7566
  • Mas-Thief
    Aha! Új mapek. Igaz, hogy én még nem láttam őket. :-) #3683-as hozzászólásnál találod a linket, ahonnan letölthetők.
  • dev!l
    StuntIsland, Ghosttownba.???????? nekem csak az a kerdesem hogy ezek mik? mert en reg voltam itt ? uj palyak vagy mi?
  • Borg
    Documents and settings/user/gta3 user files/
  • Mas-Thief
    Lécci lécci kérdezd meg, mitől tűntek el! Lécci lécci! Már lassan sírógörcsöt kapok ettől. Nem beszélve arról, hogy az új Nvidia Detonator is ugyanezt műveli még StuntIsland nélkül is.
  • Mas-Thief
    Huh! Betöltöm a gamét. Bejött a menü. Aztán Új játékot kezdek, vagy betöltöm a megadott save-et. Azaz tölteném, mert akkor jön a galiba, amit már írtam.
  • Ams
    de mikor s hol
  • Mas-Thief
    A loading csík kúszik kb. a 3/4-edéig, aztán megáll a kép. Aztán elkezdem verni a billentyűzetet ( ), mint a vadállat. Akkor kezdi a zsoltárokat a ddhelp.exe-vel.
  • Ams
    de neked hol fagy le?
  • Mas-Thief
    Jah. Fakker! Olvass kicsit vissza! Rájösz, hogy nem tudhatom.
  • Ams
    ez megvan de, a gamában hol van?
  • Mas-Thief
    Ugyanitt lehet letölteni a hidat is Ghosttownba. #3683
  • Mas-Thief
    Meg a névelírásért is bocsi SIR AMS! :-)
  • Mas-Thief
    Bocsi Sir Arms!
    Itt megtalálod: http://gta3mods.gameszone.de/maps.php
  • Ams
  • Ams
    ja! memondom ha megmondod hol van stuntisland!
  • Ron Ragm
    Na honnan lehet loetölteni a hidat Ghosttownba?
    1ébként Ghosttown az a hely ahol az intro játszódott?
  • Ams
    de hol van?
  • Mas-Thief
    Berosálok! Nem működik a StuntIsland. Kilép Ddhelp.exe errorral és onnantól minden program szabálytalankodik. Reboot után minden ok. Amíg nem próbálok StuntIsland-re menni. Plíz! Help!
  • KeKKSZike
    Úristen! De rossz ezeket a képeket nézni! :)
  • KeKKSZike
    A hivatalos Patch?

ezt csinálja:
    Kivételkezelési hiba (exception error) a kék RockStar logó után kijavítva.
    Elmentett játékállások visszatöltésének hibája kijavítva
    Az egér érzékenységét már a többi irányítási beállítás közé menti.
    Mostmár hivatalosan is támogatják, hogy a második CD (Play Disc) tartalmát felrakjuk a HDD-re, és a játék onnan töltse be a hangokat, így elkerülve a folyamatos CD fel-lepörgést.
    Ennek ellenére a Play Disc-nek a CD-olvasóban kell lennie a játékhoz.
    Az összes játék közbeni CD-ellenörési védelmet eltávolították, kivéve a játék indításánál lévő CD-ellenörzést.
  • Cobra11
    Tudja valaki, hogy mit javít az első hivatalos patch?
  • I.C.ram
    nem kell hozza editor eleg ha a skin konyvtarban kepszerkesztovel beloadolod es kesz
  • spider
    Csá!
    Tud valaki skineditort a gémhez?
  • KeKKSZike
    Hogy megy tönkre egy lemez? Mit csináltál vele? :)
  • Ams
    :))
  • Ams
    hol van stuntisland?
  • Cobra11
    http://qczi.warez.hu
  • laz
    nem tudja valaki merre leledzik a 2s cd , tonkrement a lemez :(((((((
    elore is koszi
  • FREAK
    vagy Laugh Out Loud :)
  • skorpio7
    Kössz a patch-et ... bár először nem tudtam hova is kattintsak , annyira egyforma volt a szöveg , nem tudtam mi van kiemelve benne . :)
  • Ron Ragm
    Stunt Izlandot honnan lehetne leszerválni?
  • skorpio7
    Hahaha ... mire való a térkép ??? :)))
    Ígyis egynapi játékba telt térkép segítségével a hidden pack-ok összeszedése , mivel kinyomtatni nem tudtam és állandóan ALT+TAB-oztam , hogy tudjam , pontosan hol is keressem .

Bazzz ... most olvasom , hogy nem is nekem küldted a hozzászólást .De ha már leírtam ne menjen kárba .
  • gjoecrow
    persze nem neked ment
  • gjoecrow
    Annál azért több jó játék van, hogy egy hónapot arra szánjak, hogy bejárjam mindhárom várost, de neked sok sikert :P
  • skorpio7
    Igen van patch hozzá , de nem gépigénycsökkentő ( még ekkora marhaságot olvasni ) , hanem játékgyorsító .És még nem is biztos , hogy működik , mert sokunknál nem is volt látszatja .Nézz szét az ismert hazai GTA3 site-okon .

KATT IDE!

Nézd meg a baloldali oszlop legalján van a Cheffz Patch .Ez kell neked .

• skorpio7
    S ha tudnád hogy mekkora , akkor nem is kezdenél bele . :)
  • Lantee
    Naja! Azt gondolom, hogy nem lesz egyszerű, de legalább van benne kihivás! :)
  • skorpio7
    Térkép nélkül egy fél élet lesz , mire megtalálod az összes hidden pack-ot , némelyiket annyira gázos helyre rakták .
  • Lantee
    Basszus! Letöltöttem egy mentett game pack-et, de a játék nem volt hajlandó betölteni az elmentett állásokat, hanem inkább kidobott a windowsba.
    Sebaj...elkezdtem előlről, de most minden egyes hidden pack-et meg akarok találni. Olyan helyekre rakják, hogy az valami hihetetlen! :)
    Igaz, én nem nézem a csalós térképet, mert igy qrva nagy öröm, amikor rátalálsz egyre, amit az első végigjátszás során simán kihagytál! :)

Mellesleg ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen ütemben "fejlődik" a játék, ahogy egyre előrébb haladsz a sztoriban. Az elején pl. még alig van forgalom, ahhoz képest, hogy a vége felé szabályos kis dugók alakulnak ki! Nagggyon RULLA!!!
  • I.C.ram
    laugh out loudly en igy ismerem