7566
-
#3756 Jó kééép! -
#3755 valaki segitsen mert szeretnek megint jatszani vele :) -
#3753 eltudna kuldeni mailre vagy linket adni ahhoz a filehoz amivel azt lehet elerni hogy ne baszogassanak a gang tagok. meg az erdekelene hogy mi ez a stunt island es hol van? ahhoz is tudnatok mapet csinalni? -
#3752 persze epp ezert ghost town mert nem szilard :)) olyan mint egy szellem -
#3751 Na megvan...... Silent: Lehet hogy egy rakás sz...kaki:), de csak annyit csináltak megh amennyit az Introban látni - de rohadt jó:) -
#3750 ez rohadtjó...leszállok a hídról hogy rámenjeg Ghosttownba és erre átesik a talajon...másnak is volt már ilyen? -
#3749 ahol a mentésed van, a dokumentumok/ GTA user... -
#3748 Melyik könyvtárban van a replay helye? -
#3747 hát ez a Ghost Town egy rakás kaki -
#3746 -
#3745 -
#3743 Huh! Ez nem volt gyenge! :-) -
#3742 Próba így: http://www.fw.hu/kele02/hat2.jpg
:-))) A Freeweb-et meghülyítették a domain nevekkel. -
#3740 A kép azért nem jön le, mert rossz az elérési út.
img src="pics/valami.gif"
A pontos elérési út kell
img src="http://www.domain.hú/pics/valami.gif" vagy valami ilyesmi. -
#3728 Szívesen!
Szerintem a hosszúhajúak. Miért? :-)))
A #3648-as hozzászólásban kérdeztél valamit. Melyik Crack-ről van szó? -
#3726 Asszem, így lesz a legvilágosabb. :-)
-
#3725 Igen asszem így megy. -
#3723 F2-vel kell indítani a felvételt, és F3-al visszanézni. A GhostWorld:
A 3. szigeten, ahol a mentési lehetőség (garázs, ház) van, arra kell elindulni. Körül lehet autózni a lakást. Erről a körútról letér majd egy földút jobbra. Ott kell felmenni a földút végén a magas hídra, ami aztán visz egészen a GhostTownig.
De VIGYÁZAT! A kanyargós út végén lesz egy nagy leugratási lehetőség előre. Na azt ne válaszd, mert úszás lesz a vége. Fordulj előtte balra, és tedd le a kocsit a nagy placcon. Onnantól már mehet a nosztalgia. :-) (vissza sajna nem lehet menni) -
#3720 Itt egy kis Replay, hogy könnyebb legyen megtalálni! -
#3719 Auuu! Elasztam. Szóval ez az. -
#3718 Na ez az! A Shoreside Vale szigeten a luxusvillák után, tehát a gáton túl található. A háttérben a 2. szigeten a Stadion látszik, illetve a felvonós híd. Ha kell még Screenshot, szólj! -
#3717 ha megtaláltad plz csinálj egy screenshotot a közeli úttól egészen a hídig:) thx:) -
#3716 Ezt keresem én is. Olyasmiről van szó, hogy Shoreside Vale-ben kell menni egy eldugott kis utcára, aztán arról balra van ez a Dirty Road, amin át lehet jutni a GhostTown-ba. Én is keresem. :-) -
#3715 ugyanazt tudja mint az alsó csak többet és jobb -
#3714 ja -
#3713 Ezt kéne lefordítani:
Die Brücke befindet sich in Shoreside Vale !
Also fahrt dorthin und direkt zu eurem Versteck (oder ladet einen Savegame von SSV)
Wenn man aus dem Versteck rausfährt, muss man links abbiegen und die kurze Straße bergab fahren !
Jetzt nochmal links und ihr findet ganz hinten rechts eine "Dirty Road" !
Diese fahrt ihr entlang bis zum Ende und die Brücke rauf !
Folgt der Brücke und wenn ihr am Ende angekommen seid, dürft ihr nicht geradeaus die Brücke runterfahren ! Ihr müsst links abfahren (sonst kommen Grafikfehler und ihr landet im Wasser) !! -
dev!l #3712 es ebbe van olyan is ami A MISSION IDO T ALITJA MEG?
-
#3711 és akkor mire jó? -
#3710 Ez egyik sem. Csak egy második híd Staunton Island és Portland között. De állítólag van egy új Staunton Island és Shoreside Vale között is. Innen a "Two Bridges" elnevezés. -
#3709 Te nyertél. :-) -
#3708 ez a gosttóvn vagy a stuntizland? -
#3707 Ez a kép a "The two Bridges" Zip file-jának közreműködésével jött létre. :-) -
#3706 de van frissebb vertzió is, ami nem gyengíti le a fegyvereket Itt ni -
#3705 nabaz+, honnan tudnám ha le sem töltöttem:) -
#3704 Névként melyik? -
#3703 Itt található a második híd a kiegészítő map-el. A képen a Portland-i lakás előtti négysávosról fényképeztem. :-)
-
#3702 Ha jól emléxem, az egyenként fel is kell venni a csomagot, miután kiesett. -
#3701 Udvozlet!Lenne egy gondom:
Nem birom megcsinalni a kettes szigeten ray 3-ik kuldeteset,amikor a bizonyitekokat szallito kocsibol kell kiutni a cuccokat.....
Elolvastam a lerirast a palyarol,de az en porblemam nincs ott......
a gond a kovetkezo:Akarmilyen autoval lokdosom(banshee, vagy akar nagy csoros kamion) csak 1 azaz egy darab bizonyitek esik ki ..akarmennyire is szettorom....
Nem ertem mi a baj.....a fel varoson at lokdostem es az autja torik...de nem esik le rola semmi az elso bizonyitek utan......Mit tanacsoltok?
A valaszotokat elore is koszonom!
-
#3700 Van egy Ultimate Trainer, amiben van ilyen. Itt van. :-) -
dev!l #3699 thx. ja es meg vmi nem tudsz vmi cheate ami megalitja a missionbe az idot?