7566
-
#4558 nemmegy -
#4557 -
#4556 biztos fel vannak toltve? es arra a helyre ahova mondottad? -
dieselG #4555 nah jó pill... -
#4554 nemertem -
#4553 -
#4552 valamit nem jol adtal meg -
dieselG #4551 igen fel vannak töltve sg ftp-re. Hely: upload/dieselG/gta0.jpg -t meg gta1.jpg -t és gta03.jpg -t kell feltenni. -
#4550 -
#4549 mar ide a sg-re fel vannak toltve? add meg pontos helyuket -
dieselG #4548 Nem. kb félórája 3 képet akartam feltölteni ide a fórumba, 2x egymás után, de nem ment.. megtennéd helyettem? Nem, nem a nevemre.. THX
ja és bocsi az előbbiért :) -
#4547 magyarazd mar el plz -
#4546 nem ertettem pontossan.. ehh ;( -
#4545 hogyis mitis honnan is? tehat a nevedhez? -
dieselG #4544 ehhhh....
:DDD -
dieselG #4543 Balu csináld meg helyettem légyszives, #4535-ös hozzászóláson van írva hogy mit kell feltenni..
100000 köszi! -
#4542 a nevek helyere persze :) -
#4541 csinaljak neked forum kepet? vagy ha kell valakinek valami allat kep a forumba (najo nem a legjobb) az szoljon en csinalok
-
#4540 Tok zsir, sikerult leszedni a kepeket, csak kar hogy bmp-be menti, de van konverter progim, de amugy is a Paint is tud jpegbe konvertelni, kossz Diesel! -
dieselG #4539 Nekem is megvolt a progi amikor körbekönyörögtem itt ugyanezzel a problémámmal mint neked.. )) -
#4538 nekem megvan ez a progi, de nemtudtam, hogy screenshotot is tud!!! :) koszi, ki is probalom -
dieselG #4537 Van egy Fraps nevű progi, azt le kell rántani innen: http://www.fraps.com/download.htm
Sebességet mér, de tud screenshotokat is készíteni. Ezt pedig NumLock gombbal tudod lészíteni. A képek a fraps mappába mentődnek el.
Ja és ne felejtsd el bekapcsolva hagyni a Fraps különben nem lesz screenshot.. -
#4536 Hogyan lehet screenhotokat leszedni a jatek kozben??? kulon progi kell hozza (ha kell milyent ajanlotok), ha be van epitve, melyik gombal kell aktivalni??? -
dieselG #4535 bazz.. valaki csinálja meg helyettem a képeket, tegye fel az upload/dieselG mappából a gta0, gta1, gta03.jpg képeket.. nem akarok üres helyekkel teletömni a fórumot :D -
#4534 Hát nekem nem jön be a kép.. -
dieselG #4532 lát valaki kis bökkenőt a képen? Hát az hogy nagyon rövid a látótávolság,150-200 m-rel több nem lehet! Pedig a view distance fullon van..
Van erre a gondra megoldás?
Légyszives ne szúrj be FTPről képet, mert úgysem jelenik meg... és az IMG tagot meg zárd le, mert igy elcseszi a fórumot is!Borg -
#4528 Nem hallani a merevlemezemet, elég csendes :)
Komolyan. A LED-et meg nem figyeltem még.
De 512 MB vrtmem van külön partíción, meg 256MB DDR RAM a gépben. -
#4527 Neked is swappol, allandoan recseg a merevlemez jatek kozben? -
#4526 Nos ez érdekes, én is WinME használok. Talán jobb lenne XP alatt GTA-znom? Ott lehet, hogy gyorsabb? -
dieselG #4525 Aborg: bocs!!! most olvasom! sorry mégegyszer de ugye ritkán irnak nekem..
ADDAAM: ezer köszi :)
Thanks.. mingyá meglátjátok a gondomat -
#4524 Haver, mar multkor megirtam neked eml-ben. Azt nem olvasod?!
Mas: rajottem hogy WinME alatt nem jo megy a cucc (nekem), allandoan swappol es ettol akadozik a game. Mar latom hogy visszarakom a Win98at, ott siman ment! -
#4523 Lehet nem jól emléxem, de próbáld ki így:
Ximg src="a kép helye"X
Az első X helyett < -t tegyél,
a második helyére pedig ezt: > -
#4522 csá -
#4521 Csao mindenkinek, megyek haza! -
#4520 De asszem baj, 20-at zsinórban meg kell nyerni, úgy, hogy nem is csinálsz közben mást, asszem a kocsi javítása (átfújása pay'n'spray-nél) az még engedélyezett. -
dieselG #4519 valaki könyörgöm mondja meg gyorsan hogy hogyan lehet képet beszúrni ebbe a fórumba? Mer valaki itt csak annyit irt nekem hogy html.. a barom.
Könyörgöm, mert egy nagy gondot szeretnék bemutatni!
THX -
#4518 Mentés nélkül? Nem baj, ha elbaszok közben párat? -
#4517 Igen, tudom, csak az uccsót nem lelem. -
#4514 Ez így igaz. Neked megvan mind? -
#4512 passz