GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goodwill
na a rakétavetõ....azt mér nem tom használni? hiába nyomom a gombot, csak üresen kattog.... ??????

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Tudjátok mi a legjobb módszer tankelháritásra?

MOLOTOV😊

3-4 molotov a tankra, és már tüzet is fogott. Csak vigyázzatok, ezután kell még egy, mert a katonák kiszállnak😉
Rakétavetõ meg semmi egyéb nem ilyen hatásos ellene😊
Goodwill
az elején nagyon teccett, de mostanra meghalt a cucc...

Krinyo
rip rulz!
Olyan zenét rakok be amilyet akarok!
király

magus
arról hogy egy elterjedt kép hogy a konzolos csak hülye lehet

magus
honnan lehet tankot szerezni?

Crem
Thx

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mikike
http://gta3.mm2.gamigo.de/heyho/downloads/upload/Cheffz%20Patch%20V2.exe

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Ron Ragm
Ajjbazmeg lehet ma mgelesz jönná má meg

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lófaszt se ér nálam ez a peccs, még mindíg csak 640x480x16-ba megy a game! Jovo heten veszek alaplapot + procit, hogy vegre tudjak vele normalisan jaccani!!!
Crem
Na a gránátot elsõre be lehet dobni,csak az ablak felsõ élére kell célozni... (nézz oda!😊 )

De honnan van nektek rakétavetõtök???????????

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Silent
nem kell a gránát, jó a rakétavetõ is
talan granatot kell bedobni az ablakon

Silent
közben én is rájöttem😊, legalább is remélem nem nekem címezte....
I.C.ram
ha ket nap alatt meguntad akkor vagy nem jatszottad vegig vagy pedig szamodra megsem olyan jo ez a jatek! 😊
Goodwill
jó ez a játék, csak kár hogy 2nap alatt meguntam....

I.C.ram
na mar megint 😊) igen nekunk is akadozik 😊
Silent
te most mi a faszrol beszélsz????
magus
sztem is. te nagyoon hulye én nagyon sok olyan embert ismerek aki mag rakta össze a gépét, és ért a gépekhez, többet mint amennyit te bármikor össze tudnal szedni és mégis van konzolja kikapcsolodas kedveert.

Silent
na most ide nem irom be amit akrtam mert még magam is megbánnám
van konzolom több is!!! és van netem is😊)))
és még a gépekhez is értek😊)))
magus
csak egy kerdes

most kaptam meg dantol az elso kuldetesem. meg ahyn van ezen a palyan?

verti.go
Hm. ahhoz a küldetéshez csak egy gyors kocsi kell 😊

Use google!

I.C.ram
ne csinalj otleteket nekik 😊 es a konzol valtozat mindig levan butitva
mohus
rájöttem miért nem nyitnak a konzolosok gamma topicokat...lsd GTA3....
egyszerûen nem akadnak el...és fut a gépükön a gamma😊

mézi valaki a VB-t is? vagy csak ezt a gammát nyomja?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
az egy emeletes parkoló....
egy szinttel feljebb
vazz...
neked is van GPS a verdában mégsem segít?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

I.C.ram
eloszor is csinalj egy olyat hogy nem szallsz ki a kocsibol hanem amikor megkapod a kuldit megnezed hol van a telefon es ha megvan felszeded mesz a masodikhoz megkresed es amikor mission fialed van akkor szepen ujrakezded es mar kivulrol vagod hol vannak
lipovics
en pl lenyomom a print screen gombot 😊
Aztan ha befejeztem a jatekot, kojovok, photoshop. Fajlu -uj, ctrl+v, aztan atmeretezem es elmentem 😊
Gyerekek, masodik varosreszben nyomulok, van egy kuldi, Asuka adja, ahol egy telefonhoz kell elrohanni, majd a ficko atkuld egy masik telefonhoz, namost az a baromi nagy helyzet, hogy en aztat nem talalom! Sz'al valaki szanjon meg es mondja meg pls hogy hol a ****ba van...

Hitm@n
Na még1x:

gta3 fan!

Ezekkel a különbözõ fixekkel,crackekkel el lehet érni vmiféle sebességváltozást a játéknál?

1-2 helyen nagyon belassul,fõleg azon a szigeten,ahol a légrugós kocsik is vannak.

1Ghz-es Amd proci,Gef2 és 256Mb ram,de mondom,néha igencsak lelassul a játék.
Lehet a detonator driverrel van baj?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Silent
megtalálta már valaki a rejtett pályát?
MIlyen patch-t kell felrakni hogy xp alatt látszódjanak a betük és menjen a gém?😊
mohus
persze....
eredeti gamma...
vagy PS2...

mohus
kis rózsaszín pötty😊a térképen...vazz
GPS is van az autóban és nem találod a kikötõt?😊

mohus
inkább a másik tetõre szembe.....

Ams
melyik háztetõ, s hogy megyek oda fel?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

I.C.ram
en eltorlaszoltam egy es egy tuzoltoval szarratortem az autojat amig elnem kezdett egni es bumm
Ams
1000 kössz!

Ams
1bõl kilövik a car-t!

I.C.ram
usd el amikor kijon
Ams
tippet plz! hogy öljem meg salvatore-t?

FrezeR
sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy hol találom abban a küldetésben a hajót amikor fel kell robbantanom a "8-as"nál kapott bombával?
Köszi

A hidas ugratonal jott utanam a zsaru, direkt megneztem, hogy meg lehet-e vmi ilyesmit csinalni, hat sikerult!

SecMan
1.Elõfordult valakinél is, hogy megnyomja az egérgombot és kiakad??
2. Radeon8500-am van, de ha szigetet váltok akkor összecseréli, nem jeleníti meg a textúrákat!! Kell várnom vagy 2 percet mire helyreáll! Tud erre valaki megoldást?

800*600*32, frame Sync kikapcsolva

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

I.C.ram
www.alvilag.hu/gta3
Bradley
szal nekem egy ABIT KR7 ücsörög a gépben egy 1.3-as TBIRD-del, 256mega rammal meg noname gef2mx400. Rajta win xp. Az agp aperature size-t levettem 4 megára, még jó hogy benéztem, mert véletlenül 2x-en voltaz AGp... 😊)). Szal Átraktam 4 mergára, meg 4 szeresre az AGPt és így simán megy szaggatás nélkül 800x600x32-ben, de még 1024x768 is játszható!!! 😊

G. Joe
ÉN csak a trails nevû baromságot kapcsoltam ki, amitõl olyan buzi elmosodott a game! Most normálisabban néz ki, és gyorsabb is nélküle!

http://deathfellows.hu/

Az #1921-re nem tudod a választ? Tudom, hogy láma kérdés.
Hypersnap DX progival.
G. Joe
Már kérdeztem, de a válsz elmeradt: Hogy lehet screenshootot késziteni a játékban?

http://deathfellows.hu/

Tudom, hogy nagyon láma kérdés, de a textúratömörítést hol lehet kikapcsolni?