Laptop help plz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K50AD-Sx015D
Nem értek a technikai adatokhoz.
Mi a véleményetek a két géprõl? Lehet rajtuk játszani?
Köszi!
Inkább itt kérdezz utána: Milyen laptopot vegyek?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Laptopvásárlás elõtt állok. De nem tudom eldönteni hogy milyen legyen.
Mik a tapasztalatok? Melyik márka megbízható és persze ár érték arány is jó legyen.
Leginkább netezésra használnám, de azért fussanak a játékok is.
Van 3 féle is: Atheros, Broadcom meg Inteles is van.
Vettem egy Acer emachines E725-432G25Mi készüléket.
Xp szépen felment rá, minden mûködik kivéve a wifi :S
Már számtalan drivert leszedtem de semmi :S
Ha valakinek lenne mûködõképes drivere és elküldené azt megköszönném:)
(XP Professional sp3)
Itt pihen az asztalon egy Dell V13 Vostro gép Linux-os, le kéne róla gyalulni az Op.rendszert, valakinek van valami atombiztos módszere?
Jah, DVD nincs, se belsõ se külsõ, hogy egyszerû legyen a dolog.
Elõre is köszi!
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A laptopomra most lett felteve a 7-es windows es instalaltam ra az internetkulccsal jaro progit.de mikor el akarom inditani a netet,kiirja,hogy instalaljak valamit,rakattintok es kiirja,hogy nem vagyok eleg magas felhasznalo (pedig rendszergazda vagyok).mit tegyek,hogy menjen a netem????
Ha bármi más gond lenne csak nyugodtan kérdezz <#ravasz1>#ravasz1>
Ez a gép jóformán alkalmatlan már játékra. Meg a notik amúgy se játékra lettek anno kitalálva. A mai gépekkel már úgy ahogy lehet játszani de ettõl ami neked van ne várj semmi csodát.
A lefagyás lehet attól is hogy túlmelegszik a rendszer.
Ne ahhoz hasonlíts hogy egy asztali PC-n ilyen konfig mellett mi futna el mivel egy laptop teljesen más világ.
mi lehet a baj?
ennyire nemjó egy laptop játékra?
Kurva büdös a laptop. Acer aspire 5530 és rózsaszínûen világít a bekapcs gomb. Pár napja kezdett el kellemes, döglött állathoz hasonló szagot árasztani. Nem tudjátok mi lehet a baja? :)
Véleményeket várok tõletek: ASUS K70IC-TY127D. 180e körüli az ára, ez nálam tényleg a plafon lenne. Játszani nem nagyon szoktam, de fontos lenne hogy akár egy 30-40Gb-os "full hd"-s filmet gond nélkül lejátszon, mert tévémhez kötném. Bármilyen pozitívum-negatívum érdekelne. Ha tudtok jobb alternatívát az meg pláne.Ja, és nekem tetszik a nagyobb méret, sokat böngészek, ezért néztem "17.3"-ast.
Az integrált intel GMA "vidkártyák" tényleg csak ennyit bírnak és nem többet. Azok arra jók hogy max egy HD filmet tudjanak produkálni úgy hogy ne szakadjon közben a kép de másra nem igazán jó.
ha jól tudom lehet egy olyat mûvelni vele hogy a rendszermemóriát megosztani és megnövelni a vid vezérlõjét vele, de én ilyennel még nem dolgoztam szóval azt hogy hogyan kell azt sajna nem tudom.
A problémám, és egyben kérdésem a következõ lenne: Vettem egy Acer Aspire 5732Z notebook-ot ( Intel Pentium T4400 2x2,2Ghz, 4Gb Ram, Intel GMA 4500M) Nem játékra vettem a gépet, arra van asztali gépem, de ugy gondoltam, hogy azért néhány egyszerûbb játékkal eljátszanék rajta, mint mondjuk a CS 1.6, vagy a Guitar Hero IV. Meglepõen tapasztaltam, hogy még ezak az egyszerû játékok is akadnak és beszaggatnak rajta. Oké hogy integrált a videokari, nem is vártam sokat, de lehetséges, hogy ez tényleg ennyire gyenge? Lehet egyébként valamit csinálni vele, hogy kicsit felhuzzam a teljesítményét?
BlueScreennel újraindul a rendszer, amit kitudtam belõle hámozni az annyi, h a sis163u.sys -el van gondja. Ez a wlan modulhoz tartozik, ott nem stimmelhet vlmi. Újrainstallálni már próbáltam.
Az lenne a gondom, hogy több játék is olyan mintha akadozna a laptopon. Nem úgy hogy lassú, hanem mintha a képfrissítéssel lenne gond, olyan mintha egy egy pillanatot ugrana a kép. Tehát nem folyamatos hanem szakaszos! Minden játékban amiben észrvettem az fps-el semmi gond birja a gép. Eddig fps-ekeben és rts-ben vettem észre és a játékokban általában 100 fps körüli átlagom van. Próbáltam úgyis hogy lejjebb vettem a grafot bármennyire akkor is csinálta. Egy hp-pavilion dv5ösöm van 9600mGt-vel és Vistával. Nem tudjátok mi lehet a gond? Próbáltam új driverrel de érdekes mód azzal is csinálja plusz emelett még az új driverrel vizszintesen néha látok piros vonalakat felvillani de ezek játék közben nem látszanak csak a windowsban... Tanácstalan vagyok :) pls HELP!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A sulis laptopommal (Fujitsu Esprimo Mobile V6535) tegnap óta gond van. Amikor bekapcsolom, minden bejön rendesen, de az egér megjelenése után egybõl az asztal bal alsó sarkába ugrik.
