Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rapidshare.com/files/61612578/halo_2.zip.html
egy gyüjtemény!
Nem az egyém én is töltöttem több helyröl!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De ha maponként be lehet tölteni ,akkor igen ,átnevezed ahogy levan írva és utána a game-ba betöltöd....
07a_highcharity.map értelem szerûen a 08b_deltacontrol.map kéne átnevezni.Ha megva utána a 07b_forerunnership.map -ot csréled a 07a_highcharity.map -ra és így tovább a #1243 szerint
07a_highcharity.map >> 08b_deltacontrol.map
07b_forerunnership.map >> 07a_highcharity.map
08a_deltacliffs.map >> 07b_forerunnership.map
08b_deltacontrol.map >> 08a_deltacliffs.map
Ez a mapok átnevezését akarja ábrázolni!
Azt írta ,hogy neki így jó...próba-cseresznye.Hajrá!
2:ezt magyarázzuk ugy 50hsz erejéig
3: Segítek ,mert nem vok paraszt(ka)
Azt a mapot ami besz@rt azt sajna ki kell hagynod (vagy lejjeb van egy jobb map-név kombináció)a rákövetkezõ mapot nevezd át arra ameiknél ezt kiírta (elötte biztonsági mentés a mapokról!!!) és ha visszatérsz a játékba és betöltöd a mapot ,akkor már nem írja ki ,csak eggyel azutáni map jön be Ta-DA.... <#integet2>#integet2>
Kéne egy kis segítség.XP patch-el telepítettem fel a Halo 2-õt XP-re.
Megy minden,de amikor Tartarus lelöki Arbitert a Libary résznél a szakadékba,hirtelen kilép a játék a fõmenübe és kéri az eredeti CD-t.
Nektek elöjött ez a gond?Létezik erre megoldás?
Elõre is köszönöm a segítséget!
volna ötlete vkinek, hogy mit csináljak vele, hogy megpusztuljon?
elore is koszi.
Next PC upgrade: 2022
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt a hibaüzit kapom: Startup.exe - Belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (CreateProcessWhitTokenW) nem található
a DLL-ben (ADVAPI32.dll). és mindegyik tört verziós Halo 2-t letöltöttem
és mindegyiknél ezt írja. Valaki segítsen.
kérte az aktivációs kódot, megcsináltam azt,amit itt írtatok a faqban,elindítom a köv pályát,és akkor gondolom tölt. meddig tölt?
mert az elõbb vagy 15 percet töltött,de nem csinált semmitse.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
köszi köszi