Laptop help plz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég vettünk 2db Sony Vaio laptopot. Az egyiken észrevettem a jobb also sarkában (csak ott van belõlük), hogy rengeteg kicsi kék pont van, mintha beragadtak volna a pixelek,de még ilyet nem láttam mert sokkal kisebbek és nagyon sok van belõlük. Ugyan ezen a laptopon középen is van egy nagy kék beragadt pixel...Az lenne a kérdésem, hogy ezek a kék pontok beragadt pixelek? Én arra gondolok, hogy azok mert a másik laptopon ilyen nincs, az teljesen tökéletes. X-black, Full HD kijelzõ.
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm???????????????????????? 😄 fontos lenne

császtok.kéne egy fontos segítség.adott egy új laptop és egy router.a routerbõl jön három internetkábel.egy másik laptopba ha bedugjuk a routerbõl jövõ kábelt egybõl jó a net.nem kér se jelszót se felhasználónevet.de ha az új laptopba dugjuk a kábelt akkor mintha be se dugtuk volna.nem észleli a netet.a gépen vista van.ha megpróbálunk új kapcsolatot létrehozni akkor kér jelszót meg felhasználónevet de az nincs mert a másik laptopba sem kellett.hogy lehetne megcsinálni hogy mûködjön a net?elõre is köszi a segítséget.ja és nem driver probléma mert rádugtunk egy jelszós felhasználóneves netet az simán mûködött.még egyszer köszi elõre a segítséget.

Neki fizetnek érte. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Tibi7
És az hogy müködik? Nem értek hozzá:S Nekem nem fontos hogy tudjam cipelni, csak most tudjam valahogy áttenni. Vagy a rackben megvannak a csatlakozók,amiket a winyóra kötök, és azt utána usb-sen lehet a laptopra kötni?
Solten
Hi. Kulso rack.

Saor Alba

Tibi7
Sziasztok. Meg lehet oldani valahogy azt, hogy a laptomomhoz egy asztali gép winyóját rákössem, mert jó lenne a filmjeimet átmenteni. Ha van rá mód, akkor mi az? Köszi
sziasztok

szeretnék segítséget kérni abban a dologban hogy ati catalystot honnan tudok leszedni mert ami gyárilag volt rajta az régi volt és nekem a lagújabb kellene Ati mobility rodeon HD4570 ehez kellene csak amit találtam, az nem jó.vagy is ha jobb klikkat nyomok az asztalon nincs ott a catalyst.valaki segítsen köszi
A Sony mit hajlandó csinálni egy pixelhibáért?
Sziasztok!

Adott lenne egy Acer Aspire 5536g laptop windows 7el használom a bajom az lenne hogy ha nem a saját felbontását használom 1366x768 akkor nem szét húzza a képet ha nem be dobja középre ha driver bõl vagy windows ból próbálom hogy engedje teljes képernyõn olyankor is akkor pedig mintha valami felül birálja és nem változik semmi. Amint monitora dugtam ott már szét húzta a képet. Mi lehet a próbléma?
http://www.laptopkalauz.hu/
Ha legörgetsz, baloldalt van a meghibásodási arány. Acernek 20%, szerintem ez azért sok :S. Asus-ról mondjuk nem írnak. 😊
Solten
Akkor hallj jot is rola:

"6 acer notebook van a cégnél, egyik sem fiatalabb 3 évnél, és csak az egyik szar, egyébként jól mûködik mind, azon kívül 2 hp és 2 lenovot tartunk, azokkal sincs semmi baj
és évente ezres nagyságrendben értékesítünk acer-t, semmivel sem problémásabb mint akármelyik másik gyártó, az általad említett zsanértörés például az asus egyes sorozatainál normális, tipushiba, és szó nélkül cserélik (f6 sorozat pl)
ha kiterjesztetted volna a garanciát, valószínüleg ezt is megcsinálták volna, ha ismert a hiba"

(PH forum) 😊

Saor Alba

Fúúú... az Acer egy érdekes márkának tûnik. Nem tudom, hogy én szaladtam-e a rossz emberekbe, de jót még nem hallottam róla. Legtöbben nagyon lehúzzák a minõsége és a megbízhatósága miatt. Te vagy az elsõ aki ajánlja. 😄
Solten
Hello, ha jatszani is szeretnel: Asus K70. Vagy: link.

Saor Alba

Üdv, laptopot szeretnék venni és jól jönne egy kis segítség hozzáértõbbektõl. <#help> Amit számításba vettem: viszonylag újabb játékok eldöcögjenek low-on, mindenféleképp legyen HDMI, és az akksija is bírja valameddig. Igazából akksi kérdésben vagyok egyelõre a legtanácstalanabb, sehol sem írnak müködési idõt stb. Ezeket néztem ki:

MSI EX630X-018HU
AMD Athlon64 X2, 2.1 GHz, L2 1MB, 3600 MHz FSB
GF 9400 M 256 MB, de olyat is írtak hogy 1024 MB turbocache. Ez mit takar?

