Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nem baj.

akkor, csak felrakom,oszt kész,mehet a móka?😮

Tuti. 2 ghz-vel szerintem nem lesz probléma.(csak lassan tölti be a mentéseket)
másfél giga ram,ati9600,2ghz-s proci elég neki?😮

egyébként kösz

Én havertõl kaptam simán futott XP-s PC-n. Nem kellett hozzá semmit se telepíteni külön. Csak a mostani gikszer volt. Amúgy jól fut csak lassan tölt. Nekem 2800 MHz proci 778 MB RAM van.
hi. a halo1 pécén jó volt, jó lenne ezzel is játszani,de ennek mekkora a gépigénye? a faq-ban nincs benne(mert miért is lenne...) és ott olvastam egy xp-s crackrõl. azt honnan lehet letölteni,és úgy a gépigénye csökken? kösz elõre is😉

És úgy kell ahogy a F.A.Q-ba le van írva?
Na jó de melyik .map fájl? Mi a neve?
Neten is van fixtv nem? A tejútrendszer egy galaxis. Nem az univerzumra gondolsz? És akkor mi melyiket pusztítottuk el az elsõ részben? 2 végén fel se robbantjuk a Halo-t. Arbiter átáll még hozzánk a 2-ben?
Nem mert az újság pénzkidobás ha van neted és a fix tv meg errefelé hírbõl sincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy nem 6 halo maradt hanem 7 de a 7. a legnagyobb és a galaxisra néz. Szóval a kicisk nem tudják kinyomni azért a galaxis felét.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Olvass kicsit vissza topicban, már 2x leírtam hogy mit kell itt csinálni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Segítene valaki mert nagyon idegesít ez az elsõ FPS játékom.
Doom 4
NAh jó van 1-2 napja nem vok én nem tom de ti nem olvastok GAMESTART ????????? én onnan tom az infokat meg nézek GameOvert a fix.tv-n ti nem csináljátok ezt????

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ez az ami a F.A.Q-ban le van írva?
Lenne egy kis problémám. Azután leáll a játék, hogy lelökik arbitert a semmibe és kéri az eredeti CD-t. Most mit tegyek?
Van könyv???
c0llect0r
Azért ,mert csak a könyvekbe van benne.
Igen, de a trilógia sajnos már véget ért.nem lesz még 6 rész.

Én nem emlékszem semmilyen megmentett professzorra pedig arbiter 2. pályán vagyok. Kösz az infókat.
6 Halo van még?????????
c0llect0r
Na akkor jöjjön még egy kevés mese....
343 guilty spark a Halo "számítógépének" az irányítóegysége .Az elsõ részben azt hiteti el velünk ,hogyha kitisztítjuk a floodot a libary-bõl akkor az indexet nekünk adja (ezzel lehet ugymond "hatástalanítani a Halo-t robbantás nélkül")De késöbb a Halo control room-jába visszatérve átb@sz minket és ránk küldi a robotjait (stingerek asszem).
Az elsõ rész vége:Az alfa-Halo nak lõttek ,maradt 6
A spartan III projekt volt az utolsó biológia kísérletekre irányuló program.Az egész program kifejlesztõjének (harley professzer asszem)nem engedték hogy kísérletezzen a további katonákon ,de mivel a kconvenantok megérkeztek a Reach bolygóra (is)ezért mégis csak befejezte az S3 programot.A csapat elindúlt az onyx bolygóra ,ahol rejtéjes körülmények között eltûntek....
Egy energiakristályt keresnek a convenantok ,amely a földön van (köszönhetõen masterchiefnek aki megmentette a professzort a reach-ról ,akinél volt ez a bizonyos kristály.Ez a 2.rész eleje felé van.Aztán a convenantok azt a hírt kapják ,hogy a kristályt elvitték a földrõl ,tehát a convik is elmennek egy hiper-ûrugrás keretében ,amibe mi is belekerülünk (mint potyautasok)

a mentés legalábbis nálam:
esc>save and quit(az utolsó check pointot menti)
Bocs rosszul írtam. XP-n fog-e futni szerintetek?
grebber
Ha majd lement a Halo 3 hype akkor olyan 2-3 év múlva kiadják pc-re hogy onnan is jöjjön a suska.Legalábbis remélem.

