7566
-
#4599 hehh csak en vagyok az aki vegignyomta egy cerka ualatin 1200 +gf 2 mx400ason ugy hogy félmásodpercenkent megalltt ramot tolteni. patch nelkul persze:D -
#4598 Mégvalami, nekem fent van a hivatalos 1.1-es pecs, azzal mégjobban megy a móka! -
#4597 Nemtom, nekem AthlonXP 1800+osom van, ASUS A7V266-E alaplapban, 512MB DDR Ram-mal, 2942-es detonatort használok Windows98 SE alatt, és szépen folyamatosan megy. Ja, Pioneer DVD-116-osban van a játék CD, és egy IBM 80GB-s 7200-as HDD-ről tölti a játékot... -
budasp #4596 Lantee_: milyen konfiggal és beállításokkal nyomod? Csak mert nem gondoltam volna, hogy ezzel a játékkal meg lehet akasztani egy GF3-at. Lehet, hogy jobb gyűjtögetni még egy kicsit a GF4-re?! -
#4594 Ja, van egy-két hely, ahol nagyon belassul a játék, hálistennek nekem már nincs ezzel gondom, a GF3 megoldotta a kérdést. -
#4593 Ohh en amikor South Fauton-ban jarok ott akadozik mindig ... van egy sarok az epitkezesnel ami a hidrol vezet egyenesen. Na az a sarok fajdalmasan lassul akarmit csinalok ... -
budasp #4592 dieselG: megnéztem a képeket. nem raktad fel a GTA Audio Updat-et? Nekem attól lett ilyen kékes a messzeség. Van két fájl, amiket ha visszacserélsz az eredetire, akkor helyrejön dolog.
data/timecyc.dat
models/particle.txd
-
#4591 Jó neked :) -
dieselG #4590 de legalább mióta, ennyire lecsökkent a látótávolságom, teljesen megbolondult a gépem, 50-60 FPS-sel hasítok Geforce2-vel pl. Staunton island belvárosában.. a város szélén, mikor tengerre nézek, néha eléri a 150-et is.. igy tényleg fasza a GTA3!!!! -
#4589 Szerintem is így van -
dieselG #4588 -jb.. -
dieselG #4587 hát igen. Nálam jb 200 m-nél többet nem mutatja. Ez magától jött pár napja. Kicsit bosszantó ez az egész! Van rá valami megoldás? Ja és a draw distance-val vagyis a látótávval nem az épületek távolságát állithatjuk be hanem a kocsik, emberek megjelenési távolságát. -
#4586 Nos akrmire alitom rajottem valamire. Valahogy ha azutan amiutan betolote a gamat es latod a foszereplot hagyad ugy a gepet kb 3 percig. En ugy teszek mindig csak ala mukso es kozben nem tudom micsinal a gep de 3 perc utan elkzdek jaccani es semmi sem kadozik minden megy tisztan.
Probajatok ki.
Javaslom jobban atnezni a www.gta3.com ot mert van csomo kisseb patch meg mod hogy jobban menyen L:) -
#4585 Megnéztem a képid. Nekem 0-án van a látótáv, viszont a távoli épületeket rendesen mutatja. -
dieselG #4584 akkor lécci tedd fel helyettem.. leírások alul .. -
#4583 Jó látom nem értetted, semmi baj. Képzeld rájöttem, hamarabb, mint gondolnád -
dieselG #4582 töröld már, ez is felbaszta az agyam.. :)) -
Borg #4581 Sugjak valamit? mit gondolsz mért baszta fel az agyam ennyire? MERT ÉN VAGYOK A MODERÁTOR. -
#4580 Jó lenne, ha moderálnák az ilyen beszólásokat, mint amilyeneket Borg ír. Itt nem nézik a modok a topicokat? :P -
Borg #4579 Hát ilyet nem baszott európa...
OLVASTÁTOK??? TUDTOK OLVASNI?
most töröljem ki mind a 40 értelmetlen hozzászósotokat azóta? bassza már meg.. késő éjjel igy felbaszni az agyam...
mingyá letörlöm az egész topicot a francba:) -
dieselG #4578 hehh lökött húgom most húzott el.. tod mit Balu? Szentem haggyuk az egészet, hadd szenvedjem tovább a gta3 textúragondjával :))) -
dieselG #4577 Pill, a húgom van most itt.. -
#4576 akkor meg hogy hozzam be? -
#4575 Amúgy szerintem világosan meg lett mondva, hogy ftp-ről úgy se fog bejönni a kép. -
#4574 teaht hova is kell mennem? cimet mongyal -
#4573 NEM ISMEREM ESKUSZOM, CSAK IRCELTEM REGEN MAS CHATET NEM NAGYON ISMEREK -
dieselG #4572 Trefort.. ne mondd hogy nem ismered ezt a chatet! :) -
#4571 az mi? ;) hehh nem tom -
dieselG #4570 nincs... viszont fent vagyok a trefin. Ha akarsz gyere fel! -
dieselG #4569 Pedig igen érdekes gondom van. na de mindegy! -
#4568 van icq-d? -
#4567 pedig ugy csinalom ahogy elmegetileg kene -
dieselG #4566 hmmm... Lép rulzz :)))
nemtom mi a francért van ez hogy nem megy a kép... -
#4565 egyszeruen nem és nem -
#4564 bla
-
#4563 bla bla
-
#4562 azt lattam nekem nem mopndot sémmit -
#4561 lépet nemtudok csak májat :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) de ugyanigy csinaltam en de x lett belűlllle -
dieselG #4560 de nézd mit mondott nekem 4532-es hozzászólásomon Borg moderator! -
dieselG #4559 ftp.supergamez.hu/upload/dieselG/ *és azt a 3 lépet...