Vége a 150 Ft-os kedvezménynek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.nyoc.hu/matav
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bar meg azert remenykedek hatha lesz valami ertelmes es jo megoldas
En semmikeppen sem akarom fizetni az isdn-t tovabb ha nem hasznalhatom.... vagy hasznalhatom de nem eszem😊((
Szeritned megéri? Nem. Nem is lesz netem. Szóval ellehetetlenültem. Lemondom a netet, meg nem kell mindenkineket fizetni, majd csak az isdn szerződésből hátralevő ideig fizetem az isdn-t, tök feleslegesen.
Mi ez ha nem ellehetetlenítés?
Fasza...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tudod, kedves Garfield ez egy életforma, amiről nem egykönnyen mond le az meber. Hanem csak ha nagyon muszály, és teljesen ellehetetlenítik.
Tudod, kedves Garfield, nekem is Chellom van a UPC-től, amiért fizetek is havi 11e-t, ami azért elég sok, ha lenne családom, és mondjuk havi netto 60e-ból kéne kigazdálkodni.
Tudod, kedves Garfield, ezzel együtt messzemenőkig támogatom a dial-up-os közösséget, mert én is sokáig csináltam, nagyon sokáig nem is saját accounttal, mert nem volt arra pénzem, hogy a havi 10-12e Ft telefonszámla mellett még az isp-nek is adjak havi 6-7e-t. Mert dial-up-nál az isp-nek külön tejelsz, és nem is keveset.
És emlékszem arra amikor óránkánt 240 Ft volt éjszaka! a net
Ugyhogy én nem használok Axelerot, Westelt sem, és a isdn-t is visszaadom amint lehet.
Sőt ha a upc telefonos szolgáltatását elindítja, elgondolkodom majd azon is.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Egyik sem kell!
Mondj NEMET a Matávra!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Erre valam sablon valasz jott vissza Turelmet kerjuk hamarosan felkeressuk ajanlatunkal!😊))
NA erre kivancsi vagyok ugyanis se kabel se adsl nincs itt !
Mint ex-Vivendis, jelenleg LAN-os, néhány gondolat jutott az eszembe a petíciónak nevezett förmedvény elolvasása kapcsán.
Ha valami biztosan árt ennek az ügynek, akkor az ilyen ostoba, demagóg felhívások. Nem a felhívás tényével van bajom, hanem a felhívás szövegével.
1. Akkor most mivel is van baja a kedves petíciózónak? A távközlési szolgáltató árképzése ellen? Azzal az árképzéssel, ami kormányrendeletben van rögzítve, fillérre pontosan? (51-es körzetszám) Vagy az internetszolgáltatók díjszabásával? Amihez pedig semmi köze a távközlési szolgáltatónak... Hogy arról ne is beszéljünk, hogy egy kedvezmény kapcsán megy a felháborodás. Ha valamelyik hipermarketben végetér a kedvezmény, akkor is petícióztok?
2. Azért, mert valahol nincs lehetőség a kábeltévés szolgáltatásra, vagy egyszerűen csak nincs visszirányúsítva a kábelhálózat, ott miért a távközlési szolgáltatón kell leverni az internet hiányát?
3. Már elnézést, de milyen alapon követelnek maguknak az aláírók MINIMUM ADSL-t vagy kábelnetet? Mert az "Ahol technikai okok..."kezdetű mondat ezt akarja sugalmazni.
4. Miért kell korlátlannak lennie az internetelérésnek? Az internetezés nem feltétlen egyenlő a programok tonnaszám történő lelapátolásával.
5. Különösen pofátlanságnak tartom, amikor odabiggyeszti a kedves levélíró: "összesen maximum bruttó 10 ezer Ft lehet!". Állami támogatást ne kapjanak?
6. Miért nincs egy büdös szó sem arról a sokkal fontosabb dologról, hogy egy csomóan a 150 forint miatt köttették be az ISDN-t, egy- vagy kétéves szerződéssel. Most a nyakukon marad a dráa előfizetés - kihasználatlanul.
