7566
-
#3502 heheeeeeeeee:)
(mér nem küldi el ez a szar elsőre amit írok?) -
#3500 3500 -
#3499 3497 -
#3497 arra ott van 1 rakás repcsiszimulátor. Nemtom mér kell ezeknek pattogni... Különben sem lehet a GTA3-ban az épületeket ledönteni, vagy igen?:) -
#3496 :)))) -
#3494 télleg a multi peccsaről nem tuttok semmit? -
#3493 remélem lesz olyan patch amivel heliket is lehet vezetni:) -
#3492 Dodo-ra írják:
"A 2001. szept. 11-ei események miatt kiszedték a játékból a vezethetõ normális Cessna-t. Helyette kaptuk ezt a csonkított változatot [...]"
Ha ez tényleg így van akkor kapják be. -
#3491 3500 az enyém:) -
#3489 Idézet: http://www.vkk.hu/gta3
"A repülés már az õsidõk óta mozgatta az emberek fantáziáját, és itt sincs ez máshogy, mikor Liberty City egére nézünk, és látjuk az eget szelõ utasszálítókat, kisgépeket.
Amikor végre sikerül átjutnunk a harmadik szigetre (Shoreside Vale), már csak pár dolog választ el a csoda beteljesülésétõl, ezek pedig:
Kitartás, kötél idegek, és egy kis Zen Buddhizmus:
Elõször is, szerezzük meg a kívánt járgányt. A reptéren két helyen is fellelhetõ.
Az egyik egy hangár, ahol csak akkor jelenik meg a gép, ha már teljesítettünk egy bizonyos küldetést.
A másik pedig a kifutópálya végén áll a helikopter felszállóhelynél (kövessük a térképet).
Ha megvan a gép, akkor lesz szükség a KITARTÁSRA, mert bizony sokszor fogunk próbálkozni, mire hosszabb ideig el tudunk rugaszkodni a földtõl.
Álljunk be a kifutópályára (kezdõknek a hosszabb kifutó ajánlott) és adjunk csutka-gázt. A közlekedõ utasszálító gépek ne zavarjanak, nem tudnak belénkütközni. Amikor már úgy érezzük, hogy megfelelõ sebességgel megyünk (kb 40-50 méter), nyomjuk meg a Dodo DOWN gombot, és tartsuk is nyomva, ezzel lenyomva a gép orrát. Így még egy pici sebességet tudunk szerezni. Tegyük mindezt addig, amíg el nem kezd szikrázni alattunk az elsõ futómû.
Ekkor hirtelen engedjük el a dodo DOWN-t, de semmi mást ne nyomjunk (legföbbképpen Dodo UP-ot ne). Erre a gép meredek szögû emelkedésbe kezd, azonban ha túl sokáig hagyjuk a gépet ebben a szögben, akkor elfogy a sebességünk és Newton hibájából ;) visszazuhanunk a földre (rosszabb esetbe a tengerbe ;). Ezért a Dodo DOWN-nal picit mindíg csökkentsük a meredekséget, amíg kb. el nem érjük a 10-15 méteres magasságot (profik merészkedhetnek magasabbra). Ekkor tegyük egyenesbe (vízszintesbe) a gépet.
Ilyenkor egy ideig megtarthatjuk a sebességünket manõverezhetünk, azonban kis idõ után (kezdetben szinte azonnal) elkezd a gép elõre bukni és zuhanni.
Most lesz szükség a KÖTÉL IDEGEKRE, ugyanis ez a zuhanórepülés az egyetlen módja, hogy sebességhez, és ezáltal magasságnövekedéshez jussunk. Szóval ott tartottunk, hogy a gép lefele bukva zuhanni kezd. Ekkor próbáljuk meg tartóztatni magunkat attol, hogy felhúzzuk a gép orrát a Dodo UP-pal. Hagyjuk zuhanni a gépet, mert zuhanás közben sebességet nyerünk, és egy kis idõ után elkezd hatni a felhajtóerõ jótékony hatása, azaz magától emelkedni kezd a gép. Az elöbbi akció eredményeként magasabbra jutunk, mint ahonnan elindúltunk. Persze itt se hagyjuk túl meredeken/túl sokáig emelkedni a gépet, mert akkor még mindig visszazuhanunk.
Ha már sikerül elkerülnünk a földbe csapódást, akkor lesz szükség esetleg egy kis ZEN BUDDHIZMUSra, mert hogy a levegõben is tartsuk a gépet, nagyon érezni kell minden mozdulatot, szinte egyé kell vállni a géppel.
Az elöbbi eseményeket (zuhanásból emelkedés) mi magunk is kiválthatjuk, ha emelkedni akarunk, mégpedig úgy, hogy a gép órát a Dodo DOWN-nal lejjebb nyomjuk. Ekkor vakmerõségünk szintjének megfelelõen akár mélyrepülésbe is kezdhetünk a nagyobb magasság reményében (-45° alá nem érdemes menni), de ez kezdõknek nem ajánlott.
Ha már elég magasan repülünk, akkor a gyorsítást (elõre) el is engedhetjük, ezzel elkerülhetjük a "hullámvasút effektust".
Szintén vízszintesen tarthatjuk a gépet, ha nagyon kicsiket nyomunk a jobbra/balra irányokon.
Ha már a levegõben vagyunk és tudunk emelkedni/süllyedni, akkor itt az ideje, hogy irányt is változtassunk. Ezt megtehetjük a szabványos jobbra/balra irányokkal, azonban ügyeljünk arra, hogy ne akarjuk túl éles ívben kanyarodni, mert annak zuhanás lesz a vége ("Stall").
