Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Google

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

grebber
Nincs valami Halo2-es magyar oldal ahol leirják a történetet?

Next PC upgrade: 2022

VAn egy amit csak installálni kell azt jól van. Nekem is az van meg hogy milyn törés azt most meg nem mondom. Csak be kellett másolni pár fájlt elindítani az installt (ami mellesleg majd másfér órás volt) és ment az egész. Egy két giga körüli cucc ennyit tudok segíteni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!
Amit tetszik a meglévõ pályanevekbõl. Mondjuk nevezd át a 07a-s mapot a 01b_spacestation.map-ra. Persze elõtte ne feledd el eltûntetni az eredeti 01b-t...

Aztán sorban a következõ utána jövõkre lecserélgeted a mapok neveit. Így lesz a 07b-bõl 03a_mombasa.map, a 08a-ból 03b-s map, míg a 08b-bõl lesz a 04a-s map.

Ezután belépsz majd a játékon belül a pályaválasztó részbe és kiválasztod a spacestation-t (felülrõl a 3. lesz) és betöltöd. Aztán játszol gyakorlatilag a 07a-n, mert ezt nevezted át 01b_spacestation-ra és ezt töltötted be. A pálya neve ugyanúgy spacestation, de nem az a térkép jön be hanem az amit te átneveztél.
Ha ezt végigviszed akkor jön a 03a-s pálya, amire te már átnevezted a 07b-t. Aztán így tovább.
Ha valamelyiket nem töltené be, akkor egyszerûen a pályaválasztóban választod a következõt. Nem olyan nehéz ez.
De egy pálya akkor is ki fog maradni, még ha fejre állsz akkor is (az ami a Gravemind-os videóval indulna, mert azt még így sem tudja neked majd betölteni a program).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Köszönöm a türelmeteket egy utolsó kérés az utolsó négy map
07a_highcharity.map
07b_forerunnership.map
08a_deltacliffs.map
08b_deltacontrol.map
ebbõl az 08a_deltacliffs.map08b_deltacontrol.map a Gravemind az utolsó
pálya ugy tudom milyen nevet adjak
Elöre is köszönöm !!!!!<#worship>
XP-n pedig csak a pályanév átírás marad (meg kimarad végülis 1 pálya valóban, mindegy mit csinálsz).
Nincs rá javítás (nem a pályát nem akarja amúgy betölteni, hanem a videót ami ehhez tartozik és utána indulna a pálya amin Master Chief utolsó szereplése játszható le a Halo 2-ben).
Ez ki fog maradni neked, mert semmiképp nem tudod behozni Xp-n játszott Halo 2-be (nem tökéletes ugyanis ez a kalóz megoldású Xp-re alakítás). Sem patch sem kód nem segít ezen.

A legegyszerûbb megoldás, hogyszerzel egy Vista Lite verziót és feletelpíted, majd az alatt játszod le a játékot. Úgy nem lesz gond és amikor eljutsz a kérdéses pontig, akkor be fogja tölteni a videót neked és szépen lejétszhatod a "kimaradó" területen zajló eseményeket is.

Köszönöm a segítséget!Kb 5 fórumon érdeklõdtem már senki nem tud vagy nem akar segiteni annyit viszont megtudtam nem hibás hanem kód kell vagy patch
hogy megtudjam nyitni a pályát.
c0llect0r
Hát akkor bizony kérd el valakitõl annak a mapnak a fálját ,attól akinek az nem hibás (ne tõlem ,nekem nincs meg) <#integet2>

Köszönöm ezzel csak az a gondom hogy pont az utolsó pályára nem enged be
Gravemind a telepitettbe meg ha jól tudom 08a_deltacliffs.map/08b_deltacontrol.map közül valamelyik,vagy szét van bontva nem tudom HELP!!!
c0llect0r
csinálj a hibás mappáról egy biztonsági másolatot ,majd a hibás map utáni map-ot nevezd át a hibás map nevére.belépve a játékba a hibás map helyett az az utáni jön be és nem lesz problémája (kivéve annyi hogy a hibás mapon sajna nem tusdz játszani ,de jobb mint a semmi) <#integet2>

