GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OK, gondoltam, hogy valami turpisság van a dologban. 😊
Én mindenéle kiegészítõ nélkül legalább 2 órát próbálkozttam vele, de nem lehetett betörni...
Én mindenéle kiegészítõ nélkül legalább 2 órát próbálkozttam vele, de nem lehetett betörni...
mármint nem hinném hogy kamubol oda irnak még két pályát és ráadásul szavaznak is rá
ez igaz
de nem hiszem hogy szavzást csinálnának ha nem lenne az a két bonusz pálya
de nem hiszem hogy szavzást csinálnának ha nem lenne az a két bonusz pálya
nézd meg
nem hiszem
ez pedig a szavzás eddigi állása
Portland
1792
Staunton
3174
Shoreside Vale
1227
Ghost Town
1475
The Lighthouse
800
Portland
1792
Staunton
3174
Shoreside Vale
1227
Ghost Town
1475
The Lighthouse
800
naemberek találtam valamit ami bizonyitja hogy több sziget van mint 3
What is your favourite island in Liberty City?
Portland
Staunton
Shoreside Vale
Ghost Town
The Lighthouse
ezt egy szavazás a gta3.com-on.
What is your favourite island in Liberty City?
Portland
Staunton
Shoreside Vale
Ghost Town
The Lighthouse
ezt egy szavazás a gta3.com-on.
HiTman ezt a skint honnan szedted met nagyon KING ??
nyomassad a képet mert nem teljesen világos.
hihi
én azt a versenyt 2. nekifutásra megnyertem a szalonbol lopott sportkocsival. Rohadt egyszerü, a lényeg hogy probáljuk elkerülni az ütközéseket. Ugy nyertem meg hogy a kocsin alig volt sérülés (csak a motorháztetõ meg az egyik ajtó hiányzott).
egyébként végigolvastam vagy 3 oldalt és mindenki irja hogy 1.1 meg 1.2 GHz-es gépen szaggat a játék. Hát én egy 333-ason játszom 192 MB RAM , 32 MB savage 4. 640x480-ban kicsit szaggat és még éppen játszható. Szóval akinek ennél jobb gépe van az ne szoljon egy szót se 😄
Egyébként hogy kell felrakni a nude patchet ????
én azt a versenyt 2. nekifutásra megnyertem a szalonbol lopott sportkocsival. Rohadt egyszerü, a lényeg hogy probáljuk elkerülni az ütközéseket. Ugy nyertem meg hogy a kocsin alig volt sérülés (csak a motorháztetõ meg az egyik ajtó hiányzott).
egyébként végigolvastam vagy 3 oldalt és mindenki irja hogy 1.1 meg 1.2 GHz-es gépen szaggat a játék. Hát én egy 333-ason játszom 192 MB RAM , 32 MB savage 4. 640x480-ban kicsit szaggat és még éppen játszható. Szóval akinek ennél jobb gépe van az ne szoljon egy szót se 😄
Egyébként hogy kell felrakni a nude patchet ????
Nektek nem csinálja azt a játék, hogy olyan..hogyismondjam...
naszal ha pl megyek kocsival az utcán akkor nem egybõl látom hogy hol van az oszlopnak az új heje, hanem még mögötte a régi helyet
értitek?
ha nem, felnyomok egy szkrínshotot
naszal ha pl megyek kocsival az utcán akkor nem egybõl látom hogy hol van az oszlopnak az új heje, hanem még mögötte a régi helyet
értitek?
ha nem, felnyomok egy szkrínshotot
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Bocs,hogy ilyen nagy a kép,de csak gyorsan kiálltam a garázsból és már loptam is a képet,aztán tettem is ide fel nyomban.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Na itten van:
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Na sikerült találnom egy Mr.Woopie-t!
Csak simán mentem az utcán,mikor láttam,hogy ott csilingel az úton.
Nosza fogtam elkötöttem és a garázsban jól el is mentettem! Pedig azt hittem nem fér be! 😊)
Ha kell,mutatok róla képet,csak szóljatok! 😊)
Csak simán mentem az utcán,mikor láttam,hogy ott csilingel az úton.