Természetesen vigyázzunk arra is, hogy ne csapódjunk neki semminek, mert sem a hidak, sem az épületek nem fognak arrébbálni a kedvünkért." -
AMD rula #3485 Lipsz vanószix :D -
#3484 Kinek mi a kedvenc rádióadója? nekem a csettörbáksz:) bazze amit ott lenyomnak :)) -
#3483 a mr-whopee-t én a 3. szigetnél a búvóhelynél találtam-nem is egyszer. Légy türelmes, ha meghallod azt a zenét, ami a GTA2-ben a fagyiskocsi "dudája", akkor keress egy nagy fehér furgont, fagyival a tetején:)
Rejtett pálya: állítólag van, nekem még nem sikerült odamenni - repülj Dodoval a gát mögé, és állítólag eljutsz Ghosttownba:) -
Zolko #3482 Van egy kis problémám!
Már a 2. szigeten vagyok de a küldetéseknél ammikor bejön az a loading kép amin olyan sok ember van mindig lefagy. Vagy amikor átmegyek az egyik városból a másikba és kiírja hogy VELCOME IN PORTLAND lefagy. Mivel tudnék ezen segíteni?
-
Xanyi #3480 Azért nem csak a menü, hanem az utasítások, meg a küldetések is, amiket játék közben kiír! Egyébként vállalkoznál tolmácshangnak? :) Kokárda ne legyen az ürgén? :))
Bocs, csak vicc volt!
Xanyi -
#3479 Beraktam a magyarositást,de csak a menü magyar a hangok nem :( -
#3478 hehe ezt kiprobáltam:))
és mikor levolt csukva visszaszáltam és kitudtam jönni -
#3477 DODO 50000.0 1.0 10.0 1.2 0.0 1.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 5 300.0 50.0 4 P 5.0 0.45 0 30.0 5.0 0.1 0 0 25000 1.25 -0.17 0.5 0000 0 1
Írd be ezt és nem fog könnyen kigyulladni!!! -
LeoN #3476 1. kicsit (nagyon) hiányos - jó majd elkészül
2. csúnyabeszéd - hűbasszameg dekár
3. Vannak benne hibák - miben nincs?!
külön-külön oké, de ez sok egy magyarosításnak.
Lesz ez jobb is! -
#3474 nem én csináltam! Jelenleg még csak ez van! Mert mi a bajod vele? -
Mihail #3473 Köszi LeoN! -
#3472 Ezer köszönet!!!!!! -
LeoN #3471 Hááát. Nemdobok tőle hátast... -
#3470 http://www.vkk.hu/gta3/download/hun/hungarian_by_penge_realAXE.rar
parancsolj... -
LeoN #3469 pl http://gta3.hq.hu ott van több tipp is akadás ellen -
#3468 Légszi valaki adjon már egy magyarosítást,mingyá' július 1. van!! :)))) -
Mihail #3467 Tudom, hogy sokan tették fel ezt a kérdést, de a GTA3 enginejével vmi nem ok. A 1500-as tualatin, 512mb SDrammal és GF2 GTS-el szaggat 800*600 16bit-en. Hányas hozzászólásban találom meg erre a megoldást??? -
#3466 Volt vmi link itt a topicban,de valahogy most nincs hozzá lelkierőm visszakeresni. :))
Szóval,tudna valaki adni egy magyarosítást a játékhoz?
Előre is köszi. -
LeoN #3465 Olvass vissza 2-3-4 oldalt -
LeoN #3464 Ami magyarosításokat ismerek azoknál még a német is jobb ;) . Ha van egy teljes, igényes magyarosítás akkor nekem is -
#3462 Valaki mondjon légyszi egy linket a magyarosításhoz!
-
LeoN #3461 Cheetah! -
LeoN #3460 Tegnap a gta3 topic kiesett a 15 legnépszerűbb topicból, most meg a 3. -
LeoN #3459 Ezt:
DODO 50000.0 1.0 10.0 1.2 0.0 1.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 5 300.0 50.0 4 P 5.0 0.45 0 30.0 5.0 0.1 0.30 0.4 25000 1.25 -0.17 0.5 0000 0 1
a gta3/data/handling.cfg -ben találsz olyan sorokat, ami olyan mint ezek, csak más számokkal vannak. Azok helyére ezt. (hogy mi is ez? : nyomod a gázt aztán DOdo emelkedik, csak gyorsan kigyullad ) -
franci #3458 Na végre.
Akkor leírom mégegyszer:
A történet a következő:
Mentem volna repkedni egyet a Dodoval, ám a reptérre vezető úton a hídon belém kötött egy köcsög Kolumbiai.
Felrobbantottam a kocsiját, aztán pedig kitoltam a felvonóhíd szélére.Felvonták a hidat, én meg félig letoltam róla.
Aztán lecsukódott a híd, és rázáródott...
.
-
#3457 mit másoljak bele hogy hova?:) -
franci #3456 -
LeoN #3455 De a dodo tulajdonságai azok, amikkel könnyen felszáll. Másold a gta3/data/handling.cfg -be. így tudod használni. Aztán hogy még mit akarsz vele kezdeni azt nemtudom... -
franci #3454 Itt van!
-
franci #3453 A történet a következő:
Mentem volna repkedni egyet a Dodoval, ám a reptérre vezető úton a hídon belém kötött egy köcsög Kolumbiai.
Felrobbantottam a kocsiját, aztán pedig kitoltam a felvonóhíd szélére.Felvonták a hidat, én meg félig letoltam róla.
Aztán lecsukódott a híd, és rázáródott...
http://members.chello.hu/franci/emma/baba.jpg