Laptop help plz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy Gericom notebook-ot . 2,2 Cel , 40 Gb , DVD olvasó.
Miután feltöltöttem az akkut , jött a hideg zuhany : nem bírok installálni a CD-Rom-ról . Igazából azt sem tudom , hogy hogyan kell benne lenni a cd-nek . Már a cd is úgy billeg a meghajtó tengelyén , hogy az nem normális ! A setup-ban beállítottam , hogy elsõdleges boot drive a cd-rom , másodlagos a HDD , harmadlagos valami elmozdítható /ami az elején volt, de hátra raktam/ .
Eredeti Win ME rendszerem van , mint boot-lemez .
Hibaüzenet : PXE-E61 : Media test failrue , check cable
PXE-M0F : Exiting MacPhyter PXE Rom
Még egy nyamvadt Ctrl-Alt-Del bill. kombinációt sem találok , hogy újraindíthassam a gépet , mindig kikapcsolom . Tud valaki esetleg egy profi oldalt , ahol ezzel foglalkoznak ?
Nagyon fontos lenne , a lányomnak kellene elküldenem péntek este külföldre . Szigorúan jónak és stabilnak kell lennie , mert õ biztos , hogy nem fogja tudni beállítani , ha szétesik a rendszer . Nem mintha eddig bármit is jól csináltam volna rajta , én is csak asztali gépeket installálgattam eddig . Azt hittem , hogy a vámpapírok kitöltése lesz a legnehezebb .
Szóval ha bárki is tud segíteni , nagyon lekötelezne !
Elõre is köszi a válaszokat !
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Probléma:
Adott egy leesett notebook, Compaq EVO N1020v, aminek összetört a képernyõje. Nos, a javítás nevetségesen drága lenne, így nem kivitelezhetõ, viszont, bárkitõl akár számla és gari nélkül is vennék ilyen tipusú hibás, nem garis notebook-ot, amin elég ha az LCD jó, nem kell semmi más. Vagy ha esetleg valaki tud ehhez a típushoz LCD-t emberi áron az is kérem írjon mail-t. Nagyon fontos és sürgõs lenne a dolog! Elõre is köszi!
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
N-Ice
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
a bestbuy.com on meg tudod lesni pontosan. Sisoft Sandra 2004 se olvassa ki a tipust😞(((
koszontem.
ha ez az, akkor itt találsz hozzá dolgokat... vagy legalábbis van honnan elindulni... az eddigi infok alapján mást nem sikerült találni...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ehhez kéne hogy milyen vid. kártya van benne meg hang k. mert valami állat leformatálta a vinyót és elfelejtette mellékelni milyen alkatrészek vannak benne...
aki tud help plz
koszontem.
nem mindegy
ird le, hogy mi a tobbi alkatresz (proci, memoria, merevlemez), azokbol kovetkeztetni lehet a korara, ha esetleg nem tudod
Szeretném megkérdezni van e valakinek ATLAS márkáájú laptopja vagy hallott e már róla, mert nem tudom milyen driver kell a videókártyájához...
Sürgős SEGÍTSÉG KÉNE PLZ PLZ PLZ PPLZ
koszontem.