Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor, csak felrakom,oszt kész,mehet a móka?😮
egyébként kösz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Igen, de a trilógia sajnos már véget ért.nem lesz még 6 rész.
6 Halo van még?????????
343 guilty spark a Halo "számítógépének" az irányítóegysége .Az elsõ részben azt hiteti el velünk ,hogyha kitisztítjuk a floodot a libary-bõl akkor az indexet nekünk adja (ezzel lehet ugymond "hatástalanítani a Halo-t robbantás nélkül")De késöbb a Halo control room-jába visszatérve átb@sz minket és ránk küldi a robotjait (stingerek asszem).
Az elsõ rész vége:Az alfa-Halo nak lõttek ,maradt 6
A spartan III projekt volt az utolsó biológia kísérletekre irányuló program.Az egész program kifejlesztõjének (harley professzer asszem)nem engedték hogy kísérletezzen a további katonákon ,de mivel a kconvenantok megérkeztek a Reach bolygóra (is)ezért mégis csak befejezte az S3 programot.A csapat elindúlt az onyx bolygóra ,ahol rejtéjes körülmények között eltûntek....
Egy energiakristályt keresnek a convenantok ,amely a földön van (köszönhetõen masterchiefnek aki megmentette a professzort a reach-ról ,akinél volt ez a bizonyos kristály.Ez a 2.rész eleje felé van.Aztán a convenantok azt a hírt kapják ,hogy a kristályt elvitték a földrõl ,tehát a convik is elmennek egy hiper-ûrugrás keretében ,amibe mi is belekerülünk (mint potyautasok)
esc>save and quit(az utolsó check pointot menti)
Next PC upgrade: 2022
emulátor.
Esetleg valaki!!! a játékban hol van a mentés!!!!!!!
Ui: CONVENANTOK (igy kell leírni)
Lenne egy kérdésem. Elakadtam az utolsó pályán. Ott járok, hogy a Master Chief megtalálta a két katonát. egy ilyen liftes résznél van. Azt írja hogy mentsem meg a katonákat. DE MERRE? HOVA? Minden ajtó zárva, csak a lifteknél lehet egy két szintet feljebb vagy lentebb "ugrani".
Valaki tud rá vmi megoldást????
Elõre is köszi.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Sajnos nem is értem a történetet.Jó alap történek megvan pl a Halo 1-nek de a többi a gamebõl derül ki persze ha angolos vagy 😞
De még mindig nem értem miért kellet elpusztítani az embereknek az 1-ben a Halot? Ez egy hajó amivel convenianték elmennének forerunnerékhez. Ebben miért kell õket meg akadályozni? Ha elhúznak akkor nem támadják az embereket és world peace. És minek vannak ott a floodok? Miért akarnak convenianték elmenni forerunnerékhez. És akkor miért tört ki a háború ha úgyis leakarnak lépni? És a forerunnerk miért nem komálják a conveniantokat? És hogy pusztítottam el õket az 1-ben? És a papok miért akarják megöletni a népet?
07a_highcharity.map >> 08b_deltacontrol.map
07b_forerunnership.map >> 07a_highcharity.map
08a_deltacliffs.map >> 07b_forerunnership.map
08b_deltacontrol.map >> 08a_deltacliffs.map
pl:07a mapot a 08b mapal a 07a 07b 08a 08b után kitörlöd a nevet
és az egészet kicseréled persze a számokat is,a számokat azért hagytam meg
csere elõtt hogy ne tévesszem el igy nem irja felül,és nem kel kitörölni semmit
végig játszod és megnyilik az utolso pálya The Great Journey ezután visza álitottam
eredetibe és müködött egyébként terjed a neten egy crack ami 12-es
pályától megnyit mindent még nem találtam meg ha valakinek sikerül
vevö vagyok rá.
érdekelne holvan a játék mentés köszönöm!!!!
halo2 és müxik a 12es szint is!Leírás kicsit rossz!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
07a_highcharity.map >> 08b_deltacontrol.map
07b_forerunnership.map >> 07a_highcharity.map
08a_deltacliffs.map >> 07b_forerunnership.map
08b_deltacontrol.map >> 08a_deltacliffs.map
nem kel törölni semmit csak kicserélni a map neveket
játék végén vissza állít eredetibe és sorrendbe végigtolod.
Nem saját ötlet netröl szedtem le,ha valaki tudja a mentést hol van
írja le köszönöm!!!!
még nem tudtam letölteni mert letörölték a rapidrol.
Sajnos újratelepítést követõen elk..tam a mentéseket. Ha valakinek van fölös mentése külje el a [email protected].
Elõre is köszi szépen!<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
Drivergondok telepitésnél...iylet? hova jutunk 😄 de a legfrisseb van fent és akkor is azt modnaj régi..igaz nicns oyaln sok driver még 8-as szériákhoz de a legfrissebet raktam fel...valaki tudna segiteni?...jah és ne mtudom hogy megy de 1**.**-as driverem van fent és ez meg azt irja hogy 60 valamenniy 😄 akkor most mi van? 😄plz valaki help
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Bazz nemtalálom a HALO topicot pedig abba valahol volt frankó történetleirás is.Google-ba nem találtam. 😞