7566
![](https://media.sg.hu/forum/posts/2014_11/1415779733.png)
-
Aha! Új mapek. Igaz, hogy én még nem láttam őket. :-) #3683-as hozzászólásnál találod a linket, ahonnan letölthetők. -
dev!l #3697 StuntIsland, Ghosttownba.???????? nekem csak az a kerdesem hogy ezek mik? mert en reg voltam itt ? uj palyak vagy mi? -
Borg #3695 Documents and settings/user/gta3 user files/ -
Lécci lécci kérdezd meg, mitől tűntek el! Lécci lécci! Már lassan sírógörcsöt kapok ettől. Nem beszélve arról, hogy az új Nvidia Detonator is ugyanezt műveli még StuntIsland nélkül is. -
Huh! Betöltöm a gamét. Bejött a menü. Aztán Új játékot kezdek, vagy betöltöm a megadott save-et. Azaz tölteném, mert akkor jön a galiba, amit már írtam. -
de mikor s hol -
A loading csík kúszik kb. a 3/4-edéig, aztán megáll a kép. Aztán elkezdem verni a billentyűzetet ( ), mint a vadállat. Akkor kezdi a zsoltárokat a ddhelp.exe-vel.
-
de neked hol fagy le? -
Jah. Fakker! Olvass kicsit vissza! Rájösz, hogy nem tudhatom. -
ez megvan de, a gamában hol van? -
Ugyanitt lehet letölteni a hidat is Ghosttownba. #3683 -
Meg a névelírásért is bocsi SIR AMS! :-) -
Bocsi Sir Arms!
Itt megtalálod: http://gta3mods.gameszone.de/maps.php -
-
ja! memondom ha megmondod hol van stuntisland! -
Na honnan lehet loetölteni a hidat Ghosttownba?
1ébként Ghosttown az a hely ahol az intro játszódott? -
de hol van? -
Berosálok! Nem működik a StuntIsland. Kilép Ddhelp.exe errorral és onnantól minden program szabálytalankodik. Reboot után minden ok. Amíg nem próbálok StuntIsland-re menni. Plíz! Help! -
Úristen! De rossz ezeket a képeket nézni! :) -
A hivatalos Patch?
ezt csinálja:
Kivételkezelési hiba (exception error) a kék RockStar logó után kijavítva.
Elmentett játékállások visszatöltésének hibája kijavítva
Az egér érzékenységét már a többi irányítási beállítás közé menti.
Mostmár hivatalosan is támogatják, hogy a második CD (Play Disc) tartalmát felrakjuk a HDD-re, és a játék onnan töltse be a hangokat, így elkerülve a folyamatos CD fel-lepörgést.
Ennek ellenére a Play Disc-nek a CD-olvasóban kell lennie a játékhoz.
Az összes játék közbeni CD-ellenörési védelmet eltávolították, kivéve a játék indításánál lévő CD-ellenörzést.
-
Cobra11 #3671 Tudja valaki, hogy mit javít az első hivatalos patch? -
nem kell hozza editor eleg ha a skin konyvtarban kepszerkesztovel beloadolod es kesz -
Csá!
Tud valaki skineditort a gémhez? -
Hogy megy tönkre egy lemez? Mit csináltál vele? :) -
:)) -
hol van stuntisland? -
Cobra11 #3665 http://qczi.warez.hu -
laz #3664 nem tudja valaki merre leledzik a 2s cd , tonkrement a lemez :(((((((
elore is koszi
-
vagy Laugh Out Loud :) -
Kössz a patch-et ... bár először nem tudtam hova is kattintsak , annyira egyforma volt a szöveg , nem tudtam mi van kiemelve benne . :) -
Stunt Izlandot honnan lehetne leszerválni? -
Hahaha ... mire való a térkép ??? :)))
Ígyis egynapi játékba telt térkép segítségével a hidden pack-ok összeszedése , mivel kinyomtatni nem tudtam és állandóan ALT+TAB-oztam , hogy tudjam , pontosan hol is keressem .
Bazzz ... most olvasom , hogy nem is nekem küldted a hozzászólást .De ha már leírtam ne menjen kárba . -
persze nem neked ment -
Annál azért több jó játék van, hogy egy hónapot arra szánjak, hogy bejárjam mindhárom várost, de neked sok sikert :P
-
Igen van patch hozzá , de nem gépigénycsökkentő ( még ekkora marhaságot olvasni ) , hanem játékgyorsító .És még nem is biztos , hogy működik , mert sokunknál nem is volt látszatja .Nézz szét az ismert hazai GTA3 site-okon .
KATT IDE!
Nézd meg a baloldali oszlop legalján van a Cheffz Patch .Ez kell neked .
-
S ha tudnád hogy mekkora , akkor nem is kezdenél bele . :) -
Lantee #3652 Naja! Azt gondolom, hogy nem lesz egyszerű, de legalább van benne kihivás! :) -
Térkép nélkül egy fél élet lesz , mire megtalálod az összes hidden pack-ot , némelyiket annyira gázos helyre rakták . -
Lantee #3649 Basszus! Letöltöttem egy mentett game pack-et, de a játék nem volt hajlandó betölteni az elmentett állásokat, hanem inkább kidobott a windowsba.
Sebaj...elkezdtem előlről, de most minden egyes hidden pack-et meg akarok találni. Olyan helyekre rakják, hogy az valami hihetetlen! :)
Igaz, én nem nézem a csalós térképet, mert igy qrva nagy öröm, amikor rátalálsz egyre, amit az első végigjátszás során simán kihagytál! :)
Mellesleg ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen ütemben "fejlődik" a játék, ahogy egyre előrébb haladsz a sztoriban. Az elején pl. még alig van forgalom, ahhoz képest, hogy a vége felé szabályos kis dugók alakulnak ki! Nagggyon RULLA!!! -
laugh out loudly en igy ismerem