Next PC upgrade: 2022

Halo 3 fog futni pc-n csak még nincs xbox360-ra
emulátor.
Esetleg valaki!!! a játékban hol van a mentés!!!!!!!
Megoldottam a driver problémát, most nem ír ki semmit. De a telepítés elõtt ugyanúgy kilép továbbra is. Ha valaki tud megoldást írja le pls.
Aha, most már értem. Tehát mi nem akarjuk azt, hogy felrobbanjon minden. Értem. 343 Guility Spark kicsoda? Spartan 3 mi?(a sima projektet tudom) Kristálykeresõ túra? Érdekel minden + info. Akiknél az az orákulum volt azok kik? Most járok Arbiter 2. pályájánál.(annál többet nem tudok) Amúgy meg Master Chief az egyetlen még élõ Spartan projektes katona? Halo 3 fog futni PC-n?(emulátorral valamivel?)
c0llect0r
NEM vetted le a lényeget ,a forerunnerek már régen kihaltak (leglábbis eltûntek)Csak a próféták hiszik ,hogy "elmehetnek" hozzájuk ahogy Doom4 kolega fogalmazott.A floodot pedíg az elsõ epizódban véletlenül elszabadítjuk .A flood megfertõzi az élõlényeket (convikat is ,embereket is) a kis izék csak belédnyomják a vírust ,nem a kicsikbõl lesznak a nagyok.A HALO-k pedig nem hajók ,hanem bazi fegyverek.Arbiter pedíg 343 Guilty Spark-tól tudja meg az igazságot.Gondolom mostmár egyértelmû ,hogy az unsc mért hadakozik a convikkal (nem bonyolítom túl azzal ,hogy convik kristálykeresõ túráját ,meg a spartan 3-at elmeséljem)
Ui: CONVENANTOK (igy kell leírni)

Hy.

Lenne egy kérdésem. Elakadtam az utolsó pályán. Ott járok, hogy a Master Chief megtalálta a két katonát. egy ilyen liftes résznél van. Azt írja hogy mentsem meg a katonákat. DE MERRE? HOVA? Minden ajtó zárva, csak a lifteknél lehet egy két szintet feljebb vagy lentebb "ugrani".

Valaki tud rá vmi megoldást????

Elõre is köszi.
Bár leírták (habár Doom 4 hülyeséget írt), de azért elismétlem: A Halo-k nagyerejû fegyverek, nem utazásra valók. A Forerunner nevû faj építette õket azzal a céllal, hogyha a Flood-nak nevezett. bármely élõlényen megélõ "fertõzés" elszabadulna, akkor meg tudják fékezni. Ezzel nem lenne baj, de az elv az hogy kiírtanak minden életet a közelben (egy gyûrû közel galaxis méretben pucol), így a Flood nem tud szaporodni és a fertõzés megszûnik. Azért nem lehet tehát bekapcsolni, mert kiírt minden életet. Erre az emberek rájönnek, a Covenant vezetés viszont abban a hitben van hogy a Halo-k szent eszközök amik segítenek majd nekik eljutni az isteneikhez, és üldöznek mindenkit aki ennek ellentmond, így az Arbitert is. A Halo-kon meg azért él a Flood mert a Forerunner-nek nem sikerült anno megfékeznie, és sikerült megfertõznie némelyiket mielõtt szétküldték volna õket. Plusz valszeg végeztek is a teljes fajjal (ha jól tudom).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

grebber
Csak tudnám hogy ilyen kaliberû gamek-et miért nem adnak ki magyarul 😞
Sajnos nem is értem a történetet.Jó alap történek megvan pl a Halo 1-nek de a többi a gamebõl derül ki persze ha angolos vagy 😞

Akkor a floodok azok a kis pókocskák amikbõl azok a szar csápos izék lesznek amik mindenkit támadnak?
De még mindig nem értem miért kellet elpusztítani az embereknek az 1-ben a Halot? Ez egy hajó amivel convenianték elmennének forerunnerékhez. Ebben miért kell õket meg akadályozni? Ha elhúznak akkor nem támadják az embereket és world peace. És minek vannak ott a floodok? Miért akarnak convenianték elmenni forerunnerékhez. És akkor miért tört ki a háború ha úgyis leakarnak lépni? És a forerunnerk miért nem komálják a conveniantokat? És hogy pusztítottam el õket az 1-ben? És a papok miért akarják megöletni a népet?
Ezeket a mapokat kel cserélni
07a_highcharity.map >> 08b_deltacontrol.map
07b_forerunnership.map >> 07a_highcharity.map
08a_deltacliffs.map >> 07b_forerunnership.map
08b_deltacontrol.map >> 08a_deltacliffs.map
pl:07a mapot a 08b mapal a 07a 07b 08a 08b után kitörlöd a nevet
és az egészet kicseréled persze a számokat is,a számokat azért hagytam meg
csere elõtt hogy ne tévesszem el igy nem irja felül,és nem kel kitörölni semmit
végig játszod és megnyilik az utolso pálya The Great Journey ezután visza álitottam
eredetibe és müködött egyébként terjed a neten egy crack ami 12-es
pályától megnyit mindent még nem találtam meg ha valakinek sikerül
vevö vagyok rá.
érdekelne holvan a játék mentés köszönöm!!!!
Doom 4
NEM NEM NEM nah jó én nem tom ezt a gamestar irta azért is lázad fel az arbiter és lesz velünk a halo 3 ban mert rájön az igazságra amit mondtam az elõbb mert a covenantfõpapok azt mondták a népnek hogy nagy utazás de õk tudták hogy nem õk azt hiszik ha beindítják a halokat visszatérnek a forerunnerek vagy õk jutnak el hozzájuk deh ezt a covenantok nem engedték volna ezért hazudtaak nekik<#mf1><#mf1><#mf1>

