7566
  • [-Balu-]
    nemmegy
  • [-Balu-]
  • [-Balu-]
    biztos fel vannak toltve? es arra a helyre ahova mondottad?
  • dieselG
    nah jó pill...
  • [-Balu-]
    nemertem
  • [-Balu-]
  • [-Balu-]
    valamit nem jol adtal meg
  • dieselG
    igen fel vannak töltve sg ftp-re. Hely: upload/dieselG/gta0.jpg -t meg gta1.jpg -t és gta03.jpg -t kell feltenni.
  • [-Balu-]
  • [-Balu-]
    mar ide a sg-re fel vannak toltve? add meg pontos helyuket
  • dieselG
    Nem. kb félórája 3 képet akartam feltölteni ide a fórumba, 2x egymás után, de nem ment.. megtennéd helyettem? Nem, nem a nevemre.. THX
    ja és bocsi az előbbiért :)
  • [-Balu-]
    magyarazd mar el plz
  • [-Balu-]
    nem ertettem pontossan.. ehh ;(
  • [-Balu-]
    hogyis mitis honnan is? tehat a nevedhez?
  • dieselG
    ehhhh....
    :DDD
  • dieselG
    Balu csináld meg helyettem légyszives, #4535-ös hozzászóláson van írva hogy mit kell feltenni..
    100000 köszi!
  • [-Balu-]
    a nevek helyere persze :)
  • [-Balu-]
    csinaljak neked forum kepet? vagy ha kell valakinek valami allat kep a forumba (najo nem a legjobb) az szoljon en csinalok
  • [-Balu-]
    Tok zsir, sikerult leszedni a kepeket, csak kar hogy bmp-be menti, de van konverter progim, de amugy is a Paint is tud jpegbe konvertelni, kossz Diesel!
  • dieselG
    Nekem is megvolt a progi amikor körbekönyörögtem itt ugyanezzel a problémámmal mint neked.. ))
  • [-Balu-]
    nekem megvan ez a progi, de nemtudtam, hogy screenshotot is tud!!! :) koszi, ki is probalom
  • dieselG
    Van egy Fraps nevű progi, azt le kell rántani innen: http://www.fraps.com/download.htm
    Sebességet mér, de tud screenshotokat is készíteni. Ezt pedig NumLock gombbal tudod lészíteni. A képek a fraps mappába mentődnek el.
    Ja és ne felejtsd el bekapcsolva hagyni a Fraps különben nem lesz screenshot..
  • [-Balu-]
    Hogyan lehet screenhotokat leszedni a jatek kozben??? kulon progi kell hozza (ha kell milyent ajanlotok), ha be van epitve, melyik gombal kell aktivalni???
  • dieselG
    bazz.. valaki csinálja meg helyettem a képeket, tegye fel az upload/dieselG mappából a gta0, gta1, gta03.jpg képeket.. nem akarok üres helyekkel teletömni a fórumot :D
  • addaam
    Hát nekem nem jön be a kép..
  • dieselG
    lát valaki kis bökkenőt a képen? Hát az hogy nagyon rövid a látótávolság,150-200 m-rel több nem lehet! Pedig a view distance fullon van..
    Van erre a gondra megoldás?

Légyszives ne szúrj be FTPről képet, mert úgysem jelenik meg... és az IMG tagot meg zárd le, mert igy elcseszi a fórumot is!Borg
  • addaam
    Nem hallani a merevlemezemet, elég csendes :)
    Komolyan. A LED-et meg nem figyeltem még.
    De 512 MB vrtmem van külön partíción, meg 256MB DDR RAM a gépben.
  • Aborg
    Neked is swappol, allandoan recseg a merevlemez jatek kozben?
  • addaam
    Nos ez érdekes, én is WinME használok. Talán jobb lenne XP alatt GTA-znom? Ott lehet, hogy gyorsabb?
  • dieselG
    Aborg: bocs!!! most olvasom! sorry mégegyszer de ugye ritkán irnak nekem..
    ADDAAM: ezer köszi :)

Thanks.. mingyá meglátjátok a gondomat
  • Aborg
    Haver, mar multkor megirtam neked eml-ben. Azt nem olvasod?!

Mas: rajottem hogy WinME alatt nem jo megy a cucc (nekem), allandoan swappol es ettol akadozik a game. Mar latom hogy visszarakom a Win98at, ott siman ment!
  • addaam
    Lehet nem jól emléxem, de próbáld ki így:
    Ximg src="a kép helye"X
    Az első X helyett < -t tegyél,
    a második helyére pedig ezt: >
  • Ron Ragm
    csá
  • Gerry
    Csao mindenkinek, megyek haza!
  • Gerry
    De asszem baj, 20-at zsinórban meg kell nyerni, úgy, hogy nem is csinálsz közben mást, asszem a kocsi javítása (átfújása pay'n'spray-nél) az még engedélyezett.
  • dieselG
    valaki könyörgöm mondja meg gyorsan hogy hogyan lehet képet beszúrni ebbe a fórumba? Mer valaki itt csak annyit irt nekem hogy html.. a barom.
    Könyörgöm, mert egy nagy gondot szeretnék bemutatni!

THX
  • addaam
    Mentés nélkül? Nem baj, ha elbaszok közben párat?
  • Gerry
    Igen, tudom, csak az uccsót nem lelem.
  • Gerry
    Ez így igaz. Neked megvan mind?
  • Ron Ragm
    passz