ASUS X71SL-7S211X
Intel Core Duo T4200 (2GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 cache) (tudtommal kb olyan mint a fenti AMD)
GF 9300 M GS 512

ASUS K70AB-TY006L
AMD Athlon64 X2, 2.1 GHz, L2 1MB, 3600 MHz FSB
ATI Mobility Radeon HD 4570
Viszont ennél érdekes, hogy csomó helyen azt írják nincs HDMI rajta, plussz 2200 mAh-s akksi??? Igaz Li-ionos, bár nem tudom ez mit takar valójában.

Szerintetek mennyit bírhatnak ezek a gépek netezéskor, meg mondjuk filmezéskor. Elõre is köszönöm a segítséget!

Még valami: mikor érdemes vásárolni a közeljövõben, tekintettel a karácsonyra? Szóval közvetlenül karácsony elõtt várható jelentõsebb árengedmény, vagy mondjuk pont karácsony után esedékes? <#vigyor3>
RelakS
Acer 5730z
Kinyit, bekapcsol, képernyõ olyan, mintha valaki összegányolta volna a vezetékeket a zsanérban. Fura minták a képernyõn, majd szépen elfehéredik az egész. Pár becsukás-kinyitás után megoldódik, feltéve, hogy becsukás után megvárom, míg elalszik a gép.
Hallott/látott már valaki ilyet?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sziasztok!

Van egy MSI EX szériás laptopom, aminek a ventilátora lassan olyan hangos, mint egy 82-es MTZ. szétszedtem, de egyszerûen nem férek hozzá sehogy. Valaki látott már ilyet? Hogy a francba tudnám kicserélni, vagy legalább egy kis szilikonolajjal megkenni? Minden segítséget elõre is köszönök. ( ha kell, van róla képem is...)

Hello
EsetlegITT nézz körül. Szvsz itt találsz legelõbb

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Üdv!

Szeretnék vásárolni egy kijelzõt Fujitsu Siemens esprimo mobile U 9200 laptophoz
12.1-es. Használt érdekelne mert az új nevetséges áron van.
Ha tudtok ilyet szóljatok.

Nem mondd neki mert a végén még tényleg elkezd olyat is keresni <#hehe><#eplus2>

És a hálózati kábelhez? ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

balintka
Sziasztok! Van egy MSI laptopom és eléggé laza lett a kijelzõje, mondhatni lötyög rendesen. Járt már valaki így? Mit lehet ilyenkor csinálni?

krisztianp16
Hello!
Már régeben voltam itt ezzel a problémámal, felteszem újra hátha valakinek van azzota HP 530-as laptopja, ha igen az érdekelne, hogy honan tudnám letölteni a telepitö cd-jét, köszönöm üdv!

Idioták kiméljenek!!! :)

sziasztok. tudna valaki segíteni újra telepítésben??? Sony Vaio PCG-C1VE. partíció törléskor le ment minden. német nyelvû volt és rendszergazda jelszót kért. úgyhogy nem lehetett vele semmit sem tenni, és a 12 Gb-os vinyó 3 felé volt osztva. úgyhogy partíciót töröltem, de nem mentettem róla semmit, mert nem tudtam hogy nem lehet leszedni hozzá szinte semmit a netrõl. szóval a kopasz vinyóval nem csinál semmit a gép. örülnék ,ha valaki tudna valami érdemlegeset mondani. elõre is köszönöm.
sziasztok! Tudna segíteni valaki Sony Vaio PCG-C1VE témában????
Hali!Van nálam egy Fujitsu-Siemens Amilo Li 2727 laptop!Xp-t raktam fel rá , sikerült is minden drivert felraknom , egyedül az aksihoz nem találok drivert!Tudna valaki linkelni egy helyet ahonnan le tudnám szedni?
vaszi köszönöm,apám a denaturált szeszt javasolta : )
Ezért nem veszek notit (meg monitort se) kipróbálás nélkül, még a ThinkPadekre is csak class2 van. Ez azért van, mert szar a gyártástechnológia, sok a selejt, ezért "feature" lesz a hibából, a vevõ nyakába varrják a kockázatot. Nehogymár a burzsuj gyártók profitja csökkenjen 1 fillért is...

Hát azt megszívtad. A legtõbb gyártú csak class2 pixelhiba szabványt használ, 2-3 pixelhiba még nem tétel, legalább 5 egymás mellett elhelyezkedõ pixelhiba kell hogy cseréljenek.

