1240
SEGÍTSÉG
-
virs lee #360 Ilyet nem kapsz. Tudom, mindenki ingyen szeretne ferrarit, de ez nem reális. -
#359 Helláj!Akkor milyen laptopot vegyek pl cod2,counter strike source,stb játszani kb 120 130 ezerből? -
virs lee #358 Inkább maximum. Minél kevesebbet fogyasztót. -
#357 Ha egy általános rendeltetésű laptop kell, (nem játékra) akkor az milyen videokártyát tartalmazzon minimum? -
#356 Sziasztok!
Van egy Aspire 4315-ös laptopom, most vettem...
Hogyan tudom beállítani, hogy elkezdje az Xp-telepítést? -
#355 880 összesen nem integrált saját 256 a többi felszabadithato meg az egyéb......Cod4 maxon futott... ennyi elég sztem -
Inquisitor #354 Jó, az se olajozott Istennyila, de lenti Inteles motyóhoz képest vagy 10x gyorsabb, nem de? meg tán ha jól sejtem nem integrált, hanem diszkrét, van valamennyi saját VRAM-ja is. -
#353 nekem 8400 m gs van jol muzsikál.... -
Inquisitor #352 Milyen lenne? Integrált, rendszerram zabáló és lassító, 3D-re alakalmatlan, Vista aerot nyögvenyelősen kezelő ..., de olcsó.
Mondjuk már a GMA 900 is "Ectreme" volt szerintük, de a legutolsó 3100-as is ezen a néven fut. A 256MB "memória", meg ilyen VGA-nak tök felesleges.
Persze nem véletlenül kerül egy normálisabb diszkrét VGA-s gép többszörösébe ... -
#351 szasztok!Milyen ez a laptopos vga? intel extreme graphic 256mb? -
#350 help my -
#349 lol megadta magát a sárgaság? ddr1 et már nem drága cserélni akkor inkább mind a 2 őt cseréld sztem.... -
#348 ddr1es. Régebbi már ez a gép (2ghz intelp4 m 512 catchel asszem, 512 ram meg egy ati m 7500 van benne. De nekem tökéletesen megfelel arra amire kell. Nemtom akkor lehet mind2öt cserélem.. Meglátom majd.. Elösször moci ujralesz dugózva aztán meglátjuk hogy állok majd anyagilag. -
#347 OFF: loal te itt? Kossuthos vagy és nem tod hogy is van ez?
ON: milyen foglalat ddr1-2-3?
vegyél 2 ujat ugy a tuti -
#346 hmmm akkor lehet érdemesebb lenne mind2-t lecserélni ha komolyabb hatást akarok? :D -
virs lee #345 Nincs nagy különbség. -
#344 Oksa köf és ömm... Hogy erösebb a gép? simán 512 rammal 200mhz-n ddr400ban vagy 2x512 133mhz ddr266 módban? -
virs lee #343 Mehet persze, csak a lassabb sebességével fog menni mind2. -
#342 Sziasztok. Van Egy Compaq Evo N610Cm és szeretnék bele ramot venni mert 512 kevésnek bizonyul és még van egy szabad hely. Jelenleg egy 133 megaherces 2.5-3-3-6os pc2100as samsung ram van benne és az lenne a kérdésem hogy mindenképp ugyanilyen sebességü illetve időzítésü ramot kell hogy beletegyek? Vagy mehet bele mellé egy 512es 200mhz (efektív 400MHZ) ram bele. HELP -
virs lee #341 Hát az pont az hogy nincs támogatva. Azért kell a Dhmodtool. -
Inquisitor #340 Ha meg lehet moddolni, akkor kompatibilis volt ... egyébként az egész trükk annyi, hogy az ATI direkt kihagyja egy INF fájlból a Mobilitykat, a modder meg visszateszi. De sima notepaddal is be lehetne szúrni pár plusz sort. De mezei 1 bites usereknek még a moderrel se nagyon megy. -
balcsi70 #339 Folytatás a #338-asra.Az lenne a kérdésem hogyha Xp cd-t boot-oltatok akkor azzal ki lehetne javitani? Javitás fixboot <enter> fixmbr<enter> ez helyre hozná?vagy mit kéne csinálni hogy visszajöjjön a windows?
