MidtownMadness3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem! Iskolában tolnánk LAN-on, meg esetleg itthon is hamachi segítségével (hasonlóan a cs-hez) és azt szeretném megkérdezni, hogy az I. vagy a II. rész-szel lehet multizni, s melyik jobb?😊
Köszönöm a válaszotokat..
A Midtown Madness 2 Central készített egy interjút Andreas Roman-nal, a Midtown Madness 3 fõ designerével. A sok érdekes kérdés/felelet közepette arra is fény derült, hogy a játék bizony PC-re is elkészül (nem csak Xbox-ra, ahogy azt korábban jelezték). Szóval örülhetünk, lesznek itt még jó autós játékok... 😄 A hírt egyelõre azonban a Microsoft még nem erõsítette meg.
ZeroCool, 2002. november 1., 22:43
(nem tudom, mikor lesz kész, kb. 60 év múlva. ha nem elõbb-utóbb, A türelem rózsát terem!
Tisztelettel: Kukorica
Csá!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
(Jah és sorry, hogy úgy írtam, hogy én láttam. Pontosabban látták helyettem :-))
Nekem egy egy nagyon kecves német rokon mesélte, hogy volt Németországban MM3 ;-) Bár, igaz ez még 2004 õszén volt, de én se hittem el neki. És most láttam a cdcover nevû oldalon, hogy van borítója is. Hát, most úgy néz ki, hogy fog menni valaki a rokonságból Németországba. Megkérem, hogy érdeklõdje meg és ha van valami, szólok ;-) Egyébként tényleg eléggé hamisítványnak tûnik a borító :-( Márcsak azért is, mert azon a képen, ahol a repülõ az autó mellett repül el, ha digitalizáljuk a képet, akkor az MM1-bõl való :-( Kár, de mindent megteszünk/teszek, hogy utánajárjak. Nézzétek el nekem, de én is izgulva várom és reménykedem, hogy kijön-e valamikor PC-re is ;-)
utánanéztem pár helyen a dolognak...
a borító ránézésre is roppant gyönge hamisítvány, de ez még nem jelentene semmit...
azonban én sehol nem láttam nyomát annak hogy a MM3 a boltokban lenne Pc-re.
se torrenteken, se ebay-en, sehol nem találtam MM3at Pc-re...
azért kutassatok tovább! remélem én tévedtem! <#vigyor3>#vigyor3>
Zsoberpapa, milyen üzletekben láttad a németeknél? neten találtad, vagy náluk jártál és a kirakatban láttál Pc-s MM3-at?
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
De ha a játék kell, torrenteken lehet találni egyet-egyet.
Viszont ha szereztél hozzá emulátor progit, akkor azt szívesen fogadnám! 😊
Szeretném kérdezni, hogy mikor lesz Midtown Madness 3 PC-re? Azt mondták hogy már Augusztus végére jön!
Már szerintem programozzák Pc-re, és tudom hogy Xp-n lesz futtatható. Ezeket USÁBAN csinálják. Én az MM1, és az MM2 nagyon tetszett
Midtown Madness 3
hallom hogy kijön pc-re AZ SZUPER LESZ!!!!!!
de melyik évben? És mikor?
Csá!
gratulálok!
még ebbe az oldalba sem sikerült beleolvasni...<#eljen>#eljen>
mert ha picit is visszaolvastál volna egybõl tudnád hogy nem megy rajta...sõt csak egy konfig van amin megy, és ez az X-Box nevû játékkonzol!
<#lama>#lama>
ezek az apró pletykák adnak reményt! 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De van egy jó híren hogy már nem sokat kell várni a Midtown Madness 4 re ami ki fog jönni pc-re!!!
Örülök hogy még él ez a fórum, és a remény bennetek, hogy valha is játszhatunk ezzel a játékkal PC-n. Azonban attól tartok, hogy ez abban az esetben valósulhat meg egyedül, ha sikerül egy, ezzel a játékkal is mûködõ, jó kis emulátorra szert tennünk. Bár teszem hozzá gyorsan én lennék a legboldogabb ha kitolnák PC-re is.
Azért ha valamit találtok még a neten, írjátok meg!
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
3. részkijön!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szeretném kérdezni, hogy mikor lesz Midtown Madness 3 PC-re? Azt mondták hogy már Augusztus végére jön!
Már szerintem programozzák Pc-re, és tudom hogy Xp-n lesz futtatható. Ezeket USÁBAN csinálják. Én az MM1, és az MM2 nagyon tetszett
Midtown Madness 3
Csá!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
MM2 Car Skin Changer
URL=http://www.hqtm-team.gamehorizons.net/english/dodatki.php?strWhich=ikarus]Õk csináltak egy-két plusz festést.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu