GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
egyik srácnak rippelt verzioja van és ha letölti a crackfix-et akkor késr tõle a 2.-ij lemezt ami ugy nincsen
mi ilynekor a teendõ?
elhatároztam, hogy megkeresem az összes hiddent, ellopom az összes szükséges autót, megkeresek minden secretet, stb.
Riszpekk
lett volna egy kurva nagy a "rózsdombról" de az egyenesen az óceánba sikerült........
Riszpekk
http://www.gta3.net/
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
a 2. városrésznél tartok , R-nél kaptam a küldetést és a parkoloház melletti ablakba mutatja a rozsaszín pöttyöt . !!MIT KELL ITT TENNI már kb. 1 napja szivok vele. VALAKI aki tudja szánjon meg egy rövid válasszal.
retkes bugos programja😊
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Köszönöm szépen!
Már bocsi, hogy nem olvasom végig mind a 2243 hozzászólást, lenne egy kis problémám.
WinXP és Nvidia.A kép kockás és a szöveges részeket nem látom.
Az angol nyelvû XPhez már megtaláltam a megoldást, de a magyarhoz nem tudtam telepíteni.
Segítsetek plíz!
Köszi

(Azt ne kérd hogy elsõre bedobjam a gránátot az ablakon... amúgy rakétavetõt hol lehet szerezni? Van a 2. pályán?
De te legaláb olvastál nem úgy mint a többiek. Csak kérdeztek és kérdeztek, minden olyat amit már egyszer kétszer leírtak.
UI:Linkkel nem tudok szolgálni.
Annyi kocsit fogok oda benyomorítani hogy csak lestek! 😄DD