Nosza fogtam elkötöttem és a garázsban jól el is mentettem! Pedig azt hittem nem fér be! 😊)
Ha kell,mutatok róla képet,csak szóljatok! 😊)
utálom ezt a játékot túl reális
már nincs olyan környék, ahol ne lõnének rám vagy ne rühelnének tisztára olyan mint az életem
csak itt a napi betevõ gránátomért nem merek lemenni, nem kenyérért meg tejért
már nincs olyan környék, ahol ne lõnének rám vagy ne rühelnének tisztára olyan mint az életem
csak itt a napi betevõ gránátomért nem merek lemenni, nem kenyérért meg tejért
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
pff. Lenne egy kis problémám:-)
Tudna küldeni valaki egy olyan mentést, ahol a 3. sziget elején tart a gém?
címem: [email protected]
Nagyon megköszönném!
üdv.
Tudna küldeni valaki egy olyan mentést, ahol a 3. sziget elején tart a gém?
címem: [email protected]
Nagyon megköszönném!
üdv.
ok köszi
Hello!Én még csak most kezdem,de mit kell csinálni miután luigi prostiját elvitted a bárba?Taxizni?ha igen akkor hány fószert kell szállítani?
nekem pont ettõl jön be, tök para! 😊)))))) viszont így elég könnyû fegyvert szerezni
megcsapod a zsarut, és kész
meg kurva jól néz ki, amikor a csöves a háztetõn landol egy ütés után
megcsapod a zsarut, és kész
meg kurva jól néz ki, amikor a csöves a háztetõn landol egy ütés után
Riszpekk
tegnap kipróbáltam és lazán bezúztam a rácsot a metrón
közben rájöttem, hogy van fent egy mod, asszem az amelyiktõl messzire repülnek az emberek
közben rájöttem, hogy van fent egy mod, asszem az amelyiktõl messzire repülnek az emberek
Riszpekk
thundenbord - ez nekem új 😊)))))))
amúgy sorry, nem tudok segíteni
ja, és mi az a sound maker?
amúgy sorry, nem tudok segíteni
ja, és mi az a sound maker?
Riszpekk
ja, csak az a sporkocsi semmi perc alatt szarrámegy, lángokban fog állni neked, mig az õ autóik tökéletes állapotban fejezik be a versenyt, akármennyit karamboloztak..
Mikor elindulsz, beirod hogy BANGBANGBANG ettõl felrobban az összes többi autó😊
Nyert ügyed van😊
Nyert ügyed van😊
reméljük, mert van hozzá peccs is amiben szépen benne vannak a multis részek, de sajnos nem lehet semmit csinálni😞((((((((((((
na az viszont nem kicsit lesz killer
fõleg, ha többen is be lehet pattani egy kocsiba! 😄DD
fõleg, ha többen is be lehet pattani egy kocsiba! 😄DD
Riszpekk
SZVSZ tuti lesz hozzá multi, lehet kieg. formájában. ICRAM írta még pár napja, hogy talált a játék buherálása közben olyanokat, hogy "host game", "find game" stb.. és már máshonnan is hallottam, már belekezdtek a játék multijába, csak nem akarták tovább húzni a megjelenést, így kiadták a játékot, a multi meg majd jön valamikor mint kiegészítõ..
nude patchet hogy kell felrakni ?? a GTA3.net-röl származik.
-Jobb vagy több bármivel is az iso-s (cd-s) változat mint a
RIPpelt?
-Mire jo a *.ppf/ ppf-o-matic.exe
Szerény angol tudásommal v.mit olyasmit értelmeztem, hogy
akkor kell, mikor kiirom cd-re.
És akkor ez most mit csinál? Egybõl felteszi a jó
crack-et telepítésnél?
megint csak havernak kéne a segítség
RIPpelt?
-Mire jo a *.ppf/ ppf-o-matic.exe
Szerény angol tudásommal v.mit olyasmit értelmeztem, hogy
akkor kell, mikor kiirom cd-re.