Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Aztán sorban a következõ utána jövõkre lecserélgeted a mapok neveit. Így lesz a 07b-bõl 03a_mombasa.map, a 08a-ból 03b-s map, míg a 08b-bõl lesz a 04a-s map.
Ezután belépsz majd a játékon belül a pályaválasztó részbe és kiválasztod a spacestation-t (felülrõl a 3. lesz) és betöltöd. Aztán játszol gyakorlatilag a 07a-n, mert ezt nevezted át 01b_spacestation-ra és ezt töltötted be. A pálya neve ugyanúgy spacestation, de nem az a térkép jön be hanem az amit te átneveztél.
Ha ezt végigviszed akkor jön a 03a-s pálya, amire te már átnevezted a 07b-t. Aztán így tovább.
Ha valamelyiket nem töltené be, akkor egyszerûen a pályaválasztóban választod a következõt. Nem olyan nehéz ez.
De egy pálya akkor is ki fog maradni, még ha fejre állsz akkor is (az ami a Gravemind-os videóval indulna, mert azt még így sem tudja neked majd betölteni a program).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
07a_highcharity.map
07b_forerunnership.map
08a_deltacliffs.map
08b_deltacontrol.map
ebbõl az 08a_deltacliffs.map08b_deltacontrol.map a Gravemind az utolsó
pálya ugy tudom milyen nevet adjak
Elöre is köszönöm !!!!!<#worship>#worship>
Nincs rá javítás (nem a pályát nem akarja amúgy betölteni, hanem a videót ami ehhez tartozik és utána indulna a pálya amin Master Chief utolsó szereplése játszható le a Halo 2-ben).
Ez ki fog maradni neked, mert semmiképp nem tudod behozni Xp-n játszott Halo 2-be (nem tökéletes ugyanis ez a kalóz megoldású Xp-re alakítás). Sem patch sem kód nem segít ezen.
A legegyszerûbb megoldás, hogyszerzel egy Vista Lite verziót és feletelpíted, majd az alatt játszod le a játékot. Úgy nem lesz gond és amikor eljutsz a kérdéses pontig, akkor be fogja tölteni a videót neked és szépen lejétszhatod a "kimaradó" területen zajló eseményeket is.
hogy megtudjam nyitni a pályát.
Gravemind a telepitettbe meg ha jól tudom 08a_deltacliffs.map/08b_deltacontrol.map közül valamelyik,vagy szét van bontva nem tudom HELP!!!
egy kis gond az F.A.Q leírtak szerint átírtam nem jó "Kairo
Spacestation"nevû mappa
nincs csak Cairo Station de ez nem az utolsó a játékban a pályák
1 The Heretic
/2 Armory /3 Cairo station / 4 Outskirts /5 Metropolis
/6 The Arbiter/7 Oracle/8Delta Halo/ 9 Regret/ 10 Sacred Icon
11 Quarantine Zone / 12 Gravemind
telepített:
00a_introduction.map/01a_tutorial.map/01b_spacestation.map/03a_oldmombasa.map
03b_newmombasa.map/04a_gasgiant.map/04b_floodlab.map/05a_deltaapproach.map
05b_deltatowers.map/06a_sentinelwalls.map/06b_floodzone.map/07a_highcharity.map
07b_forerunnership.map/08a_deltacliffs.map/08b_deltacontrol.map
engem
Quarantine Zone után a Gravemind pályára nem enged be ezt írja ki
Insert your original HALO 2 game disc
Légyszíves
segítsetek még kezdõ vagyok köszönöm!!!
Hogy lehet a halo 2-ben kinyírni a prófétát?
Légyszíves segitsen valaki!!!!!!
Vagy van a sokkalta egyszerûbb módszer, amikoris az ember feldob egy minimális Vista-t a gépére külön partíción és felteszi alá a progit. Akkor sokkal egyszerûbben megoldható az egész és még szenvedni sem kell.
Meik letöltéses verziót (ware.z)ajánljátok,amivel nem kell annyit tökölni (to Xp)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Majd megnézem hogy van-e gond de szerintem nincsen.
Verziónév nincs szerintem ahonnan szedtem egyszerûen Halo 2 XP néven volt fennt 😄
Next PC upgrade: 2022
Ez melyik verzió?
Ennél már nincs gond a map-ok betöltésével?
Csak halkan, mert ez illegális...
De maga a game te atyaúristen 2002-ben még jó is lett volna!Gyorsan végigtolom azt el is felejtem hogy játszottam vele!
Next PC upgrade: 2022
e-mail: [email protected] de ez gyorsabb : [email protected]
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Meg ha tudna adni egy oldalt vagy le tudja irni a pályák nevét azt megköszönném.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Most komolyan, hogy tudjátok ezt a szemetet játszani?Mi a jó ebbe a játékba?
Qwerty4
Remélem tudtok segíteni!
Elakadtam a játékban, már idegen formám van és ott akadtam el, amikor megy a kemény tag és lezáródik mögötte az ajtó és egy pajzs is van az ajtó elõtt, és nem tudok ott átmenni! Merre kell menni, vagy merre lehet menni? Mindenkit visszaküldtek a hajóra, én nem tudtam visszamenni rá!
Üdv.:
Mindenkinek
Startup.exe - Belépési pont nem ralálható
Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll).
Van a Crack-ben egy MF.dll és ezt a nagybetûset is a telepítõ fájlokhoz kell tenni....
És így a Start->Futtatás....nál betallózni a Loader.exe-t és az elérési utat megváltoztatni....
pl.: ha a C:/Halo2/Loader.exe az elérési út, akkor neked mögé kell rakni egy kihagyás után ugyanezt, csak a vége ne Loader.exe legyen, hanem Startup.exe!!
Tehát ebben a példában ez szerepeljen:
"C:/Halo2/Loader.exe C:/Halo2/Startup.exe" (idézõjelek nélkül....)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A futtatásból kell indítani, ha nem megy, akkor privát....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az a gond hogy a game elindul csakhogy a legelsõ pálya betöltésénél kéri az eredeti dvd-t.Erre van megoldás?
(run: WinXp,Daemon 4.10)