7566
  • magus
    hehh csak en vagyok az aki vegignyomta egy cerka ualatin 1200 +gf 2 mx400ason ugy hogy félmásodpercenkent megalltt ramot tolteni. patch nelkul persze:D
  • Gerry
    Mégvalami, nekem fent van a hivatalos 1.1-es pecs, azzal mégjobban megy a móka!
  • Gerry
    Nemtom, nekem AthlonXP 1800+osom van, ASUS A7V266-E alaplapban, 512MB DDR Ram-mal, 2942-es detonatort használok Windows98 SE alatt, és szépen folyamatosan megy. Ja, Pioneer DVD-116-osban van a játék CD, és egy IBM 80GB-s 7200-as HDD-ről tölti a játékot...
  • budasp
    Lantee_: milyen konfiggal és beállításokkal nyomod? Csak mert nem gondoltam volna, hogy ezzel a játékkal meg lehet akasztani egy GF3-at. Lehet, hogy jobb gyűjtögetni még egy kicsit a GF4-re?!
  • Gerry
    Ja, van egy-két hely, ahol nagyon belassul a játék, hálistennek nekem már nincs ezzel gondom, a GF3 megoldotta a kérdést.
  • Sephi
    Ohh en amikor South Fauton-ban jarok ott akadozik mindig ... van egy sarok az epitkezesnel ami a hidrol vezet egyenesen. Na az a sarok fajdalmasan lassul akarmit csinalok ...
  • budasp
    dieselG: megnéztem a képeket. nem raktad fel a GTA Audio Updat-et? Nekem attól lett ilyen kékes a messzeség. Van két fájl, amiket ha visszacserélsz az eredetire, akkor helyrejön dolog.
    data/timecyc.dat
    models/particle.txd

• addaam
    Jó neked :)
  • dieselG
    de legalább mióta, ennyire lecsökkent a látótávolságom, teljesen megbolondult a gépem, 50-60 FPS-sel hasítok Geforce2-vel pl. Staunton island belvárosában.. a város szélén, mikor tengerre nézek, néha eléri a 150-et is.. igy tényleg fasza a GTA3!!!!
  • addaam
    Szerintem is így van
  • dieselG
    -jb..
  • dieselG
    hát igen. Nálam jb 200 m-nél többet nem mutatja. Ez magától jött pár napja. Kicsit bosszantó ez az egész! Van rá valami megoldás? Ja és a draw distance-val vagyis a látótávval nem az épületek távolságát állithatjuk be hanem a kocsik, emberek megjelenési távolságát.
  • Sephi
    Nos akrmire alitom rajottem valamire. Valahogy ha azutan amiutan betolote a gamat es latod a foszereplot hagyad ugy a gepet kb 3 percig. En ugy teszek mindig csak ala mukso es kozben nem tudom micsinal a gep de 3 perc utan elkzdek jaccani es semmi sem kadozik minden megy tisztan.

Probajatok ki.

Javaslom jobban atnezni a www.gta3.com ot mert van csomo kisseb patch meg mod hogy jobban menyen L:)
  • addaam
    Megnéztem a képid. Nekem 0-án van a látótáv, viszont a távoli épületeket rendesen mutatja.
  • dieselG
    akkor lécci tedd fel helyettem.. leírások alul ..
  • addaam
    Jó látom nem értetted, semmi baj. Képzeld rájöttem, hamarabb, mint gondolnád
  • dieselG
    töröld már, ez is felbaszta az agyam.. :))
  • Borg
    Sugjak valamit? mit gondolsz mért baszta fel az agyam ennyire? MERT ÉN VAGYOK A MODERÁTOR.
  • addaam
    Jó lenne, ha moderálnák az ilyen beszólásokat, mint amilyeneket Borg ír. Itt nem nézik a modok a topicokat? :P
  • Borg
    Hát ilyet nem baszott európa...

OLVASTÁTOK??? TUDTOK OLVASNI?

most töröljem ki mind a 40 értelmetlen hozzászósotokat azóta? bassza már meg.. késő éjjel igy felbaszni az agyam...
    mingyá letörlöm az egész topicot a francba:)
  • dieselG
    hehh lökött húgom most húzott el.. tod mit Balu? Szentem haggyuk az egészet, hadd szenvedjem tovább a gta3 textúragondjával :)))
  • dieselG
    Pill, a húgom van most itt..
  • [-Balu-]
    akkor meg hogy hozzam be?
  • addaam
    Amúgy szerintem világosan meg lett mondva, hogy ftp-ről úgy se fog bejönni a kép.
  • [-Balu-]
    teaht hova is kell mennem? cimet mongyal
  • [-Balu-]
    NEM ISMEREM ESKUSZOM, CSAK IRCELTEM REGEN MAS CHATET NEM NAGYON ISMEREK
  • dieselG
    Trefort.. ne mondd hogy nem ismered ezt a chatet! :)
  • [-Balu-]
    az mi? ;) hehh nem tom
  • dieselG
    nincs... viszont fent vagyok a trefin. Ha akarsz gyere fel!
  • dieselG
    Pedig igen érdekes gondom van. na de mindegy!
  • [-Balu-]
    van icq-d?
  • [-Balu-]
    pedig ugy csinalom ahogy elmegetileg kene
  • dieselG
    hmmm... Lép rulzz :)))
    nemtom mi a francért van ez hogy nem megy a kép...
  • [-Balu-]
    egyszeruen nem és nem
  • [-Balu-]
    bla

• [-Balu-]
    bla bla

• [-Balu-]
    azt lattam nekem nem mopndot sémmit
  • [-Balu-]
    lépet nemtudok csak májat :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) de ugyanigy csinaltam en de x lett belűlllle
  • dieselG
    de nézd mit mondott nekem 4532-es hozzászólásomon Borg moderator!
  • dieselG
    ftp.supergamez.hu/upload/dieselG/ *és azt a 3 lépet...