GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
MOLOTOV😊
3-4 molotov a tankra, és már tüzet is fogott. Csak vigyázzatok, ezután kell még egy, mert a katonák kiszállnak😉
Rakétavetõ meg semmi egyéb nem ilyen hatásos ellene😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De honnan van nektek rakétavetõtök???????????
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
van konzolom több is!!! és van netem is😊)))
és még a gépekhez is értek😊)))
egyszerûen nem akadnak el...és fut a gépükön a gamma😊
mézi valaki a VB-t is? vagy csak ezt a gammát nyomja?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
egy szinttel feljebb
vazz...
neked is van GPS a verdában mégsem segít?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Aztan ha befejeztem a jatekot, kojovok, photoshop. Fajlu -uj, ctrl+v, aztan atmeretezem es elmentem 😊
gta3 fan!
Ezekkel a különbözõ fixekkel,crackekkel el lehet érni vmiféle sebességváltozást a játéknál?
1-2 helyen nagyon belassul,fõleg azon a szigeten,ahol a légrugós kocsik is vannak.
1Ghz-es Amd proci,Gef2 és 256Mb ram,de mondom,néha igencsak lelassul a játék.
Lehet a detonator driverrel van baj?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
eredeti gamma...
vagy PS2...
GPS is van az autóban és nem találod a kikötõt?😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Köszi

2. Radeon8500-am van, de ha szigetet váltok akkor összecseréli, nem jeleníti meg a textúrákat!! Kell várnom vagy 2 percet mire helyreáll! Tud erre valaki megoldást?
800*600*32, frame Sync kikapcsolva
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
http://deathfellows.hu/
http://deathfellows.hu/