Összességében: a petíció írója a nethasználatát tekintve az magyar netező (ez most a lehető legpejoratívabb értelemben kell érteni), aki a 150 forintot párosítja a FreeStart-tal, neadjisten még reklamál is azért, mert az a mocsok FreeStart eddig óránként megszakította a vonalát és ő nem tudott töltögetni egész éjjel. Az ilyen modemeseknek nagy az arca a fórumokban, hogy miért nem kapnak ezt meg azt, de feltölteni már büdös nekik, merthogy ők modemesek...
Természetesen tisztelet a kivételnek.
Ha valamivel nevetségessé válik az egész "ellenállás", akkor a fenti felhívással biztos. Miért csináltok magatokból bohócot ezzel az irománnyal?
U.i.: Nem vagyok sem MATÁV, sem DT-részvényes.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
én ehhez nem értek, de van valami trükk, ha 2 éven belül lemondod a netet + az isdn-t akkor még fizetned kell xyt
vagy hogy van ez?
Ez se rossz:
---------------
Tisztelt Ügyfelünk!
Az elmúlt néhány nap szeszélyes időjárása ellenére is napról-napra többünket csábított a természetbe a kellemes meleg és a friss tavaszi levegő.
Ha ablakából kinézve úgy érzi, hogy legszívesebben a fél világot bejárná, ma már nem kell sokat töprengenie a megoldáson: vegye fel kedvenc ruháit és maradjon otthon!
Az Axelero DSL technológia segítségével ugyanis fix havi díjért internetezhet akár egész nap, a leggyorsabb modemes kapcsolásnál is hétszer gyorsabb letöltési sebességgel - egy kellemes séta előtt, után vagy akár helyett is.
Mindez most a korábbinál kedvezőbb feltételek mellett elérhető: a május 8. előtt legalább egy éves Axelero DSL Otthon előfizetést megrendelő ügyfeleink bruttó 10 000 forint belépési kedvezményt kapnak s az első hónapban ingyen használhatják Axelero DSL hozzáférésüket. Előfizetőinknek az ADSL szolgáltatás kiépítéséig ingyenes modemes internet-hozzáférést is biztosítunk (vagy meglevő kapcsolt vonali Axelero internet-hozzáférését ingyenessé tesszük) - a kedvezőbb árú net korszaka így akár már néhány napon belül elkezdődhet az Ön otthonában is!
Weboldalunkon részletes tájékoztatást talál akciónkról és az ADSL technológiáról - de akár meg is rendelheti szolgáltatásunkat az Axelero Online Áruházban!
Üdvözlettel:
Az Axelero csapat
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
---------------------------------
ITT A JÖVŐ! Az Axelero új "kedvezményes" csomagjai:
"Axelero: Új, percdíjas internet-hozzáférési csomagok
Az Axelero Internet 2002. május 2-tól új internet-hozzáférési csomagokat vezet be, amelyek percdíjas alapon, a telefonköltséget is tartalmazva biztosítanak hozzáférést a világhálóhoz, kihasználva a liberalizált távközlési piac új lehetõségeit
A három új csomag közös elõnye az egyszerû, átlátható díjszabás....A Kombi Otthon csomag, amelynek havi alapdíja bruttó 1850 Ft, a hagyományos Otthon csomagnál már megszokott idõszakokban, munkanapokon este 6 órától másnap reggel 7 óráig, valamint a teljes hétvégén 5 forintos percdíj mellett, a többi idõszakban percenként 6,90-ért érhetõ el – így a napközben dolgozó vagy tanuló hálójárók otthoni internetezését szolgálja.
--------------------------------------
Ja Kurva Anyád azt hiszed nem tudunk számolni, bazz.
Ha a régi Otthon csomagot választom, akkor
Axeleronak fiztek 4500-at
fatávnek 300 órányi netért 58500-at
összesen 63000
Ha ezt az új Kombi Otthon csomagot, akkor
Axeleronak 1850+36000
fatávnak 54000-et
összesen 91850
Most ebben mi lenne az üzlet, hol itt a kedvezmény, 1.5x annyiba kerül, mint a régi. Ja persze az Axelero bevétele 8.5x szeresére emelkedett ami nekük jó üzlet. Lenne. Ha lennének hülye emberek, meg olyanok akik nem tudnak számolni.
