😄

[HUN]FaTaL
a haverjának a haverja mondta akit õ nem ismer😄

http://goo.gl/gd6Zi5

12346
és ezt ugyan honnan vetted?😄

filamester
Hellosztok az a helyzet a játékkal hogy pc-re nam fog kijönni 😞 😞
De van egy jó híren hogy már nem sokat kell várni a Midtown Madness 4 re ami ki fog jönni pc-re!!!

Szevasztok!
Örülök hogy még él ez a fórum, és a remény bennetek, hogy valha is játszhatunk ezzel a játékkal PC-n. Azonban attól tartok, hogy ez abban az esetben valósulhat meg egyedül, ha sikerül egy, ezzel a játékkal is mûködõ, jó kis emulátorra szert tennünk. Bár teszem hozzá gyorsan én lennék a legboldogabb ha kitolnák PC-re is.
Azért ha valamit találtok még a neten, írjátok meg!

Duddits
Na akkor jön Pc-re?

Laciiiiiii
csácsáá!Semmi hir PC re?

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Kit--Kat
vagyis??? mert az is sokat fog késni???
3. részkijön!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

12346
szvsz ez annyira lesz pc-re, mint a burnout sorozat.

Kit--Kat
Én már letettem róla féléve.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

balintka
Nekem is egyik kedvencem a játék, nem is tudtam hogy megjelenik PC-re. De ha szerinted csak "már" programozzák akkor nem fog augusztus végére megjelenni!

Szia. Kukorica vagyok.
Szeretném kérdezni, hogy mikor lesz Midtown Madness 3 PC-re? Azt mondták hogy már Augusztus végére jön!
Már szerintem programozzák Pc-re, és tudom hogy Xp-n lesz futtatható. Ezeket USÁBAN csinálják. Én az MM1, és az MM2 nagyon tetszett

Midtown Madness 3

Csá!

M@TriX
azért ez nagyon brutkó

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Neked megvan ez a program?Mert itt az áll, hogy lehet saját festést belerakni.Hogy hogyan arra nem jöttem még rá.
MM2 Car Skin Changer
URL=http://www.hqtm-team.gamehorizons.net/english/dodatki.php?strWhich=ikarus]Õk csináltak egy-két plusz festést.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

gumikacsa
Nem lehet. Nekem megvan a nem csuklós változat, én is "át akartam festeni" Mátra volánra, de nem sikerült, mert lekódolták a dolgokat. Ezért reménykedtem, hogy a team tagja vagy, mert megadtad volna a kódot.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Oldal 1 / 3Következő →