Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Meg kell venni az eredetit...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pc-n játszom a Halo 2-vel <#violent>#violent> és sajna ennél a pontnál (07a_highcharity.map) elakadtam, mert kéri az eredeti 2. cd-t. <#conf>#conf> Kipróbáltam az utánna köv.-kel simán megy. Szeretném ezt a pályát is megcsinálni, tudtok-e ésszerû megoldást a problémára?<#nezze>#nezze>
Üdv: Csixi <#worship>#worship>
Razor1911
Clone
De razor-t szerezz, mert az jobb...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
CPU Speed
Minimum: 2 GHz
System RAM
Minimum: 1 GB
DX9 graphics card: WDDM driver, PS 2.0/32BPP, At least nVidia 6000 or ATI x700 or above
Free Disk Space
Minimum: 7 GB
XP-n is tökéletesen megy!!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Qwerty4
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Legalább azt másoljam rá vmi cd-re ha netalán újból elõszedném a játékot vészhelyzet esetén legyen meg a beállítás amivel kinlódtam. 😊
Qwerty4
Qwerty4
10x biztos beraktam....
letöltöttem vmi dopeman verziót.Most mi a fákk van, nekem csak egy multi playeres fost hoz elõ.
Qwerty4
elkezdtem a telepítést, azazhogy amikor beírtam, hogy hova telepítsen és rányomtam, hogy continue, akkor fogta magát és kilépett - elfelejtettem valamit? mindent úgy csináltam, ahogy a faqban le van írva
Gépem ati X1900 4200
Itt mindent leírnak lépésrõl lépésre, szájbarágosan...
Vista alatt ment a boo verzióval, de nem volt túl élvezetes butított grafikával, úgyhogy visszaraktam az XP-t. Próbáltam a #741 alatt leírtakat alkalmazni, de a loader.exe nem mûkszik nekem. "az alkalmazás konfigurációja helytelen" hibaüzenetet dob ki.
Ha vki tudja a megoldást, elõre is köszi!
by
nomen
A következõ a kérdésem:hogyan lehet a halo 2-vel multizni?
Legális vistám van,és legális a halo 2 is.
Ha jól értem msn cím kellene neki,de nem fogadja el.
Vagy félre értek valamit,mert az angol tudásom harmatgyenge.
Ha valakinek megy a játék neten,légyszi avasson be hogyan kell.
Elõre is nagy köszönet!
Remélem vki tudja a megoldás, addig is eklezdem töltögetni a boo verziót.
by
nomen
Nem akar menni, pedig jó lenne, mert az 1 nagyon bejött. Melyik verzióval indult el nálatok? Nekem a Razor verzió van meg, és nem akarja az igazságot.
Köszi a segítséget!
by
nomen
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Fennt van a Vista a gépen,de nem megy sajna a játék. A problémája az élmény-indexemmel van. A progi igénye 5, vagy annál nagyobb, de nekem csak 4 van(többet nem tudok kihozni belõle). Ennek ellenére el tudom indítani a játékot valahogy?
Elõre is köszönöm a segítséget!
by
Nomen
A hiba meg 800x600-ban is jelentkezik...simán a fõmenü is meg-megáll a hanggal együtt. Mintha pl. a cd-be betennél egy lemezt s zenehallgatás közben megakasztja.
Vista alatt megnézem még.
Azért köszi.