7566
-
#3555 Jó nem?
a felvonon ha marad kocsi mikor épp felfelé megy, akkor az autósunk nem áll meg hanem megy tovább, iylenkor azt várná az ember hogy leesik,de nem megy tovább a levegőben
-
#3554 -
#3553 na mé nem jelenik meg? -
#3552 -
#3551 -
#3550 Köszi! :)
Ezt is, plz. :Die Brücke befindet sich in Shoreside Vale !
Also fahrt dorthin und direkt zu eurem Versteck (oder ladet einen Savegame von SSV)
Wenn man aus dem Versteck rausfährt, muss man links abbiegen und die kurze Straße bergab fahren !
Jetzt nochmal links und ihr findet ganz hinten rechts eine "Dirty Road" !
Diese fahrt ihr entlang bis zum Ende und die Brücke rauf !
Folgt der Brücke und wenn ihr am Ende angekommen seid, dürft ihr nicht geradeaus die Brücke runterfahren ! Ihr müsst links abfahren (sonst kommen Grafikfehler und ihr landet im Wasser) !!
Jetzt fahrt ihr ganz nach hinten durch und dann rechts ! Schon seid ihr auf der Straße vom Intro !
Viel Spaß !
-
#3549 fordítás:
Csomagold ki
másold be ghost.ipl-t és a ghostbase.col-t a GTAIII/data/maps/mods könyvtárba.
Majd írd felül a gta3.dat fájlt a zip-ben lévővel.
Kész!
-
#3548 Ezt fordítsátok le,plz:
Datei runterladen und entpacken
Erstelle einen zusätzlichen Ordner in GTAIII/data/maps/mods
Kopier die "ghost.ipl" und "ghostbase.col" in den mods Ordner
Jetzt überschreibst du die "gta3.dat" im data Ordner mit der von der .zip File !
Fertig ! -
#3547 Nem ismeted? Én minden nap felnézek ráá! -
dev!l #3546 kurva jo az oldal. mindig meg fogom nezni -
#3545 Nincs mit! -
dev!l #3544 thx -
#3543 http://www.vkk.hu/gta3
Nézz el ide, itt sokat találsz! -
#3541 http://www.vkk.hu/gta3/download/hun/hungarian_by_Penge_realAXE020629.rar
Új magyarosítás!! -
dev!l #3540 ehhhhhhhh kosz :) mas ilyen csalafintasag meg? johet boven :) -
#3539 giveusatank
beirod játék közben és melléd pottyan:)) -
#3538 giveusatank
beirod játék közben és melléd pottyan:)) -
dev!l #3537 es azt mere talalom marmint a tankot? mert nemtomm merre van :) -
#3536 szerintem is a tank a legmegfelelőbb! :) És a legegyszerűűbb! -
LeoN #3535 Én annyit tudok, hogy a karácsonyi Vice city-ben lesz vezethető helikopter, motor, és lesz multi player opció is! De asszem a karácsony a ps2 dátuma. Vagy nemtom, na jólesz és kész -
Anee #3534 melyik aza a kód?
amúgy a kedvenc rádió az opera és az mp3 -
#3533 :) -
franci #3532 Amúgy beírtam azt a DODO handling kódot, a DODO gyorsabb, de nincs meg a kellő sebessége, és mindig visszazuhanok.... -
franci #3531 Na!
Asszem én egy picit abbahagyom egy pár napra ezt a gamét....
Tegnap beültem az autómba (az igaziba) és be akartam fogni a Head Radio-t. Keresgéltem vagy 20 percig, aztán rájöttem, hogy mekkora nagy állat vagyok...
Túlságosan életszerű ez a gém, ln meg hajlamos vagyok rá, hogy nagyon beleéljem magam :)) -
#3530 Én azt tankkal csináltam meg. -
#3529 Megcsináltam 100 taxifuvart! Hol van most az új kocsi? -
dev!l #3528 lenne egy oriasi kerdesem van amikor azt a PENZSZALITOTT kell megvedeni a 2. varosban es nemtudom melyik autoval mert egyik se birja a gyurodest plz help. -
#3526 1ébként honnan jönne rá mikor még az első sziget legelején van:) -
#3525 nesze, itt a Yardie Car:
-
#3524 Ghosttown te:) -
Mihail #3521 Sziasztok! Cd-s gta3-mam van. Egész türhetően fut 1024*768 16, de az állás visszatöltéseknél kifagy. Mit csináljak? -
#3518 Úgy nem lehet jutni:) az egyetlen út a repülés:) -
#3515 ezzel sokat mondtál, ugye tudod?:) -
#3513 Nekem a Head Radio! -
#3512 Ha tudtok jobbat, akkor mondjatok! -
#3511 Vki tippet tud adni hogy lehet leszállni a Dodoval?:) -
#3510 BAZZ! MEGTALÁLTAM GHOSTTOWNT! legalábbis azt hiszem:)
Megyek nagyba, röpködök ide-oda majd találok a térképen egy utat. Dehát alattam víz van!Majd továbbmegyek, a térkép szélénél az út végén különös betűk vannak. Megyek vissza, látok egy csomó háztömbdarabot, na monsom biztos ez lesz. Megpróbáltam leszállni de a vízben kötöttem ki:) -
#3508 nem az, a főú küldiket már megcsináltam, csak le van írva hogy ha szerzel egy pénzszállítót, és elviszed oda, ahol egy küldiben is kellett (az első szigeten), akkor részesedsz a rakományból:) -
#3506 ok
Vki tud adni egy térképet hogy a Van Heist nevű küldinél hova kellett vinni a pénzszállítót, mer én már elfelejtettem:) -
#3504 na megyek, megpróbálok eljutni ahhoz a hülye gosttóvnhoz