UI:Lehet egy hülye kérdés. Lézezik hogy a Norton Ghost 2003-as nem boldogul a SATA vinyoval? leht hogy hülye kérdés,de ha valaki irna erre is választ megköszönném.
Eddig használtam ezt a ghost-ot asztalin és semmi bajom nem volt vele. Kössz a válaszokat. -
balcsi70 #338 Sziasztok egy ki segitségre lenne szükségem.Van egy Laptop Xp rajta,programok stb.Fel lett rá rakva a Norton ghost 2003-as, Meg akartam csinálni a mentést (ugyanugy mint máskor is csak ott asztali gépen csináltam),be is jött a DOS ablak aztán csak pörgött a homokora de nem csinálta azt amit kelett volna.Leállitottam kb 5-10perc után.Most akárhányszor inditom ujra probálná fojtatni és ugye ezt irja ki:
1.)Run Norton Ghost Dos Operation
2.)Return to windows without running Norton Ghost.
Egyikre se reagál. Hogy lehetne innen ujraéleszteni a Windowst? Semmit nem reagál egyikre sem.
Elöre is kössz a segitséget. -
virs lee #337 A mezei catalyst sose volt kompatibilis a mobility radeonokkal. Vagy letöltöd a mobility catalystot, vagy a dhmodtoollal meghekkeled a mezeit. -
nVidia #336 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, h ma érkezett meg az új laptopom, amiben van egy 256os hd 2400xt vga.
Az előző laptopom meghibásodott, ezért kicserélték.
De ahhoz letöltöttem egy vga telepítőt, de nem engedte feltelepíteni, mert kiírta, h a rendszerrel, vagy a hardwerrwl nem kompatibilis...
Nah ilyet én még nem is láttam, ...mind1!
Azt szeretném tőletek kérni, h adjon lécci valaki egy működőképes driverhez linket!
Válaszotokat előre is köszi!
cibus
-
Andrew20 #335 asus f5M AP051 -
#334 vidd szevizbe am még mindig nem tudjuk f5...mi? -
Andrew20 #333 tessék? -
#332 magaalácsináltakicsike -
Andrew20 #331 Nyomkodtam mindenkettőt, de semmi nem történik. Ilyenkor mi lehet?indítástól kezdve nyomtam és még sem csinált semmit. Viszont a pause break megnyomásával gondolom meg kéne állnia a betöltésnek, de az sem reagál. Nem lehet hogy nem érzékeli?(őket) -
#330 akk probáld meg igy -
Andrew20 #329 ja amd-s:) -
Andrew20 #328 ok köszi! -
#327 meik f5?? ha indul a gép ott ha amd-s akkor amikor megy a csik az inditásnál f10 vagy f11. intelnél nem tom mikor van ez az idö -
Andrew20 #326 Sziasztok!
Van egy Asus F5-ös laptopom, azt szeretném kérdezni hogy ha a biosba szeretnék bemenni azt hogy tudom megtenni?gondoltam a DEL-gomb megnyomásával újraindításnál,de erre nem reagál.
-
Inquisitor #325 Ha persze a driverek a gond, akkor még mindíg akad pár elszánt szervizes, aki hajlandó levadászni azokat, ennek "ára" viszont emberfüggő :) -
Inquisitor #324 Szerintem bármelyiik normál számtechboltban, 3-5K közötti összegért, feltéve HA van gyári XP-d és telepítő lemezek is megvannak. -
simonl #323 Sziasztok,
Olyan segítséget kérek, létezik -e és Bp -en olyan szaküzlet, szervíz, stb. ahol XP -t tudnak lehelni új ASUS laptopomba, nagy összegű kp ért cserébe???
Kicsit irónikus a kérés de mivel nem szakterületem az informatika ez a megoldás maradt....
Köszi -
#322 www.ati.com ajánlom figyelmedbe. nagyon egyértelmü.....a friver keresés -
virs lee #321 Idővel a többivel is egyet fogsz. :P