GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
nekem jó!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

mohus
nem kell semmilyen peccs...

pislogj sûrûbben...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Köszi.
Feltettem, minden mûködik is benne rendesen, király.
Csak éppen 5percenként csontra fagyasztja vele a GTA3 a gépet, XPt mindent elvisz... ha a trainer nem fut, semmi baja..
Ams
Ez a multiplayer nem megy!Nem lehet elindítani a játékot!

AMikor az elején az utcai versenyre hivnak az elején akkor ,milyen autoval lehet valamely esélyem?😊egyátalán ott elsönek kell lenni vagy mi a fene?
Silent
jaja tudom hogy benne van lapban de akkor miért nem lehet elinditani?😞
I.C.ram
az alapjatekban is benne van mar a multiplayer csak meg nem lehet elocsalogatni egy magyar editor programmal buveszkedtem amikor meglattam ezeke a feliratokat : host game, multiplayer, join game, connection, stb 😊 (editor program itt van gta3.fw.hu )
magus
kapok akiratol egy kuldetest hogy nyirjak ki 8 kolumbiai bodet. de csak az elsot mutajta. a tobbi hol van?

Silent
leeht kamu, mert nem tudom elinditani a multi részt....
Silent
GTA3 Multiplayer!!!!!
http://www.gta3mods.net/news.php
FREAK
huhuuuuuuu, drog kapszula rulez 😊))))))))))))

Riszpekk

lipovics
Talaltam ra egy egyszerubbet 😊
Meg egy ut mellette, ott van egy kis ugrato!
Sportverda ellop, es felugrat 😊
En igy csinaltam vegul is meg!
Arrafele van egy gyartelep, ahol vannak nagy kemenyek! Van bent frenzy, meg meg par dolog mellette egy kupacban (kintrol lattam), oda hogy lehet bejutni?
Ott koroztem vagy 20 percet 😊
lipovics
Gta Fan!
Egyszer irtad, hogy a fel vilagot atsetaltad a fenti metro sineken (1es sziget, hogy egy package-t felszedjel)
A kikoto melletti epuletnek a tetejere ugrottal? (kek-piros-feher neon van rajta).
D3t0nat0r
Ja már látom, a Cheffz.

D3t0nat0r
Van már új pecs a játékhoz??

Ams
tab plus k

Ams
http://gta3.mm2.gamigo.de/heyho/downloads/upload/GTA3_Ultimate_Trainer_v2.zip

Nem azt kérdeztem mit tegyek meg mit ne, hanem hol az a trainer?😊)
Példának okádék😊

Szal azt a trainert hol lelem? thx
magus
nekem csak 5000res de akkor is a folyoban kötöttem ki...

Melyik az a trainer amivel a policet teljesen ki lehet kapcsolni?

Személy szerint meguntam a missziokat, most már csak mutatványozok meg bandaháboruk-gyilkosságok ilyesmi😊 jó lenne ha nem zavarnának a zsernyákok folyton...
Kinek milyen felbontásba megy a gém?
gjoecrow
Én szoltam már sokszor hogy vegyél rendes gépet! Fõleg rendes videokártyát! Azt a szutykot meg hajitsd ki!
Vidam
danke
I.C.ram
OTT van ahonnan egy kurvat kellett elvinni Joeynak egy kekszinu parkolo ahol van ket telefon is es az El diablo banda jarkal arra mindig!
I.C.ram
tenyleg na mindegy keverem a dolgokat 😊
I.C.ram
www.alvilag.hu/gta3
Vidam
skacok honnan lehet leszedni azt a javitast, hogy menjen jol a game?

Lethal, out
The Hedgehog
Sziasztok! Segítenétek elõször is kellenének a game térképei!

Másodszor hol lehet felszedni Joey buggy-ját? Tudom, hogy a maffiás küldetések után a 20 óra és 24 óra között valahol, de nem tom' pontosan hol! Lécci ne név szerinti helyet mondjatok hanem viszonyítsatok. Köszi! 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

I. C. Ram : kösszép, legalábbb nem szivatott volna tovább. Nemtom miért, a 2 szigeten van, és alul newportot ír ki, meg a muksó (Kenji)is newportot emleget. De nincs jelentõsége...
ugggye mijjjel lyól írokk hejesennn?
Jah, és Newportban az É-D irányban van egy út, ami ketté van választva elég magas füves résszel. Az út emelkedik, és felvisz a hídra, itt a két oldal között egy lyuk lesz. Visszafelé fel kell halytani a két oldal közti részre, észak felé kell menni, a füves részen kikerülni a két fát, és iszonyat nagyot lehet repülni. Szerintem ez a legjobb hely.
Ehh, közben rájöttem egész véletlenül.
A Yardie Lobo az a nagy hajó, párducmintás üléshuzattal, és fekazenével. 2 napig szivatott...
I.C.ram
koze nincs az elso szigethez (new porthoz) hanem eygszeruen a staunton szigeten (2. sziget) eszakon kinezete : piros auto sarga tetovel es parducmintas uleshuzat es rasta fekak ulnek benne mindig ja es a K betus urge = Kenji es ha mar megvan ez a yardie kocsi akkor a dudajat mindenkepp probald ki! 😊)
Hali.
Lenne egy gondom a gammával kapcsolatban amin elakadtam. A 2. szigeten vagyok, és az a K betûs ürge (a neve most nem ugrik be) adott egy melót, hogy kössek el egy Yardie Car-t. Gõzöm nincs mi lehet ez, de állítólag ha északnak megyek, Newportban találok egyet.
Szal tudja vki me a franc ez a Yardie car, és hol találom meg?
kösszép (kb én is így kerestem...)
Ams
Tényleg jó.800 x 600 -ból lett 1024!Cool!

I.C.ram
en azt szeretem a legjobban amikor porgok a levegoben es megis talpra esem! ahhoz kell szerintem a legtobb szerencse es ugyesseg!
Hitm@n
Sztem a 2.

Én legalábbis azt töltöm.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Ams
melyik patch az ? a beta 1, v. 2? nem tok németül

pluhi
A Patch ISTENCSÁSZÁR!
Eddig 640x480x16 volt az egyetlen játszható, most meg 800x600x32-ben is folyik. Ahogy az elvárható TB1333, 256, Gf2TI-on.
Csak most nincs NOCD. Le van tojva.
Hitm@n
http://www.gamecopyworld.com/

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

minnél több Stunt Bonust csinálsz annál többet kapsz. én már megcsináltam vagy 7-et és 35.000-et kaptam az uccsóért...

“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)

ezt megcsinaltam en is😊)

Volt mar 15.000 dollaros stunt bonusotok?😊)
pluhi
Felnyomtam egy mókás screenshotomat a sg ftp-re.
/upload/GTA3/jeee.jpg
Ha valaki gyakorlott benne, akár be is linkelheti, én inkább megkimélem a népet a próbálkozástól.
Silent
és ezt miért nekem irtad?
nem inkább 1-el lentebb kellet volna?😊
Hmuda
Ez ki volt? : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mikike
nálam csak ilyen van a biosban:
Delayed transaction : Enabled/Disabled
AGP Textrue Size 32/64MB
AGP 4x support: Enabled/Disabled

ezek közül mire állítsam?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Azért mert avval elõbb jobbklikkel célozni kell. Úgy mint sniperrel.

Egyébként tettem ki egy rakat screent, amiket ma lõdöztem frapsal😊
http://cwx.ini.hu
Goodwill
az sajna mindig változik, mer ugye minden embörnek más az ízlése

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!