1240
SEGÍTSÉG
-
Balee 007 #960 Esetleg egy win re installal próbálkoztál már? -
#959 Olyan nagy gondom lenne, hogyamikor elindítom a gépem egyből elindul valamilyen indítási javítás. Ez keresgél talál vmi hibát de nem tudja megcsinálni, neten elküldi a michrosoftnak aztán kikapcsol. Ezt csinálj állandóan ha elindítom, még ha megnyomom hogy a windowst indítsa el. Mi lehet a gond vele hogy nem tudja betölteni a windowst? Win7-m van eredeti. Élmúlt héten elromlott az aksija így hálózatról megy, de nem hiszem az gond lenne. Légyszi segítsetek. -
Balee 007 #958 belépsz a bioszba és ott átállítod a bootolás helyét az USBre és akkor onnan fog bootolni a gép. -
bassoadamo #957 sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne hogy van egy fujitsu siemens amilo "kisgép", és erre hogyan tudok xp-t telepíteni? külső meghajtó nélkül, gondolok itt usb-s "portable" xp-re. -
#956 Nekem az asztali terrás vinyóból valami 920-at lát. Ami hiányzik, az pedig nem más, mint a partíciós tábla. Mindegy milyen eszköz (HDD, memóriakártya, stb.), mindből hiányzik egy bizonyos %, amit a partíciós tábla foglal le. -
Balee 007 #955 Hát láttam már olyat hogy egy 500-as vinyóból a win csak 460-470 között látott. -
riki02 #954 Értem. De ez a 23GB akkor is durva nemde?
Kösz
Riki -
#953 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A régi laptopomban egy Geforce Go 7400-es volt, míg a mostaniban egy G105M. Namost... a Notebookcheck szerint a mostani jobb, mint a korábbi, pedig valahogy lassabbnak tűnik (ami a játékokat illeti). A korábbi laptop minden paraméterében gyengébb volt, de valahogy a játékok mégis lassabbnak tűnnek (mármint az a kevés, amivel laptopon játszanék). Az oprendszer ua.
Más:
Mikor vettem a laptopot, akkor azt mondták, hogy a kiterjesztett garancia véletlen balesetekre is vonatkozik. Sajnos véletlenül leesett a laptopom az asztalról, és berepedt a burkolat. Érdemes őket ezzel zaklatnom, vagy hagyjam inkább a fenébe?
Előre is köszi a válaszokat!
Zoli -
Balee 007 #952 Sosincs meg az összes megírt méret. van ahol több van ahol kevesebb hiányzik. Attól függ ha jól tudom hogy hány tányéros a merevlemez és azok mekkorák. -
riki02 #951 Sziasztok!
A laptopom merellemeze "hivatalosan" 320GB-os ebből a renszer csak D:200GB C:97GB-ot jelez. Azaz 297GB. A kérdésem az lenne hogy akkor most mi is van? Hol van a többi 23GB?
Üdv:Riki -
#950 megoldva ez is :D -
#949 megoldva: átállítottam ntfs-re egy partició manager progival -
#948 ismeretlen file rendszert ír rá gondolom az a xar linus lehet a ludas amit rákontárkodtak a boltban pedig senki se kérte rá őket... -
#947 320GB-os vinyóm van és csak 149et lát belőle a gép hogyan tudnám elővarázsolni a többit? Eszközkezelőben a merevlemeznél látja a másik 149GB-ot de nem engedi formázni... -
#946 Sziasztok!
HP 550-es laptopom van, amibe LI-ion-os akku van. Elmúlt pár napban jelentkezett egy érdekes hiba. Ha nem töltődik, egyszer csak kikapcsol készenlétbe, bekapcsolom egyszerre akkor kiírja 0%-on van az akkumulátor, töltőre csatlakoztatom, akkor elkezdi tölteni, de ha kihúzom 100%-t ír. Mi lehet a gond vele? Ugye nem az aku ment tönkre, mert akkor megőrülök, ahogy nézem 25 rugó hozzá.. :/ -
vitya79 #945 Sziasztok.
Asus F50SF noti. Tegnap este egyszer csak átváltott az asztal teljesen más beállításra. Nem tudtam visszaállítani, mert 1024x768-as felbontást engedett. Újraindítás után ugyan az.Reggel megint bekapcsolom hibátlan volt. Formázás, újratelepítés után sem oldódott meg. Újraindításkor van hogy rossz, van hogy semmi baja. És ha rossz a felbontás, elmegy a beépített egér is. Az eszközkezelőben azt írja, hogy a videokártya működéséhez újra kell indítani a számítógépet. Win7 64 bit. -
#944 Sziasztok!
Az volna a promlémám, hogy adott egy HP pavilion dv5 1160eh laptop minden drivere fel van telepitve vista és win 7 alatt is olyan problémám van, hogy a hangszóró nem szól ha a füllhallgató bemenetbe bedugok egy fülest ott van hang de a gyári hangszórók meg sem nyikkannak.
Remélem vki tud vmi okosat mondani.
Köszi -
#943 sziasztok! Egy emachine laptopja van páromnak, és ha aksiról használjuk akkor nagyon belassul de ha kábellel használjuk akkor teljesen gyors és jó! mi a megoldása hogy aksiról is gyors legyen? köszi előre is (a telepített alap program beállításaiban nincs szabályozhatósága) -
#942 Üdv!