Mosd le! Ha nem ThinkPaded lenne, akkor már a szervízben / kukában lenne a géped. A víz kifolyik alul, de a ragacsos cucc lerakódik, ezen csak a szappan segít. A billentyûzet egészben kiszedhetõ, pár csavar / pöcök, meg a szalagkábelt kihúzni, és mehet a lavórba. Visszarakás elõtt azért nagyon alaposan ki kell szárítani, a zárlat ellen nincs védelem.

szevasztok!tegnap egy kis sör fröccsnet az IBM T60amba és büdös a bill 1-2 ragad de mûködik!mit csináljak a hibával elõre is köszi!
Hello!
Kéne egy kis segitség,mégpeig abban,hogy van egy HP compaq 610 -es lapop amin nem akar hang lenni.Mt lehetne vele kezdeni,hogy hangot tudjak rá varázsolni?
Asus k70ab-hez van olyan driver ami xp-hez is megy? Vagy muszáj lesz Win 7-et felraknom? Légyszi írja aki tudja
Hello
ha új a gép és van rá gari vidd vissza és sztem gariba megcsinálják, azaz kicserélik a monitort.

Helló, vettem egy Asus k70AB-ty006L laptopot 17,3-as a monitorral és van egy pixelhiba, 1 fekete. Ki lehet cserélni másikra a notit? vagy mit tegyek

Helló! Lenne egy kis problémám hátha tudtok segíteni: van egy Packard Bell Easynote MZ35 gépem amin billentyûzetet kéne cserélni. Hol találok hozzá billentyûzetet?
Esetleg PH!-n nézz körül.
Sztem ott találsz legalõbb
link

Sziasztok megint!
ACER Travelmate 4272WLMi laptophoz keresek gyári CD készletet. Ha van valakinek, köszi elõre is!

szabii98
és még 1 észrevétel!ha aksin van akkor nem kapcsol ki!

I met God. She's black

szabii98
Helló!Van egy próblémám.Az 1éves Fujitsu Siemens Amilo gépem minden 15-30 perc után kikapcsol, ha játszok rajta(úgy használom hogy töltõn van és nincs benne az aksi).Lehet hogy valamit cserélni kéne rajta?
Elõre is köszi a választ!

I met God. She's black

harlond
sziasztok! az lenne a problémám hogy van egy MSI GX610 059-hu laptopom, és a processzora semmilyen körülmények között sem akar 800MHZnél gyorsabban menni pedig a max az 2000MHZ lenne... sztetek átállitottam vmit, vagy mi az isten lehet a baja? igazából nem tudom hogy kezdetetõl ilyen e, mert csak most raktam fel rá stabilitás tesztelõ progit az uj RAM miatt, és most vettem észre. elöre is köszi a helpet!

ewuk
igen, egy másik fajta op. rendszer, valószínûleg mindkét problémádat megoldaná.
hali mindenki!

Pár nappal ez elõtt vettem egy hp compaq 610 (nx537ea) laptopot. Xp-t tettem rá,de mivel nem volt sata-s xp-m,ezért bioszban kikapcsoltam a sata engedélyezést(vagy vmi ilyesmit). felment az xp.viszont 2 problémám van.az egyik, hogy kábeles nethez nem tudok csatlakozni.felment a driver,de ezközkezelõben ott van a kérdõjel az ethernet mellett.tapasztalt már valaki ilyesmit?
A másik, hogy a gép ujraindításnál és kikapcsolásnál lefagy.ez lehet az miatt, hogy nem sata-s rendszer van rajta?Egy vista vagy egy másik oprendszer megoldaná a problémát?
Elõre is köszi: Szabee49
Sziasztok!
Most vettem egy Acer extensa 5635z laptopot, és az a helyzet, hogy nem tudom bekapcsolni. Maga az üzembehelyezés megtörtént, tehát a zsinórokat összedugdostam, viszont mikor megnyomom a bekapcsolás gombot töltöget valamit, aztán kéri hogy írjak be valamit. (# ezt írja és gõzöm sincs mit kell utána írnom, a leírásban sem találom.
Köszi a segítséget!
Helló PLackó!

Sikerült megoldani az SPDIF gondot?
Én is ezzel küzdök...
Ha valami összejött megoszthatnád

THX
szabii98
Lehet még kapni.De köszi!

I met God. She's black

Blasta
Procit és VGA-t 100% nem lehet cserélni, de ramot a legtöbb notebook-on lehet.
Attól függ milyen régi a noti, kapni-e egyáltalán még olyan tipusú memóriamodult ami neki kell.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

szabii98
Hy!

Fujitsu Siemens AMILO laptopon lehet-e RAMot,procit és videókártyát cserélni?Elõre is köszi s választ!

I met God. She's black

Sziasztok!

van egy ilyen laptop a családban
És, ha ez a laptop a LAN kártyájánál UTP kábellal össze van kötve egy modemmel, azért, hogy legyen net, ÉS kikapcsolom a laptopot,DE a kábel benne marad, akkor egy IDÕ UTÁN MAGÁTÓL bekapcsol. MIÉRT?

van egy másik laptom, a sajátom
ez a laptop nem kapcsolt be, ha benne marad az utp kábel.

Vélemény?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!