Bocsi de van
egy kis gond az F.A.Q leírtak szerint átírtam nem jó "Kairo
Spacestation"nevû mappa
nincs csak Cairo Station de ez nem az utolsó a játékban a pályák
1 The Heretic
/2 Armory /3 Cairo station / 4 Outskirts /5 Metropolis
/6 The Arbiter/7 Oracle/8Delta Halo/ 9 Regret/ 10 Sacred Icon
11 Quarantine Zone / 12 Gravemind
telepített:
00a_introduction.map/01a_tutorial.map/01b_spacestation.map/03a_oldmombasa.map
03b_newmombasa.map/04a_gasgiant.map/04b_floodlab.map/05a_deltaapproach.map
05b_deltatowers.map/06a_sentinelwalls.map/06b_floodzone.map/07a_highcharity.map
07b_forerunnership.map/08a_deltacliffs.map/08b_deltacontrol.map
engem
Quarantine Zone után a Gravemind pályára nem enged be ezt írja ki
Insert your original HALO 2 game disc
Légyszíves
segítsetek még kezdõ vagyok köszönöm!!!
Köszi szépen!
Nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!! <#wave>
Közel kell menni és ráugrani a trónra (gyakorlatialg ugyanazt teszed mint ha beszállnál egy gépbe), majd szépen agyonverni mikor ott csimpaszkodsz rajta. De ezt el is mondja neked a program mikor küzdesz vele.

Pályanév átírás a FAQ-ban leírtak szerint. Akkor folytathatod a játékot. Vagy tegyél fel Vista-t és arra telepítsed a progit. AKkor nem lesz ilyen fennakadás.

Sziasztok!
Hogy lehet a halo 2-ben kinyírni a prófétát?
Sziasztok én is elakadtam annál a pályán ahol orbitart lelökik egy nagy szakadékba és nekem is a következõ pályánál kéri korekt dvd .
Légyszíves segitsen valaki!!!!!!
c0llect0r
Tenkjú <#worship>

Mindegyikkel pont ugyanannyit kell tökölni. Leszeded hozzá a loader-t amivel XP alatt is futtatni tudod és a megfelelõ módon telepíted a segítségével a programot. Akkor mûködni fog Xp alatt is, bár egy ponton mindig és mindenképpen el fog akadni és kódot fog kérni. Ekkor nem segít majd más, mint a pályanév átírás.

Vagy van a sokkalta egyszerûbb módszer, amikoris az ember feldob egy minimális Vista-t a gépére külön partíción és felteszi alá a progit. Akkor sokkal egyszerûbben megoldható az egész és még szenvedni sem kell.

c0llect0r
Lenne 1 kérdésem ha nem zavarlak titeket.
Meik letöltéses verziót (ware.z)ajánljátok,amivel nem kell annyit tökölni (to Xp)

Doom 4
Halo.2.XP.Patch-NoGrp ezt valaki át tudja küldeni ott van lejjebb a címem

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

grebber
Még nekem nem volt pályaváltás mert kiléptem kb 15 perc után.
Majd megnézem hogy van-e gond de szerintem nincsen.
Verziónév nincs szerintem ahonnan szedtem egyszerûen Halo 2 XP néven volt fennt 😄

Hali!
Ez melyik verzió?
Ennél már nincs gond a map-ok betöltésével?

Csak halkan, mert ez illegális...

grebber
Na van olyan verzió aminél nem kell semmi bazsakodni csak feltelepíteni és fut rendesen!

De maga a game te atyaúristen 2002-ben még jó is lett volna!Gyorsan végigtolom azt el is felejtem hogy játszottam vele!

Valami map fix kell neki ilyenkor.

Valaki tudna nekem segíteni nem tudom hogy kérdezték-e már de nekem anál a résznél amikor az orbitart lelökik egy nagy szakadékba töltené a következõ pályát aztán kilép azal hogy rakjam be az eredeti dvd-t. (sajna a F.A.Q nem jön be ezért nem tom van-e benne valami megoldás)
Doom 4
VALAKI ÁT TUDJA KÜLDENI A Halo.2.XP.Patch-NoGrp FILET ?
e-mail: [email protected] de ez gyorsabb : [email protected]

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

rambuu
Na meglett ugy hogy mind1!

rambuu
Valaki tudja hogy mennyi pályá van rajta össz?
Meg ha tudna adni egy oldalt vagy le tudja irni a pályák nevét azt megköszönném.

