Újra ölt a Counterstrike?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a büdös counterstrike odaadta a gyereknek a pisztolyt, a ninjaruhát, és elküldte öldökölni.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Vazze ezek a némez fiatalok idióták. nézzétek meg csak a német viva mûsorát.
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Éljen USA :DDDDDDDDDDDDDDDD
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Fene enné meg az ilyen köcsög, buzi, szenzációhajhász újságírókat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azzal nem értek egyet, hogy fokozzák az agresszivitást a játékok. Pont hogy ellenkezőleg, a napközben felgyülemlett dühöt, feszültséget, ellentéteket lehet feldolgozni ugy, hogy mindezt kiadjuk magunkbol. Van aki 10percig káromkodik és megnyugszik abban a pillanatban (én legalábbis), van aki inkább szétver valamit, van aki elkezdi a falat csapkodni, rugdosni, és van, aki leül jáccani valami hentelős játékkal, és addig lövi halomra az ellenséget, amig elégtételt nem érez.. De ez lehet akár egy kocsmai mortalkombat játékgép, vagy akár egy flipper is.. Valszinű hogy nagyobb százalékben az fps-re bizzák magukat az emberek.
Azzal viszont egyetértek, hogy igenis, mindenkinek adni kell egy ujabb esélyt ilyen helyzetekben. Ezt nem kell nagyon magyarázni, mindenkinek joga van hozzá, hogy megmutassa, mit is tud, és mire képes. Adni kell nekik lehetőséget, legyen az érettségi, vizsgák, vagy akár szinpadi fellépés, bármi. A bizonyitási kényszer, ami magunk és mások iránt hajtja az embert, ilyen dolgokhoz vezethet. Mert lehet hogy önmagának még meg is magyarázza az ember, de a szülőket, akik elvárják kötelező jelleggel mindezt, már nehezebb megoldani..
ui: mindez csak egy hajnali eszmefuttatás volt, és mint az előbb, most is azt mondom, a játéknak minimális köze lehetett az egészhez, ellenben a környezetével, család, barátok, rokonok, akik előtt felnőtt, és nem vették észre ezt az elfojtott aggressziót.
ui: A CSből hogy lehet megtanulni profi modon ölni? Mert még a SoF 1-2ből azt mondom oké, ott van egy jopár találati pont, de a CSnél azért ez lényegesen kevesebb. Ha a tuszt leszeded, az minusz pénz, az sem tul praktikus :]] Ezt a "gimis lányokat lehet benne öldösni" dolgot, meg majd magyarázza el valaki, mert az nekem magas.. Na további jonapot!
Na jovan, nem folytatom, mert ez akkora marhaság, mint amit az ujságok és az iroasztalok mögött élő pszihomókusok kitaláltak/irtak. Emberek vagyunk, vannak köztünk hülyék, akik bekattanhatnak attol is, hogy valaki nekimegy a boltban a pénztárnál.. Ez van. Ha már hibáztatni kell valakit, akkor hibáztassák azt, aki felnevelte a gyereket és nem vette észre időben, a benne rejlő agresszivitást. Mert aki ennyire fanatikus módon vonzodik az egészhez, kizárt, hogy a környezetének nem tűnt fel sosem.. Ott kellene bűnbakot keresni, nem a játékok között. Sajnos nem ez az első vérengzés ilyen módon, és nem is az utolsó...
utalom az ilyet mert a huje németek lelovik maguklat azé nem kéne betiltani
No comment.
naponta félmillió ember henteli egymást a cs-ban, ők mért nem gyilkolnak irl?
Németországban az összes FPS-t be kéne tiltani, egy LAN-party után csak úgy ölik egymást.
Kár, hogy nem Super Mario fan volt a csóka képzeljétek:
''A brutális játék a Super Mario hatására tette hidegre tanárait a diák. Le az ilyen brutális játékokkal''. Nevetséges ez az egész... :PPP
a balettpatkány
ui: a szomszédom tul sokat Carmageddonozik mostanság.. Gondoltam szólok, hátha valaki Debrecen felé jár :]
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Ukkő' neki...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
na igy a pontos idézet :]
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Vili?:))
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!