Ha az egeret mozgatom, akkor ki tudom onnan vinni a nyilat, de visszaugrik ugyan oda. (így alig tudok bármire is kattintani).
Ha kihúzom az egeret, és Touchpaddal próbálkozok, akkor ki se tudom mozdítani a bal alsó sarokból a nyilat.
Pár perc után kék halált dob a gép, végig ellenõrzi a memóriát, majd 100% után újraindul, de magát a hibaüzenetet el se tudom olvasni, olyan gyorsan indítja újra a gépet.
Elsõként arra lennék kíváncsi, h a merevlemez tartalma megmenthetõ-e, valamint, hogy oldható meg ez a probléma?
Köszönöm a gyors segítséget...
Melyik ver. Xp-t raktad fel?
Acer 5310es laptopom valamiért csak a két hozzá adott telepítõ lemezt olvassa be, egyéb dvd-ket nem. ez normális?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Fujitsu Siemens amilo pro laptopom tegnap még mûködött,ma meg bekapcsolom,erre windows nem indul el.Bejön az Alap Fujitsus boo képernyõ majd szürke monitor és semmi.Mi lehet a gond?Semmi fizikai sérülést nem szenvedett,szóval fizikálisan rendben van.Esetleg valami vírus??De tegnap még tök jó állatpotba kapcsoltam ki..Passz kérem segítsetek,elõre is köszi.
bocsánat hogy ide írok de itt láttam a legtöbb embert akinek laptopja van.
Van nekem egy nagy problémám mégpedig az hogy a laptopom alaphelyzetbe ha be van kapcsolva és semmi program nem fut,és az msconfigba is kikapcsoltam azokat a progikat amiket nem akartam hogy elindítson mikor bekapcsolom és a lényeg amit kérdeznék hogy a procim még is 100%fut ha hálózatra van bedugva aksi nélkül.viszont megnéztem natúron aksival és akkor minden hibátlannul megy nem megy 100%-an a procim valaki tud segíteni hogy mi lehet a baja.elõre is köszönöm
pixelhibának szerintem sincs köze a géphez.. csak annyi hogy az a monitor :D
http://loal.atw.hu
- a proci eltérése mennyire számít
erre írtam hogy az mit mit számit.. olyan mindegy a pár miliszek vagy kevesebb :D
PROCESSZOR: Intel Centrino Duo T4400 2.10Ghz
PROCESSZOR: AMD Turion RM74 2.2Ghz
az a 0.1 nem fog számítani :D
nos vélemények:
- intel stabil és zorall
- amd stabil és zorall szintén
amd játékra ajánlják még az intelt meg irodai használatra.
nekem intel pcm van tökéletesen megy, laptop meg amd és azis tökéletes megy :D
az elsõ mondatod nem nagyon értem...
a proci eltérésére kérdeztem volna rá, mennyire szignifikáns a 2 gépben lévõ proc közti különbség?
esetleg amd vs intel tapasztalataitok?
Aranyköpések: http://aranykopesek.com
ddr3 kevesebbet fogyaszt tehát tovább birja laptop
a beépitett videokarik meg laptop karik nem igazán mennek az új gémekhez.. :o
blutusz nem kell nem szükséges.. wifi legyen. blutusz akkor yó ha van mobilod és akarsz róla képeket másolni meg zenét tenni rá.. nem kell usb.
hdmi az tvre kötheted.
manapság a wideos monitorok terjednek. ne mtudom mér. nkmis egy 15.6-os laposom van.
ha játszani akarsz amd-set ajánlom. amd + ati kártya
ASUS F83SE-VX057D inkább arra megy hogy hordozható legyen. a 14vol kevesebbet eszik mint a 15.6 és még dd3 is van benne.
pls segítsetek, hogy az alábbi 2 laptop közül melyiket érdemesebb megvenni?
asus_k50ab_sx045d
www.ipon.hu/webshop/product/asus_k50ab_sx045d/131019
vagy
asus_f83se_vx057d
www.ipon.hu/webshop/product/asus_f83se_vx057d/130660
(bocs de friss reg miatt 30 napig nem tudok linket beszúrni)
mivel a 2 laptop nagyon hasonló, a kérdés annyi, hogy
- a proci eltérése mennyire számít
- a ddr2 és ddr3 közti különbség mennyire számít
- a videókártya mennyire elég esetleg az újabb játékokhoz
- bluetooth mennyire szükséges (nélkülözhetõ) része egy gépnek
- a HDMI kimenet nélkülözhetõ-e
- valamint melyik az inkább megfelelõ a képernyõméret?
Köszi
Aranyköpések: http://aranykopesek.com
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC