Laptop help plz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! A következõ problémámhoz szeretnék tõletek segítséget kérni.. Adott egy compaq evo szériás laptop.. hálóról tökéletesen mûködik de amint lehúzom hálózatról és az akksival kellene hogy dolgozzon.. sípolni, "nyikorogni" kezd majd pár másodperc alatt leáll.. az akksi vadonatúj, másikkal is próbáltam.. kalibráltam is õket.. detto.. mi lehet szerintetek? köszi elõre is a segítséget..
Az hogy 60-nal drágábban olyat kapsz, amiben turion64, radeon x700 van.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Laptop vasarlasa elott allok,sajnos nagyon nem ertek hozza 😞
en eztneztem ki magamnak..

vélemény rola?

Így van.
vagy most azt egyaltalan nem lehet cserelni, es meg vagyok b@$va??
lol 😞
akkor mi?
uj videokartyat kellene vennem??
A laptopokban integrált grafikus megoldás van, azt nem lehet cserélgetni.

ATI Radeon videokartyam van, es mindossze 32MB memoria jart melleje annak idejen, amikor vettem a gepet (kb 2eve)
Na most mar nagyon erzem ennek a hatulutojet es szeretnek min. 64, de sokkal inkabb 128MB video-memoriat.

Ezt hogy tudom elerni?Tok uj videokartyat kell vennem, vagy azert ennyire nem gaz a dolog, es vhogy mashogy fel lehetne tunningolni a gepemet?!

Aki tudja, mondja meg azt is, h kb milyet, mennyiert lenne erdemes...

Koszi
littleNorbi
És a régebieknél ?

Punker
F1/F2/F12 az újaknál, indításkor kiírja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

littleNorbi
Hogy kell belépni a BIOS-ba a Toshiba laptopoknál ?

Ez neked jó gép? Celeroncs proci, kevés memória, vinyó, stb. 40 ronggyal többért már ilyet kapsz.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Ha céges, akkor ne spórolj, vegyél Sonyt millióért. 😊

nemcsakfeel
hátha megér 150 egy lehelletnyivel jobb gépet akkor azt..
szvsz nincs lényeges különbség köztük.

*hihi ** *

Pupcika
céges beruházás lenne... mielött jönnének a nem ideillõ hozzászólások 😊

Pupcika
Lenne egy fontos kérdés:
Fujitsu Siemen: intel centrino 1,6; mobilradeon 9700pro128Mb; 60Gb; dvd duallayerRW; 15"XGA
vagy
Acer: intel centrino 1,7; mobilradeon 9700pro128Mb; 80Gb; dvd dullayerRW; 15,1"XGA

150 nettóval olcsobb a Fuji, melyik amit érdemesebb megvenni? Sokan esküsznek az Acerra. Melyiket válasszam?
HELP PLS!

????
Helo!

Találtam egy tök jó laptopot.
A neve Hp nx9110.
És van rajta egy usb digital drive.
Azt írták hogy van rajta 3x USB 2.0.
De a másik kettõ usb a túloldalt van a notebookon.
Akkor mi az a usb digital drive.
Bruttó vagy nettó?

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy van egy laptopom amiben SIS770 vkari van.
A biosban állítható a kari memómennyisége"Share Memory Size: 8-64mb között. Ez eddig nekem is tiszta.
De van itt egy olyan beállítás is, hogy Graphic Win Size: 32-256mb közötti állíthatósággal.
Na ez mi? Mert beállítom 256mb-ra, de a windows az 64-et lát továbbra is.
Mire jó ez a beállítás mit szabályoz?
Sziasztok!

Szerintetek 300 ezerért milyen laptopot érdemes venni?
g0a
ide is irok hatha... behalt hp notiban az alaplap kellene 1 olyan oldal ahol van lista esetleg ar ... hp szervizben azt mondtak ez az alaplap 100k kicsit sokallom... 😊

koszi!

Gascoigne
Köszönöm!

Ps3 ID: Gascoigne74

Itt nézz szét

Gascoigne
Clevo laptopokat hol lehet kapni, a notebook.hu kivételével?

Ps3 ID: Gascoigne74

Dunpeal
HELP Valaki!

Hinote vp700-as szériához keresek CD-Rom/floppy modult,tudna valaki segíteni ,hogy honnét tudnék ilyet szerezni?

Ha olcsobb mint amit er akkor igen, ha nem akkor meg nem.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

De jó, hogy felhoztad a témát!
Honnan érdemes használt lapit venni? Érdemes egyáltalán?

Hat ha a tolto a kulonbseg, akkor valszeg az a megoldas. Lehet h az aksi szar, vagy a csatlakozasnal vmi.

Nemcsak a vinyot, de a memoriat, dvd-t is sk cserelheted, nem ugrik a gari. En is kulon rakerdeztem vasarlaskor. A vinyot siman kiveszed miutan leszedted az azt eltakaro fedolapot. O'ra'scsavarhuzo nem art hozza, mer ugye nem ilyen bazinagy csavarokkal dolgozik mint az asztali gep, de gondolom ez neked is feltunt.

Sziasztok!

Vettem egy fujitsu siemens laptopot AMILO D ( CY23 )
használtan és lenne egy kérdésem, olyan hibát észleltem, hogy ha bemegyek a biosba 10mp-nél többet vagyok benn akkor kikapcsol a gép, de az xp mikor megy nincs semmi az simán megy, ekkor éppen a töltõ is rajta volt a gépen csak azért írom, hátha befolyásol vmit, mert a gép le volt merülve, szóval nem értem mért van ez, lehet bios frissítés kéne?
help pls
Gregorius
Hogyan?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

FL
Ez megtehetõ garanciavesztés nélkül.
Sõt!
Szerviz elõtt különössen ajánlott lementeni. Lehet kapni IDE adaptert(2,5" - 3,5")
Kell hat. Az legyen az 1. hogy azt csekkolod.

Gregorius
Miután garanciális, majd a szervíz után lehet róla szó, addig ezt a megoldást hanyagolom.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

FL
vedd ki, formázd le a vinyót. biztos valamit telepítettél anno, s újraíndulás után ini hiba lett. vagy bootolj CD rõl, igy van e betõltés, s várj vele pár percet, hogy stabil e..
Gregorius
És kell memória a bootoláshoz? Az a gond, hogy minden 500. alkalomra indul be tényleg. Így naponta 2x tudom elindítani a Windows-t kb. Ekkor is vagy fél percem van benne ügyködni, úgyhogy nem tudom érdemes-e elkezdeni telepítgetni, de lehet hogy ránézek erre a memóriára valahogy. Köszi!

Memoria nem hibas? Nezd meg Memtest86-tal. Nekem is szar volt 1.re, de kicsereltek, azota jo.

Gregorius
Sziasztok, kéne egy kis help plíz!

Tulajdonképpen költõi kérdés, de ha mástól hallo biztos jobban elhiszem. Szóval van egy laptopom, GERICOM HUMMER FX 5600-os. Csodálatosan kifogástalanul mûködik, még nincs fél éves sem. Aztán egyik nap kikapcsolom, és másnap már nem tudom bekapcsolni. Akku mûködik, a PC speaker még jelzi is egy óra után hogy merül az akku csipogással. Viszont a boot már be sem indul rajta. Megnyomom a bekapcsoló gombot és bevillan a töltéstõl a képernyõ, ahogy szokott, de tök feket, nincs rajta semmi. Megszólítja a CD-t a merevlemezt és áll mint a cövek. Semmi. A ventillátor néha bezúg, ha már melegszik a levegõ, de ennyi. Minden 500. próbálkozásra meglátom az üdvözlõszöveget és utána semmi reakció semmire. Minden 500. indítás 500. kísárletére még a Windows is betöltõdik, és minden üzemel klasszul, de két perc után teljes halál. A képernyõ az utolsó stádiumban lemerevedik, és se egér, se touchpad, se billenytûzet, se proci, se lemez, se háló, semmi.

Adam5
rossz link itt a jó
link

Adam5
itt nézelõdtem:
link
vagy apróhirdetésben érdemesebb?

Gerry
Nem érdemes megvenni, P-II-es notebookokat is lehet már 40e alatt kapni, és azt még használni is tudod...

Adam5
Ez az találtam 1 laptop topicot 😊
Szerintetek érdemes venni 486-os laptopot?
megy rajta az adsl internet?

ollie
Skacok! Valaki tud egy jó laptop szervíz címet/telefonszámot? Sürgõs lenne! Köszi!

Képzeld , mégis sikerült ! Az egyik jóbarátom , aki szakember adta azt az ötletet , hogy indítsam a setup.exe helyett a win9x/setupcor.exe-t ! Azonnal települt az ME és most töltöm fel progikkal a merevlemezt . Örülök , hogy nagy nehezen sikerült , nagyon fontos , hogy pénteken normális állapotban ki tudjam küldeni a kölyöknek .

Már azt is tudom , hogy ezen a gépen az STRG bill. a CTRL és az ENTF a DEL /ALT volt is/ és így már tudok újraindítani is . Még a végén profi leszek 😊)) ! Az Acomp-nál 12500-ért raknának rá 10 perc /???? csak ennyi????/ magyar billentyûzetet , de a kölyök úgy is németül tanul , majd megtanulja . De ha fontos , majd késõbb rakunk rá .

Nagyon köszi a segítséget és a válaszaidat !

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Megnéztem a Gericom honlapot /Acomp/ és ott helybõl nem javasolják a ME op. rendszert . Lehet , hogy ez a baj , hogy a ME nem ismeri fel a notebook-ot ? Holnap lesz az XP fõpróba .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Õ az személyesen . Nagyon tetszik is , de péntekre mûködnie kellene , különben kitagad a lányom 😊 .

De hogyan lehet , hogy van egy gyári cd orig rendszerrel és nem megy fel egy vadi új gépre ? Most vegyek meg minden ócska Microsoft terméket és próbálgassam ? Röhögjön Gates ?

Holnap kölcsönkérek egy olyan XP-t , ami garantáltan nem akarja magát majd regisztráltatni és azt megpróbálom felrakni . Ami nekem van , másolt és nem tudom , hogy késõbb fogja-e kérni a regisztrációt ?

Nálad van reset /CTRL-ALT-DEL/ ? Nálam Del gomb sincs ! Hogy lehet ezt a gépet újraindítani ? A kezelési utasításban egy nyomorult szó nincs róla . Azt kell hogy mondjam , ezek a számítógépes cuccok nagyon gyermeteg utasítással vannak ellátva .

A digitális fényképezõgépemhez egy vastag kézikönyvet kaptam , a hússzorosát . Ez azért nevetséges .

Ja , Gericom Hummer a típusa .

Köszi fiúk a válaszokat ! Nehezen , de rájöttem , hogy meglehetõsen agrasszívan pattintani kell a cd-t , féltem hogy letörik az amúgy instabil tálca , De sikerült , rögtön formáztam is a merevlemezt . Miután kész volt lemerült az akku és a Win ME nem települt fel , el sem kezdhette . 8 óra töltés után telepítésnél egyszerûen fagy /telepítés megkezdése CD-rom-ról , kék képernyõ telepítés megkezdése , .......jég / . Most próbálok egy XP-t , csak jó lett volna az ME mert ez orig .

Nincs floppy sajnos , boot lemezzal egyszerûbb lenne !