c0llect0r
ja ,nem hajó ,hanem halo (de értitek azért )<#hehe>

c0llect0r
A forerunnerek építették a hajókat ,avval a céllal ,hogy a floodot megállítsák ha kiszabadulna :Ergó: nincs kaja - nincs mit fertõzni :alapon kiírt minden lényt a galaxisba.A convenant próféták pedig azt hiszik ,hogy ha beindítják akkor valami "convenant kánaánba kerülnek ,valmien nagy utazás közben" (de persze õket is kinyírná) EZ a pontos alapsztori (egy rész,javítva ,kegészítve)

Doom 4
Valami õsi idegen faj építette a HALO-kat hogy ha elvesztenék az irányításukat a galxis felett akkor bevetik a HALo-kat olyan végsõ elkeseredett számukra menthetetlen helyzet miatt és ezt a covenantok papjai tudták és azézrt akrják beindítani õket hogy utolérjék azt az õsi idegen fajt. Amúgy a HALO-k tárolják a Flood-okat kicsi paraziták amik zombivá változtatják az embereket és a covenantokat meg miknden értlemes lényt és a gravemind vezeti õket az maga a Flood tudat olyan mint a borgoknál 1 közös irányító tudat

Lenne egy elméleti kérdésem. Nekem csak a Halo2 van meg PC-s verzióban. Nem játszottam az 1-el. Megtudnátok mondani mi a Halo?(tudom, hogy egy gyûrû de mi a célja? Hogy lehet ez egy fegyver?)
grebber
De szerintem nem mindenkinek van meg az a verzió ahol csak az utolsó pálya a rossz!

A Level 12fix mappába van 1 procmon nevû progi azt kell futtatni és utána start
halo2 és müxik a 12es szint is!Leírás kicsit rossz!
Nem értem ez a variáciot lerinád részletesebben???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Ép most toltam végig.Ezzel a variácioval ment
07a_highcharity.map >> 08b_deltacontrol.map
07b_forerunnership.map >> 07a_highcharity.map
08a_deltacliffs.map >> 07b_forerunnership.map
08b_deltacontrol.map >> 08a_deltacliffs.map
nem kel törölni semmit csak kicserélni a map neveket
játék végén vissza állít eredetibe és sorrendbe végigtolod.
Nem saját ötlet netröl szedtem le,ha valaki tudja a mentést hol van
írja le köszönöm!!!!
ez müködik XP-n rendesen kb 2.62 giga
még nem tudtam letölteni mert letörölték a rapidrol.

Sziasztok4
Sajnos újratelepítést követõen elk..tam a mentéseket. Ha valakinek van fölös mentése külje el a [email protected].
Elõre is köszi szépen!<#hawaii><#hawaii><#hawaii>
sopi
HI all
Drivergondok telepitésnél...iylet? hova jutunk 😄 de a legfrisseb van fent és akkor is azt modnaj régi..igaz nicns oyaln sok driver még 8-as szériákhoz de a legfrissebet raktam fel...valaki tudna segiteni?...jah és ne mtudom hogy megy de 1**.**-as driverem van fent és ez meg azt irja hogy 60 valamenniy 😄 akkor most mi van? 😄plz valaki help

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Egy sima Halo 2 for XP, nincs hozzá NFO ezért nem tudjuk megmondani. Az biztos hogy 2.62 giga és ezzel van a legkevesebb macera. Világosan leírja milyn fájlokat hov mikor másolj telepíted és kész.

c0llect0r
Mondjuk driver update....

Nekem az lenne a problémám, hogy amikor telepíteném a gamet, és kiírja hogy szerezzek újabb drivert a videókártyához és ott rányomok a továbbra, akkor egyszerûen kilép és nem történik semmi. Vista alatt próbálom telepíteni. Aki tud rá megoldást pls írja le.
Halo 2 XP + VISTA ez az a verzió???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Ez melyik verzio.Bocs ha láma a kérdés de visszaolvastam és nem találtam.

c0llect0r
Wikipédia

grebber
Tudom olvastam de ez a végsõ pálya tehát nem kell mindehol szarozni.
Bazz nemtalálom a HALO topicot pedig abba valahol volt frankó történetleirás is.Google-ba nem találtam. 😞

Nálam csak a Gravemindos páylán kellett megnyitni egy feladatkezelõ szerû ikont és akkor indult el csak a pálya meg annyi még hogy nem hozza be a credits-t.

grebber
Na toltam vele ma kicsit és nem kell semmi pályát átirni müködik faszán.
Ez az a verzió amit már emlitettünk 30 percet telepítette,de megérte 😄
Asszem már a 3-as pályán lehetek amikor nagy lépegetõ robotok vannak és kapunk egy szépsées tankot!