Zsoltika 007
Hát én pl szeretném kitolni a 2-t is mielõtt megjön a 3. Hogy képben legyek.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Qwerty4
Settings/Control Panel/Add or Remove Programs - win xp esetén <#hehe><#nevetes2>
Most komolyan, hogy tudjátok ezt a szemetet játszani?Mi a jó ebbe a játékba?

Qwerty4

Szevasztok
Remélem tudtok segíteni!
Elakadtam a játékban, már idegen formám van és ott akadtam el, amikor megy a kemény tag és lezáródik mögötte az ajtó és egy pajzs is van az ajtó elõtt, és nem tudok ott átmenni! Merre kell menni, vagy merre lehet menni? Mindenkit visszaküldtek a hajóra, én nem tudtam visszamenni rá!

Üdv.:
Mindenkinek
Tudom,nekem is volt már sp2-m,csak épp lusta vok letölteni azt a 250 megát,fõleghogy nem is biztos,h amiatt nem megy ez a loaderes bigyó.

nem, de valószinü, és 1ébként mit veszithecc, stabilabb, biztonságosabb az sp2...

Miért,azzal már mûködne?Biztos,h ez a baja?

And5
Az animációk elég durván néznek ki de amúgy miért ilyen furcsa a játék grafikája ?

Talán próbáld az xp-t sp2-vel <#rolleyes>

a lényeg,h nem az advapi32.dll-t hiányolja,hanem a Kernelt,nem úgy,mint másnál.

Most per pill xp sp1 van feltéve,és amikor indítanám a Startupot,ezt írja ki:

Startup.exe - Belépési pont nem ralálható
Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a DLL-ben (KERNEL32.dll).

Hát nemtok mit mondani,értem amit mondasz,mindent ugyanúgy megcsináltam,de pl errõl,h a windowsos system32-be is kell másolni,ez sehova se volt leírva eddig.A lényeg,h így se jó,mondjuk még próbálgatom,de te honnan szedted le az xp patchet?Mert én 2 különbözõ helyrõl,és mind2-ben más van.

DarkSector
Loader.exe mellett még kb 5-6 másik fájl is van, amik közül az mf.dll-t a system32 könyvtárba kell tenni, a többit meg a telepítõ fájlok közé....
Van a Crack-ben egy MF.dll és ezt a nagybetûset is a telepítõ fájlokhoz kell tenni....
És így a Start->Futtatás....nál betallózni a Loader.exe-t és az elérési utat megváltoztatni....
pl.: ha a C:/Halo2/Loader.exe az elérési út, akkor neked mögé kell rakni egy kihagyás után ugyanezt, csak a vége ne Loader.exe legyen, hanem Startup.exe!!

Tehát ebben a példában ez szerepeljen:
"C:/Halo2/Loader.exe C:/Halo2/Startup.exe" (idézõjelek nélkül....)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát nekem nem jó ez a Loader.exe,pedig többet is szedtem már le,de mindig az msdosos ablakot hozza ki,futtatással se jó,hiába írom mellé szóközzel a startup elérési útját is,ugyanaz.

Megkaptad a privát üzit?

DarkSector
Nézd meg részletesebben...
A futtatásból kell indítani, ha nem megy, akkor privát....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HELP!!!

Hogy a fenébe lehet használni ezt a Nogrb xp patchet?ami az f.a.q.-ban is benne van.Nemtom,h rosszul szedtem-e le,de nekem ha indítom a loader.exe-t,akkor bejön egy pillre az msdosos ablak,és eltûnik.HELP!!!!

broman191
Haladunk...😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Hy mindenki!
Az a gond hogy a game elindul csakhogy a legelsõ pálya betöltésénél kéri az eredeti dvd-t.Erre van megoldás?
(run: WinXp,Daemon 4.10)