Segítséget kérnék!Van egy toshiba satellite L40 17S laptopom ehhez keresnék gyári akkumulátort,mert az enyém már menthetetlen.De csak fele akkora kapacitásukat találok.Ha valaki tudna ajánlani valamit nagyon megköszönném! -
molsi #941 Megoldódott. -
molsi #940 Sziasztok. Mi lehet a probléma? Toshiba Tecra M9 laptopom bekapcsolás után nem BOOTOL, az operációs rendszert sem indítja el. A Biost sem tudom megnyitni. A következő írja ki : 1.sor- Intel (R) Boot Agent GE v1.2.45, 2.sor - Copyright (C) 1977-2007, Intel Corporation, 3.sor - PXE- E61: Media test failure check cable, 4.sor - PXE-MOF: Exiting Intel Boot Agent. köszi előre is. -
kisördög #939 Hali! Köszönöm a válaszod.
-
#938 2.1-et simán,mert annak csak egy jack csatlakozója van nekem is az van.
5.1 az már mástészta kell külső hangkártya vagy marad az usb (ha van olyan). -
kisördög #937 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem vettem egy samsung R-528-as noebookot ráköthem-e az asztali pc 2.1-es hanszóróit a füles kimenetébe vagy vegyek usb-és hangszórókat. -
#936 a fekete csík letudva a tv-nek sikerült beállítania a képet rendesen az a a kérdés még aktuális h lehet e nagyobb felbontásra állítani a tv-t mint a laptop képernyőt mert a tv full hd. -
#935 nővérem toshibája is nagyon melegszik :S sajnos nemtok segíteni szerencsére az enyém ahhoz képest jégcsap :D -
#934 Én a synaptics-os drivert tettem fel rajta volt a cd-n amit adtak. -
#933 Hi!
Vettem egy packard bell notit a képernyőjének a felbontása 1366x768 és szeretném kirakni a HDTV-mre a képét VGA kábellal. Kiterjesztett módban kirakom de a tv-m jobb sarkában van egy függőleges fekete sáv mivel nemtudom nagyobbra állítani a felbontását a catalystban a kiküldött jelnek csak akkorára mint amilyen a noti képernyője. Ez elött az asztali pc-men úgy oldottam meg h a videókarimnak két kimenete volt és úgy semmi baj nem volt vele.
Van vkinek vmi tippje h mit lehet ilyenkor tenni? Egy HDMI kábel segítene a dolgon? -
#932 Szerintetek az normális, hogy az első alkalommal feltöltött (Toshiba Satellite L500-1xp) akksi kb 1 és egy háromnegyed óráig bírta? Ubuntu live cd-ről működött, egyenlőre nem tettem föl semmit. Lehet, hogy ez miatt? Mert hogy CD-ről pörgetett mindent? 4400mAh az akksi. -
Balee 007 #931 Hello
IDE beírod a keresőbe hogy X5DAB és kidobja, majd kiválasztod az OP rendszert és le is tudod tölteni az összes drivert amire szükséged van. -
#930 Sziasztok
Van egy Asus X5Dab Serias gépem , teljes windows 7 driver lemezt keresek hozzá.
Honnan tudnám letölteni ? -
Balee 007 #929 Hello
Innen le tudod szedni a wlan drivert XP-hez -
systmatyk1985 #928 Csáó!
Olyan problémám lenne h win xp alá akarnék wlan drivert felrakni egy fuji Amilo La1703ra,de a driver mappában olyan fájlok vannak amikkel nem tudok mit kezdeni!hogyan kell ezeket felrakni? sis163u (biztonsági katalógus),sis163u (telepítési információk),SiS163u.sys (rendszerfájl),Unwlsdrv (alkalmazás) -
Deathskull #927 Vettem nemrég egy Packard Bell (TJ81 series) laptopot, tettem rá Win7-et, viszont az összes drivert a honlapjukról, innen-onnan kellett leszednem. A legtöbbször egérrel irányítom, viszont néha-néha amikor nem fér el, akkor muszáj a tapipadot használnom. Kipróbáltam a honlapon lévő 3 programot, de egyikkel sem működik a gördítőkerék funkció, ami külön helyet kapott a tapipad szélén. Milyen programmal tudnám életre kelteni? (nem létfontosságú de jó volna ha lenne:D) -
Balee 007 #926 Nem lehet hogy a monitor szalagkábele megtört és nem kap rendes jelet?
Próbálj meg egy windows telepítést minden driverrel együtt és ha ezek után is ilyen marad akkor valószínűleg vagy a monitor paneljával vagy a szalagkábellel van a probléma. -
Hzsolesz #925 Sziasztok!
Egyik napról a másikra elég érdekes képet mutat a laptopom.Olyan mintha 16 színt jelenítene meg, zajos a kép, és mintha egy nagyon rosszul tömörített JPEG fájl lenne a kijelző, annyira blokkos. Felraktam egy képet róla:
Laptop kijelző
Okozhat ilyet vírus (Biosban is ilyen a kép)?
Üdv! -
molsi #924 Köszi szépen, de ez egérhez való driver. -
starweb88 #923 Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Toshiba L40-14h notim és a proci hőfokával nem vagyok kibékülve, windowsba egypár progi fut akkor 70-85 fokos ha pl. youtuben nézek egy videót akkor felmegy 90 fölé, ha pedig elinditok egy tök gagyi régi játékot akkor meg 100 fokos lesz hirtelen, és a hűtő csak pár másodpercre felpörgeti amíg visszahűti de utána megint vissza melegszik.
Lehet, hogy poros vagy nem tudom esetleg paszta nincs rajta ha egyáltalán notikon szokás rajta lenni :)
Valami ötlet? előre is köszi! -
Calogeero #922 Köszönöm! -
technext #921 32