Igaz mit is várhattunk Anyuci picinke fiacskájától, az is olyan pénzéhes mint az kurva anyja. Persze senki nem fogja egyiket sem választani, a modemesek kénytelenek lesznek elfelejteni mi is az a net, pedig 3-4 év alatt úgy megszoktam hogy van, de mivel semmi lehetőség nincs itt a III. kerületben ASDL-re és kábelnetre, és nem is lesz, marad a semmi.
Beletették a farkat a szánkba és elvárják, hogy vigyorogva szopogassuk!
Sajnos azonbn a Matav nem hires nagyvonalusagarol sem!
Így a hc netezőknek továbbra sem kerülne 150 ezer ft-ba a havi net, viszont a matáv is ki tudná fizetni az isp-ket.
Ezzel nem napi 13 órát lehetnék fenn havi 4k-ból, de legalább nem is csak 5 percet. Napi 3-4 óra ha kijönne 5-ből akkor minden OK lenne.
De fulladjanak meg tuti hogy csakazértsem fogják megcsinálni..
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Könyörgöm, fogják már fel néhányan, akik nem tudják megérteni: nem mindenhol van adsl-es, kábeles, tvnetes, mittudoménmilyenes lehetőség!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
csak most - szokásához híven - nem gondolkodott
jelenleg még a fidesz regnál, nem az mszp
ugyhogy ne kend az mszp-re
Július 1-től normális, emberi életet élhetek, közösségbe fogok járni, csökkentem az egy nap a szgép előtt töltött időt, stb. A másik jó : nem kell napi rendszerességgel elviselnetek.
A rossz, ami inkább csak nekem rossz : nem lesz netem, talán majd 3-4 naponta egyszer be tudok nézni, úgyhogy majd legyetek jók! :-)
Na ez elvekben jó....
Szal én is ismerem a problémát, nekem is még egy ideig, tart a hűségszerződésem, és ami a legjobb: átse tudok állni másra, mert itt 17kerben ez volt a legjobb netfajta... Na szal én nem fogok netrejárni, csak ha a petició sikeres (most épp azthallottam hogy az szdsz-mszp kormány vmit tenni akkar ez ellen...). Na de a petició. Van egy megoldás, hogy ne kelljen mindig megnézni az oldalt hányan írták alá. Írt a haverom egy scriptet mIRC-be, amit elérhetőve tett. Itt van. Szal ezt belerakod a mIRC könyvtárába, és írd be a státuszablakba: load -m matavsux.ini. Ezek után bármikor a /matavsux parancsra előhozza (ha van net:-). Na szal ennyit akartam. Legyetek jók
-=( GeTToScRiPt )=- rullz....
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Egyébként vicces az isdn reklám, most már 4 e pénzért lehet isdn-ed...
suxxxxxxxxxxx

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
http://matavsux.warez.hu/
ezt kifelejtettem
és talán kisvikunak is joga van ezt gondolni
még ha csőcseléd tömegember akkor is
amúgy gondoltam, hogy meg fog szűnni a kedvezmény mint minden előbb-utóbb (kormánytól függetlenül), de azt gondoltam, addigra úgyis lesz ADSL elvégre már 1 éve reklámozzák országszerte
kiderült, hogy naiv tömegember vagyok...
Hogy lehetsz ilyen szüklátókörű : 'előző kormány vezette be'
Meg hogy ezt is az Mszp csinálja.
Tulajdonképpen te magad adtál választ a hülye rágalmadra:' Még kormányt sem alakítottak '
Hát ez az. Hogy tehetnének bármit is, ha még nincs kormányuk?
Akkor azt is meg tudnák akadályozni hogy a JELENLEGI eladja az állami földeket.
DE mindegy ne politizáljunk itt. Ez a Matáv sara. Még több bevételt akar.
Te is csak a behülyített (mindegy milyen Mszp/Fidesz) csőcseléd, tömegember tagja vagy, aki egyoldalúan gondolkozik.