7566
-
#3602 akkor versenyezzünk:)
50 tűz egymás után!
Mint látható, tűzoltó küldetés törölve, tehát több okból is abbahagytam(meguntam, és már idegesített a sziréna:))
-
Lantee #3601 Na...jelentem végigvittem! Kibaszott jó volt! Csak azért szedtem le a winyómról, mert most nagyon sok játék vár kipróbálásra. Ha maradt volna a GTA3, akkor semmi mással nem foglalkoznék. Baszottul jó ez a gém! Pl. Staunton Islan-en nem is vettem fel a telefont, kb. 34 hidden pack-et szedtem össze, és csináltam néhány taxis küldit. Viszont minden garázsba, kikötőbe elvittem az összes kocsit. Ennyi! De nagyon-nagyon RULZ!!!!! -
#3600 már ígyis sok pénzem van, amivel nem tudok mit kezdeni... :) -
#3599 na megyek tűzoltkodni mer jobb dolgom nincs:) -
#3598 hol van a 3. szigeten hely ahol lángszórót lehet venni? -
#3597 én úgy tudom hogy sprint akkor lesz ha mind a 12 szintet végigcsináltuk -
#3596 az hogy ha megcsináltad a főszálat akkor lehet vele szórakozni, mellesleg (amint láthatod) pénzkeresési lehetőségnek sem utolsó:) -
#3595 áh, de tök nehéz megcsinálni! Csak felidegesíteném magam! -
#3593 Innen lehet letölteni -
#3592 Ha már valamivel felülírtad az Exe file-t akkor, nem fogja patchelni. Egyezrűbb, ha ezzel próbálkozol: A patchelt Exe No-CDs Crackelt verziója :-)
A patch csak egy Exe-t tartalmaz. -
#3590 tank -
#3589 Valami konnyu gyors verda kell, meg raketaveto. Ez nyero kombinacio, kilovod a kolumbiai csavokat es annyi. -
LeoN #3588 nem riped van? vagy béta? vagy gta3? :) -
#3586 KeKKSZike !
100 Taxis küldetés --> Újfajta Taxi Harwood-ban ( állítólag nagyon tutin néz ki )
35 Mentős küldetés --> A mentési hely mellett "ÉLET" jelenik meg ( a fegyverek mellett ) , 70 Küldetés --> "DROGKAPSZULA" jelenik meg , ??? Küldetés után --> örökké tudsz sprintelni
Minden városban 30 tűzoltós küldetés --> Megkapod a Lángszóró-t is a Mentési hely-hez -
#3585 A hivatalos Patch?
ezt csinálja:
Kivételkezelési hiba (exception error) a kék RockStar logó után kijavítva.
Elmentett játékállások visszatöltésének hibája kijavítva
Az egér érzékenységét már a többi irányítási beállítás közé menti.
Mostmár hivatalosan is támogatják, hogy a második CD (Play Disc) tartalmát felrakjuk a HDD-re, és a játék onnan töltse be a hangokat, így elkerülve a folyamatos CD fel-lepörgést.
Ennek ellenére a Play Disc-nek a CD-olvasóban kell lennie a játékhoz.
Az összes játék közbeni CD-ellenörési védelmet eltávolították, kivéve a játék indításánál lévő CD-ellenörzést.
-
Anee #3583 én semmit sem csináltam vele....magától ment!
de a gombokra nem rakott semmit -
#3582 Ezeknek a tűzoltós-mentős-taxis küldetéseknek mi értelme van? Csomó idő Lmegy vele! -
#3581 Vagyis megy de a váltógombok a gáz a másik a tűt és nem engedi beállítani a menüben másikra. -
#3580 Nekem nem látja a kormányt vazze hogyan kell beállítani???? -
Anee #3579 Ma érdekes dologra lettem figyelmes.Valamilyen okból balra megy az emberkém..nézem a dzsodzsim ki van húzva pont ezért mi a fasz lehet? Errefel a kormány! A játékot lehet irányítani kormánnyal és pedálokkal! Kurvajópoén nézzétek meg, de a legjobb hogy a kormány mellett még bill is megmarad csak középre kell tenni a kormányt! Kurvajó! -
#3578 szép! -
#3577 pedig nem sok kellett volna a 43-ig:) -
#3576 Yeah, azt csináljátok utánam (asszem 42-t csináltam meg egyhuzamban):
-
experience #3575 A poros úton végigmegyek,ott hol van híd?? -
LeoN #3574 Másképpen: Soreside vale-ből jössz az autópályán, és ha leértél staunton island-be, az első utcán balra, aztán megint az első utca ballra, és ott egyenesen nemsokára bal oldalon. -
#3573 Ez valami hülye vicc ugye? mert egy piknikiezőparkon és egy rejtettcsomagon kívül semmit sem találtam...
Esetleg egy screenshotot plz:) -
LeoN #3572 Belleville park (staunton island) azon felén, ahol a 2*2 sávos útra, ill az alatta levő 4 sávos útakra lehet rákanyarodni. -
#3571 ez hol van? -
Mempphis #3570 szevasztok!nem tudja valaki hogy a béta verzióhoz honnan lehet beszerezni patch-t, mert a mentést nem tölti be! vagy esetleg ezt máshogy is meg lehet csinálni? -
#3569 A híd fent van Shoreside Vale-ben! Ahol a garázsod van, onnan nem meszse van egy telefon. Ott találsz a fák között, a hegy alatt egy poros utat! Menj rajta végig és megtalálod a hidat, ami a Ghost Town-ba vezet.
Nem fordítás csak leírtam amit tudok róla :) -
#3568 Ezt fordítsátok le, plz. :Die Brücke befindet sich in Shoreside Vale !
Also fahrt dorthin und direkt zu eurem Versteck (oder ladet einen Savegame von SSV)
Wenn man aus dem Versteck rausfährt, muss man links abbiegen und die kurze Straße bergab fahren !
Jetzt nochmal links und ihr findet ganz hinten rechts eine "Dirty Road" !
Diese fahrt ihr entlang bis zum Ende und die Brücke rauf !
Folgt der Brücke und wenn ihr am Ende angekommen seid, dürft ihr nicht geradeaus die Brücke runterfahren ! Ihr müsst links abfahren (sonst kommen Grafikfehler und ihr landet im Wasser) !!
Jetzt fahrt ihr ganz nach hinten durch und dann rechts ! Schon seid ihr auf der Straße vom Intro !
Viel Spaß ! -
LeoN #3567 -
LeoN #3566 Ez nem saját belekontárkodás! Eredetileg van így:
Hajrá Magyarok! -
#3564 OKs! Azért majd kipróbálom! ;) -
#3563 Nem .Tök fölösleges a DODO-val bajlódni .Persze a game kijátszása után jókat repkedek vele , de amúgy nem lényeges . -
#3562 én még meg se próbáltam! Muszály, szóval lesz olyan küldetés, amit csak azzal lehet megcsinálni? -
#3561 LACC !
Harwood-ban , ez Portland-ban van .Keresd a Radio Head melletti taxiállomáson . -
franci #3560 a \data\handling.cfg -be
Kurvára nem tudom ezt a szart vezetni :((( -
#3559 ezt hova kell beírni? -
Error #3558 Nálam nem gyullad ki első koccra